Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és az is érdekelne hogy honnan tudom hogy hányadik generációs az enyém? meg minden amit szükséges tudni ahhoz hogy válasszak egy aksit.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
felmásoltam rá egy nyelvtankönyv hanganyagát, aztán az infójában átneveztem h ez egy hangoskönyv. így a zenén belül egy külön kategóriába rakta, s nem keveredik a többi muzsikával.
igen ám, de le szeretném törölni! az I tunes meg nem is látja. nincs is ilyen opció.
gondoltam letörlöm az egészet és újra rakom, csak elötte letölteném a PCmre a rajta lévõ zenéket. bukta? nem tudom átcsalogatni sehogy sem?
06 20 521 84 99
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"Go to iTunes and select Update iPod from the "File" option in the menu bar. You may now disconnect your iPod."
-Összes borito helyén fura elmosodott képek voltak :S
-ipod restart megoldotta a problemat de eléggé beparaztam 😄
Elég sok program van már, amivel ki lehet kerülni az iTunes-t 😊
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
köv lenne a problémám: nem tudja frissiteni magát az itunes,mert a quicktime-nak nem találja az msi file-ját,letöröltem az itunest hogy ujra felrakjam,de a quicktime-t nem engedi letörölni a gép,és ujra sem tudom igy rakni...:S
vki pls help
R U Ready?!?!? ...broken soul...
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Láttam viszont EZT tizedannyiért. Vajon ez is megteszi az Ipodnak?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
¡Hala Madrid!
a Controls menüben a shuffle-t állítsd songsról albumsra, majd pedig file - new smart playlist. Itt nem kell semmilyen feltételt megadni, csak pipáld ki hogy "limit to xxx GB selected by random", és az új playlisten már ott is vannak a random albumok 😊
#2337 elsõ kérdésére valaki esetleg?
¡Hala Madrid!
Illetve ha már itt tartok, az ipod touch tényleg csak itunes-szal barát? Se winamp, se semmi? 😞
Köszi!
¡Hala Madrid!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]