3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
#2109 nemtudom, de én ezért raktam vissza a 32bit-est...egyszerűen nem müködött sehogysem. van vmi mód rá már olvastam, de nemfogom a registryt buherálni 2orán keresztül.
stabil,szép és jó a 64bites xp, csak nagyon elvan hanyagolva support terén. (amugysem tudom minek manapság még 64bites op, hacsak nem a 4giga memoria miatt)
most raktam fel egy laptopra egy kiherélt Vista-t.ajánlom mindenkinek!!
a neve :Byte.Vista.Home.Premium.HUN.-narancs ez stabil,és 1giga memoriás laptopon nagyon gyorsan szépen fut. Aero is müködik benne. -
#2108 Akkor miért írja ki az Itunes oldalon,hogy ha 64 bitem van,akor töltsem le a 64 bbites változatot?Grááá! -
#2107 Basszus,köszi magus a tippet:),ezt nem tudtam én sem..pedig már vagy egy fél éve an touchom...ciki:D!Többet kellene olvasgatnom fórumot.
Amugy még mindig nem csináltam meg a touchot,mármint olyanra,amit te leírtál..:)!Egy ismerősöm most lehet megcsinálja jövő héten..!Ugyhogy majd jelentkezem msn-en,ok?
Zan -
#2106 nincsen...én már egyszer megszívtam ezzel. go vissza 32bit -
#2105 Sziasztok!
Segítene valaki?Windows Xp 64 bitre kellene Itunes...de nem találom sehol!Helet,hogy csak elsiklottam felette..a google a barátom,mégsem tudtam egy normálisan működő verziót találni...!
letöltöttem egyet,az csak Vasta 64 en lett volna hajnalndó elindulni...
Please,aki talál egyet,linkelje már be a download linkjét...elvégre több szem többet lát!
Előre is köszönöm..!
A hivatalos oldal amugy már töviről hegyire végiglestem...nem találtam,hogy honnan kell letölteni ott..!
zan -
mikrofonhead #2104 Kérdés? touchon h tudok úgy képet betenni h ne csak a főoldalon legyen az a kép hanem mindig ott legyen a háttérbe, az ikonok mögött is. -
mikrofonhead #2103 Köszi :) egyéb fortélyok? :D arra is most jöttem rá h ha duplán megnyomom gyorsan a menü gombot akkor kijön a "media player" rész bármibe is vagy :P -
mohuska #2102 sssziasztok
segítséget szeretnék kérni.
van nekem egy 5g-s 30 gb ien videólejáccós ipodom
az van h amikor gépre csatlakoztatom ako egyből kiírja h formatálni kéne meg ienek. mag azt is restoreolni meg updatelni. nekikezdek aztán kiírja h ismeretlen hiba miatt nem megy.
az van h egy másik gépen már láttam működni és akkor semmi iet nem írt ki és minden fasza volt.mi a tré vele vagy a géppel
de jó lenne már valami bumm.... -
#2101 hat nincsmit :) -
#2100 hmm simán felupdatelte, bár tény h fullon volt az akksija, kicsit levett belőle. rányomtam h update letöltött valamit és aztán kiírta h csatlakoztassam le a podot...a pod ujraindult és vadul töltött vmit egy olyan képernyőn amit sose láttam még . aztán meg alaphelyzetbe állt 1.3as uj szofttal. ezekszerint csak bátornak kellett lenni, azért köszi! -
#2099 mind1 most van időm gyorsan kipróbálom, ha nem sikerül akkor meg 1 hét alatt csak tudok szerezni kölcsönbe egy falitöltőt -
#2098 ugy hogy updateli, utána csak ugy kapcsol be hogyha falitöltővel éleszted ujra...gondolom az update leszívja az akksit nagyon v nemtom. én ezt hallottam anno, ezért nem mertem kipróbálni. de kerítek egyet vhonnan hétvégére aztán kirpobálom...
-
#2097 most egy kerdes ha fali tolton van az ipodod akkor hova akarod szurni az USB-s kabelt??? Szerintem nem kell hozza fali tolto igaz nekem 6g Ipod Classikom van -
#2096 #2082-re valakii???? -
mohuska #2095 sziasztok
az van h amikor gépre csatlakoztatom ako egyből kiírja h formatálni kéne meg ienek. mag azt is restoreolni meg updatelni. nekikezdek aztán kiírja h ismeretlen hiba miatt nem megy.
az van h egy másik gépen már láttam működni és akkor semmi iet nem írt ki és minden fasza volt.mi a tré vele vagy a géppel
-
#2094 -olcso
-megbizhatatlan
-szar minoseg
-szar support
-nahjo talan van vmi pozitivuma is :D -
#2093 és bővebben mért gagyik -
#2092 vannak ékezetes betűk, tartsd hosszan az ujjad mondjuk az E betűn, és akkor ki fog jönni az összes ékezetes betű, van vagy 8 -
#2091 mert gagyik -
#2090 és mért nem?? -
mikrofonhead #2089 Honnan tudok leszedni iPod touchoz magyarosítást?Csak mert elég zavaró, hogy a touchpadon nincsenek ékezetes betűk és mikor e-mailezek vagy felírok vmit akkor "ekezet nelkul kell irnom" :) -
#2088 nem nem és nem :D -
#2087 Hello szerintetek megéri venni egy Ipod Touch Clone-t??? -
#2086 helló srácok egy barátomnak van egy ipod touch-ja és megkért hogy üzemeljem be neki, feltettem az itunes-t de nem érzékeli a kütyüt, hallottam valami olyasmit hogy valahol regisztrálni kell először a terméket, ha minden igaz..
kerestem de nem találtam meg a neten hol hogyan csináljam, tud valaki nekem ebbe segíteni? -
#2085 igazad van. de a legtöbb helyen világgaranciás van, és a számlán ez rajta is van...mmint h világ v lokális garancia. legalábbis enyém new jersey-ből van és azon a számla alján rajta van h világgaris... -
#2084 Mennyit ér egy 10 hónapos 8 GB-os iPod Touch ? -
Inquisitor #2083 Biztos kapok a fejemre, de tudtommal van világgaranciás, meg olyan ami NEM az. Ez azért biztos, mert egy ismerős Tókióban vette, és ott megkérdezték melyik verziót akarja. Nyilván nem egy árban voltak. -
#2082 hi
5.5gen iPod video update-nél kell fali töltő?? mert még nekem az a szoft van rajta amivel mgvettem, nem mertem updatelni mert régen olvastam h muszály hozzá fali töltő...
vki 5leT? -
#2081 http://felirategetes.extra.hu/ -
#2080 van egy filmem, azt felrakom ipodra, de a feliratot hogy lehet rárakni?:S -
cycca #2079 igen, itt is garanciális csak kell hozzá a számla. -
#2078 nem tudjátok, világgaranciás az ipod? egy amerikában /angliábanvásárolt ipod itt is garanciás? -
cycca #2077 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha van valakinek valami ötlete, mert én már kifogytam.
Van egy Ipod nano 2g-s 4 gigás, eddig teljesen hibátlanul működött, most előjött az a probléma, hogy ha géphez csatlakoztatom nem imeri fel semmilyen formában(háttétárban sem, nem is tölti, semmi), viszont ha rácsatlakoztatom az asztali töltőre akkor az simán tölti.Ezzel szerintetk mit lehet tenni, vagy miért van ez? Ha senkinek semmi ötlete, akkor elviszem szervízbe, csak gondoltam adok ennek egy esélyt, mert már nem garanciális!
Köszi előre is -
#2076 Hello, megtudnátok mondani hogy tudok ipod classicra képet illetve filmet tenni??? -
mohuska #2075 sziasztok
előre is köszi -
mikrofonhead #2074 Nemtudom, honnan tudnám letölteni a hivatalos update-et lokálba, nem eredetit meg nem akarok letölteni..
Természetesen nincs ilyen bekapcsolva h Vista tűzfal, nem élek ilyenekkel :D -
#2073 világgaranciás...csak hát számlát nemtudom melyik kamionsöfőrtől kéne kérni(leesett a kamionrol effekt) elvileg súlyos szériahibárol még nemtud senki,szal nem nagy zsákbamacska megvenni ezeket szerintem... -
carlos05 #2072 Szerintetek bízni lehet az ebayről vásárolt ipod nanokban? mert szállítással 1üt 15el olcsóbb mint itthon kb. És lehet inkább onnan kéne vennem minthogy itthonról? (gondolom gari az nemnagyon van ilyenekre) -
#2071 jobb click formázással megoldódott... egyből észre vette hogy valami nem stimmel és rakott rá gyorsan "valamit". De a legbosszantóbb hogy a itunes/help/run diagnostics/Iphone/ipod connectivity test simán azt írta hogy minden rendbe van. Na mindegy a lényeg hogy most megint jó egy darabig. -
#2070 Ez az én bajom is kiírja pár másodpercig aztán annyi utána ha szerencsém van és pár újra telepítés után felismeri az itunes utána jön ez a itunes exe hiba (eddig még nem sikerült most eljutnom) a hugom gépén új az xp és ott kapásból ezt az exe hibát írja ki és ott se működik. Egy ipod nano-ról van szó abból is az 1g.