Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most szerintem megvárom míg lemerül... Utána csak újraéled. Mellesleg 1 hónapja járt le a garancia...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Van egy elsõ generációs iPod Touch 8G-m, beakartam lépni a zenékhez, de nem lépett be, csak "félig" hozta be a képet. Utána hosszan felsõ gomb, kikapcsol, és nem kapcsolt ki, feketén világít a képernyõ. Mit lehetne tenni?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
És mégegy kérdés lenne hogy lehet játékot rátölteni vagy etálalán lehet..?😛
Elõre köszii..(:
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
és amúgy már nem kötelezõ a wifi router. a mobielinstallation frameworkot kellett kézzel baszkurálni, de ezt meg lehet már oldani cydián keresztül (amihez ugyan kell wifi router, de az már nincs fix géphez kötve, csak a netelérés miatt kell a wifi, lemész a mekibe és ott is meg tudod oldani...)
Egy sûrgõs kérdésem lenne léccyy válaszoljatok!!
Hogy lehet feltölteni vidit vagy filmet az Ipod Classicra..:S
Lécyy segítsetek..😄
Elõre is köszönöm..:p
Ha letöltök a netrõl egy feltört applicationst (tegyük fel most éppen a labirynth.ipa filet) hogyan tudom rárakni a touchra?Ituneson keresztül ennyit tudok,de hogyan?Vagy egy tört itunes kell?Elvileg az még az 1.1.4. es FW-n is vígan elfutna...csak nem tudom hogy hogyan tudom rárakni...
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
1. kérdés:
Ipod touchom van.Jealbreakelt,de csak 1.1.4 es egyenlõre a szoftver rajta.Szeretném feltörni,nem tudom,hogy tudtok-e segíteni...
Reégen úgy tudom wifi kapcsloat is kellett hozzá,nekem nincs wifi routerem,szóval ha ez kell hozzá,akkor semmit sem tudok tenni a dolog érdekében?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Gratulálok...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
alig lehet így a home gombot benyomni
kell egy kód is amit te adsz meg
Most hogy euro áron van a font megérné onnan hozatni.
És aki tudja hogy lehet egy számot több albumra rátenni help!
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
semmiresemjo 😄
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
boccs 😊 jah értem nincs több kérdés
na mindegy, játsszuk tovább: nem, én eredeti (bolti) CD-krõl beszéltem.
Ha kiírod az mp3-aidat audio formátumra, attól még ugyanaz a hiányos hangjel marad, mint mp3-ként volt. azzal hogy kiírod egy lemezre, nem fog mágikus módon visszakerülni bele az elvesztett információ.
amit van értelme ilyen lossless formátumra alakítani, az a tömörítetlen wav illetve az audio lemez. ha mindenképp ilyen minõségû zenét szeretnél, és nincs meg az eredeti lemez, akkor keresgélni kell a neten olyan forrásokat, ahol például FLAC kiterjesztésben (vagy közvetlenül CD-image fileként) pakolják fel az albumokat.
Szoval pl kiirom a zeneimet (audio) cd-re és berakom utanna gépbe és ItUnes-al meg atalakitom lossless-é? 😄
képzeld el úgy, hogy az eredeti CD a Háború és Béke, a FLAC vagy ALL egy kicsinyiített fénymásolat, az mp3 meg egy 100 oldalas összefoglaló belõle. Abból a 100 oldalból nem lehet újraírni a regényt, de még a másolatát sem 😊
kb két-háromszor nagyobb lesz az így készült file mint egy átlagos mp3, viszont jobb minõségû.
röviden, hasnoló a FLAC kiterjesztéshez, ha ez mond valamit 😊
jah és felfedeztem hogy van ez a formatum (2éve hasznalok iTunes-t de feltunt)
Apple Loseless-megéri ebbe konvertalni? 😊 meg van valami elönye?
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED