3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • LoDMaSt
    Próbáltam mindkettővel, amúgy Nokia 5800, de nem adott nagyobb élményt a touch, bőven megfelel a teló,a classicomat nem cserélném le rá. De saját vélemény, ha nem lenne wifis telóm, csak a touchban bízhatnék, azt választanám, embertől függ, hogy mennyire wifi addict.
  • vass17
    Kérdés, hogy mennyire használható a telefonodon a wifi, mert az tény, hogy a touch-al jól lehet böngészni.
  • LoDMaSt
    Személy szerint biztos, hogy nem vennék tochot, hanem classicot, mert annak nagyobb a memóriája, wifi elég a telómon, a nagy kijelzőt meg nem használnám ki, és hamarabb is merül.
  • Gabor1990
    Shuffle-nek nem olyan a csatlakozója.
  • Kureszka
    Köszi!
  • kakaoskalacs
    szerintem nincs olyan aki aztmonjda nem éri meg :))
    Mellesleg ha inkabb a zenethallgatsz akkor nano sokkal jobb :)

Igen mindegyik ipod-hoz a fehér usb kábel van "lapos fehér"
    és Igen iTunes-al tortenik a zenefeltoltes is
  • Kureszka
    Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne h minden ipod-nak ugyanolyan az adatkábel csatlakozója?("hosszú, lapos")és hogy zene feltöltése itunes-al történik?

Köszi
  • 22Barna22
    szasztok :D Touchban gondolkozom. Ki szerint nem éri meg? és akk miért ? :D
  • gianni1
    hogy tudok smart playlistet rakni az ipodra?
  • vass17
    A kettő azért teljesen különböző. Én pl. szinte mindig zenét hallgatok, annyira nem is vigyázok a dolgaimra, szóval nem utolsó szempont a méret. Szerintem aki egy normális mp3-4 lejátszót akar, annak tökéletes megoldás a Nano, kompakt és nagyon masszív. Nekem ami még fontos lenne, egy jobb akkumlátor, de ekkora méretben nem igazán lehetséges.
  • kakaoskalacs
    nekem is 4gen-es nano van , Touch-ot szeretnék helyette most ugyis olcsobb lett majd elválik :)
  • vass17
    Szerintem meg egész jó lett, én gondolkozok rajta, hogy lecserélem az újra a 4G-t, úgy is akartam venni egy rádiót hozzá, így legalább meg lesz oldva:D
    Közben megtaláltam a touchot is, nem fejlesztettek túl sokat rajta, gondoltam, hogy lesz benne valami nagyobb újítás, de semmi:S
  • masoma
    nekem nano 4g-m van, hát 5gből csak a rádiót irgylem a többi felesleges egy zenelejátszóba
  • kakaoskalacs
    apple ujdonsagok sept 9
  • Gabor1990
    Véletlenül tudom, hogy tegnap jelent meg 32 és 64 GB-os változatban. A 8 GB-os maradt a régi, csak olssóbb lett.
  • vass17
    Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor jelenik meg a Touch 3. generációja?
    Azt tudom, hogy tegnap mutatták be az új Nano-t, de úgy látszik nem egyszerre adják ki őket:l
  • I.C.ram
    Sziasztok van ket elado iPod Touchom. Mindketto 2g-s es 16GB-os.

Az egyik bontatlan, gyari csomagolasaban.
    Masik 1.5 honapos, de adok hozza iPhone headsetet (Skypehoz jo) valamitn eyg Belkin szilikon vedotokot.

Mindketto Apple vilaggaris. Privat lehet erdeklodni.
  • kakaoskalacs
    szerintem frissitsd/updateld itunesbol
  • Sugam
    hello, nemrég szereztem 1 ipod touch-t . szeretnék rá játékokat rakni ingynes demo verzió is megteszi app storeból, letöltöm majd ahogy szinkronizálná rá nemtörténik semmi. kiirja sync, 1 mp és semmi nemtörténik. Mi lehet a baj? restore oljam az egész touch-t hátha jó lesz? most 2.2.1 software van rajta 1generációs, nemtudom mennyire rakná vissza , unokabátyámtól kaptam a cuccost és nem érte hozzá.

1-2 tip jól jönne , előre is köszi ! :D
  • masoma
    beállítások-általános-fő menü
  • HöfEE
    Eltűnt a music/zenék menü az ipod nanomról. A photos/fotók menü az első. Bármi ötlet? Egyszerűen nem jövök rá már egy hete, hogyan tudnám visszavarázsolni.
  • MRalkar
    Sziasztok!
    Ipod touch nál az albumnál kiválasztom az art worokt és ott kiválasztom az albumképet és le okézom de nem jeleniti meg miért lehet ez hogy lehet orvosolni a problémát?
  • kakaoskalacs
    touch szerintem csak filmnezesre jo
  • xxxpaulxxx
    én már a touchot is egy viccnek tartom...
  • kakaoskalacs
    nah ezaz :D elvégre az egy mp3 lejatszo
  • LoDMaSt
    Hát, nemtom, olyan már nem kéne, ha komoly a hír..minek abba is, zenét hallgatni veszem.
  • kakaoskalacs
    uj ipdok kamerával/fényképezövel jonnek :D vicc az egesz szeptemebr 9.én elvileg ..
  • Agy Halott #2602
    az AlwaysOnPC alkalmazast be tudna nekem vki linkelni, mert sehol nem talalom.

koszi
  • Pistike 007
    Vagy na az:D
    =nem ismerem ezeket a szerkezeteket.
    Thx a helpért.
  • liverpool123
    Shuttle(?) szerintem Shuffle na mind1

Próbáld meg másik usb csatlakozóba dugni.
    Vagy tedd újra az iTunes-t.
    Vagy próba más gépen.
  • Pistike 007
    Sziasztok!
    Nem nekem áll fent ez a probléma, egyik barátomnak. Az a szitu hogy nem tudja iTunes segítségével áttenni a zenéket shuttle-re.
    Kérdezem tőletek a gondoltmentet...
    :D
    iTunes feltesz, ipod bedug, (érzkeli a windows, gonolom az ilyen automata telepítést nem kell elfogadni) de ezután nem tudja itunesban feltölteni zenével, sajátgépben sem találja.
    Mi lehet a gubanc?
    előre is köszi!
  • liverpool123
    Hello!

Szerintem ha az automatikus backupot kikapcsolod, az megoldja a problémát.http://itouch.hu/2008/08/backup-kikacsolasa-windowson/
  • Zan
    Szaisztok!

Miért van az,hogy az itunes-om minden egyes szinkronizálásnál szenved,befay,fél évet gondolkodik,egyebek...?Az van,hogy rádugom a gépre az Itouchot aztán elindítom az Itunest,oké eddig ok;aztán felrakok rá valami új zenét,utána elkezd szinkronizálni és meghal az egész,csak akkor tér magához,ha lehúzom a gépről a készüléket...!Több gépen is használom a touchot,mert két helyen is lakom.Lehet hogy ez a baj?Mert állandóan analizálni akar,meg minden szar.Nem lehet kikapcsolni az itunes-on belül,hogy ne szinkronizáljon,meg ne is analizáljon itt nekem feleslegesen?Mert ez így elég szar...!
  • xxxpaulxxx
    nem tudjátok mikor lesz 6os classichoz tört szoftver?:D
  • xxxpaulxxx
    jah értem, akkor ez a kütyük defibrillátora:D
  • masoma
    nekem ezt ugy magyarázták, hogy a halott embert is azzal a fém cuccal megrázzák akkor még feléledhet...bioenergia is olyan csak azt külön elektronikus cuccokra fejlesztették ki, remélem sikerül...érdkelődj
  • xxxpaulxxx
    bioenergia?:O
    Az mit csinál vele?
  • masoma
    sajnos nem:S, minden mobilba beraknak egy "ázás érzékelőt" egy egyszerű indikátor csak nem a lugot meg savat mutatja ki hanem a nedvességet...már probáltam átcseszni szervizeseket...amugy ecneb vidd el egy mobilszerelőhöz bioenergiát vezetnek bele, nekem ugy rendbejött teljesen (sony ericcsonom) sok sikert
  • xxxpaulxxx
    szerintem sincsXD

De vidd el szervízbe... ha még garis és játszod a hülyét, hogy nem tudod mitől lehet, még lehet hogy meg is javítják
  • masoma
    szerintem nincs