Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Bár valszeg ha meg tudnék tenni akkor megtennék, valszeg ez az a méret (640x480), amit most elbír a multi-touch interfész. (akadásmentes ki-be zoomolás, váltogatás, stb)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"you can do this by selecting the option in iTunes to “Include full-resolution photos.”
This will tell iTunes to sync the original-sized photo as an extra file on the iPod that can later be retrieved through the iPod’s disk mode."
Szóval csak az leméretezett és képeket lehet megnézni az iPodok kijelzõin.
Mindemellett, az iTunesban van egy opció, amit ha kipipálsz akkor negyedik változatként elmenti az eredeti képet is. Képek szinkronizálásáról bõvebben itt:
iLounge cikk
RAW-t sajnos nem hinném hogy képes kezelni...
ha én touch-omon szeretnék képeket tárolni (eredeti méretben), akkor azt gondolom csak iTunes-szal tudom “felszinkronizálni”, és ebben az esetben nem méretezi le a program?
nyers képformátumokkal elbír? (RAW)
köszi a választ😊
http://gaborszantai.co.uk/
Akinek van Touch-a és/vagy iPhone-ja, megnézné nekem, hogy az ETR felsõoktatási rendszer mûködik-e a Safari-n?
htx!
Még több zene, még több videó
(Ugyanitt Creative Touch ZEN player eladó, 20 gigás, részletek a linken pl. )
ittishirdetem
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
olyat csinál a nano-m,hogy elindítok egy elõadót vagy albumot-tök mind1 és gyorsan végig ugrál a számok közt azt csá,mintha végig léptetném,nem értem
vki esetleg?
lehet vhol resetelni vagy ilyesmi?vagy szervízes a téma?
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
már csak téma kellene jópár darab!
tudna valaki linketm ondani az installerhez?
!Forza Ferrari!
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
na itt találtam dolgokat a törésrõl.
jó ez a leírás nézze meg valaki aki ért hozzá legyen szives😊
!Forza Ferrari!
itunes indításnál mindig kérdihogy akarom e frissiteni az 1.1.3 ra.
érdemes?Na épp most nézem hogy fizetõs...?nemár😛
+kérdés: hogy tudok feltenni rá programokat?
aki tud segítsen, köszi!
!Forza Ferrari!
amennyiben félreértettem valamit akkor bocs.
(ugyebár az itunes nem szimplán felmásolja azt amit mondasz neki, hanem szinkronizálja a gépen levõ itunes libraryt az ipod libraryjével, vagyis az általad kijelölt képeket frissíti az ipodon. ha nem ezt szeretnéd, akkor manually manage-et kell választani és kézzel "ráhúzni" azokat a képeket, amiket szeretnél. ugyanúgy mûködik, ahogy a zene is.)
Mostmár csak arra lennék kiváncsi, h hogyan lehet az ipodod tartalmát leszedni gépre? Csak mert próbálkozok az itunes al, de vmiért nem megy.. Köszi a segitséget elõre is.. 😊
Hát ennyi lenne.Kérlek titeket aki picit ért hozzá az segítsen VAGY ha rossz helyen vagyok akkor útbaigazítást kérnék.
További szép napot.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
van fennt egy mappának a tartalma az ipodon tizen akárhány kép ha a photos fülnél kijelölök egy másik mappát és alul rányomok hogy apply akkor csak az új mappa tartalma kerül fel...a régit miért törli ki?
!Forza Ferrari!
"Does the video need to be encoded in a special way?
iPod can play the following video formats:
* H.264
File formats: .m4v, .mp4, and .mov
Video: Up to 768 kbits/sec, 320 x 240, 30 frames per second (fps), Baseline Profile up to Level 1.3.
Audio: AAC-LC up to 160 kbits/sec, 48 Khz, and stereo audio.
* MPEG-4
File formats: .m4v, .mp4, and .mov
Video: Up to 2.5 Mbits/sec, 480 x 480, 30 fps, Simple Profile.
Audio: AAC-LC up to 160 kbits/sec, 48 Khz, stereo audio. "
röviden, sajnos nem játszik le akármit, át kell konvertálni a megfelelõ formátumra. A Lodmast által ajánlott program is jó, de kismillió hasonló létezik. sok sikert! 😊