Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Eladó egy ezüst 80GB-os IPOD CLASSIC!szép állapotban, nagyon vigyáztam rá. kb. 3/4 éves. még van rá kb 2hónap garancia!!
dobozával mindennel kivéve füles mert azmár sajnos nics meg.
a háta kicsit maszatos dehát ez szerintem a legtöbbnél ilyen
képet küldök ha kell!
Ár:35000Ft
email: [email protected]
Sajnos nem attól függ a dolog... minden zenémet úgy csinálom, hogy elõadó, album illetve cover... mást nem állítok be... amelyiknél van számcím is beállítva, azt kitörlöm, mert akkor abc sorrendbe rakja be a számokat (és nem számsorrendben, ahogy én akarom) illetve a track#-eket is vagy ugyanarra csinálom vagy kitörlöm.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nagyon király kis progi az mp3-mak rendszerezéséhez.
Köszi
@ Hellomarci
Aztán... van a gépemen egy olyan mappa amiben mindenféle ömlesztett muzsika található... az összeset megtaggeltem, hogy az elõadója és albumcímük ugyan azok legyenek... de az ipodon nem abc sorrendben vanak a számok hanem abszolút de össze-vissza...
Egy kis segítségre lenne szükségem:
Nemrég vettem egy ipod videot(5th gen). A problémám az, hogy a zenei playlisteknél csak 4et jelenít meg, az 5. helye üres és nincs benne semmi. Gépre csatlakoztatva látja az összes playlistet benne a zenékkel. A zenék az ipodon is fent vannak, csak a playlist hiányzik. Mi lehet a gond?
Kipróbáltam újra összekötni az ipodot a géppel. A vezérlõpultnál pedig felismerte.
Nem lehet, hogy az iTunessel van gond?
Manuális feltöltést néztem és szerintem akkor nem mûködött, de egyre gyanúsabb, hogy vmit félre kattintottam.
Füles.. tehát veszek Sennhesier és minden szép és jó. Ez már bejött a máskor is.😊 Nem voltam biztos benne hogy érdemes más cég termékét megvenni hozzá.
Még1xer köszi a helpet.
2. igen, kell 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
fülhallgatóból én mindenképp az agybadugósakat javaslom (angolul in-ear), az említett cx300 tényleg jó és viszonylag olcsó. A 4-5 ezres árszint alatt pedig gyakorlatilag mindegy, milyet veszel, mert mindegyik gyenge minõségû (a gyárilag adott fülest is ide értve).
Bár egyértelmû, de a félreértések elkerülése végett (meg a linket látva) inkább leírom, hogy az ipod/iphone-hoz bármilyen füles jó, mivel a standard 3,5mm-es jacket használja, nem kell külön "designed for apple products" cuccokat keresni.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
elsõ felére: én manuálisan szinkronizálom...csak az van a podon,amit én szeretnék...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Két apró kérdésem lenne amire nem találtam választ a topicban.
Hogy tudom, beállítani itunes-ban, hogy amikor szinkronizál frissítse a tartalmakat és ne törölje le ami addig rajta volt.(olvastam , hogy van más alternatíva itunes helyett, azok jobbak?)
Milyen fülest érdemes venni a classichoz? mert amit kaptam hozzá az annyira nem jön be. (http://digitalbridge.hu/?r=1206&l=hu) Itt találtam egykét alternatív megoldást, de ha valakinek van tapasztalata ezekkel szívesen megismerném.
Elõre is köszi.
2 kérdésem lenne
1. kipróbáltam a touchot haver gépére kötve és nála felismerte a gép. Vegyek új USB portot?
2. Mikor beolvasta a cuccot valami 227 mb-os szart kért hogy töltsek le. Kell az mindenképpen?
Hogyan kell uninstallálni?
1) ha az gép házának elülsõ oldalán levõ usb-be dugtad, próbáld ki, hogy hátulra teszed, sokaknál az a gond, hogy az elülsõ oldaliak nem kapnak elég energiát.
2) indítsd újra a touchot, hátha segít
3) ha még mindig semmi, uninstalláld az itunes-t és tedd fel elõlrõl
ha ez sem segít, akkor tényleg passz, az Apple Support is kb ennyit mond a témáról.
itt egy video, ami lépsrõl lépésre elmondja, mit hogyan
angolul van, de a képeket lehet követni a szöveg értése nélkül is.
a csomagban nem volt mellette egy használati utasítás egyébként? abban is le van írva a legtöbb alap-dolog, és ha jól emlékszem, magyarul van.
1.itunest megnyitom
2. ipodot bekötöm gépre bejön usb kábel jel meg itunes a touch kijelzõjén.
3. kiírja a gép hogy új hardver haszáltra kész
4. ?????????
Alapbeállításban (tehát ha nem változtattad meg) amikor felismeri a gép az ipodod, akkor az itunes automatikusan elindul, és a syncelés is megtörténik.
2, ha igen akkor keress valami ilyesmit hogy disk use