3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
#1909 addig elviszi...amit megadsz oda viszik ennyi.
amugy bocs h felhoztam az UPS-t nem voltam benne biztos, mutterék régi munkahelyének címére rendeltem, mutter vette át én nemtudom h zajlott. pénzt nem kértek tőle... -
tompka #1908 Akkor megrendelem a Royale Mail-el, 2-4napos szállítással. Ez amúgy mit jelent? 2-4napon belül jön mo.-ra+a magyar posta még elhozza nekem, vagy eddigre már hozza is a postás? -
#1907 jó, és? kimész érte az USA-ba, hogy ott futárral rendelhesd?
Amazon.comon is úgy van, hogy az Egyesült Államokon belül bárhova kivisznek bármit ingyen, itthonra meg a sima posta (csak könyv és dvd) is egy fél vagyonba kerül. -
tompka #1906 Most a Billing Information-ba beírtam amerikai címet. Arra UPS-t adott ki. -
mikrofonhead #1905 Azért köszi szépen a helpet...valahogy megpróbálom megoldani bár nemtudom, hogy hogyan lesz...ha valaki véééletlenül tudna egy helyet privátba megköszönném.... és még1x köszi Lacee -
#1904 a FAQban le van írva, hogy nemzetközi ingyenes rendelésnél nincs tracking. Namost, a UPSnél minden küldemény kap követési számot, innentől gondoljuk végig :)
edit: véletlenül nem lehet hogy előszörre USPS volt? Az ugyanis az amerikai állami posta neve, a royal mail pedig a brit királyi postáé. -
tompka #1903 Akkor a FAQ miért emleget UPS-t, és miért van ez? Amikor elsőnek akartam venni, akkor még UPS jött be. De visszakelett lépnem, mert 1-el több kell. Most meg már Royal Mail van. -
#1902 hümm, kiváncsi leszek, főleg az itunes 8.0 és az áresés részére :)
1901: touchra sajnos fizetős az ápgréd, de gondolom mindenféle baljós helyeken (google, torrent) megtalálható "jóárasítva" is, ezt a részét rád bízom... -
mikrofonhead #1901 Ehh :D háát én nemtudtam...és akkor azt mégis, h tehetem meg?Mert megvenni nemtudom lévén h nincs bankkártyám .. el tudnád nekem mondani?Bármennyire is nem látszik nem vagyok nagyon értelmetlen ember :D -
#1900 jó hogy ezt linkelted, így látom hogy 2.0 előtti software-ed van! Ezt nem mondtad eddig :)
frissítened kell 2.0 fölé ahhoz, hogy kezelje az appstore-os programokat. -
mikrofonhead #1899 Aha akkor itt vannak a gondok :D
-
#1898 mondtam én, hogy nem UPS lesz az, több lenne a postaköltség mint a fólia maga. Royal Maillel semmi gond szerintem, sima postai küldeményként adják majd fel ingyen. -
#1897 New Ipods coming -
#1896 csatlakoztasd az ipodod a gépre, és meg fog jelenni az oldalsó listán az hogy P071's iPod. Katt rá, és a főablakban felül lesznek a fülek amiről beszéltem.
-
tompka #1895 Nem úgy van, hogy a UPS viszi a cuccot? Nekem így egyből a Royal Mail futár jön be.
Nem lehet a "Billing Information"-t kihagyni vhogy? -
mikrofonhead #1894 -
mikrofonhead #1893 Merrefelé találom ezt a szinkronizálás fület?Mert nekem angol és a sync-nél semmi ilyet nem találok :(
-
#1892 sztaki angol-magyar szótárba írd be a billing szót :)
számlázási címet kér, arra az esetre ha az különbözik a szállítási címtől.
szerk: beírtam neked, negyedik találat -
#1891 kösd össze a géppel a touchot, és nézd meg, hogy a szinkronizálás beállításainál ki van-e pipálva az "applications" fül (ott, ahol van music és photos fül is). Lehet, hogy egyszerűen üresen van hagyva, és ezért nem másznak át a programok :)
Ha átmennének, mindegyiknek kint lenne az ikonja a menüben, ugyanazok amik a képeden is látszanak. -
tompka #1890 Vki segítene a zagg.com-on rendelni? Regeltem, az adataimban hazai cím van. Kiválasztottam a spéci fólia szettet, és utánna bejön a "Billing Information" Kér nevet, várost, irányító számot, országot. Ide mit írjak be? Ha az én címemet írom be, akkor úgyveszi hogy tőllem szállítják, hozzám az árut. :S Hogy kell? -
mikrofonhead #1889 Most konvertelek épp egy full filmet...700 MB-s divx-et a touchra.De a game-eket sehol nem találom.Hol kéne lenniük?Mert így benne van iTunes-ba
-
mikrofonhead #1888 Nem jelenik meg :( Meg nem is tudom hol keressem a touchon.Van rajta 16 ikon de egyikbe se találok játékokat :( -
#1887 két ujjaddat közelítsd-távolítsd, mintha csippentenél, így tudsz zoomolni ki-be. (egyébként fotóknál is ugyanígy működik)
ha az itunes store-ban töltötted le a játékokat, akkor a következő szinkronizálás után meg kéne jelenniük az ipodon. Ez nem történik meg? -
mikrofonhead #1886 Aha ez megvan :D nemtudom hogy tudok zoomolni a neten...mert kicsik a betűk.Meg azt se tudom googlemaps-ból h tudok ki zoomolni :D és a játékokat letöltöttem az itunes-ról de hogy tudok vele gamezni a ketyerén? -
#1885 magyar nyelv felejtős...a progikat meg azthiszem netről kell leszedegetni a touch-al(haver legalábbis ájfónnal igy csinálta...) -
mikrofonhead #1884 Hello!
Most hozattam amerikából egy 8 GB-s TOUCHT és kérdésem hogy honnan tudok leszedni hozzá magyar nyelvet és mindenféle hasznos kis okos programot, játékot, stb. :) -
tompka #1883 Utolsó kérdések :)
Worldwide Saver vagy Worldwide Expedited a szállítási mód? A Saver az gyorsabb, de drágább. Lehet választani ezt? Regeltem magamat a zagg-on, mail-ben jött vmi hosszú számsor, meg vmi fax-ot írnak. Most mivan? -
#1882 hülyék lennének külön feladni darabonként :) -
tompka #1881 Ha több készletet rendelek, akkor egyenként, darabonként hozza a UPS, vagy berakják egy dobozba és egybe elhozzák? Ilyenkor ugye már nem ingyenes? -
#1880 a leírásánál írják, hogy egy csúszásgátló az ipod (vagy bármi) alá, hogy az autóban egy nagyobb gázadáskor ne essen le a földre. -
tompka #1879 A zagg oldalán mi az a "Free Dash-Pad by ZAGG On Orders Over $50" EZ akkor jön be ha többet akarunk venni. Ez egy "ajándék" doboz? Amúgy 0dollárba kerül -
#1878 Istyle.hu-n is van InvisibleShield, touch-hoz 4500 Ft, Amerikában 25 $ ~4000 Ft. Ha nincs Paypal számlád lehet egyszerűbb itthon venni. -
#1877 Ez a Paypal fizetés hogy megy? Mert én is rendelnék Touchhoz :) -
#1876 jogos elnéztem az átváltást :P
de tény h ingyenes...most azt végképp nemtudom h UPS v DHL...sztem mindkettő elégnagy,de a paypal fizetésnél feltüntetik h mivel fog jönni, ill választható h melyik szállítást kéri az ember -
#1875 1 font körülbelül 45 deka egyébként, de pár fólia természetesen azt a súlyt sem éri el :)
(off)
csak azért csodálkoztam el, mert a UPS az egyik legdrágább (és persze legmegbízhatóbb) futárcég, Anglia és Magyarország között egy egykilós csomagot 20ezerért vittek el.
(on) -
#1874 ITT azt írja h ha nem haladja meg az 1 font tömeget akkor ingyenes alapból is...én tudom h 1 db full body fóliát vettem amihez adtak egy plasztik kártyát meg egy felrakó spray-t és ingyenes a szállítás.ennyi :P 1 font kb 2 és fél kiló, annyi meg két csomag se lenne -
#1873 az ingyenes szállítás UPS? :O
gazdag cég :) -
#1872 nem emléxem pontosan de max 1 hét...azthiszem én csütörtökön rendeltem, és kövhét kedden kaptam meg.nemtudom mikor h járnak a szállító repcsik, attol is függ.jah és amikor veszed akkor gondolom paypal-al akarsz fizetni, na ott majd a free delivery-re menj...UPS hozza de nem vagyok benne biztos...semmi extra nemkell a szállításához,kemény müanyag doboza van szal jó az ingyenes is teljesen!! -
tompka #1871 Ilyet akarok énis venni :) Mennyi idő alatt hozzák meg? -
#1870 á tényleg, ezt el is felejtettem :)
az első iphone.-ra ilyesmit tettem én is, csak fullbodyfilms volt.