Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
Megvettem a Touchot, eszméletlen jó :)
Egy kérdés, hogy lehetne feliratot égetni vhogy a videókra???

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

dotkom
nem tudtok vmi megoldast arra hogy ha vmit toltok utorrentel az ipodomra, akkor a utorrent egy ido utan elszall adathibaval, es nem tolti tovabb a torrentet. ez nem tudjatok mert lehet? gondolom az ipod merevlemeze nem birja a nagy megterhelest v nem vmi ilyesmi?

http://atwwebmaker.tx.hu/

vbence13
volt egy szép kis reinstallom, megy az iTunes, tök jó:D
egy kérdése lenne: iTunesban hogyan tudok letörölni fájlt a lejáccóról? mert nem lehet rákattintani. Furi még nekem ez az iTunes.
Másik kérdésem: hova kell és hogyan kell bemásolni a szöveges fájlokat?

vbence13
az lesz. Eszembe jutott, hogy pár program régebben is ezt csinálta nekem. Például a San Andreas. Szal ma hazamegyek, kiírok 50GB-nyi cuccot DVD-re és utána egy akkora reinstallt kap a vinfos, hogy be fog szarni.

LoDMaSt
Sztem a megoldás a #1238 ban levõ link említett hozzászólása, nekem is ugyanez volt, googlin kerestem, aszt ez a megoldás segített.

@ Hellomarci

Lacee
eddigi hozzászólásaid alapján neked egy windows reinstall kéne, nem az apple-t szidni... eddig annyi derült ki, hogy az ipdonak semmi baja nincs, de egy itunes-installálásba beletörött a rendszer foga. ha még az uninstallra is kritikus hiát jelez, az valami oprendszeres gebasz lesz...

egyébként Morphinhoz csatlakozom, írd meg pontosan mi a gáz, hátha tudunk segíteni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Morphin
Azért ne siesd el ezt a megutáltam dolgot...nagyon logikus sztem minden...vázold fel pls nekemis h mi a probléma, a lényeget...hnap válaszolok mert most már nem leszek gépnél...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

vbence13
ez hihetetlen. Az ember vesz nem kis pénzért egy iPodot. Ami a legjobb a kategóriájában, a legjobb lejátszó. Erre mit kap az ember? Bosszankodást. Egy életre megutáltam az Applet.

vbence13
kiszedtem clean uppal, kézzel is program filesból, de attól még a start menüben benne maradt...

vbence13
ok

LoDMaSt
A microsoftos progiban töröld a quick timeot, itunsat, mindent, a program filesból is kézzel, ha a progik eltávolításásban nem tudod, a regeditbõl énis vagy fél óráig töröltem, majd mikor semmi apple cucc nem maradt aa gépen rakhatod fel az itunesot újra.

@ Hellomarci

vbence13
nem mûködik még mindig!!!

vbence13
ohh, már annyi mindent töröltem:D na akkor nézzük, h mûxik-e

LoDMaSt
Sztem nem ugyanaz, más mappában van, ha törlöd, uazt nem találhatja meg.

@ Hellomarci

vbence13
újra megtalálja ugyanazokat :((((

LoDMaSt
Nemtom máshogy megoldani, ha gondolod, msn-en segíthesz neki.

@ Hellomarci

LoDMaSt
Töröld, és ha törlés után újra ctrl+f et nyomsz, akkor sem talál mást?

@ Hellomarci

Morphin
hmm megnéztem 43 uj üzenet azthittem vmi érdemleges...de ugylátom semmi
bocsánat ha zavar hogy itt chatelsz... a kulcsszó a chat...

vbence13
találtam itt sok quicktimeos mappát, de mikor keresõbe írtam, csak 4 cuccot talált, az összes REG_SZ típusú és egy piros a és b betû az ikonja. azokat töröljem?

LoDMaSt
Menj rá, hogy keresés (ctrl+f) írd be, hogy quick, amit kiad, nézd meg, hogy quick time-e, és ha igen, töröld.

@ Hellomarci

LoDMaSt
Bazze, azé, mert nincs msn em, meg bazze azért, mert nem tom kitalálni mit fog írni, ezért nemtom egybe írni, meg bazze azé, mert ez egy fórum, ahol beszélgetni lehet jelen esetben az ipodról, és az azzal együttlevõ problémákról.

@ Hellomarci

vbence13
bazze azért, mert nem tud msnezni.

Morphin
bazze miértnem lehet egybeírni a kommenteket?? akkormár msn..

vbence13
de nekem itt ezer mappa van, hogy találjam meg a quick timeot?

LoDMaSt
regeditet elindítod, keresés, ami quick time, azt töröld, ha nem filekiterjesztés, vagy ijenek.

@ Hellomarci

vbence13
registrybõl kéne kiszedni vmit sztem. de hogyan és mit?

vbence13
megvan. de képzeld, elindítom progit, kiválasztanám listából iTunes-t, de nincs benne a listában, mert már letöröltem!

LoDMaSt
Google->program neve->keresés

@ Hellomarci

vbence13
ez az oldal, amirõl le kéne szednem a rogit, nem érhetõ el: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;290301

vbence13
na, azt a clean upot nem csináltam meg, így nem mûködik, na de megpróbálom mégegyszer...

vbence13
ohh, na erre nem is gondoltam:)

LoDMaSt
ctrl+alt+del folyamatokból minden qiucktime szerût bezársz

@ Hellomarci

vbence13
?

LoDMaSt
Ha kilövöd a taskmanagerbõl?

@ Hellomarci

vbence13
kézileg se engedi, valami fájl nem törölhetõ!!

LoDMaSt
Töröld ki kézzel, meg a registrybõl is, az volt a #1238 ban a #7. hsz.

@ Hellomarci

vbence13
ja ok.
A quicktime amúgy halhatatlan!!! nem lehet uninstallolni... valami végzetes hibát ír ki....

LoDMaSt
Az sztem ingyenes <#vigyor>, szoftverbazis.hu

@ Hellomarci

vbence13
ace-tõl örökre megváltam, ugyanis nincsen meg, csak kölcsönkaptam. majd lehet, hogy "megveszem" letöltöm

LoDMaSt
Ezek után nekem simán ment, elõször sztem töröld le az itunset+q.timeot, majd az acet, majd az acet rakd újra a 2 kiegészítés nélkül, majd az ituneset újra.

@ Hellomarci

vbence13
köszönöm szépen, megpróbálom.

LoDMaSt
Innen épp nemtok msn ezni, de nem nehéz a megoldás, ITT a #6, és #7 es a megoldás, de nemtom mejik lehet, mert én mindkettõt megcsináltam :D

@ Hellomarci

vbence13
ha tudsz, légyszíves vegyél fel msnre: [email protected]

vbence13
van bizony

LoDMaSt
Ace kodek packod van -e?

@ Hellomarci

vbence13
nincs msned? ott egyszerûbb lenne...

vbence13
ohh, értem. feltelepítettem iTunest, de nem indul el a progi, mikor rákattintok, azt írja, h az iTunes kellemetlenségeket észlelt, ezért leáll. Mit tegyek?

LoDMaSt
Szal vannak cuccok, amibe dookolni tod az ipodot, pl hangfal. Nade, ha nanot csatlakoztatnál hozzá ugye az lötyögne benne, mert kisebb, mint az ipod. Így szvsz minden ipodhoz kapsz egy ijet, aminek a bemenete más, nanonál kisebb, ipodnál nagyobb, de a kimenete ugyanaz, akkora, mint a dokkoló bemenete, így mindent dokkolni tudsz asszem.

@ Hellomarci

vbence13
igen arra gondolok, de még mindig nem értem, mire jó:D mi az a dokkoló? o.o

LoDMaSt
Azzem az univerzális dokkolóra gondolsz, arra jó asszem, hogy a dokkolóba minden ipod belemenjen ennek a segítségével.

@ Hellomarci