Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
Az újraindítást hogyan gondoltad?

Én most szerintem megvárom míg lemerül... Utána csak újraéled. Mellesleg 1 hónapja járt le a garancia...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Morphin
indítsd újra...várd meg ameddig lemerül...dobd a dunába...add nekem...etc...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

GTheo
Sürgõs segítég kéne!
Van egy elsõ generációs iPod Touch 8G-m, beakartam lépni a zenékhez, de nem lépett be, csak "félig" hozta be a képet. Utána hosszan felsõ gomb, kikapcsol, és nem kapcsolt ki, feketén világít a képernyõ. Mit lehetne tenni?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

kakaoskalacs
ugytudom nemlehet és ha lehet is akkor biztos bankkártyás meló 😊

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Köszöönömm...
És mégegy kérdés lenne hogy lehet játékot rátölteni vagy etálalán lehet..?😛
Elõre köszii..(:
itouch.hu --- azon belül van egy "a legfontosabbak" fül ottlesz hogyan lehet jailbreakelni meg felfrissíteni 2.2re

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

magus
2.x-tõl kezeli az ipákat
és amúgy már nem kötelezõ a wifi router. a mobielinstallation frameworkot kellett kézzel baszkurálni, de ezt meg lehet már oldani cydián keresztül (amihez ugyan kell wifi router, de az már nincs fix géphez kötve, csak a netelérés miatt kell a wifi, lemész a mekibe és ott is meg tudod oldani...)

kakaoskalacs
egyszeru :

Szijasztok..(:
Egy sûrgõs kérdésem lenne léccyy válaszoljatok!!
Hogy lehet feltölteni vidit vagy filmet az Ipod Classicra..:S
Lécyy segítsetek..😄
Elõre is köszönöm..:p
Zan
Még egy kérdés:

Ha letöltök a netrõl egy feltört applicationst (tegyük fel most éppen a labirynth.ipa filet) hogyan tudom rárakni a touchra?Ituneson keresztül ennyit tudok,de hogyan?Vagy egy tört itunes kell?Elvileg az még az 1.1.4. es FW-n is vígan elfutna...csak nem tudom hogy hogyan tudom rárakni...

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Sziasztok!
1. kérdés:

Ipod touchom van.Jealbreakelt,de csak 1.1.4 es egyenlõre a szoftver rajta.Szeretném feltörni,nem tudom,hogy tudtok-e segíteni...

Reégen úgy tudom wifi kapcsloat is kellett hozzá,nekem nincs wifi routerem,szóval ha ez kell hozzá,akkor semmit sem tudok tenni a dolog érdekében?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Lacee
és még mondják, hogy nem igaz az alapvetés, miszerint ingyen cuccot nem értékelnek az emberek 😛

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Voltan
<#falbav><#wilting>

Gratulálok...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

hmm tegnapi fergeteges este nem tett jót a cuccnnak..ugyanis egy hirtelen ötlettõl vezérelve késsel próbáltunk a számok között váltani...ami egy hosszú karcot eredményezett ... de csak a fólián... annyira nem para de idegesít 😄 lekéne venni a fóliát de féltem ... bár az is igaz h
alig lehet így a home gombot benyomni

a hangerõkorlát az azt jelenti, hogy azon a csúszkán beállítod mi legyen a max hangerõ amit beállíthatsz a lejátszás alatt
kell egy kód is amit te adsz meg

oh megjött a touch 😄 nagyon bejön...mondhatnám imádom 😄 csak még az itunest szoknom kell. Már így is sikerült letörölnöm a zenét amit a laysesek raktak rá -_- 😄

kakaoskalacs
nah van az a hangerö korlát dolog beallitom full-ra ahogy megnyomom a kozepso gombot tovabbugrik de nemlessz hangosabb :C és irja hogy adjak kódót vagy Done nemértem...

most nézegettem íbéjen olyan 30 font körül vannak ... így elsõ nézésre találtam egy 32gb touchot 78 ezer körül...az már nem olyan rossz...bár még lehet ezzel trükközni szal tuti van oclsóbban is.

Gabor1990
UK-ból mennyiért hoz haza vmilyen normális cég(UPS, GLS, stb) egy ipodot?
Most hogy euro áron van a font megérné onnan hozatni.

kell hozzá venni vagy rádió adaptert vagy valami ilyesmit

És aki tudja hogy lehet egy számot több albumra rátenni help!

bld
én találtam rádiót is a beállításokban aki errõl tud vmit ne fogja vissza magát

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

kakaoskalacs
Van ez a Genius funkcio
semmiresemjo 😄

bld
Nekm is ugyanez van csak zõd😊 és filemt is lehet rajta nézni de én cska utazáskor tudnám ajánlani a kis kijelzõ miatt, de a felbontásával meg vagyok elégedve😉

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Lacee
grat hozzá, használd sokáig!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

kakaoskalacs
Nos egy kis használat utan, meglepöen gyors a cucc coverflow is szuper 😊 (kicsit furcsa ujra visszaszokni ipod-ra samsung cuccos után) én aztmondom simán megérte 😄 azmeghogy lila szinu nem érdekel nekem tetszik 😊) kijelzö is szép filmet nem probaltam nezni rajta hangminöség az sztem jo 😊 fülese AKG K324P a gyári apple fulest ki sem bontottam :C ajanlani tudom jo kis cucc^^

kakaoskalacs
Nos ma megvettem a Ipod nano violett 8GB 😊 nagyon kicsi vekony dizajnos^^ töltödik majd késöbb irok még

hejhó... ismeri valaki ezt a Tune Up nevezetû programot amivel borítót meg a tageket lehet rendberakni? Most láttam és kipróbáltam mert 50 számot ingyenesen meglehet vele csinálni és elég jól rendberakja a dolgokat...20 dolcsiért nem is olyan gáz... esetleg van mondjuk valami ingyenes progi ami ilyen szinten mûködik? ( bár kétlem)

Hogyan csináljam meg, hogy iTunes-ban egy szám rajta legyen több albumon is?

magus
amit te szeretnél az a transcode. miután veszteségessé alakítottad át a zenéket, nincs az az erõ ami visszahozza azokat a dolgokat, amiket kiszedtél belõle az mp3má konvertálás során. és amúgy nem tudom honnan szeded az mp3-aidat, de komolyabb oldalakon azonnal ban jár ha meglátják, hogy transcode az általad feltöltött dolog

Voltan
Azért majd írd le, hogy neked hogy tetszik a kütyü!

kakaoskalacs
😄DDD jah ott volt a hiba nem gondoltam át amit leirtam 😄
boccs 😊 jah értem nincs több kérdés

Lacee
öö... most szívatsz csak én még nem vettem észre, ugye? 😊

na mindegy, játsszuk tovább: nem, én eredeti (bolti) CD-krõl beszéltem.
Ha kiírod az mp3-aidat audio formátumra, attól még ugyanaz a hiányos hangjel marad, mint mp3-ként volt. azzal hogy kiírod egy lemezre, nem fog mágikus módon visszakerülni bele az elvesztett információ.
amit van értelme ilyen lossless formátumra alakítani, az a tömörítetlen wav illetve az audio lemez. ha mindenképp ilyen minõségû zenét szeretnél, és nincs meg az eredeti lemez, akkor keresgélni kell a neten olyan forrásokat, ahol például FLAC kiterjesztésben (vagy közvetlenül CD-image fileként) pakolják fel az albumokat.

kakaoskalacs
jah énis igy gondoltam 😄

Szoval pl kiirom a zeneimet (audio) cd-re és berakom utanna gépbe és ItUnes-al meg atalakitom lossless-é? 😄

Lacee
nem hát 😄
képzeld el úgy, hogy az eredeti CD a Háború és Béke, a FLAC vagy ALL egy kicsinyiített fénymásolat, az mp3 meg egy 100 oldalas összefoglaló belõle. Abból a 100 oldalból nem lehet újraírni a regényt, de még a másolatát sem 😊

kakaoskalacs
mp3bol lossless-t akkor nemis éri meg csinalni? 😄 gondolom én

Lacee
ahogy a neve is mutatja (lossless) veszteségmentes tömörítéssel dolgozik, vagyis az mp3-al ellentétben gyakorlatilag CD-minõségû lehet a zenéd a konvertálás után is, nem veszik el információ az átalakítás során.
kb két-háromszor nagyobb lesz az így készült file mint egy átlagos mp3, viszont jobb minõségû.

röviden, hasnoló a FLAC kiterjesztéshez, ha ez mond valamit 😊

kakaoskalacs
Üdv!!majd hétfön lecsapok 😄

jah és felfedeztem hogy van ez a formatum (2éve hasznalok iTunes-t de feltunt)

Apple Loseless-megéri ebbe konvertalni? 😊 meg van valami elönye?

Voltan
<#eljen>

kakaoskalacs

bld
az enyém szegedrõl van, ref. szervízt nem adtak meg de kell hogy legyen kapcsolatuk: Istyle hungary kft a szeged plázában tuti h megtalálod

Lacee
sûrített levegõvel és/vagy nagyon kicsit kontaktspréval fújj bele a csatlakozó lyukába, hátha segít, ez megvan házilag is.

Van egy 3 éves ipod nanom 1. generációs. Nem tudja vki h szeged v orosháza környékén hova tudom elvinni megnézetni mert most vettem észre h akármilyen fülhallgatót teszek bele a bal füles nem mûködik. Sajnos garanciával nem tudom visszavinni mert svájcból kaptam. PLZ vki segítsen!
nekem az akg k12p vált be a legjobban strapabírás szempontjából, túlélte a sony agybadugóst és a sennkeiser mx500at is. a sony messze a legjobban szólt, azt ajánlom, 1 évig bírta

Lacee
re 😊

BoKa all 😊

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Lacee
van egy barátom aki hasonlóképp volt a fülhallgatóival, egy évet egy sem bírt ki nála. de amióta in-ear van neki, már két éve semmi baja, mondjuk azt nem tudom hogy jobban vigyáz-e rá vagy csak strapabíróbb maga a füles 😊

aha köszi..erre számítottam..pont ezzela 3aassal szemeztem.. annyi aggaszt csak, hogy nálam azért elég fogyóeszköz a füless...bár ha kiadok érte 10 ezret akkor már vigyázok rá gondolom 😮

Lacee
80 dollárból már egy tisztességes nem-apple füles kijön, szerintem a rászerelt gomb nem ér annyit.sennheiser cx300 vagy ennek rokonai (400, 500) állítólag a legjobbak a 10e körüli szegmensben. 6-8e alatt sajnos nem nagyon érdemes válogatni, itt egyszerûen gyenge minõségû a fülhallgatók 95%-a.

They’re just $79. ... ahh hol élnek ezek -_- de legalább ne írnák oda hogy JUST..meg bár ha az eredetit 9é adják már meg sem lepõdök...fukar vagyok kicsit... am kinek milyen fülese van?.. ez az agybedugós fajta

azt hittem errõl beszélsz😊

de engem érdekel amit te mutattál, mert a sony agybadugósom tönkrement