3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • Voltan
    Nekem 4 genes Nanom van, igaz, csak kb. egy hete, de eddig teljesen meg vagyok vele elégedve (lekopog). Szerintem egyáltalán nem törékenyek, csak vékonyak. Alumínium amúgy a burkolat, szóval elég masszív a méretéhez képest, a kijelző pedig üveg, nem karcolódik. Szerintem nyugodtan választhatod a 4th gen nanót.

Egy kérdés. Akinek 4. gen Nanója van, mennyit bír az akksi? Hány órát kb? (Az enyém még nme merült le, igaz, nem is használom órákat)
  • Sugam
    egyik haverom azt mondta 4 genes nanok, lefagynak , és törékenyek, ezzel ellentétben a 3gen nanok elégjók. szerintem beruházok egy 3gen nano ra, elég kicsi már az 500megas mp3 :d
  • MosiNano
    Cső nekem 4gb-os 3G. nanom van eddig nincs vele baj..csak épp én nem tok filmnet feltenni rá :P
  • Gabor1990
    16 gigás, új 4g nanot megéri 35-ért számla nékül? Nem szokott velük baj lenni?
  • ecneb
    bár relatív felőlem lehet cirill betű meg japó jelek meg kérdőjelis nekem egyremegy :D ha érted mire gondolok... bár biztos jobban néz ki :D
  • LoDMaSt
    Hohh, ték xD!
    Nincsmit, akkor márcsak az iPod kell :)
  • Renna
    Ezt már megcsináltam korábban, úgyhogy nálam az iTunes is rendben lesz (amúgy japán karakterek, de ebből a szempontból lényegtelen). Köszi szépen a segítséget, valószínűleg január közepére meg is lesz az iPodom (Classis, 80 gigás). _O_
  • LoDMaSt
    iPodon mind 2 olvasható, azaz jó, az iTunesban csak az orosz, de a kínaira, (ha az kínai :D) ezt találtam: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081009052157AAhDPJG
  • Renna
    悲劇は目蓋を下ろした優しき鬱
    Гномы против Эльфов

Köszi szépen! :)
  • LoDMaSt
    Cirill karaktereket kiírja, azaz azt csináltam, h a google.ru ról kimásoltam az utamba kerülő első furcsabetűs szót, azt adtam egy szám címének, és a itunes, meg az ipod is látta, ha bemásolsz ide japó, meg egyéb karaktereket, kipróbálhatom azokkal is.
  • ecneb
    sosem értettem mit lehet ezekbena zenékben szeretni de ez magánvélemény... sztem kiírja mivel nem "mezei mp4"...de ha végre kiküldik az enyémet szivesen megnézem neked csak báááá küldhetnék.. valszeg amúgy kell hozzá valamilyen bővítmény vagy language pack
  • Renna
    Sziasztok! Nem tudjátok esetleg, hogy a hazai iPodok hogy állnak az idegen karakterekkel? Csak mert van egy csomó japán, orosz stb zeném, amiknél az ID3 tagek kanjikkal és egyéb krissz-krasszokkal vannak kitöltve, namost ezeket az én mezei mp4 lejátszóm simán kérdőjelekként kezeli (a Windows is csak akkor jeleníti meg őket, ha felteszek egy ~300 MB-s bővítményt). Nagyon jó dolog az iTunes, de ha a lejátszóban csak annyit látok, hogy ???, ?? ????, akkor "kicsit" komplikált lesz a zenehallgatás...
  • kakaoskalacs
    konvertald at programmal ugy mennie kell
  • MosiNano
    vmi ötlet?
  • MosiNano
    Jó reggel így dél fele! köszi a képet..az van,h oda nem engedi behúzni(áthúzott karika)csak a zenék özé engedi! APC.MP4 formátumba van, ezzel Lehet a baj??
  • Lacee
    köszi, nézem!
  • kakaoskalacs
    jah
    persze szivesen segitek

oldalt az Rocketdock
    op rendszer vista amugy
    csak ikonokat eltuntettem , a startmenus cucc meg akkor jön el ha ott a kurzor
    link
    ikonokat rocketdockhoz meg Ikonok
  • Lacee
    hát nem tudom te hogy voltál vele, de nekem a gyári xp/vista nem így néz ki... :)

arra vagyok kíváncsi, hogy ez milyen skin/mod/mittudoménmi, amitől pl oldalt van a menüsor. ha OSX, akkor is érdekel :)
  • kakaoskalacs
    hogy miez, :D desktop
  • Lacee
    jó ez a desktop.. miez?
  • kakaoskalacs
  • MosiNano
    Köszi mindent mára feladom!!ha megálmodnál vmi ötletet akk írj..pá mindenkinek
  • MosiNano
    Hiába húzom rá az asztalról(mint ahogy a zenéket)nem jelzi..ha a programról húzom oda akk se :S
  • Lacee
    próbáld ki úgy, hogy nem playlistbe húzod, hanem csak simán az ipodra (egyszerűen a "Mosi's iPod" sorra, vagy ahogy hívják.
  • MosiNano
    A folyamatot értem,az itunes jelzi a Moviesbe,h ott a film..onnan behúzom a Playlistsbe..de még mindig nem jelzi az ipod:(..ezt nem értem..az iPod azt írja,h nincs video!!
  • Lacee
    a sync alatt a szinkronizálást értem, a folyamatot amivel a zenéket is felmásolod az ipodra.
    alapbeállításban automatikusan megtörténik, mikor rádugod a gépre a nanot. viszont ha a fájlok kézi másolását választottad az itunes beállításaiban, akkor értelemszerűen a filmet is kézzel kell "ráhúznod" az ipodra.

tehát, összesítsünk:
    1. konvertálod az eredeti filmedet (xyz.avi)
    2. a kész filmet (xyz.mov) belehúzod az itunes-ba
    3. rádugod az ipodot gépre, amikor is magától felmásolja a filmet, VAGY ha máshogy van beállítva, akkor kézzel áthúzod a movies menüpontból az ipododra.
  • MosiNano
    Aha..az alatt, hogy "már csak syncelni kell" mit értesz??am nem akartam én 2x elküldeni!! Köszi mindkettőtöknek
  • Lacee
    konvertálóval alakítsd át a filmedet a megfelelő formátumra (h264 vagy mpeg4 lehet, tehát .mov, .mp4 vagy .m4v kiterjesztés a cél, a felbontás 320x240), majd ha kész van, akkor egyszerűen húzd bele az itunes ablakába a file-t. ezután már csak syncelni kell a nanodat és kész is!

(ui: 10 percen belül nem kell kétszer megkérdezni, elvégre nem chaten vagyunk: mindenki látta előszörre is a kérdést, türelem :))
  • kakaoskalacs
    leszeded a videot .mpg4 formatumba ha (jol tudom) és iTunesba berakod filmek kozé onnan meg ráhuzod ipod-ra itunes-ba
  • MosiNano
    Hello! Igen..tudnál segíteni?
  • kakaoskalacs
    miylen nano? 3.Gen?
  • MosiNano
    Olyan kérdésem lenne,hogy az iPod Nanomra,h tudok felteni filmet v. videót??convertálót már szedtemle, de ,han tovább??előre is köszi annak aki tud segíteni
  • MosiNano
    Hello
  • MosiNano
    Hello! olyan kérdésem lenne, hogy az iPod Nanomra,h tudok filmet v. videót feltenni? convertáló progit leszedtem hozzá,de hogyan tovább?? előre is köszi annak aki tud segíteni
  • Voltan
    Igaz, csak fárasztó :D
    Azért köszönöm!
  • Gabor1990
    Ha kitöltöd rendesen az ID3 tageket, akkor jó lesz az Itunes-al is.
  • Voltan
    Még egy kérdés.
    Az ITunes szereti össze-vissza pakolgatni a dolgokat, az ő rendezési elve sajnos nem az enyém :D Van esetleg más program, amivel a könyvtár könyvtár marad, és nem holmi partizánakció eredménye?
  • Voltan
    Köszi, itthon már tisztázódott a dolog :D

Hát, basszus, nem bánom, hogy megvettem. Nagyon jó kis kütyü. A régi MSI Megastick-em már nem felelt meg igazán... Nagyon szeretem azt is, de hát 256 mega tár egy kicsit kevésnek bizonyult már :D
    Holnap elkezdem rápakolni a CD-imet. Sajna beszart a jó kis Panasonic hifim. Igaz, volt már vagy 12 éves. Riszpekt. És RIP.
    Mindenesetre ez a nano imádni való, és sokkal jobban szól, mint az MSI Megastick :)
  • magus
    nem akarlak elkeseríteni, de hallottam, hogy a coca-cola legutóbb koszos 2 millió Ft nyereményen pereskedett valakivel. érted, szaros 2 millió Ft-ér, a Coca Cola
  • ecneb
    köszi :D igaz... tudom azóta ezzel basztat mindenki :D... monnyuk most fosok..mer nem enged belépni a kóddal..de már felvettema kapcsolatot valami promós csajjal meg beküldtem a kódot szal ha minden igaz lassan jön... ha valamit kavarnak a léjznél akkor tuti bemegyek azt megrugdosok valakit...eddig annyira nemizgatott de most hogy utánnaolvastam nagyon rákattantam..szal ha nem adják ide megölök mindenkit bent a léjznél és veszek magamnak egyet