3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • mikrofonhead
    Valaki nem tudja megmondani, hogyan tudok szöveget tenni a Touchom-ra??
    Csak mert elég szarakodós beírogatni mindig mindent kézzel. :(
  • alfazenekar
    Úgy értem, hogy amikor vége van egy nótának, ne induljon el a következő automatikusan.
  • kakaoskalacs
    hogyérted hogy megalljon?
  • alfazenekar
    Sziasztok!
    Segítségeteket szeretném kérni! Van egy 3.G 8.gigás Nano Ipodom. Meg tudnátok mondani, hogy lehet beállítani, hogy lejátszáskor megálljon minden szám után? Nagyon fontos lenne!
    Köszönöm!
  • mikrofonhead
    Tudnád ezt pár képpel alátámasztani? Mert így nem túl érthető :D
  • LoDMaSt
    iTunessal :D
    belemásolom a zenét itunesba, borító, meg szöveg, meg genre, meg mindent beállítok neki, és akkor másolom az ipodra, hogy legközelebbre jól legyen meg a gépen.
  • LoDMaSt
    iTunesban jobb gomb a számra, get info, és lyrics.
  • mikrofonhead
    Jah igen és hogy tesztek ezekre szöveget?Hogy ne kelljen bepötyögni, ha nem gépről?
  • mikrofonhead
    Ti, hogy tesztek zenéket az iPod Touchra vagy iPhonera??Mert most restore volt és vhogy jól akarom megcsinálni..
  • kakaoskalacs
    SENNHEISER HD 555 Errol van valakinek velemenye??
  • Soldiers
    Olyat lehet hogy felteszek a Ipod-ra egy zenét és rárakom a lyrics-et és mikor megy a zene megy automatikusan a szöveg is??
  • Atika :o)
    azt a rohadt.... en nem is neztem hogy azt ki kerdezte csak olvastam aztan tudtam hogy volt mar rola szo ejj :D
  • LoDMaSt
    Bazzeg, te már kérdezted pont ugyanezt

2008. okt. 08. 13:40 | privát | válasz erre | #2087
  • Soldiers
    vissza olvastam de nem találtam
  • mikrofonhead
    Kicsit kezdd kilenni a fa**om ezzel az egésszel megmondom az őszintét.Egyszerűen nem tudom megcsinálni az ipa-s játékokat.Amik az 1phone.hu-n vannak fenn és lacee linkelt róluk azok felmennek, de a többi nem.Egyik ipa-s se.Se a spore se a star wars, se semelyik...nem tudom mi lehet a baj, mindent jól csinálok és már ku*va idegesítő, mert reggel 8 óta ezzel szenvedek.
    olvass vissza picit
  • Soldiers
    VKi tudd vmit mondani a Ipod Touch clon-ról??
  • mikrofonhead
    No sikerült restore-olnom, most előről kezdem a cuccost, de legalább műxik a dolog :)
  • mikrofonhead
    Semmit nemtudok csinálni, bármelyik gombot is nyomom meg rajta marad a fehér alma bejelentkező kép. :((( most mi legyen?Mit tudok csinálni? :S nyomkodhatok én mindent, de nem is reagál...
  • mikrofonhead
    Nah mostmár jó a WinSCP de most meg szétfagyott a touchom....nyomtam neki egy kikapcs-bekapcs-ot és most meg csak a kis Apple fehér alma jön ki a képre és nem kapcsol be :/ iTunes is felismeri meg minden de most nem tudok se restore-olni se sync-elni mert töltés közbe kiírja h nincs is csatlakoztatva az iPod. :( óóó fakk
  • mikrofonhead
    WinSCP-vel is csak szenvedek.Nem értem h mit kell az első rublikába írni.

Host name:???? ezt elvből nem értem
    Port Number:???? ezt megintcsak nem értem, de gondolom akkor vmilyen oldalhoz kell csatlakozni
    User name: nah ez gondolom bármi lehet
    Password: ezt megintcsak nemtudom h minek és h mi, de gondolom az amit mindenhol megadok...
    Private key file: no ezt tudom, hogy hol kéne keresni de Vista-m van és nem találom ezt a file-t.

Egyéb probléma egyenlőre nincs... :D
  • mikrofonhead
    Nem tudok bereggelni 1phone.hu-ra mert 505-ös internal error-t ír ki.Valaki tudna szólni az érdekembe pls?Megjailbrakeltem az iPod Touchomat és rá szeretnék tenni millió meg millió játékot, de nemtudom mert kiírja h nem sikerült meg tököm tudja.Spore - SW:Unleashed - Asphalt stb.
  • KáZé
    köszönöm szépen!
  • LoDMaSt
    Akkor belinkelem :D

Ez ijen iPod adat visszaállító progi
    Ebből kell neked az iPod transferes asszem
  • KáZé
    ha elküldenéd priviben vagy itt annak örülnék mert már keresgéltem csak egyik sem volt jó .
  • LoDMaSt
    Azt csak progival lehet megcsinálni, keress googlen, vagy linkeljek?
  • KáZé
    nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! de még 1 utolsó kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. mégpedig, hogy mostmár tudok rá feltölteni zenét és filmet, de hogy tudom ezt fordítva csinálni. tehát az ipodon lévő zenét feltenni gépre?
  • magus
    mivel a touch tetülassú, érdemes még a libraryban mindent átszerkeszteni, aztán azt áthúzni, és csak azt tartani ott, amit épp felmásolsz. sztem
  • LoDMaSt
    Pontosan :D
  • KáZé
    jaa basszus lehet rájöttem! :D csak simán húzzam bele a mappába és már fent is van?!:D
  • KáZé
    köszi szépen! ezt most meg is tettem. és innentől hogyan tovább?
  • LoDMaSt
    kapcsold ki az auto syncet, és állítsd be, h kézzel manageled a musicot, meg videót.
  • KáZé
    sziasztok! nem tudom volt-e már ilyen kérdés, de ha volt akkor bocsi. Van egy ipod touch-om, amit 2 géppel szeretnék használni és úgy tenni rá zenéket, hogy ami rajta van az ne törlődjön le. csakhogy a sync ezt nem engedi megcsinálni és mindent törölni akar. van erre vmi megoldás?
  • mikrofonhead
    2104#-re valaki megoldás? :$
  • Lacee
    2008 február 5 előtti touchokon /a volt a név, utána (2.0 szoftver bevezetésével talán) változott /B-re.
  • cucumber87
    sziasztok !

1 kérdés POd Touchnál mi a külömbség a MA623LL/A, és a MA623LL/B, között?
  • Zan
    Én ugy vélem,csak 2 hozzászólásban ismételte meg azt,hogy szerinte nincs.Nem kell az agresszor szerep,köszi:)!
    Szerintem mar ne ird be tobbszor aki tud az ugyis segit nem kell minden 10 hozzaszolasban megismetelned.
  • Morphin
    nemis mondtam h szar...nekemis nagyon tetszett...de egyszerűen egy éve amikor próbáltam semmi driverem nemvolt hozzá.viszont másodlagos megoldásokat találtam.müködött a nagyja dolog.kivéve iTunes, nekem meg a podhoz az muszály...
  • Zan
    Off:

Már nem azért,de leglább 20-30% ban gyorsabbak rajta a komolyabb erőforrást igénylő programok/számítások!Értem itt játékokat,videókonvertálást..én legalább is ezeket használom rajta!Tényleg el van cseszve support-ügyileg,de úgy tudom,hogy a Vista SP1 64 bit,már elég jól muzsikál!Sorra jönnek ki hozzá a driverek...most majd ha meg lesz az uj gépem,tuti hogy az lesz rajta..!Arra meg már van itunes is,ugyhogy no para:)!