3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
#1709 ittvan de van egy masik is ami jobb majd megkeresem az oldalt :) -
#1708 LINKET PLZ :) -
#1707 Koszonom szepen!!! :)))
Eddig rosszul reseteltem, lehet az a problema. Most radugtam a gepre es a kozepso es menu gombot lenyomva tartottam es a gep eszrevette. Most epp azt irja ki az ipod, hogy: Please wait, very low battery, mar ad eletjelet! :)
Mar csak azt nem ertem, hogy a halozati hangszoros bigyula miert nem toltotte.
Remelem sikerul megcsinalni, megegyszer nagyon szepen koszonom a segitsegeteket! -
#1706 linkeld be az oldal cimet koszi -
#1705 A reset az a középső és menü gomb hosszan nyomva! -
#1704 de hat :D van arra egy kulon weblap -
Sund #1703 onnan szeretné betölteni az album előlapokat a cover flow nézethez. (vagy valamit félreértettem?) -
#1702 cover flownak mi köze van a Store-hoz? nemértem.. -
#1701 store szolgáltatás nincs mo.-n . -
Sund #1700 Sziasztok!
Van nékem egy nano-m, és mivel nem tudok regisztrálni a storra, nincs a kütyün cover flow. Valaki tud megoldást?
Köszi!!
(gondolom már volt ilyen kérdés, rákerestem de megoldást nem találtam.) -
#1699 Ha rádugod a gépre tölt? Próbáld azt meg, hogy amikor rá van dugva a gépre, akkor nyomsz egy resetet. -
#1698 ennyi volt, az iPodokat 2 évre gyártják, az enyém is másodpercre pontosan 2 év múlva halt meg. -
#1697 sziasztok!
kb 2eves, 4gigas ipodom teljesen meghalt. hallgatas kozben megallt, mintha pauset nyomtam volna es semmire sem reagalt, utana 2 nap mulva kikapcsolt es azota halott. tolton volt, probaltam resetelni is a kozepso ill. lejatszas gombbal, a szamitogepgep sem latja, itunes sem. mar mindent megprobaltam amit tudtam, de se kep, se hang.
ha tudna valaki segiteni, nagyon megkoszonnem! -
#1696 Uploaded the "ipod touch" interface onto my 5.5 Generation Video iPod.
Check Out:
www.ipodwizard.com
www.ipodhack.com -
#1695 megneztem linkek kozul csak az egyik jo a masik hasznalhatatlan :C
pedig joofééle -
#1694 Ottvan az infoban a link, meg 5. komment ott :C -
#1693 ILYET
vagyILYET
hogy tudok csinálni? -
#1692 Másik géppel műküdik... -
#1691 Sziasztok! Az lenne a problémám a második generációs Nano-mal, hogy amikor szinkronizálni szeretném a gépemmel (PC), akkor pár másodpercre előjön a "do not disconnect" jelzés és el is tűnik. iTunes-ban(7.02 multi-plugin miatt...eddig np) sem jelenik meg a devices között az iPod. Próbáltam már több usb csatlakozóba csatlakoztatni. Az iPodomon már nyomtam restore-t. Esetleg valakinek van valami ötlete? -
#1690 itt van most nálam egy ipod touch, és lenne pár kérdésem. lehet arra számítani, hogy az apple valaha is kinyitja magát külső fejlesztők felé? hogy hack nélkül lehessen rárakni cuccokat? egy-két alapfunkció hiányzik nagyon, pl pdf reader, hogy rápakolhassak pdf-eket és olvasgathassam. -
#1689 javaslom, hogy töltsd le az itunest és próbáld ki, miket tud! teljesebb képed lesz az egész rendszerről még a vásárlás előtt. Nem kell ipod-tulajnak lenni a használatához, ugyanúgy működik rajta minden nélküle is - a feltöltésen kívül persze. Így könnyen felmérheted, miket tud a program, és hogy kezeli a file-okat, playlisteket. -
#1688 azért az előadók meg az albumcímek általában bele vannak írva, amúgy meg behúzod a "rock" mappádat, kijelölöd a számokat, beírod h ez "rock" stílus és kitölti, annyira nem vészes.
a saját könyvtárakat jah, így lehet feltölteni, én is így csináltam, volt egy wtf nevű mappám, beraktam h a stílusa wtf.
ha egy szám két válogatásban is szerepel, akkor a songban megtalálod a számot, amúgy meg az albumon, itt nincs semmi kavarás.
a winamp playlisttel semmit sem tud kezdeni úgy tudom, én pl sosem használtam a playlistet, de menet közben tudsz csinálni, lenyomva tartod a nagy gombot és berakja playlistbe, de iTuneson belül csinálhatsz amúgy. asszem.
az iPodról le sztem gyakorlatilag sehogy sem tudsz átmásolni fájlokat csak őgy. Mikor felmásolod, ő szépen elnevezi vmi kódolás alapján a számokat, és sosem találod meg. Annyit trükközhetsz, hogy lemásolsz minden mp3-at az iPodról, és mivel ugye id3 tageket olvas, azokat azértmegtartja, Tag&Rename, vagy akármilyen programmal meg visszanevezteted. De az iPod funkciója szerint azért nem egy hordozóeszköz ilyen szempontból, sajnos. Viszont ha te másolsz rá valamit az iTunest kikerülve, akkor üzemelhet mint pendrive... Ugyan az iPod maga nem fog vele semmit sem kezdeni, de vihetsz rajta adatot ide-oda. Viszont a kábel kell hozzá, sajnos, mert csak úgy ugye nem tudod rádugni
nem mondom, hogy nincsenek hátrányai egy iPodnak az apple lassan náciba átmenő politikája miatt, de szerintem bőven megéri, én maradok ipod fan -
DylanM #1687 Még egy kérdés eszembe jutott: Ha elviszem valakihez az iPod-om, fel sem tudom tölteni a gépére a zenéket, vagy a képeket, ha nincs a gépén iTunes? -
DylanM #1686 Ahh... 11.000 mp3 id3 tag-jét átnézegetni, meg kitölteni... Ez most eléggé elkedvetlenített... Szóval akkor felejtsem el azt a könyvtárszekezetet amit már évek óta használok, és baromira átlátok... Akkor a saját válogatásaimat úgy tudom egy "könyvtárban" látni ha a könyvtárban található mp3-aknak id3 tagjébe ugyanazt írom be az album mezőbe, hogy pl.: "Film Scores"? És mi van ha egy adott szám két válogatásban is szerepel, vagy még egy albumon is? Lehet hülyeségeket kérdezek... De most jut eszembe! Mi van playlist-eket csinálok minden egyes könyvtáramba? Gondolom a hagyományos winamp-al kreált playlist file-okkal sem tud mit kezdeni az iPod, biztos erre is van valami saját megoldása... -
#1685 a könyvtárszerkezet hiánya először engem is idegesített, meg hogy ki kell töltögetni mindent, de ha jobban belegondolsz, ez sokkal jobb megoldás, 80 giga zenét könyvtárszerkezetben átlátni nem egyszerű feladat. így viszont kereshetsz előadó, dal, album, stílus szerint.
amúgy én úgy oldottam meg ezt a könyvtárszerkezetes problémát, hogy minden számnak megadtam, hogy milyen stílus (a válogatások mögé odaraktam, hogy VA), és így már megint megvan a könyvtárszerkezet -
#1684 hali!
- a feltöltés nem lehetséges "hagyományos" módon, mindenképp szükség van egy külön szoftverre: kézenfekvő és ingyenes választás az apple saját iTunesa, de léteznek alterntívák, pl anapod explorer. Azért van erre szükség, mert az ipod nem fileszerkezetben tárolja a zenéket, hanem a saját indexelése szerint. ezzel el is érkezünk a következő kérdéshez...
- bizony az id3 tageket kezeli az itunes, ha nincs kitöltve valahol akkor bizony nem jelenik meg az előadó/album listán, csak filenév alapján kerehetsz egy marha hosszú abc-listából, ami kellemetlen és macerás. Sajnos nincs más megoldás, mint kitölteni minden album/file id3 tagjét (az előadót és albumot mindenképp), ha viszont egyszer megvan, nagyon egyszerűen és gyorsan megtalál az ember bármit. Az id3hoz hasonlóan rendeli hozzá a dalokhoz a borító képét is, az említett cover flow használatához.
- Igen megoldhatóa dvd-lejátszóra kötés egy sima AV-kábellel, annyi trükk van benne hogy az ipod nem a színek sorrendjáben küldi ki a jelet, hanem eggyel elcsúsztatva (vagyis a sárga megy a piros dugaszba, a piros a fehérbe stb). Jó kis átverés, hogy megvedd a saját gyártmányú kábelt dupla pénzért :P
- távirányítóról nem tudok nyilatkozni, majd más talán segít.
remélem sikerült érthetően fogalmazni, ha mégsem, kérdezz :) -
DylanM #1683 Sziasztok!
Új vagyok még itt, és azért írok mert szeretnék venni egy 6. generációs 80 gigás iPod Classicot, de mivel még egyáltalán nem volt ilyen készülék a kezemben, lenne pár kérdésem, ami lehet hogy hülyeség lesz, de sokat segítenétek vele, mert nem nagyon találtam erről infokat a neten. Szóval:
- Hogy működik a feltöltés? Gondolom a válasz az iTunes, amit ha minden igaz ingyenesen lehet letöltetni. Erre mindenképpen szűkségem van? Nem használhatom úgy mint egy hagyományos mp3 lejátszót? Tehát hogy bedugom az USB-t, és az iPod egy új meghajtóként jelenik meg, és pakolom fel rá a cuccokat? A Cover Flow funkció is elég jópofa, gondolom ehhez is az iTunes kell.
- Ha már feltöltöttem a gondoson rendbentartott, és kategorizált mp3 gyűjteményemet, akkor ugye keresgélhetek benne úgy hogy megmarad a könyvtárrendszer, ahogy a gépemen is? Úgy láttam a videotesztekből, hogy előadóra, meg dalcímre lehet keresni. Ezt gondolom az iPod az Id3 tag-ekből olvassa ki, ami gyakran pontatlan, és sokszor ki sincs töltve. Én a file elnevezéseket szeretném látni az iPod-omon. Ugye erre is van lehetőség?
- Sokat használnám itthon is az iPod-ot, és szereném rákötni a házimozierősítőmre, illetve a DVD-mre (ami az erősítőre van kötve), megoldható ez azzal az AV kábellal amit olyan 4.000 forint körül láttam különböző online boltokban. Ennek egyik vége megy az iPod dokk hangkimenetébe (jack dugó) a másik vége meg (három ágú) az ersőítő analóg szeteró és video bemenetébe.
- Ha már itthon is használom, jól jönne hozzá egy távirányító is. Ilyet is láttam egy-két boltban. 8-9.000 forintért. Csakhogy ennek a leírásbán az szerepel hogy 5. generációs készülékekhez használható. Megkérdeztem az egyik boltot, és ők azt mondták hogy az Apple honlapja szerint csak 2005 előtti iPod-okkal kompatibilis az említett távirányító. Tényleg így van ez? Van már a 6. generációshoz is? Tudtok adni egy linket hogy hol vehetnék ilyet?
Ennyi lenne. Előre is köszönöm a segítséget! -
#1682 őszre lesz olyan iphone, ami viszi a 3g-t és a gps-t is, azt rebesgetik az okosok... bár az okosok azt is mondják, hogy "never trust rumors" :) -
#1681 jogos...de a 160gigásat is kikapja a rétinéger ugyanugy...ha meg zenét hallgatsz akkor a touchot sem nyomogatod szvsz
én iPhone-al szemezgetek...őszre veszek vmit. de sztem egy GSM+WiFi+GPS PDA cucc (de sok a rövidités XD ) többet ér, vagyis több mindenre tudom használni és sokkal jobban kihasználható, árban viszont ugyanott van. nameg kompatibilisebb az itteni cumokkal... -
#1680 Mind2t használtam már, egyértelműen Touch.
Nem kevés az a 32 giga hidd el, nekem 8 gigás Touchom van és elég nekem. 2 giga zene, meg kb 3-4 giga film, ha megnézed úgyis leszeded utána egy idő után. -
#1679 hm, nem tudok dönteni, az iPod touch 32 gb és az iPod classic 160 gb között
mennyire élvezhetőek a filmek a classicon? Ami a touch felé húz, az az, hogy nagyobb a kijelzője, vagyis élvezhetőbbek a filmek rajta, lehet rajta netezni, ami nem rossz dolog, jól jönne, meg lehet bohóckodni a programokkal meg az iTunessal. viszont csak 32 gb, ami nem túl sok, ha az tnézzük, hogy a zene, a film és a program is foglal helyet.
ami a classic felé húz, hogy 160 gb-os, arra pont ráférne minden zeném, mind a 15x giga. meg végülis azon is lehet filmet nézni.
na meg mivel sok a cigány itt Budapesten annyira nem is életbiztosítás előkapni a toucht és húzogatni a kezedet, meglátja a büdöse hogy nincs rajta gomb már is bekattan az ősi ösztön és jön feléd : / -
#1678 egyrészt. másrészt meg ajánlatos falitöltöt használni -
#1677 ez normális...ha megnézed az ipod-od képernyöjét kis is irja
mivel nagyon alacsony az energia ezért kb 5percig rajta kell hagyni h töltsön rá és csak utána ismeri fel a windows is -
#1676 aha akkor semmi nekem 6G video-s van akkor arra meg mindig nincs megoldas :( -
Atrium #1675 szevasztok. olyan problémám van hogy az ipod-omat nem ismeri fel a gépem. tegnap lemerült, kiírta hogy low battery.... bla bla, most ahogy rácsatlakoztatom az usb-re, nem történik semmi. eddig még nem csinált ilyet. valami ötlet? elpre is köszi -
#1674 #1662 :P -
lacisch #1673 ja meg zenét és podcastot sem tok feltenni...Még csak nem rég kaptam ezt a kütyüt és tök hülye vok hozzá.MÉG...Help! -
lacisch #1672 Na halicsek!
Addig eljutottam hogy itunesba bent van a videjó.De az ipodra sehogy nem tom rátenni.Át van konvertálva az tutt.Behúzni nem lehet englishül nemtok.Hülye gyerek módjára leírod hogy hogyan kell?Köszi -
#1671 30Gb-s 5.5G video-s -
#1670 milyen ipodod van???