3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
mikrofonhead #2149 Valaki nem tudja megmondani, hogyan tudok szöveget tenni a Touchom-ra??
Csak mert elég szarakodós beírogatni mindig mindent kézzel. :( -
alfazenekar #2148 Úgy értem, hogy amikor vége van egy nótának, ne induljon el a következő automatikusan. -
#2147 hogyérted hogy megalljon? -
alfazenekar #2146 Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Van egy 3.G 8.gigás Nano Ipodom. Meg tudnátok mondani, hogy lehet beállítani, hogy lejátszáskor megálljon minden szám után? Nagyon fontos lenne!
Köszönöm! -
mikrofonhead #2145 Tudnád ezt pár képpel alátámasztani? Mert így nem túl érthető :D -
#2144 iTunessal :D
belemásolom a zenét itunesba, borító, meg szöveg, meg genre, meg mindent beállítok neki, és akkor másolom az ipodra, hogy legközelebbre jól legyen meg a gépen. -
#2143 iTunesban jobb gomb a számra, get info, és lyrics. -
mikrofonhead #2142 Jah igen és hogy tesztek ezekre szöveget?Hogy ne kelljen bepötyögni, ha nem gépről? -
mikrofonhead #2141 Ti, hogy tesztek zenéket az iPod Touchra vagy iPhonera??Mert most restore volt és vhogy jól akarom megcsinálni.. -
#2140 SENNHEISER HD 555 Errol van valakinek velemenye?? -
#2139 Olyat lehet hogy felteszek a Ipod-ra egy zenét és rárakom a lyrics-et és mikor megy a zene megy automatikusan a szöveg is?? -
#2138 azt a rohadt.... en nem is neztem hogy azt ki kerdezte csak olvastam aztan tudtam hogy volt mar rola szo ejj :D -
#2137 Bazzeg, te már kérdezted pont ugyanezt
2008. okt. 08. 13:40 | privát | válasz erre | #2087 -
#2136 vissza olvastam de nem találtam -
mikrofonhead #2135 Kicsit kezdd kilenni a fa**om ezzel az egésszel megmondom az őszintét.Egyszerűen nem tudom megcsinálni az ipa-s játékokat.Amik az 1phone.hu-n vannak fenn és lacee linkelt róluk azok felmennek, de a többi nem.Egyik ipa-s se.Se a spore se a star wars, se semelyik...nem tudom mi lehet a baj, mindent jól csinálok és már ku*va idegesítő, mert reggel 8 óta ezzel szenvedek. -
#2134 olvass vissza picit -
#2133 VKi tudd vmit mondani a Ipod Touch clon-ról?? -
mikrofonhead #2132 No sikerült restore-olnom, most előről kezdem a cuccost, de legalább műxik a dolog :) -
mikrofonhead #2131 Semmit nemtudok csinálni, bármelyik gombot is nyomom meg rajta marad a fehér alma bejelentkező kép. :((( most mi legyen?Mit tudok csinálni? :S nyomkodhatok én mindent, de nem is reagál... -
mikrofonhead #2130 Nah mostmár jó a WinSCP de most meg szétfagyott a touchom....nyomtam neki egy kikapcs-bekapcs-ot és most meg csak a kis Apple fehér alma jön ki a képre és nem kapcsol be :/ iTunes is felismeri meg minden de most nem tudok se restore-olni se sync-elni mert töltés közbe kiírja h nincs is csatlakoztatva az iPod. :( óóó fakk -
mikrofonhead #2129 WinSCP-vel is csak szenvedek.Nem értem h mit kell az első rublikába írni.
Host name:???? ezt elvből nem értem
Port Number:???? ezt megintcsak nem értem, de gondolom akkor vmilyen oldalhoz kell csatlakozni
User name: nah ez gondolom bármi lehet
Password: ezt megintcsak nemtudom h minek és h mi, de gondolom az amit mindenhol megadok...
Private key file: no ezt tudom, hogy hol kéne keresni de Vista-m van és nem találom ezt a file-t.
Egyéb probléma egyenlőre nincs... :D -
mikrofonhead #2128 Nem tudok bereggelni 1phone.hu-ra mert 505-ös internal error-t ír ki.Valaki tudna szólni az érdekembe pls?Megjailbrakeltem az iPod Touchomat és rá szeretnék tenni millió meg millió játékot, de nemtudom mert kiírja h nem sikerült meg tököm tudja.Spore - SW:Unleashed - Asphalt stb. -
#2127 köszönöm szépen! -
#2126 Akkor belinkelem :D
Ez ijen iPod adat visszaállító progi
Ebből kell neked az iPod transferes asszem -
#2125 ha elküldenéd priviben vagy itt annak örülnék mert már keresgéltem csak egyik sem volt jó . -
#2124 Azt csak progival lehet megcsinálni, keress googlen, vagy linkeljek? -
#2123 nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! de még 1 utolsó kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. mégpedig, hogy mostmár tudok rá feltölteni zenét és filmet, de hogy tudom ezt fordítva csinálni. tehát az ipodon lévő zenét feltenni gépre? -
#2122 mivel a touch tetülassú, érdemes még a libraryban mindent átszerkeszteni, aztán azt áthúzni, és csak azt tartani ott, amit épp felmásolsz. sztem -
#2121 Pontosan :D -
#2120 jaa basszus lehet rájöttem! :D csak simán húzzam bele a mappába és már fent is van?!:D -
#2119 köszi szépen! ezt most meg is tettem. és innentől hogyan tovább? -
#2118 kapcsold ki az auto syncet, és állítsd be, h kézzel manageled a musicot, meg videót. -
#2117 sziasztok! nem tudom volt-e már ilyen kérdés, de ha volt akkor bocsi. Van egy ipod touch-om, amit 2 géppel szeretnék használni és úgy tenni rá zenéket, hogy ami rajta van az ne törlődjön le. csakhogy a sync ezt nem engedi megcsinálni és mindent törölni akar. van erre vmi megoldás? -
mikrofonhead #2116 2104#-re valaki megoldás? :$ -
#2115 2008 február 5 előtti touchokon /a volt a név, utána (2.0 szoftver bevezetésével talán) változott /B-re. -
cucumber87 #2114 sziasztok !
1 kérdés POd Touchnál mi a külömbség a MA623LL/A, és a MA623LL/B, között? -
#2113 Én ugy vélem,csak 2 hozzászólásban ismételte meg azt,hogy szerinte nincs.Nem kell az agresszor szerep,köszi:)! -
#2112 Szerintem mar ne ird be tobbszor aki tud az ugyis segit nem kell minden 10 hozzaszolasban megismetelned. -
#2111 nemis mondtam h szar...nekemis nagyon tetszett...de egyszerűen egy éve amikor próbáltam semmi driverem nemvolt hozzá.viszont másodlagos megoldásokat találtam.müködött a nagyja dolog.kivéve iTunes, nekem meg a podhoz az muszály... -
#2110 Off:
Már nem azért,de leglább 20-30% ban gyorsabbak rajta a komolyabb erőforrást igénylő programok/számítások!Értem itt játékokat,videókonvertálást..én legalább is ezeket használom rajta!Tényleg el van cseszve support-ügyileg,de úgy tudom,hogy a Vista SP1 64 bit,már elég jól muzsikál!Sorra jönnek ki hozzá a driverek...most majd ha meg lesz az uj gépem,tuti hogy az lesz rajta..!Arra meg már van itunes is,ugyhogy no para:)!