Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoDMaSt
Próbáltam mindkettõvel, amúgy Nokia 5800, de nem adott nagyobb élményt a touch, bõven megfelel a teló,a classicomat nem cserélném le rá. De saját vélemény, ha nem lenne wifis telóm, csak a touchban bízhatnék, azt választanám, embertõl függ, hogy mennyire wifi addict.

@ Hellomarci

Kérdés, hogy mennyire használható a telefonodon a wifi, mert az tény, hogy a touch-al jól lehet böngészni.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

LoDMaSt
Személy szerint biztos, hogy nem vennék tochot, hanem classicot, mert annak nagyobb a memóriája, wifi elég a telómon, a nagy kijelzõt meg nem használnám ki, és hamarabb is merül.

@ Hellomarci

Gabor1990
Shuffle-nek nem olyan a csatlakozója.

Kureszka
Köszi!

Gigabyte P43-ES3G, Core 2 Duo E7500, AC Freezer 7 Pro, 4096 MB DDR 2 Kingmax 1066Mhz, Gainward Geforce GTS 450 GS, Maxtor 160 Gb,Logitech Formula Force EX,

kakaoskalacs
szerintem nincs olyan aki aztmonjda nem éri meg 😊)
Mellesleg ha inkabb a zenethallgatsz akkor nano sokkal jobb 😊

Igen mindegyik ipod-hoz a fehér usb kábel van "lapos fehér"
és Igen iTunes-al tortenik a zenefeltoltes is

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Kureszka
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne h minden ipod-nak ugyanolyan az adatkábel csatlakozója?("hosszú, lapos")és hogy zene feltöltése itunes-al történik?

Köszi

Gigabyte P43-ES3G, Core 2 Duo E7500, AC Freezer 7 Pro, 4096 MB DDR 2 Kingmax 1066Mhz, Gainward Geforce GTS 450 GS, Maxtor 160 Gb,Logitech Formula Force EX,

22Barna22
szasztok 😄 Touchban gondolkozom. Ki szerint nem éri meg? és akk miért ? 😄

hogy tudok smart playlistet rakni az ipodra?
A kettõ azért teljesen különbözõ. Én pl. szinte mindig zenét hallgatok, annyira nem is vigyázok a dolgaimra, szóval nem utolsó szempont a méret. Szerintem aki egy normális mp3-4 lejátszót akar, annak tökéletes megoldás a Nano, kompakt és nagyon masszív. Nekem ami még fontos lenne, egy jobb akkumlátor, de ekkora méretben nem igazán lehetséges.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

kakaoskalacs
nekem is 4gen-es nano van , Touch-ot szeretnék helyette most ugyis olcsobb lett majd elválik 😊

Szerintem meg egész jó lett, én gondolkozok rajta, hogy lecserélem az újra a 4G-t, úgy is akartam venni egy rádiót hozzá, így legalább meg lesz oldva😄
Közben megtaláltam a touchot is, nem fejlesztettek túl sokat rajta, gondoltam, hogy lesz benne valami nagyobb újítás, de semmi:S

nekem nano 4g-m van, hát 5gbõl csak a rádiót irgylem a többi felesleges egy zenelejátszóba
kakaoskalacs

Gabor1990
Véletlenül tudom, hogy tegnap jelent meg 32 és 64 GB-os változatban. A 8 GB-os maradt a régi, csak olssóbb lett.

Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor jelenik meg a Touch 3. generációja?
Azt tudom, hogy tegnap mutatták be az új Nano-t, de úgy látszik nem egyszerre adják ki õket:l

I.C.ram
Sziasztok van ket elado iPod Touchom. Mindketto 2g-s es 16GB-os.

Az egyik bontatlan, gyari csomagolasaban.
Masik 1.5 honapos, de adok hozza iPhone headsetet (Skypehoz jo) valamitn eyg Belkin szilikon vedotokot.

Mindketto Apple vilaggaris. Privat lehet erdeklodni.
kakaoskalacs
szerintem frissitsd/updateld itunesbol

Sugam
hello, nemrég szereztem 1 ipod touch-t . szeretnék rá játékokat rakni ingynes demo verzió is megteszi app storeból, letöltöm majd ahogy szinkronizálná rá nemtörténik semmi. kiirja sync, 1 mp és semmi nemtörténik. Mi lehet a baj? restore oljam az egész touch-t hátha jó lesz? most 2.2.1 software van rajta 1generációs, nemtudom mennyire rakná vissza , unokabátyámtól kaptam a cuccost és nem érte hozzá.

1-2 tip jól jönne , elõre is köszi ! 😄

beállítások-általános-fõ menü
HöfEE
Eltûnt a music/zenék menü az ipod nanomról. A photos/fotók menü az elsõ. Bármi ötlet? Egyszerûen nem jövök rá már egy hete, hogyan tudnám visszavarázsolni.

Sziasztok!
Ipod touch nál az albumnál kiválasztom az art worokt és ott kiválasztom az albumképet és le okézom de nem jeleniti meg miért lehet ez hogy lehet orvosolni a problémát?
kakaoskalacs
touch szerintem csak filmnezesre jo

én már a touchot is egy viccnek tartom...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kakaoskalacs
nah ezaz 😄 elvégre az egy mp3 lejatszo

LoDMaSt
Hát, nemtom, olyan már nem kéne, ha komoly a hír..minek abba is, zenét hallgatni veszem.

@ Hellomarci

kakaoskalacs
uj ipdok kamerával/fényképezövel jonnek 😄 vicc az egesz szeptemebr 9.én elvileg ..

Agy Halott
az AlwaysOnPC alkalmazast be tudna nekem vki linkelni, mert sehol nem talalom.

koszi
Pistike 007
Vagy na az😄
=nem ismerem ezeket a szerkezeteket.
Thx a helpért.

Shuttle(?) szerintem Shuffle na mind1

Próbáld meg másik usb csatlakozóba dugni.
Vagy tedd újra az iTunes-t.
Vagy próba más gépen.
Pistike 007
Sziasztok!
Nem nekem áll fent ez a probléma, egyik barátomnak. Az a szitu hogy nem tudja iTunes segítségével áttenni a zenéket shuttle-re.
Kérdezem tõletek a gondoltmentet...
😄
iTunes feltesz, ipod bedug, (érzkeli a windows, gonolom az ilyen automata telepítést nem kell elfogadni) de ezután nem tudja itunesban feltölteni zenével, sajátgépben sem találja.
Mi lehet a gubanc?
elõre is köszi!

Hello!

Szerintem ha az automatikus backupot kikapcsolod, az megoldja a problémát.http://itouch.hu/2008/08/backup-kikacsolasa-windowson/
Zan
Szaisztok!

Miért van az,hogy az itunes-om minden egyes szinkronizálásnál szenved,befay,fél évet gondolkodik,egyebek...?Az van,hogy rádugom a gépre az Itouchot aztán elindítom az Itunest,oké eddig ok;aztán felrakok rá valami új zenét,utána elkezd szinkronizálni és meghal az egész,csak akkor tér magához,ha lehúzom a géprõl a készüléket...!Több gépen is használom a touchot,mert két helyen is lakom.Lehet hogy ez a baj?Mert állandóan analizálni akar,meg minden szar.Nem lehet kikapcsolni az itunes-on belül,hogy ne szinkronizáljon,meg ne is analizáljon itt nekem feleslegesen?Mert ez így elég szar...!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

nem tudjátok mikor lesz 6os classichoz tört szoftver?😄

jah értem, akkor ez a kütyük defibrillátora😄

nekem ezt ugy magyarázták, hogy a halott embert is azzal a fém cuccal megrázzák akkor még feléledhet...bioenergia is olyan csak azt külön elektronikus cuccokra fejlesztették ki, remélem sikerül...érdkelõdj
bioenergia?😮
Az mit csinál vele?

sajnos nem:S, minden mobilba beraknak egy "ázás érzékelõt" egy egyszerû indikátor csak nem a lugot meg savat mutatja ki hanem a nedvességet...már probáltam átcseszni szervizeseket...amugy ecneb vidd el egy mobilszerelõhöz bioenergiát vezetnek bele, nekem ugy rendbejött teljesen (sony ericcsonom) sok sikert
szerintem sincsXD

De vidd el szervízbe... ha még garis és játszod a hülyét, hogy nem tudod mitõl lehet, még lehet hogy meg is javítják

szerintem nincs
nah elmondom a viccet ami velem történt:

én hülye f*sz sikeresen csobbantam egy jót az ipod touchommal :S persze rögtön ki is vettem vízbõl kb 20 mpig volt víz alatt... szárítottam 4 napig kb rizs minden játszott... tegnap felraktam töltõre bejött a töltõ képernyõ..amikor csak egy kis piros cuc van az elemben. OKé 2 óra mulva mondom megnézem hátha bekapcsol.. és csodák csodájára bekapcsolt... nah most megint hülye voltam és egy 10 perces töltés után nagy vidáman mondom hallgatok már egy kis zenét, ugyanis hibátlanul ment minden semmi baj minden szines képernyõ oké zene megy stb.. csak ugye lemerült hamar mert nem töltöttem. Visszaraktam töltõre.. azóta semmi ... meg se mukkan... mostmár annyira kikészítet, hogy nemtudok vele mitcisnálni hogy áááá megõrülök.. abban reménykedek h szimplán beszart a akksija és ez lesz a baj hogy már tölteni se tudom.. :S -_- én hülye

volt már vkinek ilyen? vagy nicns rajtam kívül másik ilyen balf*sz az országban?

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Hogyan tudok wifi nélkül ssh-zni?
Agy Halott
probald meg masik gepen, ha az sem ismeri fel, akkor kabel hiba, kontakt hiba; stb.
HöfEE
Hali egy kérdésem lenne. Egy második generációs ipod nanom van. Eddig tökéletesen mûködött semmi probléma nem volt vele, frankó kis készülék, de mai naptól fogva egyszerûen nem hajlandó felismerni sem az itunes sem a windows. Próbáltam áttenni másik usb portra a csatlakozót hátha az a gondja de úgy sem megy. A lejátszó töltõdik szal nem hiszem, hogy az USB lenne a hibás. A készülék is tökéletesen mûködik semmi baja. Viszont a gépem valamiért nem hajlandó felismerni, és hát ez elég gáz mert nem tudok új zenéket felmásolni.

Az Ipod nano 4g-hez szilikontok mért kerül 7200 ftba? mit tud?
Esetleg valaki nem tud olcsobban beszerezni szilikon tokot?
Amúgy ti hogy tudtok SSH-ni. itouch.hu szerint csinálom és mindig azt írja ki hogy túllépte a 15 mp-t. Nincs valakinek valami ötlete?
sajnos ezen csak angol ebookok vannak és nem is a legjobbak.
Agy Halott
lehet tevedek de ez ilyen online ebookos rendszernek tunik

...tehat nem te pakolsz manualisan be dolgokat, hanem olyan mint az appstore, bongeszgetsz es megvasarolod ami fizetos.

bar ebbol kiindulva, ha lementesz egy ebookot a podra, utana ssh-val vagy t-poddal mar be lehetne tenni ugyanoda sajat ebookot, feltetelezve, hogy pdf vagy hasonlo kiterjesztesben menti le.
És hogyan tudok a Stanzára pakolni ebookokat?
kakaoskalacs
neked akartam