Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha van valakinek valami ötlete, mert én már kifogytam.
Van egy Ipod nano 2g-s 4 gigás, eddig teljesen hibátlanul mûködött, most elõjött az a probléma, hogy ha géphez csatlakoztatom nem imeri fel semmilyen formában(háttétárban sem, nem is tölti, semmi), viszont ha rácsatlakoztatom az asztali töltõre akkor az simán tölti.Ezzel szerintetk mit lehet tenni, vagy miért van ez? Ha senkinek semmi ötlete, akkor elviszem szervízbe, csak gondoltam adok ennek egy esélyt, mert már nem garanciális!
Köszi elõre is
segítséget szeretnék kérni.
van nekem egy 5g-s 30 gb ien videólejáccós ipodom
az van h amikor gépre csatlakoztatom ako egybõl kiírja h formatálni kéne meg ienek. mag azt is restoreolni meg updatelni. nekikezdek aztán kiírja h ismeretlen hiba miatt nem megy.
az van h egy másik gépen már láttam mûködni és akkor semmi iet nem írt ki és minden fasza volt.mi a tré vele vagy a géppel
elõre is köszi
de jó lenne már valami bumm....
Természetesen nincs ilyen bekapcsolva h Vista tûzfal, nem élek ilyenekkel :D
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
A sztori alapján szerintem windows gubanc lesz, tipikusan olyan dolognak tûnik, mikor a win xp egy idõ után szépen összekutyulja magának a registryt és elkezd haldokolni. Megoldás, reinstall.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Valaki segítsen mert most már tényleg ott tartok hogy ketté töröm ezt a szart!!
Múltkor zenéket raktam rá és megint bejött valami error szarság ezután ha rádugom a gépre csak mint háttértároló ismeri fel. Már sokszor csinálta de egy idõ után ha párszor uninstalláltam minden hozzá tartozó programot és újra telepítettem megjavult, de most már olyat csinál hogy ha letörlök mindent a géprõl akkor szépen a dvd meghajtom is eltûnik és csak úgy tudom vissza hozni ha vissza telepítem a itunes-t. Kipróbáltam más gépen és ott se mûködik itunes exe hibát vagy valami hasonlót ír ki.
Érdekes mert a 2.0-át simán leszedte és feltette...
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Nem mondtam h biztosra szétb*ssza csak azt h akkor már kifizetem azt a 2000-2500 ft-ot és akkor tuti a tuti :)
Jó a CX 300. Kurva jól szól, nekem kedd óta van meg, csak meg kell szokni még picit ez az agybadugós rendszert :D
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Akkor a CX300 jó az iPod Touchomba?Mert akkor veszek egyet :)
GTheo csak a 2.0-ás software-el tudsz rá App-ot pakolni, én is ezzel szenvedtem.Meg kell venned, felteszi és utána már látni fogod.Nekem vagy 40 progi - game van rajta...Apropó egy kis OFF
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Apropó ha azt elviszem egy apple boltba akkor kicserélik nekem a garira vagy fizetnem és csak úgy cserélik vagy ki se cserélik? :D Semmilyen külsõ sérülés sincs rajta, egyszerûen rezeg a füles a hangosabb és a mély hangnál ... :((
ha az ár nem annyira szempont akkor a konyhafõnök ajánlata UE vagy Shure, egyéb esetben Sennheiser :)
AKG igenis egy qrvanagy név audiocuccok terén...most ilyen kis fülesekkel nemtudom mi a helyzet,de elég jo studio fülesei vannak. lehet nem az 5-10ezer ft-os szegmensre összpontosit, én nemtudom, de nagy NÉV.
UE nem ismerem
Sennheiserek között meg nemsok különbség lehet. nézz körbe a specifikációiknál és ott megtudod mik az eltérések...400on van ilyen hangerõszabályzos dolog, sztem hülyeség és csak felesleges madzag link
ha nem zavar a kialakítása, mindenképpen in-ear fülest vegyél, hangminõség és külsõ zaj blokkolása terén is jobban jársz. A valóban jó minõség a sennh cx-széránál kezdõdik szerintem, felsõ határ a csillagos ég.
AKG, KOSS, Ultimate Ears? ezekrõl mit érdemes tudni?
most akarok én is ilyesmit venni...
viszont ha már felmerült a téma, elmondom hogy elég gyakori a hamis füles mindenféle netes helyeken - itt van két hasznos oldal, hogy felismerjük a hamis verziókat a sennheiser két modellje esetében:
400
300
Amugy a vaterán van 1 gyerek aki mindig árul cx 3-400ast olcsón (bolthoz képest nagyon)
Sennheiser cx300
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
kapsz egy üveg Budweisert...v kettõt!?
Ipodot nem is hasznalom csak porosodik samsung kütyüvel rohangalok :D
Siman osszehalmozodnak egy idö utan