3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • darkhell2112
    Én ugyanitt szeretném megvenni a leendő ipod touchomat. Egyszer már rendeltem az oldalról egy máig is jól működő nyomtatót, akkor nem volt semmi baj, remélem most sem lesz.
  • kakaoskalacs
    hat nemtudom én olvastam nagyon pozitiv meg nagyon lehuzos kritikat errol az uzletrol..

rendelheted amerikabol is (egyik ismerosom ugy tett) ugy a legolcsobb elvileg..
  • pirosBoci
    sziasztok, most fogok venni egy ipod nano feka 8 gigásat és én kinéztem mindezt>ITT< és szerintetek itt vegyem vagy van ennél olcsobb hely?
  • darkhell2112
    Hello! szerintetek megéri venni egy ipod Touch-ot (8 GB) részletre? És nem tudnátok mondani egy oldalt?
  • oneal1
    tehát rámegyek hogy manual manage ezután apply és ezt írja ki h. do you want to erase this pihone and sync with....
  • Lacee
    pontosan mit ír ki, mikor törölni akarja? ahogy az iphone topikban írtam, alapból nem kéne olyennek előfordulnia.
  • oneal1
    hali!

egy gépről szoktam csak zenéket pakolni iphonra, most szeretnék egy másik gépről. de nem engedi betenni az ablakba a zenéket.
    ha bepipálom a manual manage részt vagy mit akkor meg törölni akarja amik rajta vannak!

hogy tudok igy számokat tenni rá hogy a régiek rajtamaradjanak?

köszi
  • Lacee
    ha merevlemez-módban pakolsz rá valamit, akkor a nano nem fogja látni, ez fordítva is igaz (illetve az ituneson keresztül feltett számokat kis trükközéssel meg lehet találni, csak átnevezve)
  • twobee
    Hello! Seggítségre lenne szükségem! Van 1 iPod nano-m. Hogyan kell megoldani azt hogy a windows háttértárolóként lássa, sőt ha feldobok rá valamit akkor az iPod nano meg azt lássa? Hogyan lehet játékokat felrakni a nano-ra? Lehet?? A fontos az lenne, hogy iTunes nélkül is tudjam használni... Lécci! SEGÍTSSÉG!!! Köszi!

akinek nanoja van, megvannak-e neki a játékok, mert nekem elvileg megvan az összes... ha kell... [email protected]
  • magus
    nekem meg 160-at, de azokért a dolgokért amit a Touch nyújt beáldoztam, hogy végig is hallgatom ami rajta van
  • 0ckH4M
    Én azért sűrűn szoktam használni a coverflowt. Van úgy hogy nem tudom, hogy mit hallgassak, és így előadó szerinti rendben végig tudom lapozni az egészet.
  • himi007
    Igen igen, de nekem 59 giga zenét kellene tárolnom és akkor még a képekről nem is beszélek. Sokat autózok és a kompatibilis blaupunkt fejegységre lenne rákötve az ipod/touch...csak hát 32giga nekem már nem elég (mondjatok is bármit)
  • magus
    de amúgy nem vesztesz vele sokat, amikor nézegeted a Touchon pl az albumokat sima nézetben, akkor pl kirajzolja kicsiben a borítót az album neve mellé, és az egy olyan átmenet a sima ipod és a coverflow nézet között, ami már használható sztem. a coverflowt csak akkor haszálom mikor megmutogatom vkinek, hogy némmáilyetistud
  • himi007
    háát sajnálom...na majd felhívom Steve-t. köszi a válaszokat
  • magus
    nem, az sem tudja
  • himi007
    És a Touch sem tudja? köszi a választ
  • LoDMaSt
    Szerintem nem, nekem a coverflowba mindent beletol.
  • himi007
    Sziasztok. Most tervezem egy ipod classic 80gb vásárlását, ezért lenne 1 kérdésem. Itunes-t használok a gépemen, ahol Playlistként vannak berakva az albumaim csoportjaim (pl: külföldi albumok, magyar albumok, maxik stb…). Érdekelne, hogy az ipod-on is tudok coverflow-t alkalmazni csak egy adott playlistben (pl:csak a magyar albumok között böngészni coverflow használatával)?
  • LoDMaSt
    Ha rárakod 3 fájlként? Azaz szétszeded a 10 oldalt 3+3+4 oldalra? :D Jobb 5 letem nincs :(
  • pumaxd
    help me!:d van 1 ipod nanom (igb) es sehogyse tudom ugy megcsinalni a txt ket, hogy teljesen mutassa. pontosabban nem nyitja meg teljesen a dokumentumot hanem mittomen az elso 3 oldalt a 10 bol, es ugy kezeli mintha ott vege lenne az elso 3 oldal utan a dokumentumnak, es a tobbi 7? na erre valami okossagot varnek. hogy lehetne megcsinalni hgy vegig mutassa a txt-t. elore is koszi
  • 0ckH4M
    Én mondjuk arra gondoltam, hogy nedves ronggyal lehet-e. Nedves rongy majd szárazra törlés, a nagyobb maszatok ellen.
  • Lacee
    :D

ha Magus manuális megoldása nem elég, akkor érdemes beszerezni egy darab antisztatikus rongyot (párszáz forint), szépen tisztít és nem karcol.
  • magus
    hüvelykujjal
  • 0ckH4M
    Ti mivel szoktátok tisztítani a Touchot?
  • 0ckH4M
    Nálam is szokott meleg lenni. De igazából akkor tűzforró, amikor egyszerre sok adatot másol fel.
  • magus
    normális az, hogy mikor töltöm tűzforró?
  • 0ckH4M
    Én most raktam bele egy filmet, Millió dolláros bébi. Kiírta, hogy 3 óra a konvertálás (a másfél órás filmre) úgyhogy inkább megnézem gépen :-)
  • magus
    um, mihez kell jó minőség? filmekhez videora sorozatokhoz xilisoft?

egyszerűen nem tudom rávenni, csak a videorat a feliratkezelésre. na mindegy, akkor majd este ez is fut
  • 0ckH4M
    Sajnos pedig van észrevehető különbség. De ha neked tökéletes a Xilisoft akkor használd nyugodtan azt. Én úgy csinálom, hogy a rossz minőségű cuccokat azzal, aminek kell a jó minőség azt meg videoraval csinálom.
  • magus
    én nem vettem észre olyan hatalmas különbséget a minőségben. meg annyira nem is vagyok otthon abban, hogy mi mit jelent a konvertálás során
  • 0ckH4M
    Igen, nekem is kb negyed annyi idő alatt, de negyed olyan lett a minősége is.
  • magus
    ja, de annyira nem nagy veszteség. xilisoft nálam negyedannyi idő alatt konvertálta át a cuccokat mint a videora, vhogy rá kéne venni a feliratkezelésre a xilisoftot is
  • 0ckH4M
    Az a gáz, hogy a Xilisoft csak az mp4-et kezeli. A .h264-t nem.
  • magus
    közben kigugliztam
    ha felrakod a vobsub nevű cuccot, és a fileneve az avinak és az srtnek megegyezik, akkor pl a videora beleégeti a subot konvertálás közben. de lehet h a xilisoft is megcsinálja, ami nekem szimpibb
  • 0ckH4M
    Én PDA-nál a pocket divx encodert használtam. Megpróbálhatod, hogy azzal ráégeted a feliratot, majd a xilisoft-al átkonvertálod. Amúgy a sok ipod konvertáló közül nekem idáig a videora ipod video converter jött be a legjobban (touchom van nekem is)
  • magus
    hogy teszek feliratot egy videora? touch-om van, és szeretném konvertálás során beleégetni a feliratot. melyik programot érdemes használni? xilisoft nem tudja, sothink nem támogatja a toucht
  • Zan
    Közben megtaláltam a megoldást,ha esetleg valaki még hasonló problémával küzd.

A sorrent stimmelni fog,ha a touchon a playlist-nél nézed.Szoval csak annyi,hogy nem az albums nál választod ki,hogy mit akarsz halgatni,hanem a playlistnél.

Üdv
  • Zan
    Sziasztok!

Ujabb probláma:

Ha csinálok egy playlistet,szépen belerakom a zenéket,megadom az albumnevet(mindnek ugyan azt,hogy el albumban legyenek),hogyan tudom a számok egymásutáni sorrendjét megszabni?Mert az a helyzet,hogy filmzenét raaktam fel rá,ami pedig egymás után sorban van.De a touchon össze vissza...:S!
    Az ituneson belül sorban vannak..csak az ipodon nem...!

Megoldas?

zan
  • Verseghy
    Hello
    iPod touch-ra hogy lehet installer-t rakni, hogy lehessen programot rárakni? Egy link kell amit safariba beírok?
  • magus
    közben rájöttem, hogy hülyeséget mondtam, úgy gondoltam, hogy lehet úgy frissíteni, hogy nem szinkronizálod. azt, hogy két gépnél hogy működik nem tudom, de ahogy látom sehogy : | sry