Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WinSCP-vel is csak szenvedek.Nem értem h mit kell az elsõ rublikába írni.

Host name:???? ezt elvbõl nem értem
Port Number:???? ezt megintcsak nem értem, de gondolom akkor vmilyen oldalhoz kell csatlakozni
User name: nah ez gondolom bármi lehet
Password: ezt megintcsak nemtudom h minek és h mi, de gondolom az amit mindenhol megadok...
Private key file: no ezt tudom, hogy hol kéne keresni de Vista-m van és nem találom ezt a file-t.

Egyéb probléma egyenlõre nincs... 😄

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Nem tudok bereggelni 1phone.hu-ra mert 505-ös internal error-t ír ki.Valaki tudna szólni az érdekembe pls?Megjailbrakeltem az iPod Touchomat és rá szeretnék tenni millió meg millió játékot, de nemtudom mert kiírja h nem sikerült meg tököm tudja.Spore - SW:Unleashed - Asphalt stb.

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

KáZé
köszönöm szépen!

LoDMaSt
KáZé
ha elküldenéd priviben vagy itt annak örülnék mert már keresgéltem csak egyik sem volt jó .

LoDMaSt
Azt csak progival lehet megcsinálni, keress googlen, vagy linkeljek?

@ Hellomarci

KáZé
nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! de még 1 utolsó kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. mégpedig, hogy mostmár tudok rá feltölteni zenét és filmet, de hogy tudom ezt fordítva csinálni. tehát az ipodon lévõ zenét feltenni gépre?

magus
mivel a touch tetülassú, érdemes még a libraryban mindent átszerkeszteni, aztán azt áthúzni, és csak azt tartani ott, amit épp felmásolsz. sztem

LoDMaSt
Pontosan 😄

@ Hellomarci

KáZé
jaa basszus lehet rájöttem! 😄 csak simán húzzam bele a mappába és már fent is van?!😄

KáZé
köszi szépen! ezt most meg is tettem. és innentõl hogyan tovább?

LoDMaSt
kapcsold ki az auto syncet, és állítsd be, h kézzel manageled a musicot, meg videót.

@ Hellomarci

KáZé
sziasztok! nem tudom volt-e már ilyen kérdés, de ha volt akkor bocsi. Van egy ipod touch-om, amit 2 géppel szeretnék használni és úgy tenni rá zenéket, hogy ami rajta van az ne törlõdjön le. csakhogy a sync ezt nem engedi megcsinálni és mindent törölni akar. van erre vmi megoldás?

2104#-re valaki megoldás? :$

Lacee
2008 február 5 elõtti touchokon /a volt a név, utána (2.0 szoftver bevezetésével talán) változott /B-re.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

sziasztok !

1 kérdés POd Touchnál mi a külömbség a MA623LL/A, és a MA623LL/B, között?
Zan
Én ugy vélem,csak 2 hozzászólásban ismételte meg azt,hogy szerinte nincs.Nem kell az agresszor szerep,köszi😊!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Atika :o)
Szerintem mar ne ird be tobbszor aki tud az ugyis segit nem kell minden 10 hozzaszolasban megismetelned.

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Morphin
nemis mondtam h szar...nekemis nagyon tetszett...de egyszerûen egy éve amikor próbáltam semmi driverem nemvolt hozzá.viszont másodlagos megoldásokat találtam.müködött a nagyja dolog.kivéve iTunes, nekem meg a podhoz az muszály...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Zan
Off:

Már nem azért,de leglább 20-30% ban gyorsabbak rajta a komolyabb erõforrást igénylõ programok/számítások!Értem itt játékokat,videókonvertálást..én legalább is ezeket használom rajta!Tényleg el van cseszve support-ügyileg,de úgy tudom,hogy a Vista SP1 64 bit,már elég jól muzsikál!Sorra jönnek ki hozzá a driverek...most majd ha meg lesz az uj gépem,tuti hogy az lesz rajta..!Arra meg már van itunes is,ugyhogy no para😊!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Morphin
nemtudom, de én ezért raktam vissza a 32bit-est...egyszerûen nem müködött sehogysem. van vmi mód rá már olvastam, de nemfogom a registryt buherálni 2orán keresztül.
stabil,szép és jó a 64bites xp, csak nagyon elvan hanyagolva support terén. (amugysem tudom minek manapság még 64bites op, hacsak nem a 4giga memoria miatt)
most raktam fel egy laptopra egy kiherélt Vista-t.ajánlom mindenkinek!!
a neve :Byte.Vista.Home.Premium.HUN.-narancs ez stabil,és 1giga memoriás laptopon nagyon gyorsan szépen fut. Aero is müködik benne.

Zan
Akkor miért írja ki az Itunes oldalon,hogy ha 64 bitem van,akor töltsem le a 64 bbites változatot?Grááá!

Zan
Basszus,köszi magus a tippet😊,ezt nem tudtam én sem..pedig már vagy egy fél éve an touchom...ciki😄!Többet kellene olvasgatnom fórumot.

Amugy még mindig nem csináltam meg a touchot,mármint olyanra,amit te leírtál..😊!Egy ismerõsöm most lehet megcsinálja jövõ héten..!Ugyhogy majd jelentkezem msn-en,ok?

Zan

Morphin
nincsen...én már egyszer megszívtam ezzel. go vissza 32bit

Zan
Sziasztok!

Segítene valaki?Windows Xp 64 bitre kellene Itunes...de nem találom sehol!Helet,hogy csak elsiklottam felette..a google a barátom,mégsem tudtam egy normálisan mûködõ verziót találni...!

letöltöttem egyet,az csak Vasta 64 en lett volna hajnalndó elindulni...

Please,aki talál egyet,linkelje már be a download linkjét...elvégre több szem többet lát!

Elõre is köszönöm..!

A hivatalos oldal amugy már tövirõl hegyire végiglestem...nem találtam,hogy honnan kell letölteni ott..!

zan

Kérdés? touchon h tudok úgy képet betenni h ne csak a fõoldalon legyen az a kép hanem mindig ott legyen a háttérbe, az ikonok mögött is.

Köszi 😊 egyéb fortélyok? 😄 arra is most jöttem rá h ha duplán megnyomom gyorsan a menü gombot akkor kijön a "media player" rész bármibe is vagy 😛

sssziasztok
segítséget szeretnék kérni.
van nekem egy 5g-s 30 gb ien videólejáccós ipodom
az van h amikor gépre csatlakoztatom ako egybõl kiírja h formatálni kéne meg ienek. mag azt is restoreolni meg updatelni. nekikezdek aztán kiírja h ismeretlen hiba miatt nem megy.
az van h egy másik gépen már láttam mûködni és akkor semmi iet nem írt ki és minden fasza volt.mi a tré vele vagy a géppel
de jó lenne már valami bumm....

hat nincsmit 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Morphin
hmm simán felupdatelte, bár tény h fullon volt az akksija, kicsit levett belõle. rányomtam h update letöltött valamit és aztán kiírta h csatlakoztassam le a podot...a pod ujraindult és vadul töltött vmit egy olyan képernyõn amit sose láttam még <#idiota>. aztán meg alaphelyzetbe állt 1.3as uj szofttal. ezekszerint csak bátornak kellett lenni, azért köszi!<#vigyor>

Morphin
mind1 most van idõm gyorsan kipróbálom, ha nem sikerül akkor meg 1 hét alatt csak tudok szerezni kölcsönbe egy falitöltõt <#confused>

Morphin
ugy hogy updateli, utána csak ugy kapcsol be hogyha falitöltõvel éleszted ujra...gondolom az update leszívja az akksit nagyon v nemtom. én ezt hallottam anno, ezért nem mertem kipróbálni. de kerítek egyet vhonnan hétvégére aztán kirpobálom...

most egy kerdes ha fali tolton van az ipodod akkor hova akarod szurni az USB-s kabelt??? Szerintem nem kell hozza fali tolto igaz nekem 6g Ipod Classikom van

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Morphin
#2082-re valakii????

sziasztok
segítséget szeretnék kérni.
van nekem egy 5g-s 30 gb ien videólejáccós ipodom
az van h amikor gépre csatlakoztatom ako egybõl kiírja h formatálni kéne meg ienek. mag azt is restoreolni meg updatelni. nekikezdek aztán kiírja h ismeretlen hiba miatt nem megy.
az van h egy másik gépen már láttam mûködni és akkor semmi iet nem írt ki és minden fasza volt.mi a tré vele vagy a géppel

kakaoskalacs
-olcso
-megbizhatatlan
-szar minoseg
-szar support
-nahjo talan van vmi pozitivuma is 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Soldiers
és bõvebben mért gagyik

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

magus
vannak ékezetes betûk, tartsd hosszan az ujjad mondjuk az E betûn, és akkor ki fog jönni az összes ékezetes betû, van vagy 8

kakaoskalacs
mert gagyik

Soldiers
és mért nem??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Honnan tudok leszedni iPod touchoz magyarosítást?Csak mert elég zavaró, hogy a touchpadon nincsenek ékezetes betûk és mikor e-mailezek vagy felírok vmit akkor "ekezet nelkul kell irnom" 😊

kakaoskalacs
nem nem és nem 😄

Soldiers
Hello szerintetek megéri venni egy Ipod Touch Clone-t???

Pink Tiger
helló srácok egy barátomnak van egy ipod touch-ja és megkért hogy üzemeljem be neki, feltettem az itunes-t de nem érzékeli a kütyüt, hallottam valami olyasmit hogy valahol regisztrálni kell elõször a terméket, ha minden igaz..

kerestem de nem találtam meg a neten hol hogyan csináljam, tud valaki nekem ebbe segíteni?

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Morphin
igazad van. de a legtöbb helyen világgaranciás van, és a számlán ez rajta is van...mmint h világ v lokális garancia. legalábbis enyém new jersey-bõl van és azon a számla alján rajta van h világgaris...

GTheo
Mennyit ér egy 10 hónapos 8 GB-os iPod Touch ?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Biztos kapok a fejemre, de tudtommal van világgaranciás, meg olyan ami NEM az. Ez azért biztos, mert egy ismerõs Tókióban vette, és ott megkérdezték melyik verziót akarja. Nyilván nem egy árban voltak.

Morphin
hi
5.5gen iPod video update-nél kell fali töltõ?? mert még nekem az a szoft van rajta amivel mgvettem, nem mertem updatelni mert régen olvastam h muszály hozzá fali töltõ...
vki 5leT?

LoDMaSt
sajtburger
van egy filmem, azt felrakom ipodra, de a feliratot hogy lehet rárakni?:S