Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@ Hellomarci
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Köszi szépen!😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
IGEN NEM
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
nem tudom bárki is tud e segíteni nekem,mert a kínom a következõ:
Nekem touchom van,de jelen esetben mindegy,mert ez a probléma Phoneon is szerintem ugyan úgy fent állna.
Szóval,van itthon a lakásban nem olyan rég óta egy router,amit a Chello silver csomagunkhoz kaptunk,mert megigényeltük +500HUF-ért,ez eddig ok.Nos,nem mûkszik a net a touchon....hogy rendes Laptopon menne-e,ezt nem tudom.jelszavas a wi-fi,már azt megpróbáltam,hogy kikapcsolom a ûjelszót,akkor mûködött egy darabig(kb. 1-2 órát),aztán nem.Amikor bekötötték,akkor is úgy volt,hogy amikor végre nagy nehezen eltaláltuk a jelszót(mert az illetékes upc-s srácnak - aki leírta a szerzõdésre a jelszót - az írása elmenne egy bonyolultabb kódrendszernek),akkor is egy két órát még az nap mûködött,aztán szevasz...!Nem tudom mit kellene beállítani min,hogy mûködjön...:S!Egyszer már felhívtam i UPC-seket,akkor találta ki azt a srác,hogy kapcsoljam ki a jelszót a wi-fin,akkor ezt megcsináltam,ja meg azt is megnéztük,hogy nem egy csak egy készülék van e beállítva,ami csatlakozhat,hanem bármelyik.Az utóbbi volt beállítva,szóval ez sem lehet baj...:S!
A routerem neve:
NETGEAR RangeMax Wierless Router WPN824-v3
Várom az esetleges hasonló tapasztalatokat,vagy segítségeket!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Zsír új készülékek, tartozékaikkal!
06 20 521 84 99
[email protected]
De ezt a duplikálósdit még mindig nem értem
Következõ kérdéseim:
1, Felrakok albumokat... teljesen rendben van minden, viszont néhány albumnál duplikálja a számokat. Ez miért van?
2, Honnan tudok hozzá játékokat letölteni ingyen? (warezokon csak touchoz/iphone-hoz találtam.)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Az lenne a kérdésem, hogy ezeket az id3 tageket mivel érdemes szerkezteni?
elsõ használat elõtt jó, ha 4-5 órát töltöd (akkor is, ha már jelzi hogy maximumon van a töltöttsége), de ez sem elengedhetetlen. a legtöbb amit megtehetsz, hogy nem tartod sokáig melegben az ipodot (pl nyáron kocsiban hagyva) és rendszeresen használod (mivel az elektronoknak áramolnia kell). Az apple szerint az ipod akkumulátora kb 350-400 teljes feltöltési ciklusig tartja meg a teljesítménye 80%-át, de egy ciklus nem a "rádugást" jelenti, hanem a 0-100 töltést. Tehát, ha egyik nap lemeríted 50%-ra, feltöltöd majd másnap ugyanez, akkor számít egy teljes ciklusnak.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
pls help
https://hotshu.wordpress.com/
Ez enyém csak olyan 5-6 órát bír...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Turn Me On Dead Man
Segítségre van szükségem:iPod Classic-ra akarom feltenni a fotóimat.Feltettem iTunes (sync photos from) segítségével, aztán amikor még újabbakat akarok felmásolni, akkor azzal kezdi, hogy törli a régieket. Könyörgöm valaki árulja el hogyan lehet úgy frissíteni a fotókat, hogy a régiek fennmaradjanak és csak az újak jöjjenek hozzá, és ne törléssel indítson, majd aztán három óra tökölés mire felkerül a kb. 20 Gb fotó?
Köszi.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Én kizártnak tartom, ez így elsõre elég személyiségi jogokba ütközõnek hangzik.. de persze minden lehetséges.
06 20 521 84 99
[email protected]