3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
xxxpaulxxx #2549 valaki megmondaná milyen programmal lehet ipodról gépre zenét rakni... de lehetőleg úgy hogy számok címei megmaradjanak... -
#2548 nahh talaltam egy "megoldast" hogyan adhatok manualisan ZENET a podhoz:
- CTRL+O bill. kombot megnyomom es betallozom a kivant file-t.
- most a listaba kerult fajlon jobb klikk ADD TO PLAYLIST > PURCHASED
- ezutan mar be lehet menni a devicesbe, itt a MUSIC fulre katt
- SELECTED PLAYLIST-et kipottyozve a PURCHASED mappat kipipalni
- alul SYNC gomb katt es feltolti
DE! ez nagyon bonyolult es amint ujracsatlakoztatom az iTunes-hez vmiert eltunik a podrol a zene. amugy is ez a modszer csak zenere igaz, tehat videokat, programokat nem tudok hozzaadni.
tuti van egyszeru megoldas, legy szives segitsetek.
azota felmerult meg egy kerdes:
- honnan tudom hanyadik generacios a podom?
koszi -
#2547 ma vettem egy TOUCH-ot es elolvastam a forum elejet, hogy kepet kapjak mirol is van szo!
nekem a 3.0 build 7A341-es software verzio van fent az iTunes-ban.
van ez a manualis feltoltes, ki is pipalom (Summary ful alatt) de vmiert CSAK a kepeknel jelenik meg a browse gomb, amivel a gepemen levo kepeket tallozhatom be, majd tolthetem fel a podra.
a kerdeseim:
-zeneket, videokat, programokat, hogy tudok a gepemrol a kepekhez hasonloan feltolteni a podra?
-alul a kapacitas kijelzon narancssargaval 140MByte egyeb filet jelez. az mi?
-safari bongeszoben az egyik oldalon megnyomtam lent a + jelet es utana az ADD TO HOME SCREEN-t. ezekutan a fomenube bekerult az a honlap. hogy lehet onnan torolni?
elore is koszonom.
-
xxxpaulxxx #2546 keresgélj neten erről írásokat:P:D -
liverpool123 #2545 haverjaimnak csak nanoja van. akkor ezt megszívtam -
xxxpaulxxx #2544 olyantól kérd kölcsön, akinek működik touch-al
Nekem van egy hama márkájú usb adapterem... classicommal működik és egy haver touch-ával is... de ez a haver mondta hogy egy másik ilyen adapterrel viszont neki nem működött -
liverpool123 #2543 Egyik haveromtól kölcsönkértem az usbs töltőjét. Neki mükszik nekem nem. Nem lehet, hogy a touchokhoz valami más cuccos kéne? -
xxxpaulxxx #2542 a második kérdésedet nem értjük... már ha az kérdés akart lenni
de egyébként bárhol be tudsz ilyesmit szerezni... lényeg hogy ha lehet akkor előtte próbáld ki, mivel egyik ismerősömnek sem volt mind1, hogy melyikkel töltötte... egyikkel működött, másikkal nem -
liverpool123 #2541 hello!
Nem tudtok valami gyors helyet,ahonnan tudnék beszerezni falitöltőt? Lehetőleg szombatig meg kéne jönnie.Vasárnap hosszabb ideig nem leszek gépközelben és nagyon kéne nekem az ipod? -
#2540 akár -
liverpool123 #2539 ez jó?
Amúgy nekem van 1 mp4 töltőm. Kipróbáltam azzal és nem tölti. Ezzel működni fog? -
#2538 itt, válassz egyet. 1500 és 10000 között vannak, márkától függően. -
liverpool123 #2537 olyat hol tudok beszerezni és mennyiért? -
xxxpaulxxx #2536 usb-220 átalakító -
liverpool123 #2535 Hello!
Ha nem vagyok gépközelben akkor hogyan tudom feltölteni az ipodomat?
Muszáj falitöltőt venni? -
#2534 iTunes-al Ipodrol gépre nem lehet , ha jol tudom valami masik programmal lehetséges mintha valaki irta volna itt valamikor -
vinjos #2533 hello
szeretnék segitséget kérni hogy van egy ipodom és azon vannak zenék amit a gépemre itunsal szeretnék rögziteni hogy ezt hogy lehetne ?
mert ha alapbol szinkronizálom akkor az ipodon lévö számokat mind letörli.
-
#2532 Nekem se jött meg rögtön. Elküldettem más címre is arra se jött meg. Pár óra után megint elküldettem, és egyből megjött. Igaz most meg naponta küldik az üzenetet a címre, amit először adtam meg, hogy erősítsem meg a reget. -
masoma #2531 nekem rögtön megjött, lehet freemailed van az szarakszik az ienekkel -
liverpool123 #2530 hello!
regeltem az iTunes Store-ba de nem kapok megerösítő e-mailt. Meddig kell várni az e-mailre? -
masoma #2529 megnéztem mind öt dollár:S, feltörni nem fogom az ipodom mer szarok h elromlik. illetve garancia... -
#2528 ha jol tudom vmi buhera megoldás van . esetleg iTunesban nezegesd Store-t hatha van ingyé vmi -
masoma #2527 ipod nano 4th gen-re van letölthető játék? -
xBalázsx #2526 Hello!
Eladó egy ezüst 80GB-os IPOD CLASSIC!szép állapotban, nagyon vigyáztam rá. kb. 3/4 éves. még van rá kb 2hónap garancia!!
dobozával mindennel kivéve füles mert azmár sajnos nics meg.
a háta kicsit maszatos dehát ez szerintem a legtöbbnél ilyen
képet küldök ha kell!
Ár:35000Ft
email: [email protected] -
xxxpaulxxx #2525 Igen, én írtam róla:D
Sajnos nem attól függ a dolog... minden zenémet úgy csinálom, hogy előadó, album illetve cover... mást nem állítok be... amelyiknél van számcím is beállítva, azt kitörlöm, mert akkor abc sorrendbe rakja be a számokat (és nem számsorrendben, ahogy én akarom) illetve a track#-eket is vagy ugyanarra csinálom vagy kitörlöm. -
#2524 get info/options/media kind/audiobook -
#2523 Mi kell ahhoz, hogy egy mp3-mat audiobooksnak ismerjen fel? -
#2522 ajánlom a tag and rename nevezetű progit.. lentebb már írtak róla.
Nagyon király kis progi az mp3-mak rendszerezéséhez. -
xxxpaulxxx #2521 Megpróbáltam azt, hogy total comanderrel a dalokat megsorszámoztam (abban a mappában, amiben ömlesztve vannak a zenék) de az ipodon ezután is össze vissza vannak... ráadásul ugyan olyan sorrendben, mint addig -
xxxpaulxxx #2520 Sajnos nem oldotta meg ez a problémát:/ -
#2519 öö iTunes-sal csinálod, ugye? -
Barna892 #2518 Üdv, nekem lenne egy olyan problémám h egyszerüen rárakom a dokkolóra a suffle-t és felismeri meg minden de ahogy számokat akarok rárakni, simán kijelelölöm és behúztam az iPod mappájába és nem csinál semmit hanem kb lefagy 2 percre és semmit se rak be és nemis tudok belőle törölni. léci h a vki tud akkor segitsen
Köszi -
xxxpaulxxx #2517 Köszi szépen:) -
#2516 itunesban jobb gomb, get info, és ott van olyan, hogy hányadik track a hányból, ott be tod állítani, h hányadik legyen. -
xxxpaulxxx #2515 Nekem az lenne a kérdésem, hogy miért van az, hogy néhány albumnál az 1. szám az utolsó helyre kerül pl: 02.valami2.mp3;03.valami3.mp3;04.valami4.mp3...stb aztán a végén 01.valami1.mp3
Aztán... van a gépemen egy olyan mappa amiben mindenféle ömlesztett muzsika található... az összeset megtaggeltem, hogy az előadója és albumcímük ugyan azok legyenek... de az ipodon nem abc sorrendben vanak a számok hanem abszolút de össze-vissza... -
gianni1 #2514 Hello!
Egy kis segítségre lenne szükségem:
Nemrég vettem egy ipod videot(5th gen). A problémám az, hogy a zenei playlisteknél csak 4et jelenít meg, az 5. helye üres és nincs benne semmi. Gépre csatlakoztatva látja az összes playlistet benne a zenékkel. A zenék az ipodon is fent vannak, csak a playlist hiányzik. Mi lehet a gond? -
#2513 http://www.techdreams.org/tips-tricks/how-to-create-itunes-store-account-without-credit-card/410-20081021 -
liverpool123 #2512 #2506-ra valaki? -
masoma #2511 kösz -
#2510 lehet anelkul is regisztralni :D holnap(illetve mostmár ma) megkeresem neked hogykell megcsinalni :)