3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • Cowboy03
    hát gyerekek, én most utánanéztem ennek az iPod touchnak, de csak arra jutottam, hogy ez nem más, mint egy herélt iPhone. Azért is néztem utánna, mert nekem fontos lenne a nagy kijelzö filmezésre, mert sokat utazok, és élvezhetöbb lenne az iPod nanonál nagyobb képen nézni filmeket, de tud egy csomó olyan fölösleges dolgot, amit nem nagyon használnék ki.

Ösztönzőleg, mondjatok már pár olyan dolgot, ami miatt érdemes lenne rá beruházni egy nano helyett... (a nagy kijelzö és a multi touchot kivéve)
  • gurubefree
    Itt a voda az egyik legszarabb ettol mar csak az orange gatyabb . T-mobil nem olyan rossz .... az O2 meg a "3" a legjobb . Amugy nagyon rossz feltetelekkel lehet hozzajutni az uj iPhone-hoz . Egyszerubb ha megveszi az ember "pay as you go". £330 igy is ugy is lock-os .. csak 24 honapos szerzodessel van ingyen es akkor is £45 havonta !! Az kurva sok penz . Ha £10 feltoltod a top-up kartyad annyit dumalsz amennyit akarsz es meg az SMS sem korlatozott persze O2-n belul .
  • kakaoskalacs
    Ilyenem van AKG 1
    meg ilyenem AKG 2

ezek beválltak nekem :)
  • theone91
    Akkor valamelyik másik ország...
  • Cowboy03
    De a voda 2010 elejetöl arulni fogja nalluk az iPhone-t.
  • gurubefree
    O2 , nem az Orange es meg mindig kizarolagossaggal bir az O2 az iPhone forgalmazasaval.
  • Cowboy03
    AKG-böl milyen fülest vettel? azok komoly fülhallgatót csinálnak, tudom. Nekem fontos lenne a jo minöseg, mivel mindennap hallgatom az mp3-t buszon :)

ah. ez elkeseritö, hogy csak a tmobile arulja...sztem kurvara igazsagtalan az ilyen am.(angoloknal am arulnifogja a voda 2010 elejen) [ON]
  • theone91
    [OFF]Megtörténhet a multiszolgáltatós árusítás, ahogy Angliában is megtörtént a múlt hónapban... A kizárólagos szolgáltatónak (nálunk a T-mobil, náluk azt hiszem az Organge volt) lejárt a szerződése az Apple-el és nem hosszabbította meg azt, így majdnem minden szolgáltató igényt tartott az iPhone forgalmazására. De nem hiszem, hogy ez a közeljövőben megvalósulna nálunk, mert eddig a T-mobil jól jött ki ebből a dologból, mivel erre az egyediségre voltak/vannak rákényszerülve a vásárlók...[ON]
  • kakaoskalacs
    Szerintem t-mobile forgalmaz csak , tudomásom szerint voda nemtudom fog-e :S

amugy aki nem megszálott zene hallgato meg gagyi minosegbe hallgat zenet annak tök8 , hogy milyen fülessel hallgatja.

Én eléggé meglepödtem amikor lecseréltem az apple fülesemet egy agybadugos AKG-ra ég és föld :)
  • Cowboy03
    nemértem, 43ropiért igazán adhatnának hozzá egy normális fülest...mondjuk olyat, amilyet sunyierikszonék adnak a vókmenjükhöz.

tudom am, h nem témába illő, de megkérdezem. Nemtud valaki véletlenül arról, hogy most a voda fog-e forgalmazni ájfónt valaha? Ha igen, akkor mikor?
  • kakaoskalacs

állitolag 20-22 ora
    füles szar
    4,5Gb-s dvd filmet ne tomorits szedj le 700mb-verziot ugyse nezi senki

az akksi szerintem jol birja nekem van régebbi ipodom 2,5 éves és tök jol birja :) NEm hiába drága .. :_D
  • Cowboy03
    sziasztok

Lenne pár kérdésem iPod 5g-vel kapcsolatban.
    Ez a 24órás zenelejátszási idő valós?
    Ugye ennek nem lehet cserélni az aksiját, vagy ha lehet az borsos árral jár. Mennyi ideig bírja átlagban az aksija? (élettartamra gondolok itt) ( előző iPodokbol kiindulva ofc.)
    Amit adnak hozzá füles, az tényleg annyira szar? (nem fikázni akarom, ne értsetek fére)

4.5 gigás dvd filmet mekkorába lehet összetömöríteni, hogy az iPodon nézhessem?

Köszi a válaszokat előre is.
  • kakaoskalacs
    Mellesleg ahol én veszem ott szépen kivannak rakva egy üveges szekrényben rábökök az adott ipodra és már ki is veszi az elado :)
  • theone91
    Nem úgy írta, hogy bemegy egy üzletbe aztán az eladó gyökci és nem képes különbséget tenni a két generáció közt, hanem hogy leemeli a polcról, ahogy általában vásárlásnál szokás lenne... :)
  • LoDMaSt
    mivan?
  • theone91
    Csak általánosítani akart.
  • mate317
    amúgy én még nem láttam polcon apple cuccokat:) boltban kérni kell őket, vagy neten rendelni
  • gurubefree
    Sziasztok

iPod 30GB kijelzohibas .... Van arra mod hogy lementsem rola a zeneket , fenykepeket ???

koszi
  • Atika :o)
    Sziasztok mit tudok csinalni olyankor ha van egy ipod shufflem a 3generacios es ha raszurom gepre dfu modban van hogy tudom visszarakni rendes modba hogy az itunes felismerje??? Koszi
  • kakaoskalacs
    Hulye kérdés volt bocs közben rájöttem :) ami rávan ragasztva a Touchra az a folia szerü papir amin ikonok vannak , ami 3.Gen-es azon a minta papiron több ikon van :D
  • kakaoskalacs
    Nos olyan kérdésem lenne , hogy ha ipod touchot(32gb-s 3g-est) szeretnék venni honnan tudom , hogy amit a polcrol lemelek majd az 3.gen-es vagy 2.G-es? ? Más a doboz vagy rávan irva? Üdv
  • vass17
    A fülhallgató bemenetébe is érdemes bevilágítani, van ott egy kis fehér lemez, ha már nem fehér színű, akkor valószínűleg fürdött egyet a touch:)
  • Sugam
    home gomb ha nemreagal jól, horpadások, képernyő szélén feljövések...
    meg ha valami baja van azt szemmel látod, nagyjából ennyi
  • mate317
    hi!

használt(igaz csak 3 hetes) touch vásárlásánál kell valamire figyelni? valaki szívta már meg így?
  • xxxpaulxxx
    no igen... mindennek van előnye-hátránya:D
  • dx
    sziasztok!
    ipoddal(nano) kapcs-ban lenne egy olyan jellegű problémám ,hogy néha elhalkul a hang és csak akkor jön vissza ha középtájt enyhe nyomás éri, gondolom kontakthiba. erre nem tudtok valami megoldást,ill. kb mennyibe kerülne a javítás?!
  • vass17
    Most komolyan, meg lehet szokni, de ha valaki előtte nano-t vagy touch-ot használt, annak nagyon idegesítő lesz ez a fajta lassúság (pl. coverflownál vagy képnézegetés közben, de akár számugratásnál is). Nekem ez a legfeltűnőbb, ha classic kerül a kezembe.
  • xxxpaulxxx
    hát igaz, ebből felesleges vitát nyitni:)

mivel a classic a legjobb XD
  • vass17
    Csak 2.:)
    Nekem így is megfelelő az internet, ill. játék betöltési sebessége, nem mondanám lassúnak, max akkor vettem volna új generációt, ha több dolgot változtattak volna, de mivel ez nem történt meg, emellett döntöttem.
  • theone91
    Megkérdezhetem, hogy neked melyik generációból van a Touch-od? Remélem nem vagyok túl indiszkrét. :D
  • vass17
    Ez így van.

Én amúgy meglepődtem, hogy normális használat (zenehallgatás, néha számléptetés) mellett milyen jól bírja a touch, szinte nem is kell foglalkozni töltéssel:)
    Persze a filmezés már más tészta és a játék megint, ha még Wifi-vel is keveredik, akkor nem kell semmi jóra számítani:D, de ez így normális, még így is nagyon meg vagyok vele elégedve, hihetetlen, milyen jól el lehet vele tölteni a felesleges időket:)
  • theone91
    *A videónézés természetesen az óriási képernyőre vonatkozik és annak élvezeti értékére, nem mintha a többi iPod ne tudná... :D
  • theone91
    Oké, de még ott a szép, óriási érintőképernyő, lehet videót nézni, játszani (igényes) játékokkal, böngészni estébé...

Ha csakis zenére utaznék (ahogy gondolom Te is), akkor nekem is bőven elegendő lenne számomra egy Classic, sőt talán meghagynám a P2-őt. De nem így van. :)

Máskülönben ostobaság lenne megnyitni egy iPod vs. iPod vitát, minden felhasználónak szíve joga eldönteni, hogy milyen célokra használja bármely iPod-ját és, hogy mennyire van szüksége az adott fícsörökre. :]
  • xxxpaulxxx
    jah, végülis... a touch még kávét is tud főzni... de zenét nem hallgatnék rajtaXD
  • theone91
    Nope... Butácska a Touch-hoz képest... :D
  • xxxpaulxxx
    Vegyetek 160as classicot!:D
  • kakaoskalacs
    adjelmindentamit tudsz egy ipod-ért akármit :D
  • theone91
    Még várok, főleg, hogy még nincs meg rá a teljes keret...
  • kakaoskalacs
    akkor ezt megbeszéltük :D

Link
  • theone91
    Nekem négy gigás a jelenlegi lejátszóm, tömve van zenével és van rajta egy jópár film is, emellett még van majdnem egy giga szabad memória. Véleményem szerint nekem elegendő a nyolc giga.