3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
#3389 köszi, kb negyed órája visszaált. akkor lehet azért, mert tettem fel cydiából és visszaállt :) köszi, legközelebb egyből respring :) -
#3388 öööö Respringeld -
#3387 jailbreakeltem az ipodom, de a zene logója eltűnt :o Mit tegyek? -
#3386 na, elindiitottam az 5.1es frissitest, közben leállt. iTunest frissitettem, majd mindenképpen vissza kellett tölteni, ezt meg is tettem, de az 5.1et tettem be visszatöltésnek. Most szerencsére ez felment, teljesen kiürűlt, még szerencse, hogy volt némi backup. Remélem már működni fog rendesen+gyorsan a zenelejátszóm. -
#3385 ha jailbreakelem ezt egyből fel fogom tenni. -
#3384 Ezzel találkozott már valaki? -
#3383 Probrem solved...be kellett kapcsolnom a manuális lemez használatot ( enable disk use ) -
#3382 Sziasztok! Van egy iPod Nano 8Gm ( harmadik generációs ), ami már pár hete azt csinálja, hogy rá dugom a gépre, elő jön az iTunes, eltelik 1-2 perc, és magától ki írja az iPod az automatikus szinkronizálás végén, hogy Mehet a lecsatolás. De én semmire se kattintottam, semmihez nem nyúltam. Frissítettem legújabbra az iTunest, az iPodomat is már sokszor vissza állítottam, de semmi nem akarja ki küszöbölni a hibát....ötlet? -
#3381 úgy tűnik ez a sync music be ki be ki megoldotta a zenelejátszós hibát. Egyelőre. -
#3380 na most megint akarom próbálni frissíteni, és most van itunes szoftverfrissítés is. Ok, install erre jön a hiba hogy legközelebb csak töltsem le és manuálisan installáljam... no comment tökömért kell ezért megint letölteni... -
#3379 csak akkor ha mentettél shsh -t vagy mit...azt tinyumbrellával lehet kimenteni. Sajnos más mód nincs rá, legalábbis ezt mondták nekem miután felraktam az 5.0át az iphone topikban. -
#3378 Amugy van mód arra hogy visszarakjak rá egy régebbe firmwaret? 4.akárhányast? -
#3377 akkor majd ma...
#3376: én már annak is örülnék ha 3számváltás után nem respringelne, meg megütné a 4.3.2 gyorsaságát... -
#3376 persze azt nem javitották , hogy NE recsegjen az összes zeneem meg az is szar minosegu lett ami loseless :\ -
#3375 Túlterheltek a szerverek. Nekem is ez volt amikor egyből iOS5-re akartam váltani. -
#3374 próbálta ma valaki felfrissíteni a touchját 5.1? nekem letöltötte, de 3194es hibával kidobál. Faq sem segiit, hiába csináltam meg mindent. -
ozeviktor #3373 Esetleg ha van valakinek 4G-hez való kábel és egy multimétere megköszönném ha szakadásjelzővel meg tudná mérni és lerajzolni, hogy melyik érintkező lábacska hová fut a jack dugón. -
ozeviktor #3372 Sziasztok! Kellene kis segítség. Kaptam egy ipod shuffle 4G-t azonban kábelt nem kaptam hozzá. Beszereztem egy 2G-hez való kábelt mert úgy gondoltam megegyezik a kettő. Kezdek ebben kételkedni mivel se nem tölti se nem kommunikál a géppel a kicsi. Tényleg nem egyezik a két generációnak a kábele? Azt is megköszönném ha valaki valamiféle bekötést tudna adni, hogy melyik érintkező melyikhez megy a jack és usb csati között.(2G kábeléhez van...) Előre is köszönöm.
-
#3371 a zene synceléses trükk + restart nekem sem jött be, 3 számváltás után respring... -
#3370 van masik megoldas is nekem nemjöttbe a képcsere amugy ios5 update utan érdekes mindegyik Cover art magas felbontasu lett
-
#3369 1 db 1000x1000es albumart van, a többi 500x500 meg egy kettő kisebb. Kíváncsi leszek ha kisebbre veszem azt az egyet akkor jó lesz e. köszi. -
#3368 https://discussions.apple.com/thread/3375697?start=0&tstart=0
have identified what is causing the problem,
IOS5 cannot handle LARGE ALBUM ART.
the integrated albumart was about 3500x3500 pixels.
Tracks with large album art seems to cause problems (crash...)
but there was absolutely no problem playing these tracks in previous IOS...
so annoying... -
#3367 Nekem a locksreennél ha végighúzom az ujjam néha sokáig olyan mintha lefagyna. -
#3366 nekem respringelni szokott pár számváltás után, meg locksreennél lassú a szám/albumart váltás + mikor elfektetem az albumartokat sem egyből tölti be pedig most nincs is sok szám rajta... neked is? -
#3365 Nekem zenlejatszo rohadtul nem megy nromaisan és romlott ah angminőség is (touch3G van ami tamogatott) -
#3364 Nekem igen. -
#3363 Akinek touch 4genje van és feltette az ios5 öt, annak rendesen megy a zenelejátszó? -
#3362 Üdv!
iPod Touch-ról szeretnék áttenni PC-re hangrögzítővel felvett fájlt iTunes-on keresztül. Ám sehogy sem tudom átmásolni, mert a program szerint "The iTunes library file cannot be saved, you dont have enough access privileges for this operation."
Erre tudtok valami megoldást? Előre is köszi! -
#3361 Szerintem a Szenzor Hiánya a hiba :) -
#3360 Sziasztok!
Nikeplus-ra hogyan kell regisztrálni? (Már regisztráltam, de valami nem stimmel)
Van egy iPod Nano 6G-m, amiben ugye alapból van lépésszámláló. Ha rádugom a gépre és megnyitom az iTunes-t, akkor az az első dolga, hogy automatikusan küldi az adatokat a Nike honlapjára. Akkor megkérdezi, hogy meg akarom e látogatni a Nikeplus.com-ot (vagy vmi ilyesmi). Akkor ugye megnyomom, hogy igen. Bejelentkezek az oldalon, de nem látok semmit. Még nincs szenzor a cipőmben (tehát nincs Nike+ Kit-em). Lehet, hogy ez a probléma? (csak azért nem értem, mert mindig azt írja ki az iTunes, hogy az adatok sikeresen feltöltve, meg azt se vágom, hogy hogyan találja meg az iPod-om a rendszer)
Vagy van valami különleges módszer? Nem mindegy, hogy regisztrálok? (Pl: ugyan az az e-mail cím kell?)
Bocsi, hogy ilyen kesze-kuszán fogalmaztam =) Azért remélem érthető :P -
#3359 Szuper. Asszem most egy darabig nem lesz már több kérdésem x)
Köszi a segítséget! -
#3358 Szterintem mukodik , akár még magyarul is . -
#3357 Hello!
Bocsi, hogy teli írom az oldalt a problémáimmal, de most meg az volna a kérdésem, hogy ha az itthon vásárolt iPod Nano 6g-hez Amcsiból veszek Nike plus-t, akkor az fog működni rendesen? És teljesen magyar lesz a program az iPodon? -
#3356 Nah közben chat-en megvitattam a dolgot és inkább egy Hex Sport Watch Band-et veszek, csak még azt nem tudom, hogy hol... Amazonon van 30$+száll.költs... Ha valaki talál máshol is, akk lécci írjon =P -
#3355 Hát már azt is próbáltam, de mivel Magyarországon eddig egyetlen boltot találtam ahol kapni lehet (mondjuk az bőr szíjas), így használtan meg pláne nem találok sehol... Ebay-en meg más Amcsi online piacon is kerestem, de az ideszállítása 25-50$ ami nagyon nem éri meg. Nem értem miért ilyen nehéz csak aljzatot találni. Rajtam kívül senkinek sem kell ilyen? :O =D Amúgy biztos kapni itt Magyarországon is, csak a megfelelő kulcsszót kéne beírni a Google-ba. Az egyik oldalon "rozsdamentes acél aljzatnak" nevezi: http://istyle.hu/component/page,shop.product_details/category_id,49/flypage,flypage.tpl/product_id,1883/option,com_virtuemart/Itemid,1/vmcchk,1/
Ha valaki netalántán talál olyan helyet, ahol csak aljzatot lehet kapni az légyszi szóljon :)
-Kínai, vagy bolha piacon van rá esély, hogy találok? -
#3354 Szerintem keress egy használtat az tuti nem olyan drága -
#3353 Sziasztok!
Volna egy kérdésem iPod Nano 6th gen-el kapcsolatban.
Karóraként szeretném használni és ehhez ugye kell egy tartó/tok... Nos én kinéztem már magamnak egyet: http://www.shophex.com/product/HX1026
Ez nagyon jó lenne, de nem adnék most ki rá 14ropit. Maga a kérdés az volna, hogy szíj nélkül nem tudom megvenni valahol csak azt a kis "bityót" amire magát az iPod-ot rögzítem? (Az elképzelés az volna, hogy egy órásnál raktok rá olyan szíjat amilyet akarok)
Ha tudtok légyszi segítsetek, mert tippem sincs hogy hogyan keressek rá neten :S -
DCshoesLali #3352 Sziasztok! Van egy Ipod Nano-m, raktam rá zenéket minden jó volt le is játsza! Tegnap rakni akartam rá pár zenét, de amikor leakarom játszani mindíg ezt írja: Format Error! Pedig a zene mp3 formátumban van! Ha valaki tudja mi a megoldás légyszi segítsen! Előre is köszönöm! -
#3351 vidd be starkingbe (vagy appstore?) nem vesziithetsz vele :) -
#3350 Sziasztok!
Van egy ipod nanom 6.generációs és a mai napon beragadt az ébresztő gombja,a gari papírja megvan viszont a számlám nincs,de app store-ba mondjuk ha beviszem,akkor serial szám alapján csak megtudják nézni,h mikor vásároltam a készüléket és garival megcsinálják nekem,vagy rosszul gondolnám a dolgot? esetleg találkozozz már vki ezzel a problémával? én rágugliztam és meglepően sok embernek előjött már ez a hiba :S