Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én azért sûrûn szoktam használni a coverflowt. Van úgy hogy nem tudom, hogy mit hallgassak, és így elõadó szerinti rendben végig tudom lapozni az egészet.

Igen igen, de nekem 59 giga zenét kellene tárolnom és akkor még a képekrõl nem is beszélek. Sokat autózok és a kompatibilis blaupunkt fejegységre lenne rákötve az ipod/touch...csak hát 32giga nekem már nem elég (mondjatok is bármit)
magus
de amúgy nem vesztesz vele sokat, amikor nézegeted a Touchon pl az albumokat sima nézetben, akkor pl kirajzolja kicsiben a borítót az album neve mellé, és az egy olyan átmenet a sima ipod és a coverflow nézet között, ami már használható sztem. a coverflowt csak akkor haszálom mikor megmutogatom vkinek, hogy némmáilyetistud

háát sajnálom...na majd felhívom Steve-t. köszi a válaszokat
magus
nem, az sem tudja

És a Touch sem tudja? köszi a választ
LoDMaSt
Szerintem nem, nekem a coverflowba mindent beletol.

@ Hellomarci

Sziasztok. Most tervezem egy ipod classic 80gb vásárlását, ezért lenne 1 kérdésem. Itunes-t használok a gépemen, ahol Playlistként vannak berakva az albumaim csoportjaim (pl: külföldi albumok, magyar albumok, maxik stb…😉. Érdekelne, hogy az ipod-on is tudok coverflow-t alkalmazni csak egy adott playlistben (pl:csak a magyar albumok között böngészni coverflow használatával)?
LoDMaSt
Ha rárakod 3 fájlként? Azaz szétszeded a 10 oldalt 3+3+4 oldalra? 😄 Jobb 5 letem nincs 😞

@ Hellomarci

help me!:d van 1 ipod nanom (igb) es sehogyse tudom ugy megcsinalni a txt ket, hogy teljesen mutassa. pontosabban nem nyitja meg teljesen a dokumentumot hanem mittomen az elso 3 oldalt a 10 bol, es ugy kezeli mintha ott vege lenne az elso 3 oldal utan a dokumentumnak, es a tobbi 7? na erre valami okossagot varnek. hogy lehetne megcsinalni hgy vegig mutassa a txt-t. elore is koszi
Én mondjuk arra gondoltam, hogy nedves ronggyal lehet-e. Nedves rongy majd szárazra törlés, a nagyobb maszatok ellen.

Lacee
😄

ha Magus manuális megoldása nem elég, akkor érdemes beszerezni egy darab antisztatikus rongyot (párszáz forint), szépen tisztít és nem karcol.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

magus
hüvelykujjal

Ti mivel szoktátok tisztítani a Touchot?

Nálam is szokott meleg lenni. De igazából akkor tûzforró, amikor egyszerre sok adatot másol fel.

magus
normális az, hogy mikor töltöm tûzforró?

Én most raktam bele egy filmet, Millió dolláros bébi. Kiírta, hogy 3 óra a konvertálás (a másfél órás filmre) úgyhogy inkább megnézem gépen :-)

magus
um, mihez kell jó minõség? filmekhez videora sorozatokhoz xilisoft?

egyszerûen nem tudom rávenni, csak a videorat a feliratkezelésre. na mindegy, akkor majd este ez is fut

Sajnos pedig van észrevehetõ különbség. De ha neked tökéletes a Xilisoft akkor használd nyugodtan azt. Én úgy csinálom, hogy a rossz minõségû cuccokat azzal, aminek kell a jó minõség azt meg videoraval csinálom.

magus
én nem vettem észre olyan hatalmas különbséget a minõségben. meg annyira nem is vagyok otthon abban, hogy mi mit jelent a konvertálás során

Igen, nekem is kb negyed annyi idõ alatt, de negyed olyan lett a minõsége is.

magus
ja, de annyira nem nagy veszteség. xilisoft nálam negyedannyi idõ alatt konvertálta át a cuccokat mint a videora, vhogy rá kéne venni a feliratkezelésre a xilisoftot is

Az a gáz, hogy a Xilisoft csak az mp4-et kezeli. A .h264-t nem.

magus
közben kigugliztam
ha felrakod a vobsub nevû cuccot, és a fileneve az avinak és az srtnek megegyezik, akkor pl a videora beleégeti a subot konvertálás közben. de lehet h a xilisoft is megcsinálja, ami nekem szimpibb

Én PDA-nál a pocket divx encodert használtam. Megpróbálhatod, hogy azzal ráégeted a feliratot, majd a xilisoft-al átkonvertálod. Amúgy a sok ipod konvertáló közül nekem idáig a videora ipod video converter jött be a legjobban (touchom van nekem is)

magus
hogy teszek feliratot egy videora? touch-om van, és szeretném konvertálás során beleégetni a feliratot. melyik programot érdemes használni? xilisoft nem tudja, sothink nem támogatja a toucht

Zan
Közben megtaláltam a megoldást,ha esetleg valaki még hasonló problémával küzd.

A sorrent stimmelni fog,ha a touchon a playlist-nél nézed.Szoval csak annyi,hogy nem az albums nál választod ki,hogy mit akarsz halgatni,hanem a playlistnél.

Üdv

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Sziasztok!

Ujabb probláma:

Ha csinálok egy playlistet,szépen belerakom a zenéket,megadom az albumnevet(mindnek ugyan azt,hogy el albumban legyenek),hogyan tudom a számok egymásutáni sorrendjét megszabni?Mert az a helyzet,hogy filmzenét raaktam fel rá,ami pedig egymás után sorban van.De a touchon össze vissza...:S!
Az ituneson belül sorban vannak..csak az ipodon nem...!

Megoldas?

zan

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Hello
iPod touch-ra hogy lehet installer-t rakni, hogy lehessen programot rárakni? Egy link kell amit safariba beírok?
magus
közben rájöttem, hogy hülyeséget mondtam, úgy gondoltam, hogy lehet úgy frissíteni, hogy nem szinkronizálod. azt, hogy két gépnél hogy mûködik nem tudom, de ahogy látom sehogy : | sry

Zan
És azt a pipát hol kell kiszedni amugy amiröl beszéltél,hogy ne szinkronizáljon?😊

Zan
Van egy olyan hotspot,hogy Budapest-hotspot1,vagy van 2 is.Mindegy,ez ott a Liszt Ferenc tér környékén jön!

És ennek a hotspotnak az elös,kezdöoldala(mármint,amit betölt egyböl ha rácsatlakozol) egy nyelvvállasztó oldal,aztán a következö,ha kiválasztottad a nyelvet egy olyan oldal,aminek az alján ott van egy belépés gomb.ha erre rányomsz,onnantol kezdhetsz el böngészni.Elvileg.Csak az a baj,hogy ahelyett,hogy továbbengedne,ujratölti az elözö oldalt...

magus
Lehet úgy frissíteni, hogy ne törölje le, kiszeded a sync opcciót. én 2 évig használtam az ipodomat, és egyszer kikapcsoltam, aztán csak húztam rá a zenéket.

a hotspotról nem tudok nyilatkozni, még nincs nálam a touchom, de nem értem igazából a problémádat, látsz egy wifit jelszó nélkül, rámész és ennyi, milyen nyelvválasztós oldalról beszélsz?

Zan
Sziasztok!

Megint én!

Tényleg nincs mód arra,hogy ha két helyen lakom,tudjam frissiteni a zenéket rajta anélkül,hogy letörölni az addig rajta lévöket.Végül is érthetö ez a lépés az Appletöl,ezzel is próbálják megakadályozni a kalozkodást.

De azért ez elég necces,mert ha hazamegyek vihetem magammal az eddig rajta levö zenéket dvd-n,hogy otthon majd megint felrakhassam..:S!

Eddigi tapasztalataim amugy:

Nagyon pozitív minden.A kezelése pofonegyszerü,semmi sincs túlbonyolítva,letisztult szerintem is.

Viszont az a baj,hogy eddig még az egyetememen kivül máshol nem tudtam rácsatlakozni hotspot-ra,ha pedig nincs hotspot ugyebár egy csmo dolognak nem tudom hasznát venni.

Egy kérdésem lenne a budapest hotspottal kapcsolatban:

Miért csinalja azt,hogy bejön a belépö oldal,kiválasztom a nyelvet,ez utan amikor be akarnék lépni(mert ugyebar azt irja,hogy 3 ora free),ujra a nyelvválasztó felületet tölti be.Nem tudok semmit sem megnyitni vele,mert mindig ezt az sz*r oldalt tölti be.Valami ellenszer?Mi a baja?:S

Ha viszont sikerült csatlakozni,hihetetlen nagy szabadágot kap a kisgép!Egyszerüen nem találtam olyan oldalt(bizztos van,de én egyenlöre nem talaltam),amit nem nyitott volna teljesen jól.Biztos egy teljesenn flash-es oldalt,vagy javascriptes-t nem nyitna meg olyan jol,de eddig nem volt vele problémám.Youtube óriási rajta,teljesen ugyan az,mint a gépen.Weather-nél beállítod hogy melyik városra vagy kiváncsi,egyböl kikeresi,és egy hetes idöjárásjelentést kapsz a kezedbe.Az árfolyamokhoz nem értek,de azt is behozta,persze az amerikait,de be lehet irni ide is hogy mit szeretnél látni,értesítést is kérhetsz róla.
A mail is teljesen jó.Én g-mailes vagyok,az pedig ugyan ugy bele van áépítve a kütyübe mint a youtube.Ha fellépek az postafiókomra,egyböl letölti az össze levelet,amit késöbb meg tudok nyitni wifi nélkül is,igy ha piszkozatba bemásolok valamit,akkor azt el tudom olvasni késöbb mint egy levelet.-->hozzatenném ez egy jo mondszer,ha txt-t akarsz olvasni rajta!Remélem késöbb majd jön rá olyan frissitás,ami támogatni fogja a szövegolvasást.

Kb ennyi egyenlöre.Tudom,ezt amit én most leirtam,gondolom már más is leirta.Csak gondoltam csatlakozok egy ujjabb kommentel a "nekem bejött"-felhasználók táborához!

Üdv:Zan

Ja és ha valaki esetleg tudja a hotspot-kinomnak a gyógyírját,lecci irja meg.

magus
ok

Zan
Oké!

Elég lama voltam tegnap,de most mar letöltöttem az itnest,regeltem benne a touchot,mükszik minden frankón!Már csak ezt cower flowos dolgot nem értem,de láttam mások is kérdezék,köztük még egyszer talán én is és jött is rá válasz,ugyhogy most egy cseppet azt is tanulmányozom😊!

Üdv mindenkinek

zan

magus
hálózati töltõt nem adnak újabban hozzá. az én 2 éves ipodomhoz még adtak. de lehet venni hozzá amúgy külön

amúgy meg találd már fel magad, ha már veszel egy ipodot hogy a lopott zenéidet rápakold nehogy már egy itunes gugliba való beütése okozzon nehézséget

http://gaborszantai.co.uk/

Zan
Sziasztok!

Most megérkezett a cucc!Egyenesen amcsiból.Most dugtam rá a gépre,de a gépem nincs Itunes,és nema dtak hozzá Cd-t sem.Honnan szerezzem meg,a hivatalos oldalról le lehet tölteni?

Még egy kérdés!nem adtak hozzá hálózati tölötöt,ez normális?Csak gépröl tudom tölteni?

Szoval sem itunes-cd sem pedig hálózati töltö...

Az iTunes nem játszik le FLAC-ot ahogy látta. Ti hogy csináltok belõle AAC-t?

GregSB
A Nanonál így kell:

Rádugod gépre, iTunesban kipipálod az "Enable disk use"-t. Megjelenik külön meghajtóként és lesz rajta egy "Notes" mappa. Ide kell bemásolni a txt-ket.

Ez nem mûködik a Touch-on?

Lacee
igazi megoldást nem tudok, de pl küldd el magadnak az adott filet emailben, amit aztán meg tudsz nyitni a touch-csal (pl pdf, doc).

esetleg csinálj egy html oldalt, amibe bemásolod az egész dokumentumot, és azt nyisd meg a safarival, ezt pontosan nem tudom, hogy kell.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

magus
ez engem is érdekelne

Zan
Sziasztok!

Egy kérdés:

Van valamilyen mód arra,hogy én Ipod Touchon txt-t vagy valamilyen fajta szöveges dokumentumot olvassak?

Közben nagy nehezen sikerült. Köszi srácok. Jövõ héten veszek egy 16GB-os touchot, és elõre össze akarom rendezni a zenéket.

Lacee
az itunes nem nézi, hogy milyen mappákból importálod a dalokat, csak az ID3 információt. ha ott nincs kitöltve az album, akkor nem fogja egyhez társítani a számokat, csak az elõadó szerint (mivel csak az van kitöltve).

kakaoskalacs
kijelolod amiket akarsz aztan--- jobbklikk-- get info-- és sorting aztan beirod amit kell

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Sziasztok!

Kéne egy kis segítség mert már hullik a hajam. iTunes-ba akarom berakni az albumjaimat, de a nagy részénél azt hiszi, hogy különbözõ album, és széjjel dobálja õket több albumba. Pedig egy mappában vannak, mindegyik számmal kezdõdik, hogy melyik szám az albumban, ID3 tag-nál egyezik az elõadó, és beírtam kézzel eléjük az elõadókat, és így is semmi.

Zan
Köszönöm!Remélem egy hét mulva,amikor megkapom a kütyüt,használni tudom az infót!😊
Üdv zan

Lacee

a két linkelt oldal kikeresi a saját itunes-od adatbázisa alapján a neked kellõ borítókat, amiket betehetsz. hogy hogyan: 1726