Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@ Hellomarci
ha Magus manuális megoldása nem elég, akkor érdemes beszerezni egy darab antisztatikus rongyot (párszáz forint), szépen tisztít és nem karcol.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
egyszerûen nem tudom rávenni, csak a videorat a feliratkezelésre. na mindegy, akkor majd este ez is fut
ha felrakod a vobsub nevû cuccot, és a fileneve az avinak és az srtnek megegyezik, akkor pl a videora beleégeti a subot konvertálás közben. de lehet h a xilisoft is megcsinálja, ami nekem szimpibb
A sorrent stimmelni fog,ha a touchon a playlist-nél nézed.Szoval csak annyi,hogy nem az albums nál választod ki,hogy mit akarsz halgatni,hanem a playlistnél.
Üdv
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Ujabb probláma:
Ha csinálok egy playlistet,szépen belerakom a zenéket,megadom az albumnevet(mindnek ugyan azt,hogy el albumban legyenek),hogyan tudom a számok egymásutáni sorrendjét megszabni?Mert az a helyzet,hogy filmzenét raaktam fel rá,ami pedig egymás után sorban van.De a touchon össze vissza...:S!
Az ituneson belül sorban vannak..csak az ipodon nem...!
Megoldas?
zan
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
iPod touch-ra hogy lehet installer-t rakni, hogy lehessen programot rárakni? Egy link kell amit safariba beírok?
És ennek a hotspotnak az elös,kezdöoldala(mármint,amit betölt egyböl ha rácsatlakozol) egy nyelvvállasztó oldal,aztán a következö,ha kiválasztottad a nyelvet egy olyan oldal,aminek az alján ott van egy belépés gomb.ha erre rányomsz,onnantol kezdhetsz el böngészni.Elvileg.Csak az a baj,hogy ahelyett,hogy továbbengedne,ujratölti az elözö oldalt...
a hotspotról nem tudok nyilatkozni, még nincs nálam a touchom, de nem értem igazából a problémádat, látsz egy wifit jelszó nélkül, rámész és ennyi, milyen nyelvválasztós oldalról beszélsz?
Megint én!
Tényleg nincs mód arra,hogy ha két helyen lakom,tudjam frissiteni a zenéket rajta anélkül,hogy letörölni az addig rajta lévöket.Végül is érthetö ez a lépés az Appletöl,ezzel is próbálják megakadályozni a kalozkodást.
De azért ez elég necces,mert ha hazamegyek vihetem magammal az eddig rajta levö zenéket dvd-n,hogy otthon majd megint felrakhassam..:S!
Eddigi tapasztalataim amugy:
Nagyon pozitív minden.A kezelése pofonegyszerü,semmi sincs túlbonyolítva,letisztult szerintem is.
Viszont az a baj,hogy eddig még az egyetememen kivül máshol nem tudtam rácsatlakozni hotspot-ra,ha pedig nincs hotspot ugyebár egy csmo dolognak nem tudom hasznát venni.
Egy kérdésem lenne a budapest hotspottal kapcsolatban:
Miért csinalja azt,hogy bejön a belépö oldal,kiválasztom a nyelvet,ez utan amikor be akarnék lépni(mert ugyebar azt irja,hogy 3 ora free),ujra a nyelvválasztó felületet tölti be.Nem tudok semmit sem megnyitni vele,mert mindig ezt az sz*r oldalt tölti be.Valami ellenszer?Mi a baja?:S
Ha viszont sikerült csatlakozni,hihetetlen nagy szabadágot kap a kisgép!Egyszerüen nem találtam olyan oldalt(bizztos van,de én egyenlöre nem talaltam),amit nem nyitott volna teljesen jól.Biztos egy teljesenn flash-es oldalt,vagy javascriptes-t nem nyitna meg olyan jol,de eddig nem volt vele problémám.Youtube óriási rajta,teljesen ugyan az,mint a gépen.Weather-nél beállítod hogy melyik városra vagy kiváncsi,egyböl kikeresi,és egy hetes idöjárásjelentést kapsz a kezedbe.Az árfolyamokhoz nem értek,de azt is behozta,persze az amerikait,de be lehet irni ide is hogy mit szeretnél látni,értesítést is kérhetsz róla.
A mail is teljesen jó.Én g-mailes vagyok,az pedig ugyan ugy bele van áépítve a kütyübe mint a youtube.Ha fellépek az postafiókomra,egyböl letölti az össze levelet,amit késöbb meg tudok nyitni wifi nélkül is,igy ha piszkozatba bemásolok valamit,akkor azt el tudom olvasni késöbb mint egy levelet.-->hozzatenném ez egy jo mondszer,ha txt-t akarsz olvasni rajta!Remélem késöbb majd jön rá olyan frissitás,ami támogatni fogja a szövegolvasást.
Kb ennyi egyenlöre.Tudom,ezt amit én most leirtam,gondolom már más is leirta.Csak gondoltam csatlakozok egy ujjabb kommentel a "nekem bejött"-felhasználók táborához!
Üdv:Zan
Ja és ha valaki esetleg tudja a hotspot-kinomnak a gyógyírját,lecci irja meg.
Elég lama voltam tegnap,de most mar letöltöttem az itnest,regeltem benne a touchot,mükszik minden frankón!Már csak ezt cower flowos dolgot nem értem,de láttam mások is kérdezék,köztük még egyszer talán én is és jött is rá válasz,ugyhogy most egy cseppet azt is tanulmányozom😊!
Üdv mindenkinek
zan
amúgy meg találd már fel magad, ha már veszel egy ipodot hogy a lopott zenéidet rápakold nehogy már egy itunes gugliba való beütése okozzon nehézséget
http://gaborszantai.co.uk/
Most megérkezett a cucc!Egyenesen amcsiból.Most dugtam rá a gépre,de a gépem nincs Itunes,és nema dtak hozzá Cd-t sem.Honnan szerezzem meg,a hivatalos oldalról le lehet tölteni?
Még egy kérdés!nem adtak hozzá hálózati tölötöt,ez normális?Csak gépröl tudom tölteni?
Szoval sem itunes-cd sem pedig hálózati töltö...
Rádugod gépre, iTunesban kipipálod az "Enable disk use"-t. Megjelenik külön meghajtóként és lesz rajta egy "Notes" mappa. Ide kell bemásolni a txt-ket.
Ez nem mûködik a Touch-on?
esetleg csinálj egy html oldalt, amibe bemásolod az egész dokumentumot, és azt nyisd meg a safarival, ezt pontosan nem tudom, hogy kell.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Egy kérdés:
Van valamilyen mód arra,hogy én Ipod Touchon txt-t vagy valamilyen fajta szöveges dokumentumot olvassak?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Kéne egy kis segítség mert már hullik a hajam. iTunes-ba akarom berakni az albumjaimat, de a nagy részénél azt hiszi, hogy különbözõ album, és széjjel dobálja õket több albumba. Pedig egy mappában vannak, mindegyik számmal kezdõdik, hogy melyik szám az albumban, ID3 tag-nál egyezik az elõadó, és beírtam kézzel eléjük az elõadókat, és így is semmi.
Üdv zan