Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kakaoskalacs
márelnézést 😄 Ipod jol is szol ,strapát is birja csak nem az olyan 'nem gondolokbele mitccsinalok hulyegyerekeknek' talatak ki mint én 😊

elmeg azért nemadnám mert ez az egyik merevlemzem 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

GregSB
Ezen most jót nevettem 😊)

5c0rp330n
Add el és vegyél egy olyan lejátszót, ami nem csak trendi hanem jól is szól és jól is bírja a strapát 😊

Zomil
sima ipod tuti h csak text, de mivel touch.ot fel lehet törni és totál ki lehet használni kivéve a telefonálást, olyan mint egy iphone
szoval sztem akár még pdf-et is tud kezelni, de utána kell nézni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kakaoskalacs
1.Sajat zeneket is viszi naná azért Mp3 lejatszo 😊Û
2.szerintem csak text fajlokat tud olvasni bár nembiztos

Sziasztok!
Nagyon amatõr vagyok, nézzétek el nekem 😊
Ipod Touchot szeretnék majd valamikor, de lenne néhány kérdésem:
1. Csak olyan zenét lehet rá feltölteni, amit iTuneson vettem, vagy a saját felhasználásra leszedett mp3-akat is viszi?
2. Képes kezelni Microsoft Office alkalmazásokat(fõként word), esetleg pdf-eket?

Elõre is köszönöm, minden jót
kakaoskalacs
meg lesz oldva 😄 egy ismerös majd megy pestre aztan beadja a cuccot
adig meg hasznalom a Microsoft Zune-t 😛PP

kakaoskalacs
nem Bp-i vagyok :S de nembaj lehet (kicsit félve) de elkudom nekik 😄 de elotte megeresztek egy telefont 😊

vbence13
itt: http://matrix68.hu/shop/index.php?option=com_content&task=view&id=33&Itemid=41

de nem tudom, hogy ilyen kis munkát is vállalnak-e? de lehet, hogy ki tudják cserélni az összekarcolt részt.

kakaoskalacs
jah csak nemnagyon találok szervizt ...

vbence13
mindenképpen érdemes elküldened

kakaoskalacs
vagy érdemes elküldenem egy szervizbe?

kakaoskalacs
nah majd holnap megint szetszedem 😄 aztan ihajj csuhajj ^^

Lacee
loller, akkor nincs min csodálkozni 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

kakaoskalacs
szetszedtem ugylett karcos belul a kijelzö 😄 Késsel akartam kiszedni a porszemcseket<#idiota>

vbence13
mobiltelefonoknál is szokott lenni ilyen, ott szét kell szedni, de kétlem, hogy ezt az ipodot szét lehet szedni.

kakaoskalacs
nah itt za ipodom kijelzöje (ha jo al ink ugyebár) szal 2honapja peporosodott a kijelzö belülröl reggel braktam kabatzsebbe suli utan kivettem hat tiszta por -.-" megprobaltam kiszedni a port de még jobban összekarcoltam Vmi ötlet esetleg ?? 😄

kakaoskalacs
ez vajon jo e ? 😄 Link

van egy eladó 5.Gen 30 GB os Black iPod om eladó !
gyönyörû karcmentes állapotban, keveset használt
akit esetleg érdekel írjon privit !

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Lacee
osx alá ingyenes és jó program a Senuti, windowshoz meg az anapodhoz (itunes-t helyettesíti, bár nekem nem jött be annyira) van egy copygear nevezetû másoló is.
bár az anapod miatt múlt héten lett lejátszhatatlan az összes zene, úgyhogy restore-olniom kellett 😊 igaz, az én hibám volt mert nem csatlakoztattam le mielõtt kihúztam volna a gépbõl az ipodot, a programnak meg kellett volna... de akkor is idegesítõ volt hogy minden szám 2 másodperc után véget ér. csak azért íro le, mert hátha valakinek segít a tapasztalat 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
csak itunes-t használj, és nyomj restore-t.

Zomil
a legegyszerübb az amit elötte irtak nyomsz egy restore-t és ujra szinkronizálod az ipodot az itunes-al

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Edmas
Jah igen iTunes-al raktam rá zenéket... de most vetztem észre h a Media Player 10 az kiír vmi másolást... :@ Csak nem tudom még mindig h mejiket töröljem le ?????

Zomil
nekem nem törölte ki 😊

Morphin
nem próbálnám ki XD

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

misterkrisz
tudtommal nem törli...

iPhone 3G

Morphin
Hi!Fel akarom rakni az uj software-t a video ipodomhoz, ilyenkor letörli a zenéket nem?? Namost közben uj gépem lett és 16gig zene +video veszteség nem lenne valami fincsi...tud valaki ajánlani vmi jó lementõs progit?Mmint ilyen iTunes klonra gondolok ami visszafelé is olvas...elõre is thx

Zomil
itunes-al raktad fel a zenéket?

misterkrisz
na valaki ? jo lenne...

iPhone 3G

kakaoskalacs
asszem nano product Red lesz 😄 kicsi is olcso is ^^

misterkrisz
hali. garanciás az 5.gen 30 gigás ipodom. egyszer már elö jött a dolog de el is tünt most találkoztam vele ujra. van egy piros pixel (ami néha zöld) a kijelzön ami filmnézés közben elég zavaro. meg amugy is. de csak néha jelenik meg.. tök idegesitö..szerintetek visszavihetem? cserélik vagy mi? köszi üdv, _misterkrisz_

iPhone 3G

Edmas
köszz de nem akakrom letörölni róla a cuccokat ! Egyéb válasz ?

Lacee
passzolom a kérdést, valóban érdekes dolog. ha van némi szabadidõd, szerintem csinálj egy restore-t (az letöröl mindent) és töltsd fel megint a zenéket, úgy jónak kell lennie.

Edmas
Az ipod a zenéket hol tárolja magán ???? Mert van egy ojan mappa amint rálépek hogy Music ! És abban van kb annyi mint amennyit kiír egyéb fájlok méretére ami 11 goga ! De viszont találtam egy másik mappát ami eredetileg rejtett : iPod_Control és ezen belül is van egy Music mappa ami szintén rejtett ! Szal az a feltünõ hogy ami nincs rejtve Music mappa annak a mérete megeggyezik az iTunes-ban kiírt Other adat méretével is. Csak hogy még akkor sem akkora mint az eredetileg rárakott zene mérete mert az 15Gb! 😄😄😄 Remélem érthetõ...😄 Csak nem merem letörölni eggyiket sem :S Ezért kérdezem hogy mégis mejikben tárolhatja a zenéket az iPod ??? mert akkor vszínû h az eggyiket saját maga másolta fel valahogy 😄 !

Zomil
hát ez érdekes:S
az ipod-od önállo életet él😄

amugy ha bejelölöd h erevlemezként is akarod használni akkor ugyebár megjelenik meghajtoként esetlek ott ránézhetsz h vmi fel van-e töltve, de nem tudom, érdekes jelenség

Edmas
Hello !
Van egy 6.generációs Classic ipodom és agyre csak fogy rajta a hely valamié...😄 11,6Gb Other van rajta de úgy h nem is raktam rá semmi egyéb dolgot ... ! Csak az ituns-ban zenét, videót, és képet ! am meg semmi mást és mégis mindig amikor csatlakoztatom egyre nagyobb lesz ez az "egyéb" adat ! és semmit sem találkok rajta h mit tehe egyáltalkán rá ! Ez miért van ? valaki tud segíteni ? elõre is köszi $_Edmas_$

GregSB
Mármint zenehallgatás mellett 😊

GregSB
Attól függ mire kell. Ha az a szempont, hogy kicsi legyen, zsebben egyszerûen elférjen, akkor Nano (én pl futáshoz is használom). Ha meg akarsz mellette netezni, emailezni wifin, videókat nézni jobb minõségben akkor megéri a + pénzt a Touch.

kakaoskalacs
szerintetek ipod nano 8gb-s(product red) vagy ipod touch 8gb ? :S

a touch kicsit dragabb nemtom megéri e)

Morphin
Jah és nekem van rajta amcsiból rendelt fólia, ez az invisibleshield...sztetek azt levegyem majd? Sõt bizti leveszem, mert elvileg még felrakható újra,bár elfogyott a hozzáadott lötty :S
Amúgy ajánlom mindenkinek a fóliát! www.shieldzone.com szinte már mindenhez van...videok vannak a tesztjeirõl...az én Videom-ra 5k FT volt és már ezis lassan egy éves semmi baja...(önjavító fólia <#worship> )

Morphin
De mivel az akksi nem cserélhetõ alkatrész mint ahogy semmi más az iPod-ban...ezért adnak újat...õk itthon nem csinálhatják azt h széthekkelik a hátulját és sufnituning-al berak egy uj akksit...így lett tervezve...anno írták itt is h simán cserélték neki mert ugye az akksi már szar volt...örülnék ha így lenne de egy-két hónap mulva ugyis kiderül XD majd írok...

kakaoskalacs
Ha bejön az ötleted akko az kiralysag

gergod
valszeg csak az aksit fogjak kicserelni... apple nem akkora láma hogy bemondásra adjon egy újat. De hajrá én drukkolok neked.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Morphin
igen ezzel tisztában vagyok h nem csak úgy megy...de az akksi miatt kötelesek kicserélni érvényes garanciaidõn belül!!! Szal akkor szerintem majd február környékén elis viszem...még a fülest is vissza akartam vinni régebben (mert 4nap alatt megadta magát) de mivel vettem egy Sennheiser-t igy felesleges... majd most azt is viszem,mert elvileg azt is cserélik...na oks köszi azért!!

Lacee
miért ne csinálnák meg?
hallottam már olyanról hogy régebben egy hibás fekete-fehér ipod cserepéldánya egy színes, videolejátszós volt (mivel idõközben azt már kivonták a forgalomból). ez a mázli kategória 😊

bár nem hinném hogy úgy megy a garancia-dolog hogy bemész egy hibátlan cuccal, mondván "nem jó, adjatok újat mert még garis" 😉

Morphin
De én ezt értem...csak tegyük fel "tönkremegy" és nekem kell egy uj mindenképpen...és ezt fel is fogják a boltban...van még annyi készlet vajon, h küldjenek nekem egy újat? Én csak erre vagyok kíváncsi...vagyis h egy év mulva lesz-e mondjuk...mert azt tuti nem csinálják meg h adnak egy uj szériásat...
<#vigyor5><#nemtudom>

Zomil
a gari ugyanugy megmarad😄
vicces lenne ha egy garancia 2-3évig tartana bámilyen árubol és miután uj széria van stb. már nem lenne garanciás😊

Morphin
Az iPod Videom most lesz márciusban egy éves...van apple care-m szal az én garim 2 évig tart...de most h már kifutott széria sztetek mi lesz ha vmi baj lesz vele??Mondjuk az akksi miatt amugyis visszafogom vinni nem mintha szar lenne csak azért mégis már egy éves (kell az uj XD, meg amugyis kitalálok vmit h lefagyogat v vmi)...
kíváncsi vagyok ki mit gondol errõl!kösz

Rincewind
Termeszetesen.
Atika :o)
Menut nemnezted ott lehet valamiket beallitani lehet hogy le van kapcsolva a kimenet nem????

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>