3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
#2349 Thx, megnézem. -
#2348 hi!
köv lenne a problémám: nem tudja frissiteni magát az itunes,mert a quicktime-nak nem találja az msi file-ját,letöröltem az itunest hogy ujra felrakjam,de a quicktime-t nem engedi letörölni a gép,és ujra sem tudom igy rakni...:S
vki pls help -
ecneb #2347 nekem is adott egyik haverom de csak annyivolt hogy rádugtam és villogott a képernyő :S -
#2346 ha már utángyártott töltő, akkor én ilyesmit vennék, bár ez is több, mint kétszer annyiba kerül a tiedhez képest. -
#2345 Nekem kb ilyennel nem működött, PDA-t töltött, de ipodot nem. -
#2344 Tudom, hogy az Apple árul USB-hálózati átalakítót, de valami 7 ezerért, ez rablás.
Láttam viszont EZT tizedannyiért. Vajon ez is megteszi az Ipodnak? -
#2343 úúúpazdet és tényleg! köszönöm! :) a shuffle-t nem tudtam hol kell albums-ra állítani, de így már oké, megvan! köszi! -
#2342 nekem "itunes sync random album"-ra kidobott egy honlapot, ahol ezt ajánlják:
a Controls menüben a shuffle-t állítsd songsról albumsra, majd pedig file - new smart playlist. Itt nem kell semmilyen feltételt megadni, csak pipáld ki hogy "limit to xxx GB selected by random", és az új playlisten már ott is vannak a random albumok :) -
#2341 Sharepod, ha minden igaz. http://www.getsharepod.com/
#2337 első kérdésére valaki esetleg? -
Biriboy #2340 Ipod computer Transfer-em nem ismeri fel az iPod Classicomat. Tudtok másik progit amivel lementhetem a zenéket? -
#2339 Nincs valami media player kiegészítő? Mintha olvastam volna valahol. -
#2338 az összes ipod csak az itunessal barátkozik... -
#2337 Guglitól jövök, hiába kerestem ott: az lenne a kérdésem, hogy elérhető-e valahogy az, hogy ne random számokat, hanem random albumokat szinkronizáljon be az itunes?
Illetve ha már itt tartok, az ipod touch tényleg csak itunes-szal barát? Se winamp, se semmi? :(
Köszi! -
#2336 Tudtommal ha iTunesban babrálod a filet akkor az át is irja és ugy is marad... -
mate317 #2335 Mit számít a sorrend? -
Renna #2334 Sziasztok! Mit csináljak, hogy az iPod felismerje az ID3-ban megadott track numbert? Bár valamilyen szinten felismeri, mert aszerint rendezi sorba, de ha pölö egy albumon van 12 szám, akármelyikkel kezdem, mindig azt írja ki, hogy 1 of 12, aztán random dobálja be a többit, tehát nem sorrendben játssza őket. Az számít esetleg, hogy a legtöbb zenémnél csak annyi van megadva, hogy track number <valamennyi>, nem pedig track number <valamennyi> of <valamennyi> (mondjuk így is próbáltam, az eredmény ugyanaz). Egyelőre nem használok tag editort, másképp pedig nem tudom, hogy hogyan lehetne ennyire részletesen megadni. iTunes-ban nem nagyon szeretnék babrálni velük, jobb lenne, ha magában az mp3 fájlban tudnám rendesen átírni az összeset. -
jó kis kütyü... az órán tudod váltani a zenéket! iStyle-nál 16.950,- Ft áfával.
iStyle site -
#2332 nem, de néha járok arrafelé, majd jelzem ;) -
#2331 Örök köszönet, mondták páran hogy ezt csináljam, de azt nem, hogy ilyen hosszan! Ha Pécsi vagy, lógok egy sörrel :) -
#2330 felső gombot és a home gombot együtt nyomd addig, amíg ki nem kapcsol, asszem olyan 25-30 másodperc kell neki. -
#2329 Az újraindítást hogyan gondoltad?
Én most szerintem megvárom míg lemerül... Utána csak újraéled. Mellesleg 1 hónapja járt le a garancia... -
#2328 indítsd újra...várd meg ameddig lemerül...dobd a dunába...add nekem...etc... -
#2327 Sürgős segítég kéne!
Van egy első generációs iPod Touch 8G-m, beakartam lépni a zenékhez, de nem lépett be, csak "félig" hozta be a képet. Utána hosszan felső gomb, kikapcsol, és nem kapcsolt ki, feketén világít a képernyő. Mit lehetne tenni? -
#2326 ugytudom nemlehet és ha lehet is akkor biztos bankkártyás meló :) -
kittybaby15 #2325 Köszöönömm...
És mégegy kérdés lenne hogy lehet játékot rátölteni vagy etálalán lehet..?:P
Előre köszii..(: -
ecneb #2324 itouch.hu --- azon belül van egy "a legfontosabbak" fül ottlesz hogyan lehet jailbreakelni meg felfrissíteni 2.2re -
#2323 2.x-től kezeli az ipákat
és amúgy már nem kötelező a wifi router. a mobielinstallation frameworkot kellett kézzel baszkurálni, de ezt meg lehet már oldani cydián keresztül (amihez ugyan kell wifi router, de az már nincs fix géphez kötve, csak a netelérés miatt kell a wifi, lemész a mekibe és ott is meg tudod oldani...) -
#2322 egyszeru :
-
kittybaby15 #2321 Szijasztok..(:
Egy sűrgős kérdésem lenne léccyy válaszoljatok!!
Hogy lehet feltölteni vidit vagy filmet az Ipod Classicra..:S
Lécyy segítsetek..:D
Előre is köszönöm..:p -
#2320 Még egy kérdés:
Ha letöltök a netről egy feltört applicationst (tegyük fel most éppen a labirynth.ipa filet) hogyan tudom rárakni a touchra?Ituneson keresztül ennyit tudok,de hogyan?Vagy egy tört itunes kell?Elvileg az még az 1.1.4. es FW-n is vígan elfutna...csak nem tudom hogy hogyan tudom rárakni... -
#2319 Sziasztok!
1. kérdés:
Ipod touchom van.Jealbreakelt,de csak 1.1.4 es egyenlőre a szoftver rajta.Szeretném feltörni,nem tudom,hogy tudtok-e segíteni...
Reégen úgy tudom wifi kapcsloat is kellett hozzá,nekem nincs wifi routerem,szóval ha ez kell hozzá,akkor semmit sem tudok tenni a dolog érdekében?
-
#2318 és még mondják, hogy nem igaz az alapvetés, miszerint ingyen cuccot nem értékelnek az emberek :P -
Gratulálok... -
ecneb #2316 hmm tegnapi fergeteges este nem tett jót a cuccnnak..ugyanis egy hirtelen ötlettől vezérelve késsel próbáltunk a számok között váltani...ami egy hosszú karcot eredményezett ... de csak a fólián... annyira nem para de idegesít :D lekéne venni a fóliát de féltem ... bár az is igaz h
alig lehet így a home gombot benyomni
-
mate317 #2315 a hangerőkorlát az azt jelenti, hogy azon a csúszkán beállítod mi legyen a max hangerő amit beállíthatsz a lejátszás alatt
kell egy kód is amit te adsz meg -
ecneb #2314 oh megjött a touch :D nagyon bejön...mondhatnám imádom :D csak még az itunest szoknom kell. Már így is sikerült letörölnöm a zenét amit a laysesek raktak rá -_- :D -
#2313 nah van az a hangerö korlát dolog beallitom full-ra ahogy megnyomom a kozepso gombot tovabbugrik de nemlessz hangosabb :C és irja hogy adjak kódót vagy Done nemértem... -
ecneb #2312 most nézegettem íbéjen olyan 30 font körül vannak ... így első nézésre találtam egy 32gb touchot 78 ezer körül...az már nem olyan rossz...bár még lehet ezzel trükközni szal tuti van oclsóbban is. -
#2311 UK-ból mennyiért hoz haza vmilyen normális cég(UPS, GLS, stb) egy ipodot?
Most hogy euro áron van a font megérné onnan hozatni. -
mate317 #2310 kell hozzá venni vagy rádió adaptert vagy valami ilyesmit
És aki tudja hogy lehet egy számot több albumra rátenni help!