3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
Vedd figyelembe , hogy mire akarod hasznalni , elötérbe helyezed a filmeket , és a zenek visszaszorulnak , vagy teletömöd jatekokkal , vagy éppen csak zenet raksz rá . Ennek megfeleloen döntsd el mekkora tárhely kell.
Én ugy vélem nekem megéri a +Xezer pénzt az ujabb gen , mondjuk én inkabb a tesztekre hagyatkozok . Én személy szerint 8gb-osat nem vennék (8gb-s ipod nano 4gen-em volt már és kevesnek bizonyult a tárhely , mondjuk mobil merevlemeznek is hasznaltam .) -
"Csak"... Az én Samsung P2-őm akksija az ígért élettartalmának felét alig köhögi...
Én meg azon filózok, hogy a prociteljesítmény és a kapacitás különbsége a két generációnál meg éri-e azt a plusz ikszezer forintot.
Böngészni már tuti, hogy jobb a legutóbbi revíziónál.
Süketduma mode on: Mondjuk az ilyen tesztek függenek a Wi-fi hálózat pillanatnyi terheltségétől is.
Framrate különbséget nem igazán tapasztaltam a játékoknál (a YouTube-ra alapozva :D), a töltési idő viszont igen kedvező a 3rd Gen-nél... -
Sajnos én csak speed tesztet olvastam
Link
de kb 3 héten belul nekem is lesz Touchom 3.Gen-es 32gb-s.
youtubeon van speed test
Link
Mellesleg kulföldi teszteket olvasva arra jutottam hogy a 3.Gen sokkal jobban megéri , egy a negativum hogy a 36 ora helyett 30 orat bir zenehallgatassal. :D -
Értem. Megkérdezhetem, hogy neked melyik generációból van (ha van Touch-od)?
(Volt-e már szerencséd összehasonlítani, a 2. és 3. gen-t? Vélemény a különbségről?) -
az nem 3.Gen csak a szoftver más rajta frissitve van vagy mi , de belul ugyanolyan mind a 2.Gen és lassabb a tenyleges 3.gen-es Touchoknal (32 és 64gb-s) -
Nem is tudtam, hogy 3rd Gen-ből is van nyolc gigás... Bocs, az ostoba kérdésem / kijelentéseim miatt, eddig nem igazán tájékozódtam, a készülékkel és a generációs különbségekkel kapcsolatban. -
Mellesleg inkabb nezelodj vagy ITT
vagy kulfoldrol rendelj -
http://www.istyle.hu/
? -
Sziasztok! Egy n00bie kérdéssel nyitnám a tápigbeli létemet :D
Mo-n hivatalosan hol tudnék (nem használt) 3. generációs Touch-t vásárolni? -
vass17 #2700 Ameddig meg nem torik a csatlakozo:D -
xxxpaulxxx #2699 nekem egy 3500 forintos sony van és... jó:D -
Igen észrevettem énis mert miutan posztoltam a hozzaszolasomat utanna neztem :D érdekes -
vass17 #2697 Ugy tudom h ugyanaz a 2, csak mas markanev alatt futnak:)
-
Hát nekem fulhallgatobol volt sennheiser fulre csipptethetös , meg ami már egy éves az AKG K324P . Utobbi már "agybadugos " szoval "nagyon durván kiadja a mélyhangokat, mintha egy subwoofer szólna az ember fülében és tökéletesen kizárja a külvilágot (így kisebb hangerő is elég, szóval kevésbé káros)"
:DD -
vass17 #2695 Enyhén durva
Úgy látom ennek nincs hiánya basszusból, legalábbis a videó meggyőző:D Nekem éppen csak a design+szín nem tetszik.
Nekem a fülhallgató okozott nagy fejtörést, miután elolvastam millió tesztet, vettem hozzá egy Sennheiser Cx300-II-t. 8k volt, tehát olyan középkategória, viszont 2 év garancia van hozzá. 1 év alatt leamortizáltam két fülest is, szóval ennyi kell is:) A hangzása teljesen más (az Apple/Sony-nál mindegyik jobb), nagyon durván kiadja a mélyhangokat, mintha egy subwoofer szólna az ember fülében és tökéletesen kizárja a külvilágot (így kisebb hangerő is elég, szóval kevésbé káros). Ajánlom mindenkinek, sokkal élvezhetőbbé tette a touch hangzását.
Gondoltam ezt leírom, ha valakinek hasonló problémája lenne:) -
ez tetszik :D -
vass17 #2693 Egyébként mi ilyet használtunk egész nyáron:
Link
A hangzása nem különleges, egyedüli előnye ezeknek, hogy jól mutat rajta az ipod és közben még töltődik is:) És ennek egész jó volt az ébresztőórája is, de nem olcsó (90-100 dollár) és itthon már alig lehet kapni. -
hmm ez tenyleg irreálisan drága :\ -
vass17 #2691 Már nem igazán lehet ezt kapni, találtam pl ebayen, de irreális az ára. Ha jól emlékszem ez itthon olyan 50-60k között volt? -
Nem kell feltetlen dokkolós :) de köszi a választ -
vass17 #2689 Sajnos Ipod dockolosat nem tudok, illetve egy sonyt ismerek jobban, de a hangzasat ossze se lehet hasonlitani a Logitech z4-mel. Es meg dragabb is volt... Szoval ha nem fontos a dock, akkor z4, elerheto aru, tisztan szol es a basszusa is jol szabalyozhato. Annyira nem hangos, de tarsashazba meg ez is tobb a soknal. Ha jobb kellene, akkor valamelyik thx minositesut.
Lehet hogy felreertettelek, ha ragaszkodsz a dokkoloshoz, akkor le kell mondanod a nagyobb basszusrol, vagy dragabb arkategoria. -
Tudnal mutatni párat ami megéri ,és árban sem veri ki a biztositekot :) ? -
vass17 #2687 Tul van arazva, ennel komolyabb hangfalszettet is lehet kapni ennyi penzert.
-
Ilyet lehet még kapni és ha igen hol mennyiért valaki tudja? :)
-
windows 7hez itunes-t honnan tudok szerezni? mert honlapon eddig csak 32bites letölthető verzióval találkoztam
plusz mostanság még tölteni sem akarja usbről, pedig garantáltan műkszik az usb csatlakozó és a kábel is:( -
xxxpaulxxx #2684 Nem tudjátok, hogy 6os Ipod classichoz hogyan tudnék leszedni ingyenes játékokat itunes store-ról, mert ott csak iphone/touchoz találok... -
szal az a kérdésem h lehet e mappákat létrehozni az ipod nanoban (4th gen) és onnan lejátszani zenét? mert az ituneson keresztül bevitt zenefájlok mind egy halomban vannak.. -
vass17 #2682 Te tudod, előbb-utóbb az 5.gen-nek is hasonló ára lesz, kérdés, hogy mikor:D -
A rádió nem lenne rossz, lehet várok még a vétellel.:) -
vass17 #2680 Hát van egy pár: az újban van (videófelvevős) kamera, rádió és számolja a megtett lépéseket. Ettől függetlenül a 4. is nagyon jó, abból kapsz újat mindenestől 136 dollár körül. -
Sztem használt, viszont mindenképpen újat szeretnék.
Egyébként mi a különbség a 4. és 5. generáció között? -
vass17 #2678 Ebben benne van a postaköltség is? (és nem használt, nem felújított?)
Én csak ezt tudom, ennek ellenére sok ebay-es kiírja, hogy 1 év garancia vonatkozik rá, szóval lehet, hogy az eladót kell megkérdezni ilyen ügyben. -
Hmm, nézegettem e-bay-en, lényegesen olcsóbb, 25k-ból még egy 5. generációs is kijön. Egyébként ilyenkor hogyan működik a garancia, itthon is lehet érvényesíteni? -
vass17 #2676 *a legújabb*
Ha esetleg érdekel, pm-ben tudok küldeni linket ebay-eshez. Én sokmindent vettem már így, és soha nem vertek át, a lényeg, hogy megfelelő eladóval kell üzletelni. -
vass17 #2675 Szerintem Nanot vegyél, nem feltétlenül az a legújabb generációt, mivel a 4. is nagyon jó, nekem az volt, és imádtam:))
Nézz körül vaterán, beszeljukmac.com-on, enyhén használtat biztos kapsz ennyiért.
Vagy amit ajánlanék az ebay, ott újat is kapsz ennyiért. -
Akarok venni iPod Shuffle-t valszeg 4 Gb-sat, csak zenehallgatásra kéne, szerintetek megéri?, félek, hogy még ez is túl kevés, de max 20-25 ezret akarok költeni. -
vass17 #2673 vagy vatera.. -
xxxpaulxxx #2672 expressz.hu -
na megjelent vegre GeoHot uj jailbreak-je. Nekem iTouch 2G 3.0 firmware-u cuccom van, szeretnek felrakni 3.1.2 FW, de nem vok biztos benne, hogy jailbreakelheto mar a 3.1.2.
vagy ha nem gyari 3.1.2-t felnyomni, akkor customot kell?
szoval ha iTunes-szel felnyomok 3.1.2-t akkor a BLACKRA1N kepes lesz ugy jailbreak-elni, hogy crackelt programokat is telepithessek iTunes-szal?
mert ugy tom, kulon 3.1.2 mobileinstallation crack nincs. -
apronet, beszeljukmac.com