3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • Trade
    Sziasztok,
    töltöttem pár képet a touchra,ki is volt kapcsolva a szinkronizáció,
    úgy emlékeztem de miután a fotók megjelentek az ipodon a zenék meg eltűntek.Egy imserősömé a kütyü és nem szeretnék vele rossz viszonyt.
    Hogy lehet visszaállítani a zenéket?
  • theone91
    Mekkora egy kuki vagyok... :D

Tíz perc után, csak leesett... :D
  • theone91
    Jaja, iTouch.hu-n volt róla egy írás nemrégiben.
  • vass17
    Itt elvileg le van írva, hogy kell működésre bírni külső gps vevővel. Valamikor ki kellene próbálni, de sajnos nincs egységem hozzá. Egyébként jobbak ezek a külső vevők, mivel kevesebb igénybevételnek van kitéve az akksi, szóval nem hülyeség, ráadásul annyira nem drágák (pl Nokia).
  • kakaoskalacs
    elvileg van Touch-ra akaszthato GPS vevö de az nemtudom milyen
  • Beast Machine
    Ilyen nincs, haverodnak iPhone kell.
  • MirP
    Halihó! Lenne egy kérdésem! Haver akar venni iPod-ot, de olyat amiben van GPS vevő is! Csak kíváncsiságból kérdezném, hogyha van valakinek ilyen, akkor hogyan működik rajta a GPS? Navigál-e vagy sem vagy a térképeket honnan szedi, vagy esetleg külön szoftver van erre vagy netről szedi? Köszi a választ!
  • kakaoskalacs
    jo sry :D akkor megse

Jah megbizhato :)

• BlastR
    Szerintetek ez megbízható bolt?

AppleBolt
  • xxxpaulxxx
    120as classicra?
    Aha, biztos:D
  • kakaoskalacs
    vegyél ujat baratnönek aztan cseréld el vele :D
  • xxxpaulxxx
    és jól látom, hogy csak 3-4 ezer forintnyi különbség van közöttük?:D
    (8 gigásat szemezgetem barátnőmnek:))
  • theone91
    Az a nyolc ezer nem vág földhöz. Gyorsabb, kellemesebb dizájn, hangszoró stb. Mindenképp a 2.gen-t vedd.
  • kakaoskalacs
    rádio meg kicsivel nagyobb kijelzö
  • xxxpaulxxx
    Azt meg tudnátok mondani, hogy a 4. és 5. generációs ipod nano között a kamerán kívül mi a különbség?
  • kakaoskalacs
    jah azert a 2.gen jobb gyorsabb hangszoros, vekonyabb meg nem hiába 2.gen :) 1. nem ajanlanam
  • Thaison
    Sziasztok!
    Használtam szeretnék venni egy iPod touch-ot.
    Ki is néztem kettőt; egy első és egy második generációsat.
    8 ezer forintos különbség van a kettő között.
    Kérdés, hogy érdemes e megvenni a második generációsat 8 ezer forinttal többért? Tud annyival többet, hogy megérje ?
  • kakaoskalacs
    ez
    ez is
    és ez is
  • masoma
    milyen fülhallgatót ajánlotok ha minőségben (sokágig bírja, nem recseg egy idő után stb.) és hangzásban keresek jót. olyan max 10e de örülnék ha olcsóbban is lenne. előre köszi
    ui. nem fejrerakosra gondoltam hanem fülbedugósra:)
  • Trade
    sziasztok,
    kaptam kölcsönbe egy ipod touchot.Szeretnék rá pdf olvasót telepíteni de nem vágom hogy kell.Itunesba letöltött az application de innentől hogy kell csinálni.Próbáltam ráhúzni az ipodra mint a zenéket de ezt nem engedi vmiért,a szinkronizáció után meg nem jelent meg a touchon a program
    előre is köszönöm
  • vass17
    Pontosan, a füllhallgató a titka! Aki a touch hangzását leszólja valószínűleg még mindig az Apple gyári készletét használja, nekem is teljesen máshogy szól a Sennheiser Cx300II-vel. Mindkettőt le tudom tesztelni, szinte semmi különbség (eleve nem vennék iPodot a hangzása miatt:), de ha ez kell, sztem inkább touch, ha nincs szükséged 160gb-ra.
  • kakaoskalacs
    ugy fogalmaznék hogy nem sokban marad el , közel áll a Classic hangzásához , kiporbáltam jofajta agybadugos ( AKG K324P) fülessel .
    jo fej/fülhallgatoval mindegyik jol szol.

mondjuk én iTunes-ban minden számra +hangeröt tolok , és Touchon is a hangero korlat ki van véve , illetve ottis fel van tolva minden hogy jo hangos legyen .

Jailbreak-hez nemértek ..

énism indig biztosra megyek ha elektronikai cuccot veszek
  • Beast Machine
    Köszi! Touch mennyiben marad el hangminőségben a Classictól? Nagyon észrevehető? Hangerő hacket raktál rájuk, jelentkezik torzítás?

iTouchban hidegen hagy a hangszóró, tökéletesen feleslegesnek tartom.

Jailbreak mennyire éri meg a dolgot? Ha jól értem, ugrik vele a garancia, meg az iTunes-os szolgáltatások, van értelme?

Bocs, hogy ennyit kérdezek, de mielőtt elektronikai cuccot veszek, szeretek a a lehető legalaposabban tájékozódni :)
  • kakaoskalacs
    Üdv! Nos az én észrevételeim

Touch : 1 hete van meg a 3.gen-es 32gb-s Touchom , akku csak akkor fogy vészesen ha egesznap jatszok rajta vagy netezek , hangminőségben nemtudom hova tenni , mindenesetre hangosabb mint az elözö ipodom ami egy nano volt . Hát meg a Touch az Fun ipod :D de teljes mértékben megéri , 1 valami nem tetszik benne a beepitet hangszoro , amelyik zeneben sok a basszus akkor berecseg , de ez lenyegtelen mert ugyis fülesröl hallgatja az ember .

Nos tudok véleményt mondani a Classicrol is van egy régebbi 5G-es 30gb-s ipodom , akkuja kiemelkedöen jol birja pedig már nem mai darab , és hangzásban nalam ö a nyerő :) az Uj Clasic ipodok gondolom még jobban szolnak.

Jah meg Nemárt egy jo füles az ipod mellé mert a gyári nem a legjobb.
    Sennheiser HD 435 fejes az pl kurvajo :) AKG meg Sennheiser márkát ajánlok.
  • Beast Machine
    Üdv!

Készülök venni iPodot, de nem nagyon tudok dönteni a Classic és a Touch között. Valóban igaz, hogy a Touch elmarad hangminőségben és hangerőben a Classic mögött? Az akkuja tudom, hogy gyengébb (vagy legalábbis kevesebbet bír, de ez érthető az extra funkciók miatt).

Van egy Sennheiser HD 435 fejesem, amit a régi mp3 játékosom képes annyira kihajtani torzítás nélkül, hogy a 3-as metrót egyáltalán nem hallom (pedig nyitott füles). Képesek lennének ilyesmire az iPodok?
  • somdav95
    Apple Ipod touch 8gb eladó ! :) Ha érdekel írj pm-et, ott részletesebben leírom :)
  • mate317
    ehhez hasonló kis szaküzletekben mindig olcsóak az ilyen cuccok
  • sherlock1
    Valaki nem tudja miért ilyen olcsó az ipod nano a hardverkerben?
    http://www.hardverker.hu/catalog.php?category_id=148560&product_id=275458&s=MP3 / MP4 / iPod
    Hibás darabokat árulnak vagy mi?
  • mate317
    Kihagytam, de term. olyan is van, hogy csak jobbra-balra engedi.
  • mate317
    Touchon mitől függ, hogy csak felfele/lefele tudok görgetni, vagy szabadon? Eddig számomra tök randomnak tűnik a dolog. (persze azt még értem, hogy ha a képernyő szélén húzom lefele, akkor nem engedi jobbra-balra)
  • kakaoskalacs
    megjött az ipod touch 3.Gen 32gb

Ámulok bámulok nagyon ottvan minden tekintetbem tapikijelző állat :D netezés is jo otthon probaltam routerröl :D
  • Cowboy03
    nemtom, nekem csak a nagy és gyönyörű képernyője miatt kellene inkább a Touch, 70 ropiért találtam 3.gen 36gigás táccsot...hát nemtom, majd valamelyik nap lemegyek mediamarkt-ba meglesni a nano képernyőjét...de én 70ezret soknak tartok érte...használtan meg nem naon szeretnék venni, nemszeretem a zsákbamacskát...wi-fi funkciót meg nemigazán tudom kihasználni, mert csak itthon tudnám esetleg, suliban ha van akkor gyenge, ( diamondom az egyes jelerösségűn nem tud se msnezni se netezni, nemtudom/hinném hogy a touch beérné annyi wi-fi jellel) plusz le is van kódolva, neked gondolom fősuliban van ingyen wi-fi amit kitudsz használni.
  • vass17
    Te kértél tanácsot.., szerintem is nagyon jól használható a wifi BÁRHOL, én pl. gyakran ezen kérem le az emaileket, de böngészni sem utolsó. A videók is sokkal szebbek rajta.., én a nano-t szinte semmi másra nem használtam zenehallgatáson kívül, ez viszont egyfolytában a kezemben van:D
    Ennek ellenére nekem úgy tűnik, hogy jobban bírja az akksi, szerintem megéri az árát (40-45e körül az alap)
  • Cowboy03
    Az oké, hogy van benne wi-fi, és ezáltal tényleg fényévekkel többet tud, DE, te ezt hol használod ki? otthon?:D akkor már ott van az asztali gép v notebook. Iskolában? általában le van védve a wi-fi hálózati kulccsal. Esetleg egy netes kávézó jöhet szóba, ahol ingyé van vájfáj, de nem tudom, hogy neked mennyi időd van ott ücsörészni, de nekem sosincs rá időm.. x) (ne érts félre, nem vitatkozni akarok veled!)
  • masoma
    milyen video convertert ajánlotok a legjobban?
  • mate317
    meg 8g, igaz abba nincs gyorsabb proci, de wifin van
  • mate317
    nézz utána, 40-50 között van új 2g sőt 3g is, igaz 8giga. de a 16 sem 100k ha utánanézel
  • mate317
    wi-fi, ennek minden előnyével: net, mail kliens, google maps, widgetek, facebook, msn, sok letölthető és jól használható program. gyorsulásmérő is van benne. ég és föld mint a nano
  • kakaoskalacs
    öö 3.Genböl 32Gb-s és 64Gb-s van csak ..

Mellesleg nano is tökéletes , a touch meg Fun ipod :D
  • Cowboy03
    Ez csak egy vicc, vagy tényleg 100péz a 3. generációs 16gb-s iPod touch?