Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@ Hellomarci
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
@ Hellomarci
Gigabyte P43-ES3G, Core 2 Duo E7500, AC Freezer 7 Pro, 4096 MB DDR 2 Kingmax 1066Mhz, Gainward Geforce GTS 450 GS, Maxtor 160 Gb,Logitech Formula Force EX,
Mellesleg ha inkabb a zenethallgatsz akkor nano sokkal jobb 😊
Igen mindegyik ipod-hoz a fehér usb kábel van "lapos fehér"
és Igen iTunes-al tortenik a zenefeltoltes is
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Egy olyan kérdésem lenne h minden ipod-nak ugyanolyan az adatkábel csatlakozója?("hosszú, lapos")és hogy zene feltöltése itunes-al történik?
Köszi
Gigabyte P43-ES3G, Core 2 Duo E7500, AC Freezer 7 Pro, 4096 MB DDR 2 Kingmax 1066Mhz, Gainward Geforce GTS 450 GS, Maxtor 160 Gb,Logitech Formula Force EX,
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Közben megtaláltam a touchot is, nem fejlesztettek túl sokat rajta, gondoltam, hogy lesz benne valami nagyobb újítás, de semmi:S
Azt tudom, hogy tegnap mutatták be az új Nano-t, de úgy látszik nem egyszerre adják ki õket:l
Az egyik bontatlan, gyari csomagolasaban.
Masik 1.5 honapos, de adok hozza iPhone headsetet (Skypehoz jo) valamitn eyg Belkin szilikon vedotokot.
Mindketto Apple vilaggaris. Privat lehet erdeklodni.
1-2 tip jól jönne , elõre is köszi ! 😄
Ipod touch nál az albumnál kiválasztom az art worokt és ott kiválasztom az albumképet és le okézom de nem jeleniti meg miért lehet ez hogy lehet orvosolni a problémát?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
@ Hellomarci
Próbáld meg másik usb csatlakozóba dugni.
Vagy tedd újra az iTunes-t.
Vagy próba más gépen.
Nem nekem áll fent ez a probléma, egyik barátomnak. Az a szitu hogy nem tudja iTunes segítségével áttenni a zenéket shuttle-re.
Kérdezem tõletek a gondoltmentet...
😄
iTunes feltesz, ipod bedug, (érzkeli a windows, gonolom az ilyen automata telepítést nem kell elfogadni) de ezután nem tudja itunesban feltölteni zenével, sajátgépben sem találja.
Mi lehet a gubanc?
elõre is köszi!
Szerintem ha az automatikus backupot kikapcsolod, az megoldja a problémát.http://itouch.hu/2008/08/backup-kikacsolasa-windowson/
Miért van az,hogy az itunes-om minden egyes szinkronizálásnál szenved,befay,fél évet gondolkodik,egyebek...?Az van,hogy rádugom a gépre az Itouchot aztán elindítom az Itunest,oké eddig ok;aztán felrakok rá valami új zenét,utána elkezd szinkronizálni és meghal az egész,csak akkor tér magához,ha lehúzom a géprõl a készüléket...!Több gépen is használom a touchot,mert két helyen is lakom.Lehet hogy ez a baj?Mert állandóan analizálni akar,meg minden szar.Nem lehet kikapcsolni az itunes-on belül,hogy ne szinkronizáljon,meg ne is analizáljon itt nekem feleslegesen?Mert ez így elég szar...!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Az mit csinál vele?
De vidd el szervízbe... ha még garis és játszod a hülyét, hogy nem tudod mitõl lehet, még lehet hogy meg is javítják
én hülye f*sz sikeresen csobbantam egy jót az ipod touchommal :S persze rögtön ki is vettem vízbõl kb 20 mpig volt víz alatt... szárítottam 4 napig kb rizs minden játszott... tegnap felraktam töltõre bejött a töltõ képernyõ..amikor csak egy kis piros cuc van az elemben. OKé 2 óra mulva mondom megnézem hátha bekapcsol.. és csodák csodájára bekapcsolt... nah most megint hülye voltam és egy 10 perces töltés után nagy vidáman mondom hallgatok már egy kis zenét, ugyanis hibátlanul ment minden semmi baj minden szines képernyõ oké zene megy stb.. csak ugye lemerült hamar mert nem töltöttem. Visszaraktam töltõre.. azóta semmi ... meg se mukkan... mostmár annyira kikészítet, hogy nemtudok vele mitcisnálni hogy áááá megõrülök.. abban reménykedek h szimplán beszart a akksija és ez lesz a baj hogy már tölteni se tudom.. :S -_- én hülye
volt már vkinek ilyen? vagy nicns rajtam kívül másik ilyen balf*sz az országban?
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Esetleg valaki nem tud olcsobban beszerezni szilikon tokot?
...tehat nem te pakolsz manualisan be dolgokat, hanem olyan mint az appstore, bongeszgetsz es megvasarolod ami fizetos.
bar ebbol kiindulva, ha lementesz egy ebookot a podra, utana ssh-val vagy t-poddal mar be lehetne tenni ugyanoda sajat ebookot, feltetelezve, hogy pdf vagy hasonlo kiterjesztesben menti le.