Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zan
Én elösször a helyedben elkezdenék keresgélni az interneten,hogy foglalkoznak-e valahol javítással.Szerintem fent Pesten az IStyle bolban az Andrássyn biztos böfögnének rá valamit.Bár már én is gondolkodtam,hogy hogyan lehet ezeket a kütyüket szétkapni...ugyebár egy nyavadt csavart nem látok rajta...:S,sem pöcköt.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

hi mindenki

van egy kis problemam.sorry,ha mar 100an kerdeztek,de lusta vok 25 oldalt vegigbongeszni(legalabb bevallom😛)
szoval.
mar nem eloszor ejtettem le az ipodom(classic 80gb),de a legutobbi szerintem gy "kicsit" brutalra sikerult😞
amikor bekpcsolom,a kovetkezo szoveget latom
"a firewire kapcsolat nem tamogatott,adatatvitelhez hasznala az usb kabelt." latta-nyugtazas a kozepso gombbal-
okay
nyugtazom(megjo,kulonben nemtok semmit csinalni:S)
amde!
a videok,zenek egyarant lefagyogatnak,ujraindulgatnak,es ujra meg ujra meg ujra.....grrrrrrrr
a kerdesem a kovetkezo.
abban biztos vagyok,hogy valami nem koser,de nem tudom,hogy van e lehetoseg,es egyaltalan,van e ertelme probalkozni a "megjavittatassal"?!
talalkozott mar valaki hasonloval??
vagy kuka???
NEMAAR!
elore is kosz
BLESS

\"..ha meg ezek után megsértődsz,azt leszarom, a hip hop nekem etalon....\"

énis azt fogom!!😊
majd egyszer az életbe veszek 1 iphont azt jóvan de azse mostlesz azis biztos😄 drágamulatság!!😄

erre plííz még választ!!😊 #1825
magus
elméletileg aug 22, azt hogy mennyi lesz senki sem tudja pontosan. de 100-150 sztem.

sztem 50-ért megéri a classic, pláne ha csak egy 8 gigással rakod szembe, én azt választanám

még 1 kérés!!
ezek közül meik a legjobb Fm rádios cucc ipodhoz?
http://www.dealextreme.com/products.dx/category.203

mind1ikhez bekell dugni pluszba szivargyújtóra vagy az nem kötelezõ?
köszönöm a választ!!😊
vanegy bolt ahol 1év garival van 50ezerárt classic sztem ott a legolcsóbb ami nem ien postás cucc!!
amúgy nemtudni hogy mikor lesz és mennyiért iphone a t-mobile-nál?
magus
a netezés jó dolog, néha jól jön, de igazából annyira nem fontos... viszont lehet rajta tényleg jobban filmet nézni, meg játszani, mindenféle játék van már rá. viszont a 8 giga az lófasz, ha nem engedheted meg magadnak legalább a 16-ost, akkor sztem maradj a 80-asnál, azon is élvezhetõ sztem a filmnézés, zenére mega múgy jobban szól a classic

hello!
nagy választás elött állok de nézzük hátha tud segíteni valaki:

ipod classic 80GB vagy Apple Ipod Touch 8Gb?
ipod classicnak a winyója nekem túl nagy 😄 a touch-os 8GB az úgy elmegy bár a filmek miatt kérdéses mert azon tök jó lehet filmezni meg ha joltudom netezni is de úgyviszont kevésnek tûnik a 8GB abból a 32GB-os lenne a jó de azmeg drága 😄
Sziasztok!

Egy kérdés:

Az iPodomon az iTunes meg az imTOO iPod programok is kijeleznek 200 MB "Others" file-t, amit sehogy sem tudok megnézni ill. letörölni a cuccról.

Mivel tudnám ezt az "others"-t láthatóvá tenni?

Köszi, elõre is.
Atika :o)
en is en is akarom tudni 😉

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

magus
az számomra is misztérium, ha rájössz írd be ide légyszi...

Lacee
csak kettõvel lejjebb kellett volna olvasni, az elég jónak hangzik.
ha az nem oké, akkor link

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Zan
Sziasztok!

Tényleg nem ért senki közületek az itunes-hoz?

Kérdésem még mindig a következö:

Az I-tunesban hogyan tudok a touchomra különbözõ photo libraryt csinálni?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

sziasztok!!
szeretnék venni 1 ipod classic-ot 80gigásat és azt szeretném kérdezni hogy hol a legolcsóbb szerintetek?😊
Gabor1990
Már egyszer megbeszéltem magammal, hogy nem kell nekem 80 giga, meg nagyobb is méretre, meg a nano aranyosabb😄. Meg amúgy sincs számlám, oda pedig gondolom kellene.

magus
csak szólok, hogy amazon.de-rõl házhoszállítással 50e körülre jön ki a 80 gb-s fekete classic

Gabor1990
Valakinek van tapasztalata az AV Planettel? Ott most 39000,- a 8 gigás Nano, csak nem tudom, hogy meg merjem-e rendelni.
Ja, meg nem tudja valaki hol lehet ipod zoknit venni a Nano 3g-hez?

kakaoskalacs
MEnnyiért lehetne eladni szerinetek egy 30Gb-s Ipod-ot? csak a hatlapja karcos 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Zan
Valószínüleg igen😊!

ez engem is erdekelne igaz nem touchom van hanem classik de szerintem ugyan ugy kell 😉

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Zan
Nekem viszon lenne egy olyan kérdésem,hogy az itunesban hogyan tudok a touchomra különbözõ photo libraryt csinálni?Mert eddig mindig ugy csináltam,hogy azokat a képeket,amiket fel akartam rakni a touchra,beraktam egy mappába és azt a mappát szinkronizáltam.De most már szeretnék több mappát is feltenni,csak nem jövök rá hogyan kell.

Ja és amikor felraktam uj képeket,kitörlödötek az elözö képek...

Zan
Sehogy!

Magyarországon nincs itunes store még!

Accot csak ugy tudnál csinálni,ha lenne külföldi bankkártyád asszem.

Gabor1990
A 8 gigás nano 3g-nek mekkor a tényleges tárhelye?

Ti hogy csináltok iTunes accountot úgy, hogy nincs angliai bankkártyátok?

Sziasztok azt szeretnem megkerdezni ha van az ipodomon egypar fenykep albumba berakva es meg szeretnek meg egy albumot feltenni akkor hogy tudom azt megoldani hogy az elozo albumot ne torolje le nekem hanem melle rakja fel??? Elore is koszi

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

k O T T A
nah figured out h kell már csaka sok szennyet kell leszedni amit önkényesen felrakott:...

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

k O T T A
csak én vagyok a hülye h nem tudom elsõre kezelni? még zenét se tudok feltölteni rá nagyon ügyi szerkezet...

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Morphin
dobj neki még1 resetet^^

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Sziasztok az mitol lehet hogy ipodomra (iPod Classik 160Gb) disk modban masoltam fel dolgokat egyszer csak lecsatlakozott dobtam neki egy resetet es azota ha raszurom gepre csatlakozik es rogton utanna lecsatlakozik ez mitol lehet van ra megoldas vagy serviz? 😞

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

GregSB
YouTube to iPod converter

Nagyon hasznos kis progi Nano és Classic tulajoknak.

Beírod a Youtube videó URL-jét inputnak, outputnak megadod hogy milyen néven és hova mentse és 1 perc alatt kész az mp4 kiterjesztésû videó, amit le tudsz játszani minden iPodon és PSP-n is.

Mellesleg sima .flv to .mp4 konverterként is mûködik, tehát ha leszedsz máshonnan flash videókat (pl DownloadHelper FF extensionnel) akkor ezzel át tudod azokat is konvertálni.

kakaoskalacs
Apple iPod Hi-Fi

vki probalta már hogy szol?

én is itt csinálltam aztán apply és azután irta ki h hiba...
de most már megcsináltam minden szarral
müxik rendesen tök jo
thx
DJ RX7

:3

Passz. De a videót át kell konvertálni, hogy lejátssza. Sima .avi-t nem játszik le sajnos :-( Amúgy csodálatos kis gép :-)

amikor szeretnék képet rárakni akkor azt irja ki h "unknown error.(-50)
ez mitöl van ? vki help pls
DJ RX7
nem, nagyon kellemes szembarát. <#smile>

Gabor1990
Milyen rajta videót nézni? Nem túl fárasztó a kicsi kijelzõ miatt?

megvettem!! tök jo szép aranyos
tudna valaki mondani egy olyan progit amivel divx et(.avi) kat tudok ipodra tenni?
thx
DJ RX7
lol. én 6 hónappal ezelõtt a 4 gb-osat kaptam ennyiért.

Én ugyanitt szeretném megvenni a leendõ ipod touchomat. Egyszer már rendeltem az oldalról egy máig is jól mûködõ nyomtatót, akkor nem volt semmi baj, remélem most sem lesz.
kakaoskalacs
hat nemtudom én olvastam nagyon pozitiv meg nagyon lehuzos kritikat errol az uzletrol..

rendelheted amerikabol is (egyik ismerosom ugy tett) ugy a legolcsobb elvileg..

sziasztok, most fogok venni egy ipod nano feka 8 gigásat és én kinéztem mindezt>ITT< és szerintetek itt vegyem vagy van ennél olcsobb hely?
Hello! szerintetek megéri venni egy ipod Touch-ot (8 G😎 részletre? És nem tudnátok mondani egy oldalt?
oneal1
tehát rámegyek hogy manual manage ezután apply és ezt írja ki h. do you want to erase this pihone and sync with....

!Forza Ferrari!

Lacee
pontosan mit ír ki, mikor törölni akarja? ahogy az iphone topikban írtam, alapból nem kéne olyennek elõfordulnia.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

oneal1
hali!

egy géprõl szoktam csak zenéket pakolni iphonra, most szeretnék egy másik géprõl. de nem engedi betenni az ablakba a zenéket.
ha bepipálom a manual manage részt vagy mit akkor meg törölni akarja amik rajta vannak!

hogy tudok igy számokat tenni rá hogy a régiek rajtamaradjanak?

köszi

!Forza Ferrari!

Lacee
ha merevlemez-módban pakolsz rá valamit, akkor a nano nem fogja látni, ez fordítva is igaz (illetve az ituneson keresztül feltett számokat kis trükközéssel meg lehet találni, csak átnevezve)

Hello! Seggítségre lenne szükségem! Van 1 iPod nano-m. Hogyan kell megoldani azt hogy a windows háttértárolóként lássa, sõt ha feldobok rá valamit akkor az iPod nano meg azt lássa? Hogyan lehet játékokat felrakni a nano-ra? Lehet?? A fontos az lenne, hogy iTunes nélkül is tudjam használni... Lécci! SEGÍTSSÉG!!! Köszi!

akinek nanoja van, megvannak-e neki a játékok, mert nekem elvileg megvan az összes... ha kell... [email protected]

magus
nekem meg 160-at, de azokért a dolgokért amit a Touch nyújt beáldoztam, hogy végig is hallgatom ami rajta van