Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A zagg oldalán mi az a "Free Dash-Pad by ZAGG On Orders Over $50" EZ akkor jön be ha többet akarunk venni. Ez egy "ajándék" doboz? Amúgy 0dollárba kerül

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Gabor1990
Istyle.hu-n is van InvisibleShield, touch-hoz 4500 Ft, Amerikában 25 $ ~4000 Ft. Ha nincs Paypal számlád lehet egyszerûbb itthon venni.

GTheo
Ez a Paypal fizetés hogy megy? Mert én is rendelnék Touchhoz 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Morphin
jogos elnéztem az átváltást 😛
de tény h ingyenes...most azt végképp nemtudom h UPS v DHL...sztem mindkettõ elégnagy,de a paypal fizetésnél feltüntetik h mivel fog jönni, ill választható h melyik szállítást kéri az ember

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Lacee
1 font körülbelül 45 deka egyébként, de pár fólia természetesen azt a súlyt sem éri el 😊
(off)
csak azért csodálkoztam el, mert a UPS az egyik legdrágább (és persze legmegbízhatóbb) futárcég, Anglia és Magyarország között egy egykilós csomagot 20ezerért vittek el.
(on)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Morphin
ITT azt írja h ha nem haladja meg az 1 font tömeget akkor ingyenes alapból is...én tudom h 1 db full body fóliát vettem amihez adtak egy plasztik kártyát meg egy felrakó spray-t és ingyenes a szállítás.ennyi 😛 1 font kb 2 és fél kiló, annyi meg két csomag se lenne <#vigyor2>

Lacee
az ingyenes szállítás UPS? 😮
gazdag cég 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Morphin
nem emléxem pontosan de max 1 hét...azthiszem én csütörtökön rendeltem, és kövhét kedden kaptam meg.nemtudom mikor h járnak a szállító repcsik, attol is függ.jah és amikor veszed akkor gondolom paypal-al akarsz fizetni, na ott majd a free delivery-re menj...UPS hozza de nem vagyok benne biztos...semmi extra nemkell a szállításához,kemény müanyag doboza van szal jó az ingyenes is teljesen!!

Ilyet akarok énis venni 😊 Mennyi idõ alatt hozzák meg?

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Lacee
á tényleg, ezt el is felejtettem 😊
az elsõ iphone.-ra ilyesmit tettem én is, csak fullbodyfilms volt.

Morphin
én már leirtam ezerszer, de csak nem figyel oda senki.
tessék terjeszteni az InvisibleShield nevû találmányt...én rendeltem több mint egy éve, és ejtettem le a podot sajnos, de máig egy karc nincs rajta, a fólia meg nem jön le, és nem tud karcolodni(legalábbis csak nagyon kicsit) ha meg már öreg lesz a podom akkor meg leveszem és mintha uj lenne...
link
nem drága, legalábbis anno amikor vettem vmi 4ezer magyar forintnak felelt meg, ma meg ugye olcsó a dollár. ja és ingyen elhozták amerikából.elég modern technika aki többet akar megtudni az guglizza ki

köszi!!😊
Lacee
fm transmitterbõl a belkin tunescastot használom (link), tokból pedig nekem bõven megfelel a gyárilag adott kis zseb. a régebbi ipodhoz anno rendeltem hong kongból szilikontokot (exoskin), de szerintem nem volt egy nagy durranás.

?valaki?
Morphin
véleményem szerint semennyire...(v kevésbé mint a normális fülesek)mivel kevesebb külsõ zajt hallasz, nem hangosítod fel annyira. sõt a kevesebb külsõ zaj is kíméli a fület...

sziasztok!!
kinek mien tok vált be a classic ipod-hoz?
és hol vettétek?

nameg fm transzmitter-bõl meik jó?
kakaoskalacs
Hát meg nemtudom mennyire kárositja a hallást ..

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

magus
jók ezek a fülesek, de azért meg lehet szopni néha velük... amikor megkaptam az enyémet, annyira el voltam halva elõször, hogy milyen hangzása van (jobb mint az itthoni hangfalam), hogy rendszeresen a végállomásnál ocsúdtam fel, hogy le kellett volna szállni. meg a dudát se hallod az utcán, az meg néha azért kellemetlen tud lenni

kakaoskalacs
hat tapasztaltam énis az AKG-val hogy bringazas kozben nem a legjobb 😄
csak az egyik fulemben volt és ugysem halottam haver mitmond :C 😄
De buszozasnal az isten ^^

Morphin
nekem cx300 van, már 1 éves. semmi baja nincs. amugy én szeretem h kiszûri a dolgokat. én ugy vagyok vele h vagy zenét hallgatok v beszélgetek szal a kettõ 1ütt :S más dolog h nem célszerû biciklizni vele v városban mászkálni.(metro,busz stb-in utazva pedig egyszerûen fantasztikus...metrobol pl szart se hallok ami nem nagy hátrány 😛 )

kakaoskalacs
Hát elég sok a hasonlosag 😊 és iszonyu jol szól csak kiszüri az összes kulsö zajt ( ez nemtudom kinek hatrany)

Morphin
nem tûnik rossznak, de kísértetiesen hasonlít a Sennheiser CX sorozatra...
bár tény az AKG is egy elég minõségi cég hírében áll.
<#eljen>

kakaoskalacs

kakaoskalacs
AKG K324 P fulest ajanlom 😄 eléggé ottvan a szeren

Eladó 3. gen., zöld Ipod nano 8 Gb remek állapotban: 29.900 Ft.

Eladó 6. gen., fekete Ipod Classic 80 Gb, szilikon tokkal, képernyõ védõ fóliával szintén remek állapotban: 49.900 FT.

[email protected] vagy 70/466-0506
magus
ráégetéssel

mégegyszer köszi szépen!!😊
és még 1 utolsó kérdés hogy feliratot külön lehet rakni filmre vagycsak ráégetéssel?
Lacee
1. itunes-ban az ipod beállításai között megadhatsz bizonyos mappákat vagy fényképalbumokat, amiket szinkronizáljon.
2. hozzá lehet rendelni a dalszövegeket minden egyes mp3-hoz (get info - lyrics tab, ctrl+v), de biztos lehet szerezni automatizált keresõket-hozzárendelõket, ahogy a borítókra is van ilyen. Pontosan nem tudok linket mondani, mert sosem használtam.

harmadik kérdés

áhh köszi szépen!!😊
amúgy még 1két dolgot nemtudok!! pl: 1.hogy lehet képet feltenni?
2.Dalszöveget hogy lehet letölteni vagy berakni? 3.lastFM-es dolgot tudja valaki h mikell ahoz h lastFM észlelje h én miket halgattam az ipodon?
Lacee
ha kipipálod a dal infojában hogy "part of a compilation", akkor nem fog megjelenni az szám elõadója a listán, így el lehet kerülni hogy a lista felét egyszámos elõadók tegyék ki 😊

ha van album artist, akkor azõ neve alatt elérhetõ a válogatáslemez, ha nincs akkor csak album szerinti rendezésben.

magus
én úgy csinálom, hogy genrenek megadom (ituneson belül lehet kollektive id3 taget szerkeszteni) a mappa nevét (elrendezgettem már nem kis idõt beáldozva stílus szerint az elõadóimat), és abba belépve elõadók szerint keresek. ez az amit te szeretnél

a válogatásokkal nem tudok sajnos mit kezdeni, hogy album artist legyen az artisoknál és ne a sima artist, mert így 15x annyi elõadóm van mint amire szükségem lenne

Lacee
az itunes (és így az ipod is) nem a hagyományos windowsos módon, mappák szerint rendezi az mp3-akat, hanem album és elõadó (no meg playlist) szerint. Így aztán nem elég, ha pl egy album számai azonos mappában voltak eredetileg, ha nincs rendesen kitöltve az id3 tag az mp3-akban, akkor nem fogja egy albumba/elõadóhoz sorolni õket.

hello!!
lehet olyant csinálni hogy az a podon úgy legyenek pl a zenék hogy retro, egyéb stb.. mappák és abba bemegyek akkor ottvannak az elõadók külön mappákba?
mert pl ha playlistet csinálok akkor belépek valameik playlistbe és össze vissza vannak a zenék és nem mappákban elõadóként..
van valami megoldás erre?

megmég az hogy dalszöveget hogylehet leszedni itunes-al?
Zan
Szia!

Én is amcsiból hozattam.nekem nagyon bejön,nagyon felhasználóbarát,és ahogy már fogalmaztam itt a topikon régebben,más dimenzió!Azt szokták rajta fikázni,hogy elég drága ahhoz képest,hogy mekkora a memóriája.Igen-igen,a 8 giga,ami még "megfizethetö" nem elég.Hát nme tudom,nekem valahogy nincs vele gondom,ha megunom a zenét/filmet,teszek rá másikat,ilyen egyszerü.Magus felhávta a figyelmemet nem régen,hogy lassabban lehet rá másolni,mint a 80 gb-osra..azért mert ez flash-es,a másik,meg vinyós.De ez nem azt jelenti,hogy 3X elpatkolsz a feltöltés alatt😊!gyors az igy is,szerintem.Még talán pro-nál mondanám azt,hogy 1-2 ora alatt fel lehet tölteni,utánna egy hátig simán bírja,átlagos használat mellett(én minden nap használom,vagy 2 órát,kb.).ha netezel folyamatosan,egy nap alatt is le lehet csapatni az aksit,de szerintem ez normális.

Én szerintem jó vétel,fõleg kintrõl hozatva!Ajánlom mindenkinek,akár mennyire is kicsi a memo(ami nekem elegendõ),nagy örömöt tud okozni a felhasználójának!

ha és hogy mennyire szabható testre?Elvileg van rajta gyárilag kb 10-12 alkalmazás,nem tudom pontosan.Ha feltöröd az oprendszerét(eléggé bonyolultnak hangzik,de nem olyan vészes,magust kérdezd) akár 100 is lehet rajta.

Üdv Zan

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

ja nyilván.... Bravo Columbo!!!!!
DJ RX7
szerintem te roma vagy, aki lopott egy ipod-ot.

:3

szegasztok! Mivel tudom h itt van pár emberke aki Ipod témában jártas😄(vagyis remélem), ezért kéne nekem segítség!! Hallottam, hogy a 2.generációs Ipod nano-t lehet valahogy úgy okosítani h vigye a videót:d!!! És ehhez áll. kell rá másik Operációs rendszer ( Windows helyett Linux) Szal tud vki segíteni ebben nekem??? Köszi elõre is.... csocsesz dzsukesz
Hello all!

Most tervezek amerikából hozatni egy iPod Touch-t...nézegettem teszteket és elég pozitív a dolog, de azért megkérdezném h nektek mi a véleményetek.. pro és kontra..mi jó mi nem jó benne.Ami még kérdés, hogy mennyire alakítható saját képre a készülék 😊

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Lacee
az 5 és 5.5g között kinézetbeli különbség nincs, a fejlettebb változatba apróbb javítások és nagyobb akksi kerülek a korábbi modellhez képest; videot mindkettõ lejátszik, és a firmware-javítások (játékok támogatása, gapless lejátszás) letölthetõek a korábbi, 5g modellre is.

a hatodik generációs ipod kapta meg a classic nevet, a mûanyag elõlapot alumíniumra cserélték, vékonyabb lett, belekerült a cover flow támogatása. Sokan állítják viszont, hogy gyengült a hangminõség az 5g-hez képest, elsõsorban a középtartományban - ez egyébként a touchra és az iphone-ra is igaz, különféle tesztek szerint az 5g hangja a legjobb minõségû.

(wikipedia a barátom)

röviden: ha nem elég a 30gb és fontos a külalak, akkor az új classic a nyerõ a majdnem háromszoros tárhelyével, ha viszont úgysem tudnád megtölteni a 80 gigát, inkább válaszd az olcsóbb 5.5g-t, nem vesztes sokat.

Sziasztok!

Most állok iPod vásárlás elõtt, és mindenképpen classicot akarok venni. Nem tudom eldönteni viszont, hogy egy 30gb-os, 5. generációs $180-ért jobban megéri-e, mintha vennék egy 80gb-os, 6. generációst 250-ért. Az 5. generációs kinézete nekem annyira nem jön be, az új, mattabb fekete, véknyabb jobban tetszik. Tehát kérdem én, miben különbözik az 5. és 6. generációs classic? És miben az 5. és 5.5-ös?

BF3: csucsorr

amúgy classicba lehet betenni dalszöveget vagy zene halgatás közbe lehet olvasni valami szövegfájlt?
magus
várható... kora õsszel jön állítólag az új széria mindenbõl

Szerintetek várható mostanában újabb nano???? A múltkor is úgy jártam h megvettem a 2gb-st és kiadták utána a 4 gb-st!:S
kakaoskalacs

magus
azért lassabb, mert míg a classicban merevlemez van, addig a toucban flashmemória, és ez elég kínkeservessé teszi a másolást, én is rászoktam másolni a borítót, igazából nem tudom, mert eddig csak az Erotic Lounge series okozott bármilyen vizuális örömöt (meg mást is, nem véletlen vna az rajta-.-)

ja, én kilockoltam, nem para szerintem, ha tudod mit kell csinálni az egész megvan 10 p alatt. Viszont a wifi router elengedhetetlen hozzá : / a programok mindig 2 verzióban vannak, az egyik, hogy wifin keresztül másolgatod be a filerendszerébe, ez a macerásabb sztem, és van, hogy ituneson keresztül, de ott is kell matatni elõtte wifin keresztül.

2 féle programot rakhatsz fel amúgy, amit az apple adott ki és amit nem. az elõbbi pénzbe kerül, kilockolva természetesen nem, a másik amit ügyeskezû fejlesztõk csináltak, ezeket wifin keresztül tudod leszedni az ipodra, mint az appstore-nál (az apple netes boltja, elméletileg innen veszed meg a legálos programokat)

Hogy milyen, programok, háát van mindenféle. A hivatalos dolgok között van autoversenyes, pokeres, ügyességi (reagál a döntésekre elég pontosan), lövöldözös, kártya, sakk, biliárd, szerepjáték. de ezeket iTunesen kereszül megnézegetheted. A csak az kilockolt ipodokra irodot programok kozott van scummvm (lucasarts kalandjatekok futtathatoak), nes emulator, lassan jon az snes emulator, transport tyoon, ilyesmi.

Letölteni zenét az ipodról egy-két speciális programmal tudsz, de natívan nem támogatja az apple ezt...

ha ideiglenesen akarsz valamit lementeni azt valahogy meglehet oldani asszem, legalábbis a classicnál mûködött az, hogy rápakoltál vmit az ipodra total cmd-bõl, csak ugye az ipod maga nem tudott semmit kezdeni vele

ha érdekel, hogy hogyan tudod unlockolni az ipodot, meg hol találsz programokat, írj egy pm-et és elküldök pár linket, ahol minden választ megtalálsz

Lacee
apple termékek közül csak az ipod shuffle illik bele az árkategóriába, de az csak 2 GB és nincs kijelzõje (cserébe nagyonköünnyû-nagyonkicsi), jobban jársz vmi más gyártó lejétszójával. vagy ha spórolsz egy kicsit, akkor iPod Nano.

hali, mp3 lejatszot(vagy esetleg mp4) keresek olyan 15-20ezerböl+füles

mit ajanlotok?
Zan
Amit halkan megjegyeztél,nem is tudtam!😊Minden esetre igen,tényleg nem a leggyorsabb kütyük közé tartozik ilyen értelembe vévve;elég lassan cuccolom át a dolgokat.Meg hát én vagyok akkora marha,hogy leszedjem netröl a cd covereket is és hozzárendelem az albumokhoz,ami persze még dob egy adaggal a idötartamon...

Magus!Neked milyen progik vannak fent rajta?Mármint nem tudom,neked kilockolt az oprendszered?Ha igen,van valami jó progi amit tudsz ajánlani?

Most letöltöttem a Labirynth nevü gamet,gondolom mindenki ismeri(golyóbisos),de sajna nem tudom áttölteni,mert nincs wifi routerem,és asszem elvileg csak úgy lehet megoldani...Nem tudsz valami "alternatív megoldást"?😊

A másik meg az,hogy én arra még nem jöttem rá,hoigy hogyan tudom lementeni a touchról a cuccokat?Rátölteni oké!De letölteni rola..nem tudom hogyan kell,eddig csak letöröltem róla a dolgokat...
Csak akkor jól jönne,ha tudnám,hogyan kell ezt,ha éppen a gépemröl akarok átpakolni ideiglenesen cuccokat a touch-ra,aztán vissza...

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

magus
ez igaz, tényleg más dimenzió... én a programok miatt szeretem, meg a netezés miatt, viszont az én 32 Gb-osom is kicsi sajnos, rámásolok pár stílusból zenéket és már nem elég : / A filmnézés meg jó, csak annyira sok idõ és macera átkódolni, hogy nem fogod megtenni :/ (bár láttam már vlc playert, ami lejátszik divx-et, de az már nagyon modolt).

Attól függ mire akarod használni, ha imádod nyomkodni, akárhol vagy (~én), akkor ipod touch, ha ezek nem annyira fontosak, csak akarsz egy jól kinézõ lejátszót, amire sok zene fér, és azért lehet még rajta sorozatot nézni, akkor classic. de továbbra is fenntartom a véleményem, hogy akármennyire is csodaszerkezet a touch, a 8gb kevés

(halkan jegyzem meg, hogy a touch-ra 1/4-ed akkor sebességgel lehet fel-le pakolni a dolgokat)

Zan
ha engem kérdezel,Touchot vegyél,csak ne ujjonan.16 gb-osat már találsz jó árban neten.Szerintem a touch egy másik dimenzió..!nem csak azért,mert nekem az van..olyan design...amit én még más kütyünél még megközelítõleg sem éreztem.Az enyém 8 gb-os,nekem bõven elég,mert nem fogok egyszerre 30 filmet meglesni,annyit meg nem utazok,hogy ennyi filmez+még 4000 album zenével kelljen bespájzolnom.Ha sokat utazol(legalább fél évig nem jársz haza😊),ha nem érdekel a külcsíny,ha nem kell net(amit szerintem kár lenne kihagyni,mert enszméletlen jóra sikeredett a böngészõje),ja és ha mindenképpen vadonat ujjat szeretnél;válaszd a 80gb osat.Amúgy meg szerintem nézz körül az aproneten,meg ahol még csak lehet,hátha találsz alig használtat amin még lehet gari is van.

ja és egy valami:ha azt látod hogy kicsit karcos a háta,ne foglalkozz vele.NEM lehet annyira vigyázni rá,hogy egy karc sem legyen a hátlapon.Már ha nincs hozzá tokod...de ugy is karcosodik egy minimális mértékben.Az elölappal nem lesz gondod.