Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dupla post

és az is érdekelne hogy honnan tudom hogy hányadik generációs az enyém? meg minden amit szükséges tudni ahhoz hogy válasszak egy aksit.

sziasztok. Valaki tudna adni egy linket hogy nonnan érdemes aksit rendelni egy iPod mini-be? köszi elõre is.

kakaoskalacs
szerintem bukta :S

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

segítség kéne Ipod 4.genhez.
felmásoltam rá egy nyelvtankönyv hanganyagát, aztán az infójában átneveztem h ez egy hangoskönyv. így a zenén belül egy külön kategóriába rakta, s nem keveredik a többi muzsikával.
igen ám, de le szeretném törölni! az I tunes meg nem is látja. nincs is ilyen opció.
gondoltam letörlöm az egészet és újra rakom, csak elötte letölteném a PCmre a rajta lévõ zenéket. bukta? nem tudom átcsalogatni sehogy sem?
28 ezer ft.
Apple iPod Nano, 8 Gb, teljesen új, dobozában, tartozékaival eladó. Karcmentes .

06 20 521 84 99
Lacee
beszeljukmac.com is játszik szerintem.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

<#help><#conf>
hali! ipod 5.5g-re hova kell tenni a játékokat, hogy "észrevegye" az iTunes?segítsen valaki pls! vagy ha nem itunes-szal, akkor hogy kell feltenni?
Gabor1990
szucsy89
sziasztok, ipod classicot vennék használtan, vaterán kívül hol keressek hirdetéseket neten még?
kakaoskalacs

sziasztok. van egy ipod mini-m, aminek az aksija nem igazán életképes már. A kérdésem az lenne hoyg honnan tudok rendelni hozzá való aksit és hogy itt Pécsen tudtok e esetleg valakit aki beszerelné nekem. A választ elõre is köszönöm.

hali! belkin hálózati töltõt és adatkábelt érdemes venni? vagy inkább eredetit ajánlotok???
Morphin
adnak hozzá szétszedõ cuccokat. neten van rengeteg video, arról, hogy tulajdonképpen,rongálás nélkül, hogy lehet szétszedni...én itthon fogom megcsinálni. nem lehet nagy cucc...fõleg azokkal a mûanyag izékkel.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

jólvan köszi szépen!énis ezt láttam a legkorrektebbnek, meg errõl az oldalról már rendeltem notebook-ba akkut és azóta sincs semmi bajom vele(bár ezt lekopogom😄) akkor holnap rendelek egyet... már csak ki kéne cserélni...erre mit mondasz, érdemes szakszervízbe vinni, vagy (teljesen "szûzen") is ki lehet cserélni?
Morphin
szvsz igen...én is azt fogom megvenni. olcsó. rossz nem lehet...de azért keresgélj még te is. és én is fogok mielõtt ténylegesen cserére szorul a mostani.

Morphin! akkor ezek szerint jó az 5-ös-nek az akksija az 5.5gen-be?
kakaoskalacs
enyem is 2éves lassan 😄 frankon mukodik 😊

Morphin
régebben én EZT néztem ki. de enyém most 2 éves, és még semmi baja...igaz voltak idõszakok(1-2hónap) amíg abszolut nem használtam a kicsikét. enyém is 5.5gen 30gb

csak ennyi lenne a baja? semmi vinyós dolog??? esetleg nem tudnál ajánlani egy weboldalt ahonnan rendelhetõk akksik? kössz
kakaoskalacs
akksi megadta magat

sziasztok!lenne egy problémám az ipodommal(5.5 gen video 30G😎! szal minden renben mûködött, semmi hiba nem volt, míg az egyik nap fel akartam dugni tölteni, és lefagyott(a kijelzõn a következõ volt:"Ne csatlakoztass le" és egy piros kör áthúzva, mint amikor töltök rá zenét) ez mindaddig a kijelzõn volt látható, míg le nem merült... utána ha feldugom töltõre, újraindul, belép ugyan a fõmenübe, de nem reagál semmilyen töltésre, a kis akksi jel pedig minimumon van és ha leveszem töltõrõl, és nyomkodom kb 10másodpercet, akkor kiírja, hogy nem maradt akkufeszültség, és tegyem fel töltõre... mi lehet a probléma??? légyszi segítsetek!!! elõre is köszönöm az összes választ, üdv
Grove4
Tudtok esetleg olyan oldalakat mondani,ahol mindenféle dolgot megtalálok az ipodhoz,(az itunesson kívül) és nem kell fizetni 😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Ok,köszi!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Lacee
az itunes file menüjébõl válaszd ki az Update iPod parancsot (gondolom ez a sync ipod parancsot akarja jelenteni, nekem legalábbis csak az van 😊), és ha ez lement akkor kihúzhatod nyugodtan.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Grove4
Sziasztok,olvasgatok egy angol leírást,de egy parancsot nem értek,ezt valaki elmagyarázná?:

"Go to iTunes and select Update iPod from the "File" option in the menu bar. You may now disconnect your iPod."

kakaoskalacs
😄 egyik nap kapcsolom be ipod nanot (1 honapos már elég fasza)
-Összes borito helyén fura elmosodott képek voltak :S
-ipod restart megoldotta a problemat de eléggé beparaztam 😄

Na ez ebben a formában nem igaz 😊
Elég sok program van már, amivel ki lehet kerülni az iTunes-t 😊

bld
Keresnék ipod nano-ra értelmesebb játékokat utazásra(monopoly-t láttam már stb.), -természetesen nem pénzért a store-ból- ha esetleg vki ismer ilyen oldalakat dobjon már meg pár linkkel, mert sehol nem találok (leszámítva pár gagyi quiz-t stb)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Voltan
Thx, megnézem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Vanek
hi!
köv lenne a problémám: nem tudja frissiteni magát az itunes,mert a quicktime-nak nem találja az msi file-ját,letöröltem az itunest hogy ujra felrakjam,de a quicktime-t nem engedi letörölni a gép,és ujra sem tudom igy rakni...:S
vki pls help

R U Ready?!?!? ...broken soul...

nekem is adott egyik haverom de csak annyivolt hogy rádugtam és villogott a képernyõ :S

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Lacee
ha már utángyártott töltõ, akkor én ilyesmit vennék, bár ez is több, mint kétszer annyiba kerül a tiedhez képest.

LoDMaSt
Nekem kb ilyennel nem mûködött, PDA-t töltött, de ipodot nem.

@ Hellomarci

Voltan
Tudom, hogy az Apple árul USB-hálózati átalakítót, de valami 7 ezerért, ez rablás.
Láttam viszont EZT tizedannyiért. Vajon ez is megteszi az Ipodnak?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

lee86
úúúpazdet és tényleg! köszönöm! 😊 a shuffle-t nem tudtam hol kell albums-ra állítani, de így már oké, megvan! köszi!

&#161;Hala Madrid!

Lacee
nekem "itunes sync random album"-ra kidobott egy honlapot, ahol ezt ajánlják:
a Controls menüben a shuffle-t állítsd songsról albumsra, majd pedig file - new smart playlist. Itt nem kell semmilyen feltételt megadni, csak pipáld ki hogy "limit to xxx GB selected by random", és az új playlisten már ott is vannak a random albumok 😊

lee86
Sharepod, ha minden igaz. http://www.getsharepod.com/
#2337 elsõ kérdésére valaki esetleg?

&#161;Hala Madrid!

Ipod computer Transfer-em nem ismeri fel az iPod Classicomat. Tudtok másik progit amivel lementhetem a zenéket?
LoDMaSt
Nincs valami media player kiegészítõ? Mintha olvastam volna valahol.

@ Hellomarci

magus
az összes ipod csak az itunessal barátkozik...

lee86
Guglitól jövök, hiába kerestem ott: az lenne a kérdésem, hogy elérhetõ-e valahogy az, hogy ne random számokat, hanem random albumokat szinkronizáljon be az itunes?
Illetve ha már itt tartok, az ipod touch tényleg csak itunes-szal barát? Se winamp, se semmi? 😞
Köszi!

&#161;Hala Madrid!

kakaoskalacs
Tudtommal ha iTunesban babrálod a filet akkor az át is irja és ugy is marad...

Mit számít a sorrend?

Sziasztok! Mit csináljak, hogy az iPod felismerje az ID3-ban megadott track numbert? Bár valamilyen szinten felismeri, mert aszerint rendezi sorba, de ha pölö egy albumon van 12 szám, akármelyikkel kezdem, mindig azt írja ki, hogy 1 of 12, aztán random dobálja be a többit, tehát nem sorrendben játssza õket. Az számít esetleg, hogy a legtöbb zenémnél csak annyi van megadva, hogy track number <valamennyi>, nem pedig track number <valamennyi> of <valamennyi> (mondjuk így is próbáltam, az eredmény ugyanaz). Egyelõre nem használok tag editort, másképp pedig nem tudom, hogy hogyan lehetne ennyire részletesen megadni. iTunes-ban nem nagyon szeretnék babrálni velük, jobb lenne, ha magában az mp3 fájlban tudnám rendesen átírni az összeset.
Lacee
nem, de néha járok arrafelé, majd jelzem 😉

GTheo
Örök köszönet, mondták páran hogy ezt csináljam, de azt nem, hogy ilyen hosszan! Ha Pécsi vagy, lógok egy sörrel 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Lacee
felsõ gombot és a home gombot együtt nyomd addig, amíg ki nem kapcsol, asszem olyan 25-30 másodperc kell neki.