Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atika :o)
Nekem is 64 bites XP-m van es igaz gondok vannak az iTunes al de siman mukodik ami nem megy benne az a cd egetes de mas mukodik rendessen igaz hibauzenettel indul de megy szamokat siman fel tudok pakolni vele ipodra. Olvastam apples oldalon hogy pl vistaban a 64 bitesen gond nelkul megy hogy csak az xp-n van gondja de hogy ott is mukodokepes.

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Morphin
Hi all!
Van egy kis gondom...az iTunes nemigazán támogatja az x64es winfost...találtam neten ilyen progi meg registry hackeléses megoldásokat, de azokat mellõzném hisz ezért raktam fel ezt a fajta winfost, mert viszonylag stabilabb mint a többi.
Szóval, van aki tud vmi megoldást? Mert igy nemigazán tudom használni a Podomat sem :S

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Hello! Digit fényképezõvel felvett hangos videót tettem fel iPodra. Le tudja játszani, de hang nélkül. Mi lehet a hiba??
Másik kérdés: lehet-e, kell-e töredezettségmentesíteni néha az iPod vinyóját??
Apc
Zizou5
keves! 100% fole! nem veletlenul mondtam.

kakaoskalacs
meg ipod-on is a max. hangerot a beallitasoknal

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

LoDMaSt
Itunesban tudod állítani a számok hangerejét pluszba.

@ Hellomarci

Zizou5
sracok, van e olyan program, ami feljebb huzza 100%on felulre a hangerot ipodon? mer szuksegem lenne ra.

a masik: ipodom kijelzoje betort. hallottam, hogy ugy lehet javitani, hogy beviszem andrasi utra, es rafizetek, kapok ujat. kb mennyi az a rafizetes?

kakaoskalacs
5 és 5.5G-s re lehet de idövel biztos lehet 3.gen nanora is

Hello! Windows+iTunes segítségével képeket szinkronizáltam 80 GB-os iPod Classicra. Mi van akkor, ha a PC winchester tönkremegy(a képek törlõdnek), és az iPodon levõ képek megtartásával új géprõl, új könyvtárból akarok új képeket felrakni? Az újakat felteszi, de a régieket törli. Van más mód képek felrakására a szinkronizáláson kívül? Vagy olyan beállítás, hogy új könyvtárból való kép szinkronizáláskor ne törlõdjenek a régi képek?
Ha valaki tud errõl valamit, kérem, vélaszoljon.
Apc
en mikor kerestem ilyeneket arra jutottam hogy az uj nanora meg nemlehet jatekokat feltenni esetleg ez nemigyvan???

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

LoDMaSt
Ittni: Eza
PM be egyéb megy.

@ Hellomarci

kakaoskalacs
4ThGen ipod 20Gb-s a problem

annyi a gáz hogy mikor bedugom a usb-t akkor látja a gép de azt mondja h nem tud vele mit csinálni mert nem ismeri

??? ötlet ismerösnek kell

Grove4
Esetleg egy linket tudnál adni ha nem nagy kérés? Mármint a konverterhez,mert csak "for Mac"-ost tatáltam.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

kakaoskalacs
jatekok vannak torrent oldalakon is ._. leirassal

ugyeskedessel lehet...

amugy a legtobb Apple kiskereskedo Magyarorszagon tart iTunes Gift Card-ot, ami prepaid kartyakent mukodik, feltoltesz vele egy egyenleget es maris vasarolhatsz ITS-bol...

http://gaborszantai.co.uk/

Grove4
kösz

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

LoDMaSt
Video: Imtoo ipod video converter nevû progi.
Van magyar verziója.
A számot belehúzod az itunesba, majd onnan az ipodba.
Asszem mo-ról sehogy, javítsatok ki, ha tévedek.

@ Hellomarci

Grove4
Sziasztok lenne pár kérdésem,most vettem egy ipodot és szeretném tudni, hogy:
-hogy tudok rárakni videót,mert csak a wmw-ket teszi rá asszem.Az Itunesszal kell átkonvertálni?
-van e az Itunes nak magyar verziója?
-hogy tudok egyesével számokat rakni az ipodomra?
-honnan tudok játékot letölteni?
Ipod nanom van egyébként.

kakaoskalacs
teszt time 😄

vettem egy iylen samsung yp-s5-öt ipod mellé 😊)
szuper cucc minöségi masra szamitottam eddig eliteltem a samsungot 😄 de joak 😛

GregSB
-Jön a Quake 3 iPodt Touchra és iPhonera (júniusban, a 2.0 FW megjelenésével):

Eladó több db Logitech mm50-es tipusú iPod dokkolo
új,karcmentes,dobozos

ár:15eFT
több darab rendelése esetén kedvezmény

érd: [email protected]
ha megnezed a menut es talalsz benne olyat hogy search akkor 5.5 ha nem talalsz akkor 5

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

misterkrisz
ipod video de honnan tudom milyen generációs (5 vagy 5.5) ???
köszze

iPhone 3G

Attol fugg milyen ipodod van? mert pl nekem ipod classic meg nano azoknal ez a modszer nemukodik

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

misterkrisz
Step 1: Extract the RAR file from the torrent.
Step 2: Plug in your iPod. Make sure it is enabled for disk use, and the "Do Not Disconnect" logo is flashing.
Step 3: Open up your iPod in "My Computer". Enable hidden files and folders in "Folder Options".
Step 4: Open up the "iPod_Control" folder.
Step 5: Paste the "Games_RO" folder into the "iPod_Control" folder.
Step 6: Open up iPodWizard (it's a standalone file, no need to install)
Step 7: Change the edit mode to "Firmware File".
Step 8: Click "Open Firmware" and choose either "5g Firmware.bin" or "5.5g Firmware.bin" based on weather you have a 5g or a 5.5g iPod. If you choose the wrong one, you will have to boot into disk mode and restore your iPod.
Step 9: Click "Write to iPod"
Step 10: Follow the instructions on the screen. Eject the iPod when it is done.
Step 11: Reset your iPod by holding in the center button and play/pause button until the apple logo appears
Step 12: Go to Extras > Games on your iPod, choose your game, and enjoy.

találtam pár játékot kérdés ezzel a modszerrel tudok e kárt tenni az ipodomban? akinek kell a forrás irjon pü-t. köszi!

iPhone 3G

kakaoskalacs
ohh 😞

Na utannaneztem neten es nemlehet csak akkor ha megveszi oket az ember szoval meg nincs ra megoldas 😞

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

elitehun
nem tudom biztosan de szerintem igen mert alapból van rajta 3
kakaoskalacs
jo kérdés :S engem is érdekelne

Sziasztok nemtudja valaki hogy 3 gen. ipod nanora fel e lehet rakni jatekokat valahogy???

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

elitehun
köszi az infót csak azért kérdeztem mert már néztem pár hivatalos boltban de nem volt<#gun><#gun>
Ha van valakinek legalább 40 gigás IPOD-ja eladó nyomott áron, jó állapotban, PÜ. Egy cimborám keres....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Lacee
hivatalos viszonteladók

(google+2 perc szabadidõ 😊)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

elitehun
és hol van hovatalos bolt?
Hat pl hivatalos apple uzletben van en ott mar lattam.

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

elitehun
hali. nem tudja valaki hogy hol tudok venni 3. generációs iPod nanohoz tokot? (ha egyáltalán lehet)
GTheo
Akinek Touchja van pls segítsen, feltörtem most az 1.1.4-et, és felszeretném tenni az 1.1.3-as programokat. ( Maps, Weather,stb... )
Ez hogy lenne lehetséges?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

koszi

The FlashBack
add folder?😮😮

Sziasztok iTunesban meglehet azt valahogy csinalni hogy ez mp3 mas konyvtaromat atmasoltam egy masik hdd re es nem talalja a szamokat es megmutatni neki hogy hol keresse a zeneket hogy ne kelljen ujra berakocsgatni oket????

The FlashBack
nem zavaró,csak tudod használt is meg repedt is. Jó, használnám ha hozzámvágná, nade akkor is... Hamár megveszem jólenne egymajdnem tökéletes... tudod😊 btw, köszi a választ😊

kakaoskalacs
háát szerintem megoldhato bár azis 'benne van a pakliban" hogy nem sikerül., 50-50% 😊
'annyi baja van, hogy a kijelzõ sarka be van egy kicsit repedve."
ez akkora probléma ,? vagy nagyon zavaró?

The FlashBack
üdv ipod tulajok!

Gondolkozom egy haszált nano vásárlásán, mert mindössze kb nyolcért rám akarják sózni. annyi baja van, hogy a kijelzõ sarka be van egy kicsit repedve. Kédezném, hogy lehetne-e azt a mûanyag lapot cserélni? Van itthon pár nemhasznált mp4, amelyekbõl ki lehetne venni ezt a mûanyag izét, és beletenni az ipodba. Szedtem már szét ipodot, és mintha úgy emlékeznék, hogy ragasztva lenne ez a valami.
Mûanyag vágó is van, tehát ha nagyobb (ami valószínû), akkor még méretre is tudnám vágni.
A kérdés, hogy ez gyakorlatban megoldható-e? Mert ha igen, akkor megveszem, mert egyébként semmi baja, de így nem😊

Válaszotokat elõre is köszönöm, ha gondoljátok PÜ-t is küldhettek😊

Minden jót, üdv

kakaoskalacs
akksi mukoddik mostmá ipod is csak Hang nincs :S
megörülök :9 de azért kiszáritom

5c0rp330n
szvsz ha nedvesség ér egy elektronikai cuccot, ajánlott az aksit kiszedni egybõl, jól kiszárítani a cuccot, és visszatenni.

kakaoskalacs
nah bekapcsolt 😄 hang még mindig nincs

kakaoskalacs
-'Nincs hang se zeneben de videon "
Elirtam
SE zeneben Se videoba

kakaoskalacs
üdv nagy baj van :S tegnap ráborult az ipod-ra egy bogre tej -.-
ki is tisztitottam faszan minden ma hazsnaln iakarom erre
-Nincs hang se zeneben de videon
-masodszorra be se kapcsolt
.vmi ötlet?

GregSB
Sennheiser CX 300

10 iPodosból 9 ezt ajánlja <#nezze>

Sziasztok remlem tudtok nekem segiteni
tönkrement az Ipodom fülhalgatója de amugy sem szolt valami jól tudnátok segiteni milyet érdemes venni amugy Ipod nanoe 4Gb elöre is köszi mindenkinek