Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
hm, nem tudok dönteni, az iPod touch 32 gb és az iPod classic 160 gb között

mennyire élvezhetõek a filmek a classicon? Ami a touch felé húz, az az, hogy nagyobb a kijelzõje, vagyis élvezhetõbbek a filmek rajta, lehet rajta netezni, ami nem rossz dolog, jól jönne, meg lehet bohóckodni a programokkal meg az iTunessal. viszont csak 32 gb, ami nem túl sok, ha az tnézzük, hogy a zene, a film és a program is foglal helyet.

ami a classic felé húz, hogy 160 gb-os, arra pont ráférne minden zeném, mind a 15x giga. meg végülis azon is lehet filmet nézni.

na meg mivel sok a cigány itt Budapesten annyira nem is életbiztosítás elõkapni a toucht és húzogatni a kezedet, meglátja a büdöse hogy nincs rajta gomb már is bekattan az õsi ösztön és jön feléd : /

misterkrisz
egyrészt. másrészt meg ajánlatos falitöltöt használni <#vigyor2>

iPhone 3G

Zomil
ez normális...ha megnézed az ipod-od képernyöjét kis is irja
mivel nagyon alacsony az energia ezért kb 5percig rajta kell hagyni h töltsön rá és csak utána ismeri fel a windows is

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Atika :o)
aha akkor semmi nekem 6G video-s van akkor arra meg mindig nincs megoldas 😞

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

szevasztok. olyan problémám van hogy az ipod-omat nem ismeri fel a gépem. tegnap lemerült, kiírta hogy low battery.... bla bla, most ahogy rácsatlakoztatom az usb-re, nem történik semmi. eddig még nem csinált ilyet. valami ötlet? elpre is köszi

misterkrisz
#1662 😛

iPhone 3G

ja meg zenét és podcastot sem tok feltenni...Még csak nem rég kaptam ezt a kütyüt és tök hülye vok hozzá.MÉG...Help!
Na halicsek!
Addig eljutottam hogy itunesba bent van a videjó.De az ipodra sehogy nem tom rátenni.Át van konvertálva az tutt.<#lookaround>Behúzni nem lehet englishül nemtok.Hülye gyerek módjára leírod hogy hogyan kell?Köszi<#vigyor2><#vigyor2>
kakaoskalacs
30Gb-s 5.5G video-s

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

milyen ipodod van???

Köszi! 😄 reset után csodák csodájára megemberelte a magát.. 😄
egyébként középsõ+menu gomb a reset 😉
kakaoskalacs
😄D mukodnek az ipod gamek mind a 20 😄D

GregSB
Próbálj meg egy resetet (#1639), ez általában orvosolja az ilyen anomáliákat 😊

Ha nem segít akkor nézz szét az apple support oldalán, rengeteg kérdésre van válasz. (igaz angolul)

Hali!

Olyan gondom lenne hogy az nanom (nyáron lesz 2éve hogy vettem) megmakacsolta magát egyik napról a másikra.. nem játsza egymás után a számokat hanem kihagy 2-õt 3-at aztán játsza a következõt.. ujra másoltam az egészet, de még úgyse jó. Ha valaki tudna adni valami tippet azt megköszönném.
GregSB
Én már hallottam hasonló esetrõl, persze lehet hogy csak urban legend...

misterkrisz
hát..azért furcsa, hogy azzal foglalkoznak, hogy Jazz helyett Dzsessz vagy
EQ helyett Ekvalizer.. 😊

iPhone 3G

Lacee
a jazz eddig is dzsessz volt a magyar helyesírás szerint, más kérdés hogy a kutya nem használja 😊

lacisch: az itunes minden verziója ingyenes. ha valami nem stimmel, akkor a formátummal lehet gond, amúgy az itunes nem visít más miatt.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

misterkrisz
ok igazad van. tehát. a videokonvertáló a lényeg. én a videora ipod converter-t ajánlom, egyszerû kezelés. ha megvan a videjo akkor belehúzod itunes video mappájába majd onnan az ipodba. ennyi<#vigyor2>ha nem megy vegyél fel msnen! sok sikert 😊

iPhone 3G

csak mert a kérdésemre senki sem válaszolt csak cinkeltek...<#szomoru1>
az itunes ingyenes de az itunes 7 amiben videót is tudsz feltölteni esetleg egy teljes filmet az nem.Nem?
Én még kezdõ vok bocs.De akkor hogyan is kell feltölteni mp4-es filmet????<#wow1><#wow1><#worship>
misterkrisz
ja 5.5 gen ipod <#beka3>

iPhone 3G

misterkrisz
hhhúúú baz***! ez már valami! nem teljes itunes 😄 <#vigyor><#idiota><#mf1>

Ja, amugy észrevettem, hogy az 1.3-as szoftvernél az EQ-t már Ekvalizernek nevezi, azon bellül pedig nem Jazz hanem Dzsessz😄 ezen picit meglepõdtem, meg is kérdeztem ének tanárt, aki elmondta hogy az új helyesírás szerint ez így van..<#wow1><#wow2>akkor ezekszerint az iTunes nem iTunes lesz hanem ájtúnsz vagy mi?
/ON

iPhone 3G

gurubefree
iTunes ingyenes ...... hmmmm

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

kakaoskalacs
nem teljes iTunes?

Helló mindenki!
Légyszi help!Van egy apple ipodom 80G.dvd filmet szeretnék (én kis naív)rátölteni.Átkonvertáltam mp 4-be van itunes-om (nem teljes verzió),de nem megy.Hogy lehet????Crack?
14 et es nemhinnem hogy felkeresnek na mind1

GregSB
Mármint mennyit ért meg? 41-et vagy 14-et? Ha utóbbi akkor ne nagyon regisztráld be (az ipodot) és ne dugd rá a gépre úgy hogy az a neten van, mert ha az igazi tulajdonosa jelenti hogy ellopták tõle akkor lehet felkeresnek 😄

seAke
Létezik iPodhoz +akksi!
Nézz szét itt:

http://macally.com/EN/Product/Homes.asp

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Lacee
lehet hogy félreértelek, de szerintem falitöltõnek hívják ezt az eszközt 😄

az apple-töltõ elég drága, de utángyártottat viszonylag olcsón lehet venni (2-3 ezres nagyságrend)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ahogy mondod de nemszamit mert uj es annyit megert 😊 volt meg negygigas is gyereknek de mar eladta oket 😊

Grove4
Nem tudtok olyan kiegészítõt az ipod hoz,amelyel úgy tudom feltölteni,hogy nem a gépbe dugom ,hanem konektorba?És még egy kiegészítõt keresek,ami ilyen extra akummulátor féleség.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Lacee
vagy Atika cserélte fel a két számjegyet 😊)

GregSB
Angilában £130-ba kerül a 8 Gigás, ami kb 41 ezer Ft. Szóval valszeg lopottat hozott a haver.

En kethete vettem vadi uj 3 gen ipod nanot 14 ezerert 8 gigasat 😉 haver hozta angliabol 😊

Zizou5
ipod nano 1.gen. vadi uj. fekete 4 gb. 15ezerer. szerintetek ugyivagyok?😄

kakaoskalacs
vagy egyyszer ird le 1Db kommentben

Lacee
nem apróhirdetés a topic... légyszi mellõzd ezeket.

Eladó több db Logitech Pure-Fi Anywhere iPod dokkolo fehér színben
karcmentes,dobozos
ára:15e Ft

több db rendelése esetén kedvezmeny

[email protected]
GregSB
Hasonló, én csak a képeket nem tudtam megnézni. Akkor nekem is ez segített 😊

Grove4
Nagyon Köszönöm!!!Neked is elõfordult már ilyesmi?Én nagyon megijedtem!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

GregSB
Kapcsold be és ki a Holdot (gomb zár), majd nyomd le egyszerre a középsõ és a play gombot, és tarts nyomva õket kb 6-8 mpig. Az apple logó meg fog jelenni és újraindul az ipod.

Zizou5
add el nekem. megveszem 2ropiert.d

Grove4
sziasztok az lenne a problémám,hogy használtam az ipodot,és egyszer csak leállt.Mármint úgy állt le,hogy se a zenét nem játsza le se a videót,a képet nem jeleníti meg,a játékokra meg kiír valami szöveget,hogy újra kell telepíteni,mi lehet a baj?

Bocs hogy beírom ide, de hátha.... :
Eladó lenne egy IPOD dokkoló (karcmentes) Firewire kábellel (gondolo USB is megy rá...) megmaadt IPOD Photo készletembõl, mellé egy autós USB szivargyújtó-töltõ (ez utángyártott de használatlan) és egy 3+1 portos firewire pci pc-kártya. Egyben a legjobb (már amire bólintok, nem gondolok sokat érte de fölösleges már...) ajánlatért, postázok is....PÜ ha érdekel valakit.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

eladó több db Voix mpx iPod dokkolo
karcmentes,dobozos

ára:50e Ft

[email protected]
Hallod en lehuztam a legutolso verziot es siman feltelepitettem nem volt semmi gondom vele

Morphin
Most nézegetem a tweakeléseket...elég sok mindent kell elvégezni azért h ne szemeteljen a system folyamatosan.A héten szerzek egy verziot sztem és kiprobálom...köszi a választ!

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

kakaoskalacs
nalam stabilan fut
eleinte oltak KÉK halálok de megoldottam

Morphin
lehet az lesz h csinálok magamnak egy személyreszabott régi XP-t (32bit-est) v kiprobálom a Vistát... vkinek vmi véleménye van a vistárol?? bugos nagyon?

Morphin
de h raktad fel?? mert nekem feltelepíteni sem engedi!! 😞