3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
#1829 Én elösször a helyedben elkezdenék keresgélni az interneten,hogy foglalkoznak-e valahol javítással.Szerintem fent Pesten az IStyle bolban az Andrássyn biztos böfögnének rá valamit.Bár már én is gondolkodtam,hogy hogyan lehet ezeket a kütyüket szétkapni...ugyebár egy nyavadt csavart nem látok rajta...:S,sem pöcköt. -
kilahbwoy #1828 hi mindenki
van egy kis problemam.sorry,ha mar 100an kerdeztek,de lusta vok 25 oldalt vegigbongeszni(legalabb bevallom:P)
szoval.
mar nem eloszor ejtettem le az ipodom(classic 80gb),de a legutobbi szerintem gy "kicsit" brutalra sikerult:(
amikor bekpcsolom,a kovetkezo szoveget latom
"a firewire kapcsolat nem tamogatott,adatatvitelhez hasznala az usb kabelt." latta-nyugtazas a kozepso gombbal-
okay
nyugtazom(megjo,kulonben nemtok semmit csinalni:S)
amde!
a videok,zenek egyarant lefagyogatnak,ujraindulgatnak,es ujra meg ujra meg ujra.....grrrrrrrr
a kerdesem a kovetkezo.
abban biztos vagyok,hogy valami nem koser,de nem tudom,hogy van e lehetoseg,es egyaltalan,van e ertelme probalkozni a "megjavittatassal"?!
talalkozott mar valaki hasonloval??
vagy kuka???
NEMAAR!
elore is kosz
BLESS -
Balin #1827 énis azt fogom!!:)
majd egyszer az életbe veszek 1 iphont azt jóvan de azse mostlesz azis biztos:D drágamulatság!!:D
erre plííz még választ!!:) #1825 -
#1826 elméletileg aug 22, azt hogy mennyi lesz senki sem tudja pontosan. de 100-150 sztem.
sztem 50-ért megéri a classic, pláne ha csak egy 8 gigással rakod szembe, én azt választanám -
Balin #1825 még 1 kérés!!
ezek közül meik a legjobb Fm rádios cucc ipodhoz?
http://www.dealextreme.com/products.dx/category.203
mind1ikhez bekell dugni pluszba szivargyújtóra vagy az nem kötelező? -
Balin #1824 köszönöm a választ!!:)
vanegy bolt ahol 1év garival van 50ezerárt classic sztem ott a legolcsóbb ami nem ien postás cucc!!
amúgy nemtudni hogy mikor lesz és mennyiért iphone a t-mobile-nál?
-
#1823 a netezés jó dolog, néha jól jön, de igazából annyira nem fontos... viszont lehet rajta tényleg jobban filmet nézni, meg játszani, mindenféle játék van már rá. viszont a 8 giga az lófasz, ha nem engedheted meg magadnak legalább a 16-ost, akkor sztem maradj a 80-asnál, azon is élvezhető sztem a filmnézés, zenére mega múgy jobban szól a classic -
Balin #1822 hello!
nagy választás elött állok de nézzük hátha tud segíteni valaki:
ipod classic 80GB vagy Apple Ipod Touch 8Gb?
ipod classicnak a winyója nekem túl nagy :D a touch-os 8GB az úgy elmegy bár a filmek miatt kérdéses mert azon tök jó lehet filmezni meg ha joltudom netezni is de úgyviszont kevésnek tűnik a 8GB abból a 32GB-os lenne a jó de azmeg drága :D
-
dukay #1821 Sziasztok!
Egy kérdés:
Az iPodomon az iTunes meg az imTOO iPod programok is kijeleznek 200 MB "Others" file-t, amit sehogy sem tudok megnézni ill. letörölni a cuccról.
Mivel tudnám ezt az "others"-t láthatóvá tenni?
Köszi, előre is.
-
#1820 en is en is akarom tudni ;) -
#1819 az számomra is misztérium, ha rájössz írd be ide légyszi... -
#1818 csak kettővel lejjebb kellett volna olvasni, az elég jónak hangzik.
ha az nem oké, akkor link -
#1817 Sziasztok!
Tényleg nem ért senki közületek az itunes-hoz?
Kérdésem még mindig a következö:
Az I-tunesban hogyan tudok a touchomra különböző photo libraryt csinálni?
-
Balin #1816 sziasztok!!
szeretnék venni 1 ipod classic-ot 80gigásat és azt szeretném kérdezni hogy hol a legolcsóbb szerintetek?:) -
#1815 Már egyszer megbeszéltem magammal, hogy nem kell nekem 80 giga, meg nagyobb is méretre, meg a nano aranyosabb:D. Meg amúgy sincs számlám, oda pedig gondolom kellene. -
#1814 csak szólok, hogy amazon.de-ről házhoszállítással 50e körülre jön ki a 80 gb-s fekete classic -
#1813 Valakinek van tapasztalata az AV Planettel? Ott most 39000,- a 8 gigás Nano, csak nem tudom, hogy meg merjem-e rendelni.
Ja, meg nem tudja valaki hol lehet ipod zoknit venni a Nano 3g-hez? -
#1812 http://shop.ebay.com/items/?_nkw=ipod+5+gen+30gb&_fromfsb=&_trksid=m270
http://www.google.hu/search?q=1usd+in+huf&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a -
#1811 MEnnyiért lehetne eladni szerinetek egy 30Gb-s Ipod-ot? csak a hatlapja karcos :D -
#1810 Valószínüleg igen:)! -
#1809 ez engem is erdekelne igaz nem touchom van hanem classik de szerintem ugyan ugy kell ;) -
#1808 Nekem viszon lenne egy olyan kérdésem,hogy az itunesban hogyan tudok a touchomra különböző photo libraryt csinálni?Mert eddig mindig ugy csináltam,hogy azokat a képeket,amiket fel akartam rakni a touchra,beraktam egy mappába és azt a mappát szinkronizáltam.De most már szeretnék több mappát is feltenni,csak nem jövök rá hogyan kell.
Ja és amikor felraktam uj képeket,kitörlödötek az elözö képek...
-
#1807 Sehogy!
Magyarországon nincs itunes store még!
Accot csak ugy tudnál csinálni,ha lenne külföldi bankkártyád asszem.
-
#1806 A 8 gigás nano 3g-nek mekkor a tényleges tárhelye? -
0ckH4M #1805 Ti hogy csináltok iTunes accountot úgy, hogy nincs angliai bankkártyátok? -
#1804 Sziasztok azt szeretnem megkerdezni ha van az ipodomon egypar fenykep albumba berakva es meg szeretnek meg egy albumot feltenni akkor hogy tudom azt megoldani hogy az elozo albumot ne torolje le nekem hanem melle rakja fel??? Elore is koszi -
#1803 nah figured out h kell már csaka sok szennyet kell leszedni amit önkényesen felrakott:... -
#1802 csak én vagyok a hülye h nem tudom elsőre kezelni? még zenét se tudok feltölteni rá nagyon ügyi szerkezet... -
#1801 dobj neki még1 resetet^^ -
#1800 Sziasztok az mitol lehet hogy ipodomra (iPod Classik 160Gb) disk modban masoltam fel dolgokat egyszer csak lecsatlakozott dobtam neki egy resetet es azota ha raszurom gepre csatlakozik es rogton utanna lecsatlakozik ez mitol lehet van ra megoldas vagy serviz? :( -
#1799 YouTube to iPod converter
Nagyon hasznos kis progi Nano és Classic tulajoknak.
Beírod a Youtube videó URL-jét inputnak, outputnak megadod hogy milyen néven és hova mentse és 1 perc alatt kész az mp4 kiterjesztésű videó, amit le tudsz játszani minden iPodon és PSP-n is.
Mellesleg sima .flv to .mp4 konverterként is működik, tehát ha leszedsz máshonnan flash videókat (pl DownloadHelper FF extensionnel) akkor ezzel át tudod azokat is konvertálni. -
#1798 Apple iPod Hi-Fi
vki probalta már hogy szol? -
pirosBoci #1797 én is itt csinálltam aztán apply és azután irta ki h hiba...
de most már megcsináltam minden szarral
müxik rendesen tök jo
thx -
#1796 -
0ckH4M #1795 Passz. De a videót át kell konvertálni, hogy lejátssza. Sima .avi-t nem játszik le sajnos :-( Amúgy csodálatos kis gép :-) -
pirosBoci #1794 amikor szeretnék képet rárakni akkor azt irja ki h "unknown error.(-50)
ez mitöl van ? vki help pls -
#1793 nem, nagyon kellemes szembarát. -
#1792 Milyen rajta videót nézni? Nem túl fárasztó a kicsi kijelző miatt? -
pirosBoci #1791 megvettem!! tök jo szép aranyos
tudna valaki mondani egy olyan progit amivel divx et(.avi) kat tudok ipodra tenni?
thx -
#1790 lol. én 6 hónappal ezelőtt a 4 gb-osat kaptam ennyiért.