3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
liverpool123 #2469 hello!
Ma vettem Touchot felraktam az Itunes-t. előszór működött. aztán fel akartam rakni még egyszer és amikor meg akarom nyitni hibaüzit dob ki és az ipodot se ismeri fel.
PLS HELP -
#2468 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Amikor megvettem az ipod touchomat még nem volt otthon netem és egy barátomnál raktam rá a programokat. Most már van itthon netem de nem teszi rá a programokat! (kiírja, hogy installing és akármennyi programot 1 másodperc alatt rátenne, de a touch-on nem jelennek meg a progik!)
Légyszi aki tud gyorsan segítsen!
thanxxx -
#2467 az mitől lehet hogy az itunes az ipodomat csak reset után ismeri fel? -
Balin #2466 Hello!
Eladó egy ezüst 80GB-os IPOD CLASSIC!szép állapotban, nagyon vigyáztam rá. kb. 3/4 éves. még van rá kb 2hónap garancia!!
dobozával mindennel kivéve füles mert azmár sajnos nics meg.
a háta kicsit maszatos dehát ez szerintem a legtöbbnél ilyen
képet küldök ha kell!
Ár:38000Ft -
masoma #2465 bocs a duplikáért. 4. generácios 8 gigás ipodom van, és ha filmet szeretnék nézni lefagy (legtöbbször) jodix nevü progival konvertálom a filmeket. mi lehet a baj? -
masoma #2464 30e -
#2463 szevasztok. ipod nano 2g generációs 8gigás ipodom van és a felső része, ahol a hold gomb is van levált a készülékről. kézileg ugyan vissza tudom illeszteni és kapcsolgatni a hold gombot, de félek, hogy egyszer elhagyom. Mit javasoltok? -
Xtreme91 #2462 hali.szerintetek egy használt jó állapotú 30gigás classic mennyit ér? -
#2461 Nekem amikor lefogy az iPod-om, akkor nem is tudom resetelni sem...Meg kell várni míg lemerül és magától ki nem kapcsol. Még mindig nem jöttem rá, hogy mi baja lehet....Újraindításra sem reagál.... -
#2460 végül megkérdeztem és az a két óra időtartam amit az aksija bír az nekem rohadtul kevés.. most egy Phillips Go Gearen vagy ezen gondolkodok. Igaz méretileg "kicsit" nagy de az a 30 GB kb. egy életre elég, és törölnöm se kell majd :D -
#2459 igaz, ezért is írtam hogy a 4-5 éves kor annyira nem nyerő egy merevlemezes cucc esetében, pláne hogy óhatatlanul is koccan, ütődik a hordozás miatt. -
#2458 viszont a Mini-ben hdd van...nem flash.ergo nagyobb a kockázat a tárhely meghibásodására mint a Nano-nál -
#2457 nem rossz üzlet, csak kérdés hogy meddig fog még működni, lévén a mini már elég régi modell, gondolom 2004-5 körüli.
viszont jó az ára, beszeljukmacen a kicsivel újabb 4 gigás nanok 20-25ért mennek. -
#2456 mofos, help me please -
xxxpaulxxx #2455 Szerintem ezt mindenféleképpen bízd szakértőkre -
#2454 Sziasztok ! Egy 4GB-os Ipod Mini (első generációs, nincs a hátuljába belegravírozva hogy hány GB a cucc) 13000-ért dobozával, minden kiegészítőjével jó vétel lenne ? -
kasmat #2453 Kedves Fórumozók!
Még tavaly vásároltam egy egyszer használt 80gb-os iPod classicot. Eddig nagyon jól működött, azonban ma kb. 40cm-ről leejtettem, úgy hogy rajta volt a műanyag védőtokja és ez után elsötétült a kijelző, nem reagált a gép a restartra se. Mikor hazajöttem csatlakoztattam a hálózati töltőre és bekapcsolt az iPod, azonban a kijelzője fekete maradt. A zenelejátszás stb. megy rajta. Még egy furcsaság hogy rázogatásra mintha azt hallanám, hogy valami kis darabka letört belül. Meg tudom vajon javítani valahogy magam is vagy szervízelni kell? Ha szervíz a megoldás akkor mit ajánlotok Jászárokszállás közelében?
Előre köszönöm a válaszokat,
Kaszab Máté -
xxxpaulxxx #2452 Én ajánlom neked a Tag&rename nevezetű programot... én ezt használom id3 tagek editelésére (előadó, albumcím, műfaj, albumborító... de még sok mást is lehet vele ezeken kívül) és nekem nagyon bevált:) -
masoma #2451 köszi megy is:p -
#2450 jobbgomb a számra, get info, cover fül -
masoma #2449 üdv!
hogy tudok albumoknak képet rakni? találtam egy ien opciót itunesban de itunes store regisztrácio kell amiér fizetni kell v mi:S van vmi megoldás? -
#2448 első körben itt nézd végig, mit mondanak (reset, retry, restart, reinstall, restore) -
dawid182 #2447 hii!
Most vettem nemrég egy Ipod nano-t (4g) és tegnap jutottam el addig hogy raktam fel filmet, és vagy 3x is bele bele nézegettem, de ma is beakartam nyomni de nemindult el sőt a lefagyott ott az ipod a filmek menüpontban. világít írja a 2filmet de semmi...habedugom kábellel a épbe se reaglál rá...kb 2órája ilyen, mit csináljak? help lécci -
#2446 nekem 8 gb-s chromatic siman bir 20 orat enegry saver bekapcsolva :DD -
masoma #2445 ezt abba a rohadt használati utasitásra nyugodtam leirhatták volna. basszusss -
xxxpaulxxx #2444 nem is saját másikra gondoltam... -
xxxpaulxxx #2443 Nekem pont erre írták, hogy a litiumos aksikat NEM szabad teljesen lemeríteni... -
masoma #2442 vettem egy 8gb chromaticot. hát ez a 24 órás zenelejátszást közel sem éri el a modellem. max 6-8 órát bíír:S vmit elrontottam? elején teljesen lemeritettem. nem ütöttem ki teljesen az aksit de lemerítettem, utána teljesen fel és nem sokáig birta mondom kb 6 orát:S vmi help? előre kösz -
#2441 Nem mert nincs másik -
xxxpaulxxx #2440 Másik gépen próbáltad már? -
#2439 Köszi de hátra dugtam ugyhogy passz áén se tom mi lehet a baj -
#2438 ha a számítógép elülső oldalán levő usb-portra dugtad, akkor próbáld meg, hogy hátrateszed, sok háznál nem elegendő az frontpanelen az energiaellátás. ha nem ez a gond, akkor passz... -
#2437 jah és az itunes nevü progi sem latja -
#2436 Sziasztok vettem 1 ipod touch használtan és nem ismeri fel az xp mi lehet a hiba itunes nevü progit illetve a legujabb drivert is leszedtem hozzá de akármit csinálok a windows nem ismeri fel csak azt irja ki hogy az usb eszközben hiba lépet fell a windows nem ismeri fell az eszközt válaszokat köszi -
#2435 Wordbe átkonvertálod a pdf-et, azt áttöltöd jegyzettömbbe, azt meg az ipodra jegyzetként. Amúgy sehogy. -
#2434 Nem tudjátok hogy lehetne egy 4G-s Ipod Photo-n pdf-et olvasni? -
masoma #2433 3. generációs -
masoma #2432 egy nano ipod (8gigás) teljes kijelzőcseréje mennyibe kerül? (no garancia, külföldön vettem) -
#2431 mikor egy pár napos referralos linket küld, az valahogy mindig gyanús... ne belőlünk akarj már hasznot húzni pls. :) -
alsidam #2430 sziasztok,
Néhány napja ráakadtam egy érdekes weboldalra, ahol notebook vagy iPhone/iPod skineket (vinyl) lehet rendelni. Többszáz kép közül lehet válogatni, de akár saját képet is beküldhetsz. Ha elérhető áron akarod optikai tuningban részesíteni a gépedet, ami ráadásul meg is védi a karcolásoktól, nézz körül itt:
http://skinzone.hu/?affiliate=553ae