Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atika :o)
koszi

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

kakaoskalacs
nem mindig mukodik

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

kakaoskalacs
www.vixy.net

Sziasztok letezik olyan progi amivel youtuberol le lehet tolteni videot az ipodra??? Vagy esetleg mas oldalrol is??? Elore is koszi

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

miért van az hogy a laptopon ha elinditom az itunest kiirja a hibaüzenetes szöveget( aho la microsoftnak küldheti ezt az üzenetet)????

GregSB
Szereintem teljes (8-10 mpx) felbontású képeket nem sokan cipelnének magukkal, de jó lenne ha szabadon be lehetne állítani hogy egyes képeket mekkorára méretezzen le. 640x480 az eseteg töbségében bõven jó ekkora kijelzõre, de vannak olyan képek (pl csoportkép), amiknek a részleteire bezoomol az ember és ott jobb lenne egy kicsit nagyobb felbontás.

Bár valszeg ha meg tudnék tenni akkor megtennék, valszeg ez az a méret (640x480), amit most elbír a multi-touch interfész. (akadásmentes ki-be zoomolás, váltogatás, stb)

Lacee
bocs, 480x320-as a kijelzõ, a képeket méretezi 640x480ra.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
ez igaz, viszont sok megapixeles, teljes méretû képeket nem is lenne értelme nézegetni a 640x480-as kijelzõn, nem? hiszen úgysem tudja megjeleníteni a különséget. vagy rosszul értem?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

GregSB
Sajna úgy néz ki hogy az eredeti méretû képeket nem lehet megnyitni az iPodokon, ez a fícsör csak azért került bele hogy át tudd cipelni másik gépre a képeket.

"you can do this by selecting the option in iTunes to “Include full-resolution photos.”

This will tell iTunes to sync the original-sized photo as an extra file on the iPod that can later be retrieved through the iPod’s disk mode."

Szóval csak az leméretezett és képeket lehet megnézni az iPodok kijelzõin.

Lacee
valóban, az iTunes átméretezi a képeket, készít belõle hármat: thumbnail,t, kijelzõre valót és TV-kimenetes verziót.
Mindemellett, az iTunesban van egy opció, amit ha kipipálsz akkor negyedik változatként elmenti az eredeti képet is. Képek szinkronizálásáról bõvebben itt:
iLounge cikk

RAW-t sajnos nem hinném hogy képes kezelni...

újabb láma kérdés, lehet csak félre olvastam…

ha én touch-omon szeretnék képeket tárolni (eredeti méretben), akkor azt gondolom csak iTunes-szal tudom “felszinkronizálni”, és ebben az esetben nem méretezi le a program?

nyers képformátumokkal elbír? (RAW)

köszi a választ😊

http://gaborszantai.co.uk/

Halihow!

Akinek van Touch-a és/vagy iPhone-ja, megnézné nekem, hogy az ETR felsõoktatási rendszer mûködik-e a Safari-n?

htx!

Nagyobb tárkapacitású IPhone-ok érkeznek:
Még több zene, még több videó
kakaoskalacs
😄 hmm azért látom vannak ötletek

Sziasztok! Mint fiss IPOD Photo tulaj (60 gigás) érdeklõdnék, használ-e valaki Rockboxot, Linuxot, netán mindkettõt a lejátszóján, és segítene-e nekem hogy meghekkelhessem a kicsikét, anélkül hogy hazavágnám?
(Ugyanitt Creative Touch ZEN player eladó, 20 gigás, részletek a linken pl. )
ittishirdetem

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

5c0rp330n
Attól függ, mit akarsz. Ha a villogáson/divatmajmoláson kívül másra is szeretnéd használni az mp3 lejátszódat (mint például mp3 lejétszásra), akkor érdemes lecserélned az ipodot. Ha hangminõség is számít: iRiver vagy Sony. (Sony-ból az NWZ-A810 sorozat a legjobb Japánon kívül, iRiver-bõl nem tudnék most konkrét típust mondani)

kakaoskalacs
én samsung vagy sony cuccokon gondolkodok 😊 bár kezelöfelület téren ipod/apple a nyerö 😊

Lacee
biztos van ami többet tud (pl iRiver clix szimpi), de nem szívesen cserélném le az enyémet...

kakaoskalacs
Miylen mp3 lejátszora érdemes lecserélni az ipod-ot? van egyáltalán olyan amilyenre megéri lecserélni? ki mitmond

vbence13
van egy kis problémám: Sothink ipod video converterrel kovertálom a videóimat, mert az a feliratot is átviszi. Az utóbbi idõkben átállítottam a felirat méretét, hogy jobban lássam, de a progi néhol kihagyja a feliratot. Egyszerûen volt nincs. Egy ideig van, aztán nincs, aztán megint van. Valaki tud segíteni, esetleg más progit ajánlani, ami a feliratot is átkonvertálja?

Lacee
nekem ilyen akkor volt amikor anapoddal nem csatlakoztattam le az ipodot kihúzás elõtt, és egyetlen albumon kívül minden más úgy viselkedett, ahogy írod. Azon csak az segített, hogy visszatértem az iTunesra és újratöltöttem az egész adatbázist... remélem te szerencsésebb leszel😊

ThugEdge
jó már megkerestem hogy kell resetelni

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
hali
olyat csinál a nano-m,hogy elindítok egy elõadót vagy albumot-tök mind1 és gyorsan végig ugrál a számok közt azt csá,mintha végig léptetném,nem értem
vki esetleg?
lehet vhol resetelni vagy ilyesmi?vagy szervízes a téma?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Edmas
Hello! Amikor ráraktam az ipodomra a zenéket ( 6.Generacios Classic 80gb ) akkor a cenéknek az albumjának a képeit kirAKTA... DE azóta valamié nem rakja ki szal semminek snincs borítója de az ituns-ban van szinte mindenk.. ! Mi lehet a baj ??

oneal1
na találtam csomó progit😊

már csak téma kellene jópár darab!
tudna valaki linketm ondani az installerhez?

!Forza Ferrari!

LoDMaSt
Van egy pár nemfizetõs jó progi is, most nemjut eszembe a neve, googlen keress rá.

@ Hellomarci

oneal1
arrol nem

!Forza Ferrari!

gergod
iphonerol nem talaltal veletlenul?

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

1463. hozzászólás.. Én is ezt kérdeztem. 😉 Itt mindent megtalálsz, enkem is sikerült.

oneal1
http://ipod-touch.ath.cx/index.php

na itt találtam dolgokat a törésrõl.

jó ez a leírás nézze meg valaki aki ért hozzá legyen szives😊

!Forza Ferrari!

oneal1
és a feltörés az mit jelent pontosabban a touch esetében?

!Forza Ferrari!

oneal1
1.1.2 es soft van a touchomon...
itunes indításnál mindig kérdihogy akarom e frissiteni az 1.1.3 ra.

érdemes?Na épp most nézem hogy fizetõs...?nemár😛

+kérdés: hogy tudok feltenni rá programokat?

aki tud segítsen, köszi!

!Forza Ferrari!

Lacee
legegyszerûbb megoldás tehát az, hogy minden zenét-képet-videot importálni az itunes librarybe, majd sima "sync ipod" és tadamm: minden felkerül. Ha új képek jönnek, add hozzá azokat is és megint sync. a már meglevõ cuccokat nem másolja fel mégegyszer, ha ettõl tartanátok 😊

amennyiben félreértettem valamit akkor bocs.

Lacee
mindent ki kell jelölni és akkor nem lesz gond.
(ugyebár az itunes nem szimplán felmásolja azt amit mondasz neki, hanem szinkronizálja a gépen levõ itunes libraryt az ipod libraryjével, vagyis az általad kijelölt képeket frissíti az ipodon. ha nem ezt szeretnéd, akkor manually manage-et kell választani és kézzel "ráhúzni" azokat a képeket, amiket szeretnél. ugyanúgy mûködik, ahogy a zene is.)

Nekem is ez volt a bajom, mert ahányszor új képet akartam hozzáadni, ha sync re kattintasz, mindig letörli az eredetit, és csak azokat rakja be, amiket újból kijelöltél. Szóval képeket nemtom h lehet külön rátenni.. 😞

Sajna touch hoz nem jó ez az anapod nevû progi... 😞

Köszi! 😊 Most épp keresem.. 😊

Lacee
torrenten le tudod tölteni az anapodot, szerintem 😊

Huh az elég gáz.. Csak mert fel akarom törni a touch om, és 15 giga cucc van rajta, amit innen onnan raktam fel rá.. :S Akkor most bukta az egész? 😞

Lacee
nem lehet. iTunes-al legalábbis nem. vannak külön programok erre (anapod manager ami fizetõs, vagy OSX-re ingyenes Senuti)

Köszi az infokat a feltörésrõl.
Mostmár csak arra lennék kiváncsi, h hogyan lehet az ipodod tartalmát leszedni gépre? Csak mert próbálkozok az itunes al, de vmiért nem megy.. Köszi a segitséget elõre is.. 😊

oneal1
emberek help a képfeltöltésben, köszi😊

!Forza Ferrari!

HUNMemphis
Sziasztok!Van egy iPod Touchom.Leszeretném tõlteni hozzá az appsnapp installert.Viszont az a gond, hogy 1.1.3-as szoftver van rajta és nem szedi le.Megpróbáltam leszedni a szoftvert utána újraraktam, viszont nem értem el vele semmit.Restart után a legujabb szoftvert teszi fel.
Hát ennyi lenne.Kérlek titeket aki picit ért hozzá az segítsen VAGY ha rossz helyen vagyok akkor útbaigazítást kérnék.
További szép napot.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

oneal1
videó feltöltéssem mrá megbarátkoztam, most a képekkel van gondom😄

van fennt egy mappának a tartalma az ipodon tizen akárhány kép ha a photos fülnél kijelölök egy másik mappát és alul rányomok hogy apply akkor csak az új mappa tartalma kerül fel...a régit miért törli ki?

!Forza Ferrari!

oneal1
áhhááá!!!! köszi!😊

!Forza Ferrari!

Lacee
idézek a honlapról:

"Does the video need to be encoded in a special way?

iPod can play the following video formats:

* H.264
File formats: .m4v, .mp4, and .mov
Video: Up to 768 kbits/sec, 320 x 240, 30 frames per second (fps), Baseline Profile up to Level 1.3.
Audio: AAC-LC up to 160 kbits/sec, 48 Khz, and stereo audio.

* MPEG-4
File formats: .m4v, .mp4, and .mov
Video: Up to 2.5 Mbits/sec, 480 x 480, 30 fps, Simple Profile.
Audio: AAC-LC up to 160 kbits/sec, 48 Khz, stereo audio. "

röviden, sajnos nem játszik le akármit, át kell konvertálni a megfelelõ formátumra. A Lodmast által ajánlott program is jó, de kismillió hasonló létezik. sok sikert! 😊

LoDMaSt
Amit az ImTOO iPod movie converter tud <#vigyor4>

@ Hellomarci

oneal1
nemtudom, még új vagyok ebben a témában😊
milyen formátumokat tudok feltenni?

!Forza Ferrari!

hat az nagybaj 😞 ez az hogy en se talaltam rola eddig semmi jot fenebe 😊 azert koszi

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>