Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mennyire élvezhetõek a filmek a classicon? Ami a touch felé húz, az az, hogy nagyobb a kijelzõje, vagyis élvezhetõbbek a filmek rajta, lehet rajta netezni, ami nem rossz dolog, jól jönne, meg lehet bohóckodni a programokkal meg az iTunessal. viszont csak 32 gb, ami nem túl sok, ha az tnézzük, hogy a zene, a film és a program is foglal helyet.
ami a classic felé húz, hogy 160 gb-os, arra pont ráférne minden zeném, mind a 15x giga. meg végülis azon is lehet filmet nézni.
na meg mivel sok a cigány itt Budapesten annyira nem is életbiztosítás elõkapni a toucht és húzogatni a kezedet, meglátja a büdöse hogy nincs rajta gomb már is bekattan az õsi ösztön és jön feléd : /
mivel nagyon alacsony az energia ezért kb 5percig rajta kell hagyni h töltsön rá és csak utána ismeri fel a windows is
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Addig eljutottam hogy itunesba bent van a videjó.De az ipodra sehogy nem tom rátenni.Át van konvertálva az tutt.<#lookaround>#lookaround>Behúzni nem lehet englishül nemtok.Hülye gyerek módjára leírod hogy hogyan kell?Köszi<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
egyébként középsõ+menu gomb a reset 😉
Ha nem segít akkor nézz szét az apple support oldalán, rengeteg kérdésre van válasz. (igaz angolul)
Olyan gondom lenne hogy az nanom (nyáron lesz 2éve hogy vettem) megmakacsolta magát egyik napról a másikra.. nem játsza egymás után a számokat hanem kihagy 2-õt 3-at aztán játsza a következõt.. ujra másoltam az egészet, de még úgyse jó. Ha valaki tudna adni valami tippet azt megköszönném.
EQ helyett Ekvalizer.. 😊
iPhone 3G
lacisch: az itunes minden verziója ingyenes. ha valami nem stimmel, akkor a formátummal lehet gond, amúgy az itunes nem visít más miatt.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
iPhone 3G
Én még kezdõ vok bocs.De akkor hogyan is kell feltölteni mp4-es filmet????<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#worship>#worship>
Ja, amugy észrevettem, hogy az 1.3-as szoftvernél az EQ-t már Ekvalizernek nevezi, azon bellül pedig nem Jazz hanem Dzsessz😄 ezen picit meglepõdtem, meg is kérdeztem ének tanárt, aki elmondta hogy az új helyesírás szerint ez így van..<#wow1>#wow1><#wow2>#wow2>akkor ezekszerint az iTunes nem iTunes lesz hanem ájtúnsz vagy mi?
/ON
iPhone 3G
Légyszi help!Van egy apple ipodom 80G.dvd filmet szeretnék (én kis naív)rátölteni.Átkonvertáltam mp 4-be van itunes-om (nem teljes verzió),de nem megy.Hogy lehet????Crack?
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Nézz szét itt:
http://macally.com/EN/Product/Homes.asp
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
az apple-töltõ elég drága, de utángyártottat viszonylag olcsón lehet venni (2-3 ezres nagyságrend)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
karcmentes,dobozos
ára:15e Ft
több db rendelése esetén kedvezmeny
[email protected]
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Eladó lenne egy IPOD dokkoló (karcmentes) Firewire kábellel (gondolo USB is megy rá...) megmaadt IPOD Photo készletembõl, mellé egy autós USB szivargyújtó-töltõ (ez utángyártott de használatlan) és egy 3+1 portos firewire pci pc-kártya. Egyben a legjobb (már amire bólintok, nem gondolok sokat érte de fölösleges már...) ajánlatért, postázok is....PÜ ha érdekel valakit.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
eleinte oltak KÉK halálok de megoldottam
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"