3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • ecneb
    nah elmondom a viccet ami velem történt:

én hülye f*sz sikeresen csobbantam egy jót az ipod touchommal :S persze rögtön ki is vettem vízből kb 20 mpig volt víz alatt... szárítottam 4 napig kb rizs minden játszott... tegnap felraktam töltőre bejött a töltő képernyő..amikor csak egy kis piros cuc van az elemben. OKé 2 óra mulva mondom megnézem hátha bekapcsol.. és csodák csodájára bekapcsolt... nah most megint hülye voltam és egy 10 perces töltés után nagy vidáman mondom hallgatok már egy kis zenét, ugyanis hibátlanul ment minden semmi baj minden szines képernyő oké zene megy stb.. csak ugye lemerült hamar mert nem töltöttem. Visszaraktam töltőre.. azóta semmi ... meg se mukkan... mostmár annyira kikészítet, hogy nemtudok vele mitcisnálni hogy áááá megőrülök.. abban reménykedek h szimplán beszart a akksija és ez lesz a baj hogy már tölteni se tudom.. :S -_- én hülye

volt már vkinek ilyen? vagy nicns rajtam kívül másik ilyen balf*sz az országban?
  • liverpool123
    Hogyan tudok wifi nélkül ssh-zni?
  • Agy Halott #2587
    probald meg masik gepen, ha az sem ismeri fel, akkor kabel hiba, kontakt hiba; stb.
  • HöfEE
    Hali egy kérdésem lenne. Egy második generációs ipod nanom van. Eddig tökéletesen működött semmi probléma nem volt vele, frankó kis készülék, de mai naptól fogva egyszerűen nem hajlandó felismerni sem az itunes sem a windows. Próbáltam áttenni másik usb portra a csatlakozót hátha az a gondja de úgy sem megy. A lejátszó töltődik szal nem hiszem, hogy az USB lenne a hibás. A készülék is tökéletesen működik semmi baja. Viszont a gépem valamiért nem hajlandó felismerni, és hát ez elég gáz mert nem tudok új zenéket felmásolni.
  • masoma
    Az Ipod nano 4g-hez szilikontok mért kerül 7200 ftba? mit tud?
    Esetleg valaki nem tud olcsobban beszerezni szilikon tokot?
  • liverpool123
    Amúgy ti hogy tudtok SSH-ni. itouch.hu szerint csinálom és mindig azt írja ki hogy túllépte a 15 mp-t. Nincs valakinek valami ötlete?
  • liverpool123
    sajnos ezen csak angol ebookok vannak és nem is a legjobbak.
  • Agy Halott #2582
    lehet tevedek de ez ilyen online ebookos rendszernek tunik

...tehat nem te pakolsz manualisan be dolgokat, hanem olyan mint az appstore, bongeszgetsz es megvasarolod ami fizetos.

bar ebbol kiindulva, ha lementesz egy ebookot a podra, utana ssh-val vagy t-poddal mar be lehetne tenni ugyanoda sajat ebookot, feltetelezve, hogy pdf vagy hasonlo kiterjesztesben menti le.
  • liverpool123
    És hogyan tudok a Stanzára pakolni ebookokat?
  • kakaoskalacs
    neked akartam
  • kakaoskalacs
    Gugli
  • liverpool123
    Melyik appot ajánljátok ebook olvasásra ipodon?
  • liverpool123
    hello!

Hogy tudok ebookot rakni touchra?
  • kakaoskalacs
    ezt talaltam "if you don’t have an iPhone you really don’t need it" ergo szerintem lehet törölni
  • PunkZoli
    van még amit nem mertem törölni, a mobildevice helpert vagy mit, az nem kell ahhoz, hogy csatlakoztassam a shuffle-t??
  • kakaoskalacs
    elméletileg az iTunes elég ha fennvan
  • PunkZoli
    hi, mire való az a sok szar amit az itunes felpakol? bonzsúr meg egyéb szarságok?!
    ill mi van ha letörlöm őket, csak az itunes-t tartom fel az ipod miatt,működni fog?
  • nyulhun
    Sziasztok. Meg tudnátok mondani hogy mennyiért lehet eladni egy 2.genes 1gb nanot gyári állapotú minden megvan hozzá
  • Agy Halott #2571
    haveromnak polo az OTP-nel van szamlaja es hozza dombornyomott kartyat kapott, amit elfogad az iTunes. baratnomnek az Ella bamknal levo szamlajara dombornyomott kartyat adtak.

en az iTunesban mielott meg nem jailbreak-eltem a podomat a LLOYDS TSB bankos szamlamhoz tartozo dombornyomott kartyamat hasznaltam.

szerintem minden jobb/nagyobb bank ad ki dombornyomott kartyat otthon is.
  • kakaoskalacs
    Songbird amugy franko cucc :)
  • gianni1
    Közben rájöttem mi volt a hiba... Nemrég váltottam songbirdre itunes helyett és emiatt rakta fel rosszul a videókat. Ha itunesból rakom rá a videót akkor megy rendesen.:)
  • MRalkar
    Az lenne a kérdésem hogy melyik banknál kellene hitelkártyát csinálnom vagy visa kártyát hogy az itunes storet használni tudjam?
    És ha már megvan akkor oda USA dollárt kell feltöltenem hogy használhassam?
  • gianni1
    Hali!
    Az ipod video-n lévő filmekbe nem tudok beletekerni, ha megpróbálom akkor mindig a film elejére ugrik. A film idejét is rosszul írja ki. Régebben Nanom volt, azon simán ment. A filmeket total video converterrel konvertálom mp4be.
    Mi lehet a gond?
  • Agy Halott #2566
    iTouch-ban egyetlen egy png file-t nem talalok. azt szeretnem megvaltoztatni, mikor egy popup ugrik fel es annak a hatteret. peldaul ketszer a HOME gombot megnyomva a zenelejatszo jelenik meg egy kekes popup ablakban. na azt a kekek popup ablakhoz tartozo png file-t keresem, de mind hiaba. tudja vki a file nevet vagy hogy melyik konyvtarban van?
    koszi
  • liverpool123
    hello!

Touchal hogy lehet ebookot olvasni?
  • Sugam
    hellóka, nincs valakinek eladó ipodja 4gen 8giga legalább olcsóbb áron?
  • kakaoskalacs
    .txt-be kell hogy legyen ugy asszem jo
  • k O T T A
    ebook-ot hogyan lehet olvasni ipod nanoval?
    elvileg notes-hoz bemásolom csak simán és utána lehetne olvasni, viszont nem tudja kezelni a pdf fájlokat-megniytja de magát a fájlt nem tudom olvasni, pdf van ahogy néztem eddig csak ...
    valami ötlet?
  • Agy Halott #2561
    cydia-rol felraktam a 2G-s, 3.0-as firmware-u podomra az 1.0.8.1-es bluetooth verziot(szifon.com repobol) de inditasnal hibat dob:

Unable to start the stock, please try restarting the application, if the problem persist, try rebooting the device.

uninstallaltam, ujra felraktam es detto.
    megint uninstallaltam, felraktam mas repobol az 1.0.8-ast es szinten zenesz!
    mi lehet a problema?
  • Agy Halott #2560
    kiraly vagy, sikerult! mar csak ugy repulnek felfel a tort cuccok!
    ALLELUJA!

ami a legszebb, hogy ez a unlock nem vegleges, vagyis ha barmi baja van a podomnak, restore-lom es eltunik minden buhera! garancia megmarad!
    nana hogy megeri....

koszonom a segitseged!
  • Lacee
    itt egy link, lépésről lépésre leírja, mit kell tenned. a program neve cydia, n nélkül :)
    az oldalon más hasznosat is találsz (itouch.hu), esetleg érdemes a szifon.comra is vetni egy pillantást, bár az elsősorban az iPhone-nal foglalkozik, de az majdnem ugyanaz.

theme-ek vannak a cydián belül is (biztosan icy-n is, mivel a kettő ugyanazokat a forrásokat használja/tudja kezelni, csak én nem ismerem), de a netről letöltötteket SSH-n keresztül kell feltenned, aztán a winterboard nevű programmal "aktiválni". Erről is találsz bővebb infot a honlapokon.
  • Agy Halott #2558
    koszonom a kimerito valaszokat, tenyleg segitseget nyujtottal, de az 1. pontra kiterhetnenk kicsit bovebben legy szives?

a podomra mar toltottem le fizetos programot es jatekot is ami jelenleg is rajta van. most akkor menjek fel a cyndia-ra vagy icy-re es keressem meg a MobileInstallation file-t es telepitsem? ha nincs a cyndian vagy a icy-n akkor ha netrol toltom le, hogyan adhatom a podomhoz?

a masik fajta kerdesem, hogy theme (tema) van fernt cyndia-n vagy icy-n? ha nincs akkor ha netrol toltok le, hogyan telepithetem a podra?

koszonom
  • Ben007
    Hi van egy ipod nanom és beadja a menüt de nem reagál a gombnyomásra mi lehet a baj?
  • Lacee
    nem sorrendben:

3. cydia és icy ugyanolyanok, mint az app store, de az apple által valami miatt nem engedélyezett programok letöltésére, telepítésére valók. indítsd el valamelyiket, és meglátod :P

1. a hackelt MobileInstallation file-t is feltetted? Ez engedélyezi a crackelt .ipa file-ok futtatását a touchon, cydiából elérhető szerintem, esetleg gúglizz rá. Ha megvan, akkor is le kell töltened egy akármilyen ingyenes (tehát legális) programot az App Store-ból az ipododra, hogy a többi működjön.

4. tudtommal sehogy

3. Igen, SSH-val is lehet programokat telepíteni, de fölösleges trükközni vele szerintem, ha nem értesz hozzá akkor el is ronthatod a kütyü fájlszerkezetét, aztán lehet restore-olni.
  • Agy Halott #2555
    kis segitsegre volna szuksegem

a quick freedommal feltettem a podra a cyndiat es a icy 1.2-t.
    a menuben ott van a cyndia es icy ikon.

azt gondoltam, hogy mar unlockolva van a pod es ha barmilyen .ipa file-t hozza akarok adni, csak ketszer kattolok a total commanderben, megnyilik iTunes es sync majd hozzaadja, de nem, ugyanugy hiba dob, mint mielott lefuttattam volna a jailbreak-et.

1. hogyan tudok barmilyen .ipa file-t hozzaadni?
    2. olvasgattam forumokon, hogy vmi SSH progival is butykolik a podot, lehet nekem is azzal kell cuccokat ra rakni?
    3. a menube kerult icy es cyndiaval mit kezdhetek?
    4. hogyan allithato be, hogy a sajatgep lassa meghajtokent a podot?

koszi
  • Agy Halott #2554
    szinten ezen velemenyen vok!
  • xxxpaulxxx
    Én néztem már rajta filmet, szerintem fasza, mert azért elég nagy kijelzője van:)
  • kakaoskalacs
    Srácok akinek van Touch az leirná mennyire van megelégedve vele és miylen rajta a filmnezes ? Üdv
  • xxxpaulxxx
    elején mondja,hogy új ipodot ismert fel a gép, akarod-e szinkronizálni...
    ha manuális szinkronizálásra állítod át, akkor nem fog letörlődni semmi... kérdés, hogy ezt ilyen esetben is be lehet-e állítani (sztem nem)
  • Voltan
    Egy kérdésem van, ha lehet részletes választ kérnék szépen :)

A szitu - új Windows van felrakva, vinyó forázva volt, ergo nincs meg a régi playlistem. Ha most újra felrakom az ITunes-t, akkor letörli a zenéket a Podról?
    Hogy lehetne megoldani, hogy a régi playlistem megmaradjon?
    Help Pls! Eddig nem mertem ITunest feltenni emiatt, nem akarom előről felpakolni az egészet. Tud valaki segíteni?