3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • masoma
    de a regnél be kell irni ien számlaszámot meg hasonlokat...:S
  • kakaoskalacs
    ingyé van , bekell jelentkezni apple fiokba utanan felismeri a zeneket az iTunesban és kész
  • masoma
    Genious-t hogy tudom használni ipod nano chromaticon? ez ien pézes dolog?
  • liverpool123
    hello!

Kipróbáltam újra összekötni az ipodot a géppel. A vezérlőpultnál pedig felismerte.

Nem lehet, hogy az iTunessel van gond?
  • Mortel
    Köszi a választ.

Manuális feltöltést néztem és szerintem akkor nem működött, de egyre gyanúsabb, hogy vmit félre kattintottam.

Füles.. tehát veszek Sennhesier és minden szép és jó. Ez már bejött a máskor is.:) Nem voltam biztos benne hogy érdemes más cég termékét megvenni hozzá.

Még1xer köszi a helpet.
  • liverpool123
    köszönöm
  • Lacee
    1. az a gond, hogy az új usb-hubot is ugyanoda dugnád be, tehát nem hiszem hogy segítene. de erről szerintem kérdezz meg valakit a hardver rovatban, én nem értek hozzá.
    2. igen, kell :)
  • liverpool123
    #2496-ra valaki?
  • Lacee
    automatikus szinkronizáláskor (mint a neve is mutatja) sajnos ez van, összhangba kerül az itunes és az ipod tartalma. manuális módban mindent te húzigálsz kézzel, esetleg az megoldás lehet.

fülhallgatóból én mindenképp az agybadugósakat javaslom (angolul in-ear), az említett cx300 tényleg jó és viszonylag olcsó. A 4-5 ezres árszint alatt pedig gyakorlatilag mindegy, milyet veszel, mert mindegyik gyenge minőségű (a gyárilag adott fülest is ide értve).
    Bár egyértelmű, de a félreértések elkerülése végett (meg a linket látva) inkább leírom, hogy az ipod/iphone-hoz bármilyen füles jó, mivel a standard 3,5mm-es jacket használja, nem kell külön "designed for apple products" cuccokat keresni.
  • Morphin
    hát nekem egy Sennhesier CX300am volt, amíg el nem hagytam/veszítettem...nagyon szerettem azt a fülest,és rajtam kívül bárki más is megmondja, hogy elég jó minőségű füles."agybadugós" fajta. most egy JBL Ref 220am van,ami nekem jobb(szebben szól) mint a CX300,de más árkategória is mondjuk.ha minőséget akarsz akkor Sennheiser,AKG és társaik...2-3ezres szarokat én kerülném!

első felére: én manuálisan szinkronizálom...csak az van a podon,amit én szeretnék...
  • Mortel
    Hali!

Két apró kérdésem lenne amire nem találtam választ a topicban.

Hogy tudom, beállítani itunes-ban, hogy amikor szinkronizál frissítse a tartalmakat és ne törölje le ami addig rajta volt.(olvastam , hogy van más alternatíva itunes helyett, azok jobbak?)

Milyen fülest érdemes venni a classichoz? mert amit kaptam hozzá az annyira nem jön be. (http://digitalbridge.hu/?r=1206&l=hu) Itt találtam egykét alternatív megoldást, de ha valakinek van tapasztalata ezekkel szívesen megismerném.

Előre is köszi.
  • liverpool123
    nem az itunesbe megjelent a devicesnál az ipod rányomtam a restorét és akkor irta ki hogy frissítés etcetcetc
  • xxxpaulxxx
    az a 227 mb-s szar nem véletlenül az Itunes nevű program volt?
  • liverpool123
    na hali!

2 kérdésem lenne

1. kipróbáltam a touchot haver gépére kötve és nála felismerte a gép. Vegyek új USB portot?

2. Mikor beolvasta a cuccot valami 227 mb-os szart kért hogy töltsek le. Kell az mindenképpen?
  • xxxpaulxxx
    próba más gépén
  • liverpool123
    de már próbáltam mindegyiket egyikkel se jó. az lehet hogy rossz a kábel vagy a touch?
  • liverpool123
    jajj basszus jó semmi:D
  • liverpool123
    csak 1 kérdés még.
    Hogyan kell uninstallálni?
  • Lacee
    ebben az esetben, ezek jutnak eszembe, ilyen sorrendben kéne megpróbálni:

1) ha az gép házának elülső oldalán levő usb-be dugtad, próbáld ki, hogy hátulra teszed, sokaknál az a gond, hogy az elülső oldaliak nem kapnak elég energiát.
    2) indítsd újra a touchot, hátha segít
    3) ha még mindig semmi, uninstalláld az itunes-t és tedd fel előlről

ha ez sem segít, akkor tényleg passz, az Apple Support is kb ennyit mond a témáról.
  • liverpool123
    abba csak a legalapabb dolgok voltak leírva. Ezek nem. Előfordulhat hogy rossz a kábel ilyesmi?
  • liverpool123
    nekem a devicesnél nem jön be az ipod
  • Lacee
    indítsd el az itunes-t, mikor csatlakoztattad az ipodot, a bal oldalon levő menüben kellene lennie egy olyan résznek, hogy DEVICES, és alatta az ipod neve.

itt egy video, ami lépsről lépésre elmondja, mit hogyan
    angolul van, de a képeket lehet követni a szöveg értése nélkül is.

a csomagban nem volt mellette egy használati utasítás egyébként? abban is le van írva a legtöbb alap-dolog, és ha jól emlékszem, magyarul van.
  • liverpool123
    na
    1.itunest megnyitom
    2. ipodot bekötöm gépre bejön usb kábel jel meg itunes a touch kijelzőjén.
    3. kiírja a gép hogy új hardver haszáltra kész
    4. ?????????
  • liverpool123
    kiírja hogy hardver telepítve használatra kész. azt ennyi
  • Lacee
    még hányszor fogod megkérdezni? Írd le pontosan mi történik, annyiból hogy "nem megy" nem tudunk segíteni.
  • liverpool123
    azt nem tudjátok miért van az hogy nem tudom szinkronizálni az ipodot az itunessel?
  • Lacee
    de igen, baj, fel kéne ismernie a gépnek amint rádugod (a szokásos tálcán megjelenő kis üzenet jelenne meg, h valamit csatlakoztattál). Próbáld más USB-porttal, általában az megoldja. Ha nem, akkor sajnos nem tudom.
    Alapbeállításban (tehát ha nem változtattad meg) amikor felismeri a gép az ipodod, akkor az itunes automatikusan elindul, és a syncelés is megtörténik.
  • xxxpaulxxx
    1, be lehet a touchon állítani egyáltalán?
    2, ha igen akkor keress valami ilyesmit hogy disk use
  • liverpool123
    és az nem baj hogy nem jelzi ki nekem az ipodot a gép hardvernek?
  • liverpool123
    de nekem touchom van az a baj
  • Lacee
    apple részletes leírás

itunes-ban import library, hogy a music oldalon ott legyenek a kívánt file-ok, aztán a csatlakoztatott ipod lapján klikk a "sync" gombra, és elkezd másolni.
  • liverpool123
    na igen most már jó az.

De szájbarágósan pls mondd el az Itunesről hogyan tudom a számokat felrakni az ipodra.

Televan számokkal a Music mappa ipodon meg csak a beépített szarok vannak rajta.
  • kakaoskalacs
    usb faszan be van dugva ? (:
  • liverpool123
    SOS

Megnyitom az itunest és azt írja ki hogy nem jön létre kapcsolat az ipoddal.
    Mi lehet a baj?
  • xxxpaulxxx
    total video converter
  • masoma
    milyen programmal célszerü konvertálni?
  • kakaoskalacs
    konvertalassal lehet baj
  • masoma
    vki erre plíz sürgős lenne :S
  • liverpool123
    az már megoldódott

Viszont elindítom az Itunest aztán összekötöm az ipodot a géppel és azt írja ki hogy nem jön létre a kapcsolat mert a software nincs telepítve.
    Mi lehet a baj?
  • LoDMaSt
    Milyen hibaüzit ír ki? Reinstallal próbálkoztál?