3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • bld
    én találtam rádiót is a beállításokban aki erről tud vmit ne fogja vissza magát
  • kakaoskalacs
    Van ez a Genius funkcio
    semmiresemjo :D
  • bld
    Nekm is ugyanez van csak ződ:) és filemt is lehet rajta nézni de én cska utazáskor tudnám ajánlani a kis kijelző miatt, de a felbontásával meg vagyok elégedve;)
  • Lacee
    grat hozzá, használd sokáig!
  • kakaoskalacs
    Nos egy kis használat utan, meglepöen gyors a cucc coverflow is szuper :) (kicsit furcsa ujra visszaszokni ipod-ra samsung cuccos után) én aztmondom simán megérte :D azmeghogy lila szinu nem érdekel nekem tetszik :)) kijelzö is szép filmet nem probaltam nezni rajta hangminöség az sztem jo :) fülese AKG K324P a gyári apple fulest ki sem bontottam :C ajanlani tudom jo kis cucc^^
  • kakaoskalacs
    Nos ma megvettem a Ipod nano violett 8GB :) nagyon kicsi vekony dizajnos^^ töltödik majd késöbb irok még
  • ecneb
    hejhó... ismeri valaki ezt a Tune Up nevezetű programot amivel borítót meg a tageket lehet rendberakni? Most láttam és kipróbáltam mert 50 számot ingyenesen meglehet vele csinálni és elég jól rendberakja a dolgokat...20 dolcsiért nem is olyan gáz... esetleg van mondjuk valami ingyenes progi ami ilyen szinten működik? ( bár kétlem)
  • mate317
    Hogyan csináljam meg, hogy iTunes-ban egy szám rajta legyen több albumon is?
  • magus
    amit te szeretnél az a transcode. miután veszteségessé alakítottad át a zenéket, nincs az az erő ami visszahozza azokat a dolgokat, amiket kiszedtél belőle az mp3má konvertálás során. és amúgy nem tudom honnan szeded az mp3-aidat, de komolyabb oldalakon azonnal ban jár ha meglátják, hogy transcode az általad feltöltött dolog
  • Voltan
    Azért majd írd le, hogy neked hogy tetszik a kütyü!
  • kakaoskalacs
    :DDDD jah ott volt a hiba nem gondoltam át amit leirtam :D
    boccs :) jah értem nincs több kérdés
  • Lacee
    öö... most szívatsz csak én még nem vettem észre, ugye? :)

na mindegy, játsszuk tovább: nem, én eredeti (bolti) CD-kről beszéltem.
    Ha kiírod az mp3-aidat audio formátumra, attól még ugyanaz a hiányos hangjel marad, mint mp3-ként volt. azzal hogy kiírod egy lemezre, nem fog mágikus módon visszakerülni bele az elvesztett információ.
    amit van értelme ilyen lossless formátumra alakítani, az a tömörítetlen wav illetve az audio lemez. ha mindenképp ilyen minőségű zenét szeretnél, és nincs meg az eredeti lemez, akkor keresgélni kell a neten olyan forrásokat, ahol például FLAC kiterjesztésben (vagy közvetlenül CD-image fileként) pakolják fel az albumokat.
  • kakaoskalacs
    jah énis igy gondoltam :D

Szoval pl kiirom a zeneimet (audio) cd-re és berakom utanna gépbe és ItUnes-al meg atalakitom lossless-é? :D
  • Lacee
    nem hát :D
    képzeld el úgy, hogy az eredeti CD a Háború és Béke, a FLAC vagy ALL egy kicsinyiített fénymásolat, az mp3 meg egy 100 oldalas összefoglaló belőle. Abból a 100 oldalból nem lehet újraírni a regényt, de még a másolatát sem :)
  • kakaoskalacs
    mp3bol lossless-t akkor nemis éri meg csinalni? :D gondolom én
  • Lacee
    ahogy a neve is mutatja (lossless) veszteségmentes tömörítéssel dolgozik, vagyis az mp3-al ellentétben gyakorlatilag CD-minőségű lehet a zenéd a konvertálás után is, nem veszik el információ az átalakítás során.
    kb két-háromszor nagyobb lesz az így készült file mint egy átlagos mp3, viszont jobb minőségű.

röviden, hasnoló a FLAC kiterjesztéshez, ha ez mond valamit :)
  • kakaoskalacs
    Üdv!!majd hétfön lecsapok :D

jah és felfedeztem hogy van ez a formatum (2éve hasznalok iTunes-t de feltunt)

Apple Loseless-megéri ebbe konvertalni? :) meg van valami elönye?
  • Voltan
  • kakaoskalacs
    [URL=http://niedermeyer.at/bestseller/produkt.php?code=124920]a kiválasztott^^[/URL]
  • bld
    az enyém szegedről van, ref. szervízt nem adtak meg de kell hogy legyen kapcsolatuk: Istyle hungary kft a szeged plázában tuti h megtalálod
  • Lacee
    sűrített levegővel és/vagy nagyon kicsit kontaktspréval fújj bele a csatlakozó lyukába, hátha segít, ez megvan házilag is.
  • tosatt
    Van egy 3 éves ipod nanom 1. generációs. Nem tudja vki h szeged v orosháza környékén hova tudom elvinni megnézetni mert most vettem észre h akármilyen fülhallgatót teszek bele a bal füles nem működik. Sajnos garanciával nem tudom visszavinni mert svájcból kaptam. PLZ vki segítsen!
  • mate317
    nekem az akg k12p vált be a legjobban strapabírás szempontjából, túlélte a sony agybadugóst és a sennkeiser mx500at is. a sony messze a legjobban szólt, azt ajánlom, 1 évig bírta
  • Lacee
    re :)
  • mikrofonhead
    BoKa all :)
  • Lacee
    van egy barátom aki hasonlóképp volt a fülhallgatóival, egy évet egy sem bírt ki nála. de amióta in-ear van neki, már két éve semmi baja, mondjuk azt nem tudom hogy jobban vigyáz-e rá vagy csak strapabíróbb maga a füles :)
  • ecneb
    aha köszi..erre számítottam..pont ezzela 3aassal szemeztem.. annyi aggaszt csak, hogy nálam azért elég fogyóeszköz a füless...bár ha kiadok érte 10 ezret akkor már vigyázok rá gondolom :O
  • Lacee
    80 dollárból már egy tisztességes nem-apple füles kijön, szerintem a rászerelt gomb nem ér annyit.sennheiser cx300 vagy ennek rokonai (400, 500) állítólag a legjobbak a 10e körüli szegmensben. 6-8e alatt sajnos nem nagyon érdemes válogatni, itt egyszerűen gyenge minőségű a fülhallgatók 95%-a.
  • ecneb
    They’re just $79. ... ahh hol élnek ezek -_- de legalább ne írnák oda hogy JUST..meg bár ha az eredetit 9é adják már meg sem lepődök...fukar vagyok kicsit... am kinek milyen fülese van?.. ez az agybedugós fajta
  • mate317
    azt hittem erről beszélsz:)

de engem érdekel amit te mutattál, mert a sony agybadugósom tönkrement
  • lee86
    ugyanarra gondolunk? :) (én ezt emlegettem: http://www.apple.com/ipod/inearheadphones/)

@Lacee: köszi, szerintem akkor utókarácsonyi ajándékként be is rendelem. azt azért sajnálom, a jobb oldalán a touch-nak tudtommal nincs gomb, oda simán elférhetett volna egy play/pause gomb, bár gondolom ez nem így működik. :) uraim, egy élmény volt! :)
  • Lacee
    sajnos csak a hangerőt tudod "vakon" változtatni, megállítani-indítani nem, erre vagy egy olyan füles a megoldás, amin van gomb, vagy egy közbeékelt "távirányító".
    16 gigás taccs 68-nál olcsóbban szerintem nem nagyon lesz, vedd meg nyugodtan.
  • mate317
    abba a távvezérlőbe megy jag dugó, szal vedd azt
  • lee86
    átnyálaztam a fél internetet ipod touch review-kat olvasva, agybavaló fülhallgató kell neki és elvileg nem lehet panasz a hangzásra.

már csak annyit szeretnék kérdezni, hogy le lehet állítani a zenelejátszást úgy, hogy ne kelljen kivennem a készüléket zsebemből? telefonon/egyéb mp3-lejátszókon tök jól ki lehet tapintani a pause gombot, jól sejtem, hogy ipod touch esetében nincs mit kitapintani?
    láttam az apple most kiadott ilyen irányítógombbal ellátott fülhallgatót, de valamiért az apple fülhallgatóit mellőzném.

ó és a pixmania-n igen jó áron árulják. szerintetek van még hol keresnem, vagy ennél olcsóbbat nem találok?
  • Lacee
    nem tudom, mekkora kereted van az autós projectre, de ha tényleg sokat szeretnéd a kocsiban hallgatni az ipodod, akkor mindenképp egy kihangosítóra szavaznék, mintsem fm-transzmitterre.
    nem kell szórakozni 100-150 kilométerenként a frekvenciaváltásokkal, hanem közvetlenül az autó hangrendszeréről szól a zene, és persze sokkal jobb minőségben is. És akár a kormányról is lehet irányítani a kütyüt, mintha egy CD-tár lenne.
    Hátránya az ára, cirka 30e + beszerelési díj alatt nem nagyon jön ki sajnos. Továbbá, írtad hogy a kesztyűtartóban "hordanád" az ipodot. Fontos lenne kipróbálni élesben, hogy a kesztyűtartó mennyi jelet árnyékol le, mert lehet hogy az fm-adó onnan használhatatlan lenne alapból is...

bld: olvass vissza egy-két oldalt, ki lett tárgyalva a konvertálóprogram kérdése többször is, biztos találsz neked tetszőt!
  • bld
    érdekelne h milyen video konverter-t érdemes használni nano-hoz (3.gen)
  • M4RCI
    FONTOS LENNE, HOGY SEGÍTSEN VALAKI

Az történt, hogy egyik napról a másikra eltűnt az Itunes-omból a mappák, videók és stb.-k listája! Nem mentettem ki fájlba a dolgokat, de nem is töröltem semmit Itunessal kapcsolatban. Nem tudjátok, hogy hol tárolja az Itunes a beállításait, hogy vissza tudjam állítani??? (lényegtelen, de 30 gb-s Ipod videóm van)

A választ előre is köszi!
  • mate317
    egy autorádió kellett volna neked, olyan ami olvas dvd-t és azt telepakolni mp3-mal

• LoDMaSt
    Autós dologhoz nem értek sajna.. Beszeljukmac.com-on nincs ijesmi téma esetleg?
  • Naby
    Légyszives segítsetek!