3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • Morphin
    1.minek az neked
    2.nemtudom h kell
  • gaspy
    hi vettem 1 ipod nano 3g-t es en ugy emlekszem hogy volt a kvarc szeru orajan masodpercmutato.a 8as itunessal frissitettem a szoftvert es azota nincsen rajta.ezutan visszaallitottam az elozo szoftvert de tovabbra sincs masodperc mutato az oran.elo lehet valahogy csalogatni?
  • magus
    tényleg minek ennyi kütyü?
  • Morphin
    minek neked ennyi mütyür? :D egyet használj ki végre (v add nekem a Zune-t, kipróbálnám)
  • kakaoskalacs
    kicsit parasztvakitas hatas lett ak ommentnek nem arcolni akartam.. nem vagyokénolyan
  • kakaoskalacs
    Most egyuj nano-n gondolkozok de már van egy 30gb-s ipodom és egy samsung yp-s5-öm(kinyithato hangszoros cucc), nahmeg a legelso szerias Zune ..

vajon megérné vennem egy uj nanot? vagy az ultimate penzkibaszaslenne? :D
  • Inquisitor
    Tudtommal árulják az összeset világgarival és lokálissal is, nyilván(?) a világgaris drágább.
  • kakaoskalacs
    :D akkorjo ha te is boldog vagy mi is azok vagyunk ^^
    Grat hozzá
  • Morphin
    emléxem h itt írták nekem régebben h bármilyen baja van, akkor cserélik, mert nem szétszerelhetőre tervezték a podokat...namind1 amugy itthon is kitudom cserélni, vmi 3-4 ezer forint az akksi (ami erősebb is mint a régi) és még ilyen kit-et is adnak hozzá amivel megtudom csinálni. szal ha nem cserélik gariba és sok pénz akkor marad az h majd én megműtöm.nem nagy ördöngősség szvsz. elméletileg anno cserélték gariba a fülest is (irta egy srác), nekem cx300 sennheiser van szal az tök8,de azért rákérdezek arra is.
  • Chanel
    köszi, ma elmentem megvenni, és nagyon kis aranyos. korábban is volt már iPodom és nagyon meg vagyok velük elégedve. az aksijuk egyszerűen fantasztikus! 3 év után is 1 hétig bírta a kis dög. egyébként végül is zöldet vettem. piros mo-n nincs, a nagyobb iPodom pedig fehér, úgyhogy ezüst kilőve.
  • GregSB
    Az új in-ear fülesük viszont eléggé impresszív, már ha csak a technikai adatait nézzük. Aztán kíváncsi leszek milyen lesz gyakorlatban.

Morphin: lehet iPodnál máshogy van, de iPhonenál tuti fizetned kell az akksicseréért. (már ha nem romlott el csak simán cserélni akarod offkorz)
  • magus
    én nem látok rá túl sok esélyt, hogy fülest cserélnének, de én a helyedben nem is tenném, 8.000- ért már kapsz jó fülest, az alap gyári ipod fülhallgató olyan hangzást nyújt mintha üvöltöznék egy vödörbe
  • mikrofonhead
    Énis Amerikából rendeltem a touchom és nagyon remélem h tényleg világgaris, mert a füles már most szaraxik, a mélyet pl egyáltalán nem bírja ha kicsit erősebb :)
  • Gabor1990
    Világgarancia van az Ipod-ra, magyar nyelv pedig ha jól tudom csak a touch-on nincs.
  • carlos05
    nekem egy olyan kérdésem lenne h ha például amerikából van az ipod akkor arra itthon is van gari? illetve ha beviszem akkor raknak rá magyar szoftvert?
  • kakaoskalacs
    kicsi kompakt aksi is jo pöpec kis cucc sportolashoz tokeletes :)
  • Chanel
    hi! lenne egy nagyon egyszerű kérdésem. az az igazság, hogy nincs szükségem ilyen hiper-szuper iPodra, mint a classic, vagy a touch, sőt, még kijelző sem kell. ezért szemet vetettem az új shuffle-ra. sportoláshoz kéne, és ráadásul elég szertelen vagyok, és félő, hogy nem sokáig maradna sértetlen a kijelző, annak meg semmi értelme, hogy folyton szervizben legyen.
    na, de a nagy kérdés a következő: magyarországon lehet már kapni a piros shuffle-t? gondolok. pár hete olvastam, hogyha ilyen kis zenegépet veszek, valamilyen alapítványt támogatok. asszem 13.990,- volt az ára. holnap ugranék le a MOM-ba megvenni a kis picurkát, és szeretnék úgy menni, hogy képben vagyok a lehetőségeimmel. köszi!
  • Gabor1990
    Jól vettem észre, hogy a 4G nanon nincs ipod quiz?
  • Morphin
    miért kerülne pénzbe ha garis?? eddig sem került pénzbe, v lemaradtam vmiről?
  • GregSB
    Cserélik, de valszeg pénzbe fog fájni ha van garid ha nincs...
  • Morphin
    hi!
    lassan két éves az 5.5gen video-m. akksi gonddal kéne visszavinnem mert, ugye eléggé elhasznált már.hamar lemerül.van apple care-m amivel ugye 2éves a garim, namost ha bemegyek vmelyik apple boltba itthon, nemtudom most mi a felhozatal, rég foglalkoztam ilyesmivel. szal beviszem akkor mit mondjak nekik?? szar az akksi cseréld ki v mi?? és egyáltalán h cserélik ezt? adnak egy újat azt csókolom??
    előre is thx
  • Lacee
    router beállításaiban kell lennie egy olyan résznek, ahol a kiszolgált gépek listája van (dhcp client list nálam), nevekkel ip-címekkel együtt.
    de az ipodon ha bemész a beállítások - wifi menüpontba, és kiválasztod az éppen aktív kapcsolatot, akkor ott is kiírja a saját ip-címét.
  • Sland
    Az iPod vagy a gép IP címe kell? Mert ha az iPodnak van, akkor fogalmam sincs hogy hogyan kell elérni azt...
  • Lacee
    tört játékot csak jailbreakelt ipodra lehet feltenni, de semmi vész, tönkretenni nem igen lehet a gépet :)
    töltsétek le a quickpwn nevű programot (innen) azzal pár kattintás alatt meglesz a jailbreak, majd pedig Cydiából (olyasmi mint a rendes app store, meg fog jelenni a menüben) telepíteni kell az openSSH nvű programot, az azstali gépre pedig a winSCP-t. a winSCP-ből el lehet érni az ipodot, ha tudjuk az IP-címét, és hozzá lehet férni a touch filerendszeréhez. ha már idáig eljutottatok, akkor: link
  • mikrofonhead
    Sland énis így vagyok vele.Amerikából rendeltem, eddig megvettem rá 1 szoftver update-et.De azért nem akarom a spore origins-t 9 euro-ért megvenni.Már nekem írt Lacee, hogy hogyan kéne feltenni, de elég homályos és nem nagyon értem :S
  • Sland
    Tudnál segíteni, hogy hogy rakjam fel a spore-t egy nem tört ipod touchra? 2.0.0-ás szoftver van rajta. egyedül nem boldogulok, fosok, hogy tönkrecseszem az ipodot :)
  • Csürke
    Na nem baj már ujra tettem:)

Kööszi a segitseget:):D
  • LoDMaSt
    Itunesba zenét ipodról csak különféle progikkal tudsz tenni.
  • Csürke
    Sziasztok,azt szeretném kérdezni hogy mindig kell synckelni?? mert egy másik gépre tettem fel z itunst s azon nincs meg meg az a playlist ami rajta van az ipodon,és fel akarok tenni vagy 3 szamot, nem lehet fel tenni az itunsra azt a playlistet ami van az ipodon???
  • mikrofonhead
    Hátőő az nemtudom hogy hol található és h eredeti-e :D esetlegesen küldenél egy linket privibe ha nagyon szépen megkérnélek? :$

Az Aurora Feint-esre nem tudod a megoldást?Azt írja ki h memória warning és hogy ne aggódjak ha ki és bekapcsolom a toucht akkor jó lesz majd nekem ...de semmi nem történik, rányomok az OK-ra és megy tovább minden :D
  • Lacee
    a backup minden beállítást, programot stb elment, így ha bármilen ok miatt gajra menne az ipod és restore-olni kéne, vissza tudnád állítani a mentett állapotokat.
    Spore nekem simán feltelepült, a kalózöböl-orgon található 1.0 verziót tettem fel. a MobileInstallations file-ból gondolom nem az eredeti van, ugye?
  • mikrofonhead
    Estét!

Bár az előző kérdéseimre se kaptam még választ, de azért felteszek egy újabbat.Vajon miért nemtudom feltenni a Spore-t a touchomra?leszedtem vagy 4 helyről 4 különbözőt és mindegyik error-t ír ki setup közbe...
  • GTheo
    Hogy tudnám a Touchot 2.0-ra frissíteni? Mert az iTunes csak 2.1-re tudja Software Update-al és azért meg fizetni kéne...
    Tudna vki linkelni egy letölthető 2.0-át?
  • Csürke
    hello hello ,valaki nem tudja elmagyarázni hogy hogy lehet használni az ipod wizárdot??? kööösziii
  • kakaoskalacs
    iTunes 8 nagyon jo lett :D
  • GregSB
    Kb 1 hónap. Legalábbis egy magyar boltos ezt mondta az új Touchra.

• CoD23
    Hali!!
    kb: mikor lesznek kaphatóak az új cuccok!!??
  • GregSB
    Még egy dolog ami új a Touchban:

Van benne Audio-in, mint a Nanoban. Szal az új mikrofonos fülessel (vagy bármilyen mikrofonnal amit rádugsz) lehet majd VoIP-zni vele (AppStoreban van ilyen program, iphoeon működik szóval ezen is fog)
  • GregSB
    Hands-on képek és videók.

Régi és új nanok egymás mellett.

Télleg vékonyabb lett az új táccs:
  • GregSB