Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kerdesem az, hogy meg lehet oldani, hogy csak sima kabellel rakossem a TV-re, vagy az uj generacios iPod-okhoz muszaj megvenni a iPod dock station-t? Jo lenne, ha valahogy meg lehetne oldani, mert nagyon nincs kedven megvenni egy tobb szaz dollaros ketyeret csak emiatt.
vagy a Sothink iPod Video Converterrel. De az utóbbit csak akkor ajánlom, ha feliratot is akarsz, mert lassabban konvertál az imTOO-hoz képest.
\"fordított visszafele gondolkodás\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindössze egy dolgot kell letölteni: iPod Video Converter
1. Telepítsd fel a video convertert.
2. A kívánt feliratot rakd egy mappába a filmmel és a film és a felirat fájl neve legyen ugyanaz!
3. Konvertáld át a filmet a progival.
4. Rakd fel az iPododra. és láss csodát! Mûködik.
A felirat nem annyira kicsi, de ha fáj tõle a szemed, akkor meg lehet oldani, hogy nagyobb legyen, csak én lusta voltam azt leírni^^
A legújabb iTunes van fent a gépen? Ha nem akkor azt le kell tölteni...
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Kakaoskalacs: alapból nem lehet iPodról számítógépre zenéket másolni. Talán van valami hack amivel ezt meg lehet tenni de én nem vagyok otthon ezekben 😊
Anno az 1. gen nanohoz adott füles vérgagyi volt. Magas hangok nuku, a mélyek se szóltak szépen, tompa volt nagyon. Vettem is hozzá egy Sennheiser fülest ami 100x jobban szólt. A második gen nano nekem kimaradt az életembõl, de azt hallottam annak se volt valami kiemelkedõ minõségû a fülese.
A mostani harmadik gen nanomat automatikusan a Sennheiserrel kezdtem el használni mivel azt hittem ugyan azt a fülest adták hozzá mint az elõzõekhez. Most olvastam viszont valahol a napokban, hogy "állítólag ehhez már érezhetõen jobb minõségû fülhallgatót adnak". Ma kipróbáltam, belehallgattam egy számba mindkettõvel és nemhogy hozza a SH füles minõségét, a mély hangok még szebben is szólnak vele! Szóval úgy látszik végre túllépett ezen a hibán az Apple 😊
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Más: Ha nem vagyok regisztrálva iStoreban, akkor hogyan tudokfeltölteni borítót a zenéimhez?
Még más: Kaptam egy emailt az Aplle-tõl, hogy "Get the most out of your new iPod." A regisztrációmat elfogadták. Most miért jó ez nekem? o.O
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
allok video to ipod converter
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Jelenleg a 3GP converter nevu progival konvertalom at a videoimat iPod formatumba. Ez eddig jo is volt, de most van egy ket video, amit nagyon jo minosegben szeretnek rarakni az iPod-ra. Kerdesem az lenne, hogy mivel es hogyan tudok jo minesegben videokat konvertalni?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ikszdé XD
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Van a pixmania.com -> itt 38ezer házhozszállítással a 4 gigás nano, csak elõre kell utalni , szal nekem felejtõs :S
ikszdé XD
Ha ezt tudom elõbb... Én ismerõsöm simán bement Apple boltba NY-ban, és ott még a $200-ra is raktak adót a szemetek :S (kb $10-$15-t)
Na legközelebb mostmár ügyesebb leszek 😊
(az amazonos ár nettó ár szerintem, arra még rájön a kinti adó is)
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
köszi
ikszdé XD
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"