3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • Gabor1990
    Természetesen vinyón lévő mp3-akat is fel lehet rá tenni
  • mikrofonhead
    iPod Touch egy párszor jobb mint az iPhone úgy h nem "ingyé jóaz" hanem tessék a seggecskédet a földhöz veregetni pár ezerszer, hogy nyertél egyet 120ft+ÁFA-ért :) és grt

Ui.: persze csak ha igaz..
  • Voltan
    Üdv!
    Most vettem egy Nanót, és lenne egy kérdésem.
    Tudom, hogy ITunes-on keresztül megy minden, fel lehet tenni rá vinyóról is MP3-akat, vagy csak CD-ről lehet konvertálni?
    (Biztos hülye kérdés, de melóhelyen vagyok, és itt nem tudom kipróbálni)
  • Grove4
    Sziasztok az lenne a problémám,hogy amikor fel akarom tölteni az ipodot ,akkor kiír valami olyasmit,hogy az ipod nem tölthető fel,mert egy mappa nem található!,mi a teendő,léci segytsetek!
  • ecneb
    hát ezt nem hiszem el :D lehet most a LAY'S el iPod Touchot nyerni ... és tegnap félegykor(éjszaka) unalmamban poénból beküldtem a kódot :D...ééééés NYERTEM :D:D:D:D::D:DD: mekkorajó egy hónapon belül küldik... igaz csak 8GB de ingyé jóaz :D ingyéé :D
  • ecneb
    most nézem ebayen ipodot 120gb új ha jól számolt a google akkor 56 ezerből jön ki... pixmánián most 59.. ér annyit? :S vagy mutassatok olyat ahol téynleg nagyon olcsó íbéjen.. :S bár nem a liciteseket néztem hanem amik fix áron vannak... licittel lehet h tudnék szórakozni... monnyuk ha már olyan max 40ből meglenne aztmondanám hogy megéri berendelni amcsiból.
  • makker25
    Itt van egy oldal ahol nyerhettek iPodot http://info.szuperallas.hu/nyeremenyjatek . Valami álláskereső oldal de a nyeremény a lényeg :)
  • kakaoskalacs
    Chips sör vmeikkel tuti
  • manome
    Nyeremény játék ahol IPOD-ot lehet nyerni? Szerintem tömkelegével vannak ilyenek a neten!Mivel ez a leg elterjerjetteb zene lejátszó azt meg még nem olyan olcsó hogy tömeg termékké váljon! DE most így nem tudokmsemmit ahol lehetne vele nyerni ilyesmit:P
  • mekkelek20
    igazad lehet :P sajna
  • Morphin
    amerikai rokon...
  • mekkelek20
    egy kicsit off :P
    tudtok valamilyen nyereményjátékot ahol iPod-ot lehet nyerni vagy bármi egyébb lehettőséget ahol olcsón hozzá lehet jutni?
    köszi a válaszokat
  • Milka
    IPHONE-t függetlenítenek itthon?vay hogy lehet megoldani hogy pannonos kártyát kezeljen?
  • Atika :o)
    Koszi
  • LoDMaSt
    pölö
  • Atika :o)
    Sziasztok tudom volt mar rola szo de nemtalaltam hogy milyen progit hasznaltok avi atalakitasara ipodra?? Koszi
  • kakaoskalacs
    apple iPod 5.5G 30gb-s 25-30ezer gyári doboz + usb :) vkit érdekel?
  • GTheo
    Eredeti Apple kb 10 ezer, én egy hama usb átalakítósat vettem, max 3 ezer Ft volt...
  • kakaoskalacs
    apple szakuzletbe lehet :D
  • kilcsir
    tényleg nem lehet venni külön usb kábelt az ipod-hoz?
  • NZiM
    Érdekes. Ha úgy van hogy 1. Akárki - akármi akkor tudom sorba rendezni, de az 1 - Akárki - akármi nem jön be neki.
  • NZiM
    Erre meg semmi sem történik...
    Elvileg az ilyen autofillt meg ezeket letiltottam
  • LoDMaSt
    Jobb klikk a számra, get info->info->track number.
    Nem lehet, hogy ijen automatikous sync gyanánt legyalult róla mindent?
  • NZiM
    Sziasztok.

Azt hogy tudom beállítani ebben a féreg iTunesban hogy sorban tegye fel a lejátszóra a számokat? Úgy ahogy azok be vannak számozva? Most felrakja de összevissza?
    Az miért van hogy volt rajta zene, most felraktam gépre (shuffle) és nem mutatott semmit rajta az iTunes. Aztán rámásoltam és elűnt ami rajta volt...
  • mikrofonhead
    Nah sikerült...1phone.hu-n volt szakértelem :) most megint a régi, csak azok a kurva játék mentések zavarnak...meg h megint szenvedhetek mire feltudom majd rakni rá a játékokat...
  • Morphin
    lemerült már teljesen?? ujabb podoknál nemtudom h lehet manuálisan restartolni, de próbáld meg azt legelőször. az sok mindent megoldhat...
  • mikrofonhead
    1. Amerikából rendeltem
    2. Jailbreakelt...szerinted mit mondanak majd? :)
  • kabel15
    Vidd vissza a kereskedésbe ahól vetted!
  • mikrofonhead
    No de komolyan, valaki nem tudja mit tudnék tenni?Gép nem ismeri fel és így nemtudom restore-olni...summerboardot próbáltam meg csinálni amikor elszaródott... :( 3 napja nem tudom használni és kezdek kiakadni kicsit.Biztos van rá mód, h életet leheljek bele....PLS HELP!!!
  • Morphin
    íves javítás
  • mikrofonhead
    MIt tudok tenni ha a touchom nem reagál arra ha rádugom a gépre és nem akar elindulni mert folyton restartol?
  • kakaoskalacs
    hat igen monjuk vehetnek 2ezerért is de igényes vagyok :D meg laikus
  • Morphin
    éppen ezért mondom h azt vedd amelyik hangvilága jobban tetszik.
    de ha ennyire laikus vagy ilyen téren akkor tényleg mind1 melyiket veszed...
  • kakaoskalacs
    "de szvsz mind2 elég neves gyár, szart nem árulnak, főleg nem ennyi pénzért"

ez a mondat a leghelytalobb :D mind2 cég jo cuccokat gyárt egyik sem lehet rossz :)
  • Morphin
    nekem a cx300 fülbedugósom zárt, ezért eleinte nemis kedveltem...de később beláttam h szebben kiadja igy a mélyeket mint nyitott társaik.
    viszont én mégis ilyen fülesek terén(amikről most szó van) a nyitott felé hajlanék.nekem legalábbis többségében nyitottakkal volt "kapcsolatom". azok hangzása jobban megtetszett. a különbség kb. annyi mint a nagy hangszóróknál h hogyan jönnek ki a hangok...valaki a szubcsöves nyitottakat szereti, valaki meg a brutálisabb zártakat...vhol teszteld le ha nemis a két választottadat, de két típust(nyitott,zárt) és aztán dönts. de szvsz mind2 elég neves gyár, szart nem árulnak, főleg nem ennyi pénzért
  • kakaoskalacs
    :D felénk nincs nagyon MM
    igazabol zárt vagy nyitott nem is nagyon tudom mi a kulonbseg..
  • Morphin
    hát a Sennheiser az nyitott úgylátom...ki-ki milyet szeret
    sztem az AKG sem lehet rossz (az zárt mondjuk) de vedd a Sennheisert szvsz, esetleg próbáld ki őket mondjuk a media marktban...
  • kakaoskalacs
    AKG K518DJ
    egyik
    Sennheiser HD555
    masik

nemtudok donteni :DD help meee
  • alfazenekar
    Köszönöm Lacee!
    Azt gondoltam, hogy van valami lehetőség, hogy be lehessen állítani.
    Mégegyszer kösz!
  • Lacee
    válaszoltam a PMre is, de idemásolom:

sajnos nem tudok olyan opcióról az ipodon, ami automatikusan leállítaná a számok végén a lejátszást, viszont szerintem egy körülményes megoldás működhet: minden dalt, ami után szeretnél egy megálljt, tegyél be egy-egy külön playlistbe, így meg fog állni a végén az ipod. Azért kröülményesebb, mert utána meg a playlistek között kell majd váltanod, de legalább nem kezdődik másik szám :)

időközben jött még egy ötlet, mégpedig hogy tegyél be a zenék közé egy-két perces "üres" számokat, így lesz időd akármire, és mikor jöhet a következő dal, egyszerűen "next track"-et nyomsz.