Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kérdés. Akinek 4. gen Nanója van, mennyit bír az akksi? Hány órát kb? (Az enyém még nme merült le, igaz, nem is használom órákat)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
@ Hellomarci
Гномы против Эльфов
Köszi szépen! 😊
@ Hellomarci
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
arra vagyok kíváncsi, hogy ez milyen skin/mod/mittudoménmi, amitõl pl oldalt van a menüsor. ha OSX, akkor is érdekel 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
alapbeállításban automatikusan megtörténik, mikor rádugod a gépre a nanot. viszont ha a fájlok kézi másolását választottad az itunes beállításaiban, akkor értelemszerûen a filmet is kézzel kell "ráhúznod" az ipodra.
tehát, összesítsünk:
1. konvertálod az eredeti filmedet (xyz.avi)
2. a kész filmet (xyz.mov) belehúzod az itunes-ba
3. rádugod az ipodot gépre, amikor is magától felmásolja a filmet, VAGY ha máshogy van beállítva, akkor kézzel áthúzod a movies menüpontból az ipododra.
(ui: 10 percen belül nem kell kétszer megkérdezni, elvégre nem chaten vagyunk: mindenki látta elõszörre is a kérdést, türelem 😊)
Azért köszönöm!
Az ITunes szereti össze-vissza pakolgatni a dolgokat, az õ rendezési elve sajnos nem az enyém 😄 Van esetleg más program, amivel a könyvtár könyvtár marad, és nem holmi partizánakció eredménye?
Hát, basszus, nem bánom, hogy megvettem. Nagyon jó kis kütyü. A régi MSI Megastick-em már nem felelt meg igazán... Nagyon szeretem azt is, de hát 256 mega tár egy kicsit kevésnek bizonyult már 😄
Holnap elkezdem rápakolni a CD-imet. Sajna beszart a jó kis Panasonic hifim. Igaz, volt már vagy 12 éves. Riszpekt. És RIP.
Mindenesetre ez a nano imádni való, és sokkal jobban szól, mint az MSI Megastick 😊
Ui.: persze csak ha igaz..
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Most vettem egy Nanót, és lenne egy kérdésem.
Tudom, hogy ITunes-on keresztül megy minden, fel lehet tenni rá vinyóról is MP3-akat, vagy csak CD-rõl lehet konvertálni?
(Biztos hülye kérdés, de melóhelyen vagyok, és itt nem tudom kipróbálni)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"