Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hangszóró?
új playlist kezelõ (új fw-ben jön, nem?)
gyorsabb wifi? (nem mond sokat az a szám ott, az most gyorsabb mint a régi?)
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Miközbe az Aurora Feint-el játszik, kiír olyat h low memory warning.Meg vmi szövegecskét még.No ez mitõl van és mit lehet vele kezdeni?Nem is tudom mekkora memóriája van a Touch-nak. 😄 Mit tudok kezdeni ezzel a dologgal?van valami beállítás vagy hasonló. :S
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
ez eleg benanak tunik 😄
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Ez lenne az új 6. generációs ipod ??
ha minden igaz akkor 80 és 120 gb-s változatban lesz !!
lesz új touch , ha igen akkor arról van már valami lesifoto??
Ma vettem egy 1 GB-os iPod Shufflet. Letöltöttem a legfrissebb iTunest, feltelepítettem. Ezek után rádugtam a gépre a shufflet. Zölden világít a lámpája, felismeri az iTunes, beregisztrálom. Név megadva, minden kész. Music mappába behúzok egy zeneszámot. Ezek után rámegyek az iTunesba a shuffle-re, és alul rákattintok az Autofill-re. Felül kiírja, hogy Syncing iPod, do not disconnect. Tölt, tölt, de nem történik semmi. Ezek után kiírja ezt:
The iPod "Gábor's iPod" cannot be synced. The required disk cannot be found.
Nem értem mi lehet a gond. Amikor rádugom a gépre a shufflet, akkor a sajátgépben megjelenik pár másodpercre, aztán pár másodperc után el is tûnik.
Van valami ötletetek? Már 2 órája ezzel szórakozom..
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
kigkeke: az akksit jelzõ kis ikon néha hülyeséget mutat, ne ijedj meg hogy hamar csökkenést jelez! Hallgass vele zenét hosszan, és ha tényleg lemerül a gép 1-2 óra alatt, akkor ráérünk ötletelni hogy mi a gond. A hivatalos adatot úgy számolják, hogy a zenével teletöltött ipodot shuffle módban elindítják, és mérik meddig bírja - bármiféle nyúlkálás nélkül. Legalább 15-20 órát mennie kell, nekem a két éves 5. generációs ipod 11 órát tudott pár hete.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Elég komoly kis ipod forum ez itt, szal szeretnék egy dolgot megtudni, ebben kérném a segitségeteket, vettem egy Ipod Nano 3 generációs gépecskét az ebayen, vadonatuj bontatlan faszányos kis cumo.
Amikor kiszedtem a dobozábol rácstlakoztattam a gépre és elkezdtem szorakozni az itunessal, majd vagy 3 órát fennhagytam tölteni (mivel ezt olvastam a használatin)
A problémám hogy leszedem a géprõl hallgatok vele zenét vagy 3 percig és az akkun egybõl van egy kis csökkenés (kb a 10 % lemegy azt jelzi) na most, azzal reklámozzák hogy 22 (aaszem, vagy 24??) ora zenehallgatást kibir, kérdésem ha nekem 3 perc után már lemegy 10 % ot akkor most ez hogy van???? beszoptam??? szart vettem, vagy valami hibás aksis fos??? vagy én basztam el az elején, nem ugy kellett volna feltölteni??? tovább még nem teszteltem,hogy mennyire merül de ebben az ütemben ha egy orát kibir akkor sokat mondok, A kérésem az lenne hogy aki ért valamennyire hozzá irja már meg hogy mi lehet a baj??? mivel az ebayen vettem, ezért a garancia az cumi, gondolom én, mit csináljak??? tegyem fel tölteni?? meritsem le teljesen?? Kérlek segitsetek, köszönöm szépen, sziasztok
Szeretnék vásárolni egy Ipod shufflet de volne egy olyan kérdésem hogy az Ipod lejátasza e azokat a számokat is amiket letoltok kulombozo oldalakrol vagy torrentröl vagy csak azokat amiket webáruházakban vásárolok és van rá licensz is ? <#szomoru1>#szomoru1>
Válaszaitokat elore is nagyon szépen koszonom 😊 😊 😊
csak az furcsa, hogy eddig mûködött neked (tehát manuálison volt), akkor magától nem állhatott vissza automatára... ébredezik a Skynet, vagy mi 😊
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>