3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • kormika360
    Sziasztok. Van egy ipodom. van egy programom amit át akarok rakni egyik gépröl a másikra . de a gépem nem veszi észre az ipodomat ezért nemtudom rárakni.
  • sambauer
    Sziasztok ! Érdeklődni szeretnék hogy ilyen ipodot lehet e még használtan szerezni valahol ?
  • GregSB
    Itt az új Shuffle.
  • horst
    Helló
    Segítségre van szükségem:iPod Classic-ra akarom feltenni a fotóimat.Feltettem iTunes (sync photos from) segítségével, aztán amikor még újabbakat akarok felmásolni, akkor azzal kezdi, hogy törli a régieket. Könyörgöm valaki árulja el hogyan lehet úgy frissíteni a fotókat, hogy a régiek fennmaradjanak és csak az újak jöjjenek hozzá, és ne törléssel indítson, majd aztán három óra tökölés mire felkerül a kb. 20 Gb fotó?
    Köszi.
  • GTheo
    Hát, hogy ha feljelentést teszek, akkor lehetséges hogy megnézhetik...
  • Lacee
    arra gondolsz, hogy az Apple központilag figyeli-e minden felhasználó itunes-os dolgait, a rádugott iPodok sorozatszámát?
    Én kizártnak tartom, ez így elsőre elég személyiségi jogokba ütközőnek hangzik.. de persze minden lehetséges.
  • GTheo
    Ha elveszik egy iPod, akkor a gyári száma alapján, azonosítani tudják, ha csatlakozik iTunes-ra ugye?
  • Nyizibee
    Apple iPod Nano, 8 Gb, teljesen új, dobozában, tartozékaival eladó. Karcmentes . Ára 28000 ft. Arany és kék színben!

06 20 521 84 99

[email protected]

• kakaoskalacs
    http://support.apple.com/kb/HT1353
  • kakaoskalacs
    http://en.wikipedia.org/wiki/IPod
  • center86
    dupla post

és az is érdekelne hogy honnan tudom hogy hányadik generációs az enyém? meg minden amit szükséges tudni ahhoz hogy válasszak egy aksit.
  • center86
    sziasztok. Valaki tudna adni egy linket hogy nonnan érdemes aksit rendelni egy iPod mini-be? köszi előre is.
  • kakaoskalacs
    szerintem bukta :S
  • Agent Z
    segítség kéne Ipod 4.genhez.
    felmásoltam rá egy nyelvtankönyv hanganyagát, aztán az infójában átneveztem h ez egy hangoskönyv. így a zenén belül egy külön kategóriába rakta, s nem keveredik a többi muzsikával.
    igen ám, de le szeretném törölni! az I tunes meg nem is látja. nincs is ilyen opció.
    gondoltam letörlöm az egészet és újra rakom, csak elötte letölteném a PCmre a rajta lévő zenéket. bukta? nem tudom átcsalogatni sehogy sem?
  • Nyizibee
    28 ezer ft.
  • Nyizibee
    Apple iPod Nano, 8 Gb, teljesen új, dobozában, tartozékaival eladó. Karcmentes .

06 20 521 84 99
  • Lacee
    beszeljukmac.com is játszik szerintem.
  • bundasbusz
  • bundasbusz
    hali! ipod 5.5g-re hova kell tenni a játékokat, hogy "észrevegye" az iTunes?segítsen valaki pls! vagy ha nem itunes-szal, akkor hogy kell feltenni?
  • Gabor1990
    pl itt
  • szucsy89
    sziasztok, ipod classicot vennék használtan, vaterán kívül hol keressek hirdetéseket neten még?
  • kakaoskalacs
    katt
  • Atrium
    sziasztok. van egy ipod mini-m, aminek az aksija nem igazán életképes már. A kérdésem az lenne hoyg honnan tudok rendelni hozzá való aksit és hogy itt Pécsen tudtok e esetleg valakit aki beszerelné nekem. A választ előre is köszönöm.
  • bundasbusz
    hali! belkin hálózati töltőt és adatkábelt érdemes venni? vagy inkább eredetit ajánlotok???
  • Morphin
    adnak hozzá szétszedő cuccokat. neten van rengeteg video, arról, hogy tulajdonképpen,rongálás nélkül, hogy lehet szétszedni...én itthon fogom megcsinálni. nem lehet nagy cucc...főleg azokkal a műanyag izékkel.
  • bundasbusz
    jólvan köszi szépen!énis ezt láttam a legkorrektebbnek, meg erről az oldalról már rendeltem notebook-ba akkut és azóta sincs semmi bajom vele(bár ezt lekopogom:D) akkor holnap rendelek egyet... már csak ki kéne cserélni...erre mit mondasz, érdemes szakszervízbe vinni, vagy (teljesen "szűzen") is ki lehet cserélni?
  • Morphin
    szvsz igen...én is azt fogom megvenni. olcsó. rossz nem lehet...de azért keresgélj még te is. és én is fogok mielőtt ténylegesen cserére szorul a mostani.
  • bundasbusz
    Morphin! akkor ezek szerint jó az 5-ös-nek az akksija az 5.5gen-be?
  • kakaoskalacs
    enyem is 2éves lassan :D frankon mukodik :)
  • Morphin
    régebben én EZT néztem ki. de enyém most 2 éves, és még semmi baja...igaz voltak időszakok(1-2hónap) amíg abszolut nem használtam a kicsikét. enyém is 5.5gen 30gb
  • bundasbusz
    csak ennyi lenne a baja? semmi vinyós dolog??? esetleg nem tudnál ajánlani egy weboldalt ahonnan rendelhetők akksik? kössz
  • kakaoskalacs
    akksi megadta magat
  • bundasbusz
    sziasztok!lenne egy problémám az ipodommal(5.5 gen video 30GB)! szal minden renben működött, semmi hiba nem volt, míg az egyik nap fel akartam dugni tölteni, és lefagyott(a kijelzőn a következő volt:"Ne csatlakoztass le" és egy piros kör áthúzva, mint amikor töltök rá zenét) ez mindaddig a kijelzőn volt látható, míg le nem merült... utána ha feldugom töltőre, újraindul, belép ugyan a főmenübe, de nem reagál semmilyen töltésre, a kis akksi jel pedig minimumon van és ha leveszem töltőről, és nyomkodom kb 10másodpercet, akkor kiírja, hogy nem maradt akkufeszültség, és tegyem fel töltőre... mi lehet a probléma??? légyszi segítsetek!!! előre is köszönöm az összes választ, üdv
  • Grove4
    Tudtok esetleg olyan oldalakat mondani,ahol mindenféle dolgot megtalálok az ipodhoz,(az itunesson kívül) és nem kell fizetni :)
  • Grove4
    Ok,köszi!
  • Lacee
    az itunes file menüjéből válaszd ki az Update iPod parancsot (gondolom ez a sync ipod parancsot akarja jelenteni, nekem legalábbis csak az van :)), és ha ez lement akkor kihúzhatod nyugodtan.
  • Grove4
    Sziasztok,olvasgatok egy angol leírást,de egy parancsot nem értek,ezt valaki elmagyarázná?:

"Go to iTunes and select Update iPod from the "File" option in the menu bar. You may now disconnect your iPod."
  • kakaoskalacs
    :D egyik nap kapcsolom be ipod nanot (1 honapos már elég fasza)
    -Összes borito helyén fura elmosodott képek voltak :S
    -ipod restart megoldotta a problemat de eléggé beparaztam :D
  • Baelint
    Na ez ebben a formában nem igaz :)
    Elég sok program van már, amivel ki lehet kerülni az iTunes-t :)
  • bld
    Keresnék ipod nano-ra értelmesebb játékokat utazásra(monopoly-t láttam már stb.), -természetesen nem pénzért a store-ból- ha esetleg vki ismer ilyen oldalakat dobjon már meg pár linkkel, mert sehol nem találok (leszámítva pár gagyi quiz-t stb)