Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
van egy kis problemam.sorry,ha mar 100an kerdeztek,de lusta vok 25 oldalt vegigbongeszni(legalabb bevallom😛)
szoval.
mar nem eloszor ejtettem le az ipodom(classic 80gb),de a legutobbi szerintem gy "kicsit" brutalra sikerult😞
amikor bekpcsolom,a kovetkezo szoveget latom
"a firewire kapcsolat nem tamogatott,adatatvitelhez hasznala az usb kabelt." latta-nyugtazas a kozepso gombbal-
okay
nyugtazom(megjo,kulonben nemtok semmit csinalni:S)
amde!
a videok,zenek egyarant lefagyogatnak,ujraindulgatnak,es ujra meg ujra meg ujra.....grrrrrrrr
a kerdesem a kovetkezo.
abban biztos vagyok,hogy valami nem koser,de nem tudom,hogy van e lehetoseg,es egyaltalan,van e ertelme probalkozni a "megjavittatassal"?!
talalkozott mar valaki hasonloval??
vagy kuka???
NEMAAR!
elore is kosz
BLESS
\"..ha meg ezek után megsértődsz,azt leszarom, a hip hop nekem etalon....\"
majd egyszer az életbe veszek 1 iphont azt jóvan de azse mostlesz azis biztos😄 drágamulatság!!😄
erre plííz még választ!!😊 #1825
sztem 50-ért megéri a classic, pláne ha csak egy 8 gigással rakod szembe, én azt választanám
ezek közül meik a legjobb Fm rádios cucc ipodhoz?
http://www.dealextreme.com/products.dx/category.203
mind1ikhez bekell dugni pluszba szivargyújtóra vagy az nem kötelezõ?
vanegy bolt ahol 1év garival van 50ezerárt classic sztem ott a legolcsóbb ami nem ien postás cucc!!
amúgy nemtudni hogy mikor lesz és mennyiért iphone a t-mobile-nál?
nagy választás elött állok de nézzük hátha tud segíteni valaki:
ipod classic 80GB vagy Apple Ipod Touch 8Gb?
ipod classicnak a winyója nekem túl nagy 😄 a touch-os 8GB az úgy elmegy bár a filmek miatt kérdéses mert azon tök jó lehet filmezni meg ha joltudom netezni is de úgyviszont kevésnek tûnik a 8GB abból a 32GB-os lenne a jó de azmeg drága 😄
Egy kérdés:
Az iPodomon az iTunes meg az imTOO iPod programok is kijeleznek 200 MB "Others" file-t, amit sehogy sem tudok megnézni ill. letörölni a cuccról.
Mivel tudnám ezt az "others"-t láthatóvá tenni?
Köszi, elõre is.
ha az nem oké, akkor link
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Tényleg nem ért senki közületek az itunes-hoz?
Kérdésem még mindig a következö:
Az I-tunesban hogyan tudok a touchomra különbözõ photo libraryt csinálni?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
szeretnék venni 1 ipod classic-ot 80gigásat és azt szeretném kérdezni hogy hol a legolcsóbb szerintetek?😊
Ja, meg nem tudja valaki hol lehet ipod zoknit venni a Nano 3g-hez?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Ja és amikor felraktam uj képeket,kitörlödötek az elözö képek...
Magyarországon nincs itunes store még!
Accot csak ugy tudnál csinálni,ha lenne külföldi bankkártyád asszem.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Nagyon hasznos kis progi Nano és Classic tulajoknak.
Beírod a Youtube videó URL-jét inputnak, outputnak megadod hogy milyen néven és hova mentse és 1 perc alatt kész az mp4 kiterjesztésû videó, amit le tudsz játszani minden iPodon és PSP-n is.
Mellesleg sima .flv to .mp4 konverterként is mûködik, tehát ha leszedsz máshonnan flash videókat (pl DownloadHelper FF extensionnel) akkor ezzel át tudod azokat is konvertálni.
vki probalta már hogy szol?
de most már megcsináltam minden szarral
müxik rendesen tök jo
thx
ez mitöl van ? vki help pls
tudna valaki mondani egy olyan progit amivel divx et(.avi) kat tudok ipodra tenni?
thx
rendelheted amerikabol is (egyik ismerosom ugy tett) ugy a legolcsobb elvileg..
!Forza Ferrari!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
egy géprõl szoktam csak zenéket pakolni iphonra, most szeretnék egy másik géprõl. de nem engedi betenni az ablakba a zenéket.
ha bepipálom a manual manage részt vagy mit akkor meg törölni akarja amik rajta vannak!
hogy tudok igy számokat tenni rá hogy a régiek rajtamaradjanak?
köszi
!Forza Ferrari!
akinek nanoja van, megvannak-e neki a játékok, mert nekem elvileg megvan az összes... ha kell... [email protected]