Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Hogy tudok ebookot rakni touchra?
ill mi van ha letörlöm õket, csak az itunes-t tartom fel az ipod miatt,mûködni fog?
en az iTunesban mielott meg nem jailbreak-eltem a podomat a LLOYDS TSB bankos szamlamhoz tartozo dombornyomott kartyamat hasznaltam.
szerintem minden jobb/nagyobb bank ad ki dombornyomott kartyat otthon is.
És ha már megvan akkor oda USA dollárt kell feltöltenem hogy használhassam?
Az ipod video-n lévõ filmekbe nem tudok beletekerni, ha megpróbálom akkor mindig a film elejére ugrik. A film idejét is rosszul írja ki. Régebben Nanom volt, azon simán ment. A filmeket total video converterrel konvertálom mp4be.
Mi lehet a gond?
koszi
Touchal hogy lehet ebookot olvasni?
elvileg notes-hoz bemásolom csak simán és utána lehetne olvasni, viszont nem tudja kezelni a pdf fájlokat-megniytja de magát a fájlt nem tudom olvasni, pdf van ahogy néztem eddig csak ...
valami ötlet?
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Unable to start the stock, please try restarting the application, if the problem persist, try rebooting the device.
uninstallaltam, ujra felraktam es detto.
megint uninstallaltam, felraktam mas repobol az 1.0.8-ast es szinten zenesz!
mi lehet a problema?
ALLELUJA!
ami a legszebb, hogy ez a unlock nem vegleges, vagyis ha barmi baja van a podomnak, restore-lom es eltunik minden buhera! garancia megmarad!
nana hogy megeri....
koszonom a segitseged!
az oldalon más hasznosat is találsz (itouch.hu), esetleg érdemes a szifon.comra is vetni egy pillantást, bár az elsõsorban az iPhone-nal foglalkozik, de az majdnem ugyanaz.
theme-ek vannak a cydián belül is (biztosan icy-n is, mivel a kettõ ugyanazokat a forrásokat használja/tudja kezelni, csak én nem ismerem), de a netrõl letöltötteket SSH-n keresztül kell feltenned, aztán a winterboard nevû programmal "aktiválni". Errõl is találsz bõvebb infot a honlapokon.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
a podomra mar toltottem le fizetos programot es jatekot is ami jelenleg is rajta van. most akkor menjek fel a cyndia-ra vagy icy-re es keressem meg a MobileInstallation file-t es telepitsem? ha nincs a cyndian vagy a icy-n akkor ha netrol toltom le, hogyan adhatom a podomhoz?
a masik fajta kerdesem, hogy theme (tema) van fernt cyndia-n vagy icy-n? ha nincs akkor ha netrol toltok le, hogyan telepithetem a podra?
koszonom
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
3. cydia és icy ugyanolyanok, mint az app store, de az apple által valami miatt nem engedélyezett programok letöltésére, telepítésére valók. indítsd el valamelyiket, és meglátod 😛
1. a hackelt MobileInstallation file-t is feltetted? Ez engedélyezi a crackelt .ipa file-ok futtatását a touchon, cydiából elérhetõ szerintem, esetleg gúglizz rá. Ha megvan, akkor is le kell töltened egy akármilyen ingyenes (tehát legális) programot az App Store-ból az ipododra, hogy a többi mûködjön.
4. tudtommal sehogy
3. Igen, SSH-val is lehet programokat telepíteni, de fölösleges trükközni vele szerintem, ha nem értesz hozzá akkor el is ronthatod a kütyü fájlszerkezetét, aztán lehet restore-olni.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
a quick freedommal feltettem a podra a cyndiat es a icy 1.2-t.
a menuben ott van a cyndia es icy ikon.
azt gondoltam, hogy mar unlockolva van a pod es ha barmilyen .ipa file-t hozza akarok adni, csak ketszer kattolok a total commanderben, megnyilik iTunes es sync majd hozzaadja, de nem, ugyanugy hiba dob, mint mielott lefuttattam volna a jailbreak-et.
1. hogyan tudok barmilyen .ipa file-t hozzaadni?
2. olvasgattam forumokon, hogy vmi SSH progival is butykolik a podot, lehet nekem is azzal kell cuccokat ra rakni?
3. a menube kerult icy es cyndiaval mit kezdhetek?
4. hogyan allithato be, hogy a sajatgep lassa meghajtokent a podot?
koszi
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ha manuális szinkronizálásra állítod át, akkor nem fog letörlõdni semmi... kérdés, hogy ezt ilyen esetben is be lehet-e állítani (sztem nem)
A szitu - új Windows van felrakva, vinyó forázva volt, ergo nincs meg a régi playlistem. Ha most újra felrakom az ITunes-t, akkor letörli a zenéket a Podról?
Hogy lehetne megoldani, hogy a régi playlistem megmaradjon?
Help Pls! Eddig nem mertem ITunest feltenni emiatt, nem akarom elõrõl felpakolni az egészet. Tud valaki segíteni?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
- CTRL+O bill. kombot megnyomom es betallozom a kivant file-t.
- most a listaba kerult fajlon jobb klikk ADD TO PLAYLIST > PURCHASED
- ezutan mar be lehet menni a devicesbe, itt a MUSIC fulre katt
- SELECTED PLAYLIST-et kipottyozve a PURCHASED mappat kipipalni
- alul SYNC gomb katt es feltolti
DE! ez nagyon bonyolult es amint ujracsatlakoztatom az iTunes-hez vmiert eltunik a podrol a zene. amugy is ez a modszer csak zenere igaz, tehat videokat, programokat nem tudok hozzaadni.
tuti van egyszeru megoldas, legy szives segitsetek.
azota felmerult meg egy kerdes:
- honnan tudom hanyadik generacios a podom?
koszi
nekem a 3.0 build 7A341-es software verzio van fent az iTunes-ban.
van ez a manualis feltoltes, ki is pipalom (Summary ful alatt) de vmiert CSAK a kepeknel jelenik meg a browse gomb, amivel a gepemen levo kepeket tallozhatom be, majd tolthetem fel a podra.
a kerdeseim:
-zeneket, videokat, programokat, hogy tudok a gepemrol a kepekhez hasonloan feltolteni a podra?
-alul a kapacitas kijelzon narancssargaval 140MByte egyeb filet jelez. az mi?
-safari bongeszoben az egyik oldalon megnyomtam lent a + jelet es utana az ADD TO HOME SCREEN-t. ezekutan a fomenube bekerult az a honlap. hogy lehet onnan torolni?
elore is koszonom.
Nekem van egy hama márkájú usb adapterem... classicommal mûködik és egy haver touch-ával is... de ez a haver mondta hogy egy másik ilyen adapterrel viszont neki nem mûködött
de egyébként bárhol be tudsz ilyesmit szerezni... lényeg hogy ha lehet akkor elõtte próbáld ki, mivel egyik ismerõsömnek sem volt mind1, hogy melyikkel töltötte... egyikkel mûködött, másikkal nem<#wow3>#wow3>
Nem tudtok valami gyors helyet,ahonnan tudnék beszerezni falitöltõt? Lehetõleg szombatig meg kéne jönnie.Vasárnap hosszabb ideig nem leszek gépközelben és nagyon kéne nekem az ipod?
Ha nem vagyok gépközelben akkor hogyan tudom feltölteni az ipodomat?
Muszáj falitöltõt venni?
szeretnék segitséget kérni hogy van egy ipodom és azon vannak zenék amit a gépemre itunsal szeretnék rögziteni hogy ezt hogy lehetne ?
mert ha alapbol szinkronizálom akkor az ipodon lévö számokat mind letörli.
msi p55(cd53)+(i3(530)+ninja2)+ msi 220gt+fsp zen300w+cm690
regeltem az iTunes Store-ba de nem kapok megerösítõ e-mailt. Meddig kell várni az e-mailre?