3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • magus
    nekem a kedvencem amikor kiírja, hogy itt csak a restore segít, és elkezdhetsz imádkozni, hogy a kibe dugás megoldja a problémát
  • Lacee
    mondjuk az error szarságok lennének itt a lényeg, meg hogy milyen szart akarsz kettétörni.
    A sztori alapján szerintem windows gubanc lesz, tipikusan olyan dolognak tűnik, mikor a win xp egy idő után szépen összekutyulja magának a registryt és elkezd haldokolni. Megoldás, reinstall.
  • Lacee
    ha a vista beépített túzfalal be van kapcsolva, akkor azon engedd át az itunest. Ha routerrel van gubanc, akkor sajna nem tudom távgyógyítani, nekem magától is működik. Esetleg próbáld meg letölteni valahonnan a frissítést, és manuálisan felrakni (shift+click az update gombra, és be lehet tallózni az updatert)
  • cattaneo
    Hello!
    Valaki segítsen mert most már tényleg ott tartok hogy ketté töröm ezt a szart!!
    Múltkor zenéket raktam rá és megint bejött valami error szarság ezután ha rádugom a gépre csak mint háttértároló ismeri fel. Már sokszor csinálta de egy idő után ha párszor uninstalláltam minden hozzá tartozó programot és újra telepítettem megjavult, de most már olyat csinál hogy ha letörlök mindent a gépről akkor szépen a dvd meghajtom is eltűnik és csak úgy tudom vissza hozni ha vissza telepítem a itunes-t. Kipróbáltam más gépen és ott se működik itunes exe hibát vagy valami hasonlót ír ki.
  • mikrofonhead
    No ma sem megy, tudod Lacee, hogy mit kell csinálnom?Gondolom vmi portot kéne megnyitnom csak nemtudom a számát...

Érdekes mert a 2.0-át simán leszedte és feltette...
  • Lacee
    vagy a szerver nem elérhető, vagy a tűzfal/router beállításai rosszak. ha egy-két óra múlva, vagy holnap sem jó, akkor az utóbbi lesz!
  • mikrofonhead
    No ez mi a fa**?

Másodjára próbálom...

• GTheo
    Én megbíztam a srácban, mert kurva sokan rendeltek már tőle. Nekem kedd óta megvan, és nem fake. Sőt még postai átvétellel vettem, előre is utaltam neki. Mert ha egy vevőt is átbaszna, akkor utána már nem venne tőle senki. Különben mindig utánvétellel veszek.
  • magus
    egyszer már túltettem magam azon az elven, hogy a kurva anyjukért húznak le még ezért is, aztán nem fogadta el a visa-t, úgyhogy maradt a jó öreg warez, amiben még sosem kellett csalódnom, ellentétben a retail dolgokkal
  • mikrofonhead
    Lévén, hogy már 2 éve egy Sony Ericcson W300i-t használok, aminek szintén ilyen agybadugós fülese van ezért is merem megvenni, csak félek kicsit attól h a srác 5k-ért talán FAKE-et akar rám sózni, de majd utána kérdezgetek ,)

Nem mondtam h biztosra szétb*ssza csak azt h akkor már kifizetem azt a 2000-2500 ft-ot és akkor tuti a tuti :)
  • GTheo
    Az első megoldás sikerült... :)
    Jó a CX 300. Kurva jól szól, nekem kedd óta van meg, csak meg kell szokni még picit ez az agybadugós rendszert :D
  • magus
    tök ugyanaz, mint amit az itunes szed le neked, nekem az fut egy jó ideje, és semmi baja az ipodnak
  • mikrofonhead
    Elméletileg torrentről le tudod szedni de az a 8-9 euro nem olyan vészes összeg szerintem... :)) és én inkább nem akartam szétb*szni a touchom :)

Akkor a CX300 jó az iPod Touchomba?Mert akkor veszek egyet :)
  • GTheo
    Máshogy nem lehet elérni a 2.0-át ?
  • mikrofonhead
    Okés megkérdezem vagy megnézem prohardveren. :) Köszi

GTheo csak a 2.0-ás software-el tudsz rá App-ot pakolni, én is ezzel szenvedtem.Meg kell venned, felteszi és utána már látni fogod.Nekem vagy 40 progi - game van rajta...Apropó egy kis OFF

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vki tud olyan oldalt ahova feltett valaki ipod touchoz game-eket és progikat amiket amúgy meg kéne venni app store-ba?? köszi előre is :))
  • Fido4life
    van valakinek eladó második generációs vagy első (azaz feketefehér) 20-40 gb-os ipodja ?
  • magus
    ott van az... iTuneson belül kattints az iPodra, és ott kell, hogy legyen az applications fül, és ott sync
  • GTheo
    Prohardver apróhirdetések.... 5400 Ft postaköltséggel együtt a CX 300 !
  • GTheo
    Töltöttem le iTunes storeról ingyenes programokat, be is tette az iTunes Applicationsba, de onnan hogy tegyem fel az ipodra? Mert nincsen olyan fül hogy Applications :\
  • LoDMaSt
    És ha cserélik, leírod, meg hogy hol :D
  • Atika :o)
    beviszed megkerded es meglatod :)
  • mikrofonhead
    Köszi a helpet CX300 tényleg nagyon jól hangzik de 8000 ft :*/ úgyh most spórolok és addig marad a rezgős ipod füles..

Apropó ha azt elviszem egy apple boltba akkor kicserélik nekem a garira vagy fizetnem és csak úgy cserélik vagy ki se cserélik? :D Semmilyen külső sérülés sincs rajta, egyszerűen rezeg a füles a hangosabb és a mély hangnál ... :((
  • hoower
    hello! Használtan vettem egy Ipod classicot. 1 nap tán a füles fél oldala elnémult. (én vettem hozzá a fülest...olcsó philips ipod kompatibilis felirattal...)Most csak úgy szól ha picit kihúzom a csatlakozóból a dugót. Egyszerűen szart vettem ipodból vagy a fülessel lehet gond? Ötlet?
  • Lacee
    nagy név, de a kis fülesei hulladék kategória, erről gyakran lehetett olvasni pl itt.

ha az ár nem annyira szempont akkor a konyhafőnök ajánlata UE vagy Shure, egyéb esetben Sennheiser :)
  • Morphin
    KOSS-om volt ilyen kagylós izé, de weszkócsizmával ráléptem az egyikre, aztán az kuka :X
    AKG igenis egy qrvanagy név audiocuccok terén...most ilyen kis fülesekkel nemtudom mi a helyzet,de elég jo studio fülesei vannak. lehet nem az 5-10ezer ft-os szegmensre összpontosit, én nemtudom, de nagy NÉV.
    UE nem ismerem
    Sennheiserek között meg nemsok különbség lehet. nézz körbe a specifikációiknál és ott megtudod mik az eltérések...400on van ilyen hangerőszabályzos dolog, sztem hülyeség és csak felesleges madzag link
  • Lacee
    AKG általánosságban véve elég gyenge minőségű, fülhallgatós fórumookon sokat panaszkodnak rájuk. Kosst passzolom, UE pedig kicsit hasonlít az Apple-re a saját piacán: némileg túlárazott, viszont nagyon jó minőségű cuccokat gyárt. Nekem ilyenem van (super.fi 5) és nagyon meg vagyok vele elégedve. Hátránya, hogy itthon nem nagyon kapni, így eBayről vagy ismerőssel kell szerezni.
    ha nem zavar a kialakítása, mindenképpen in-ear fülest vegyél, hangminőség és külső zaj blokkolása terén is jobban jársz. A valóban jó minőség a sennh cx-széránál kezdődik szerintem, felső határ a csillagos ég.
  • magus
    Sennheiser CX 300 és 400 között mi a különbség?

AKG, KOSS, Ultimate Ears? ezekről mit érdemes tudni?

most akarok én is ilyesmit venni...
  • Lacee
    az nagyon(-nagyon-nagyon) olcsó, kicsit gyanúsan is... de ha tetszik a hangja, akkor minden oké, az a lényeg :)

viszont ha már felmerült a téma, elmondom hogy elég gyakori a hamis füles mindenféle netes helyeken - itt van két hasznos oldal, hogy felismerjük a hamis verziókat a sennheiser két modellje esetében:
    400
    300
  • carlos05
    nekem cx 400asom van nagyon király.. vaterán sierült 5500ért venni!
    Amugy a vaterán van 1 gyerek aki mindig árul cx 3-400ast olcsón (bolthoz képest nagyon)
  • Lacee
    sennheiser cx300 vagy cx400 mellé még egy szavazat, ár/érték arányban az egyik legjobb (asszem olyan 8 körül van a 300as ára)
  • Morphin
    típushiba már mióta...a régi fülesek nem nagyon kezdtek igy rezegni, de az én iPod Videommal debütált "uj szériás" fülesek mind elszarodnak 1-2 hét után. amugysem erre tervezték h te itt majd szépen élvezed vele a zenédet. nem, venni kell abból is egy nagyon jót, és évekig nem lesz vele bajod...én Sennheiser cx300asom már lassan két éves, de még mindig nagyon szépen szól. amugy nézzél szét már van ujabb cx sorozat is, bár mintha láttam volna még elado cx300at is :S ...nézzz szét rendesen, és 5-10 körül vegyél vmi használhatót!!
  • kakaoskalacs
    akg K324 P

Sennheiser cx300
  • mikrofonhead
    Nekem olyan füles kéne, ami a mélyet nagyon bírja.A W300i-he a sonyék nagyon jót adtak de 2 év után elbaszódott.Egyes effektek nagyon jók ebbe az iPod touch fülesbe, de az h berezeg mikor mondjuk rap-et vagy hip-hop-ot, esetleg undergorundot hallgatok, azért az elég gáz.Nem berecseg, hanem rezeg a füles, mintha két réteg össze-össze érne és ráadásul csak a jobb oldali füles...szóval tuti h elszaródott :/
  • Morphin
    soha??
  • kakaoskalacs
    semenynire :D akkor ado mel ha sokat fog érni :D
  • Morphin
    mennyire komoly? ^^
  • kakaoskalacs
    -.- 3bacardi breezer a minimum (igen nöi uditot fogyasztok :D)
  • Morphin
    nem mondtam h fizetek érte :D:D szal nyugodtan odaadhatod :P mondj egy helyet, időpontot ^^
    kapsz egy üveg Budweisert...v kettőt!?
  • kakaoskalacs
    nem nagy eresztes :D Zune-t tesom hozta lasvegasbol mikor kinnt zeneltek :) ajandekot meg nemadokel :D

Ipodot nem is hasznalom csak porosodik samsung kütyüvel rohangalok :D
    Siman osszehalmozodnak egy idö utan
  • gaspy
    koszi a segitseget