Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként mi a különbség a 4. és 5. generáció között?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Én csak ezt tudom, ennek ellenére sok ebay-es kiírja, hogy 1 év garancia vonatkozik rá, szóval lehet, hogy az eladót kell megkérdezni ilyen ügyben.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ha esetleg érdekel, pm-ben tudok küldeni linket ebay-eshez. Én sokmindent vettem már így, és soha nem vertek át, a lényeg, hogy megfelelõ eladóval kell üzletelni.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Nézz körül vaterán, beszeljukmac.com-on, enyhén használtat biztos kapsz ennyiért.
Vagy amit ajánlanék az ebay, ott újat is kapsz ennyiért.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
vagy ha nem gyari 3.1.2-t felnyomni, akkor customot kell?
szoval ha iTunes-szel felnyomok 3.1.2-t akkor a BLACKRA1N kepes lesz ugy jailbreak-elni, hogy crackelt programokat is telepithessek iTunes-szal?
mert ugy tom, kulon 3.1.2 mobileinstallation crack nincs.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Amúgy megérte... egy Ipod bármennyit megér, fõleg ha olcsón veszed😄
Én pl ingyen vettem😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
- Hanyas hibakódot ir ki restore közben?Üdv
Tulaj: nem ír ki semmit restore olja és utánna megint az akarja
- És a gép teljesen felismeri?Esetleg dfu modban probáltad a restorét?Üdv
Tulaj: igen felismeri azt hogy kell??
- Végülis szivesen elmagyarázom.kicsit jobban utánanéztem a dolgoknak és észrevettem h televan más külföldi aukciósoldal ien fajta problémás ipodokkal.Nos az eggyik lehetõség az lehet hogy lenyomod a középsõ select gombot és lenyomvatarva rányomod a play pause gombot addig amig kinem kapcsol a gép.utána a legujjab itunessal megprobálod restore-olni.ha ez nem menne kérem jelezd és akkor utánanézek még hogy mi lehet.A hejesirási problémákért elnézést.Üdv
Tulaj: na megcsináltam és ráraktam gépre most azt írta az itunes hogy machintoson formázott a ipod és szerintem azért nem érzékeli a windows
- Ugye amit leirtam az egy reset volt de most megprobáljuk a gépet sima disk modba rakni és akkor muszály a szoftvert ujjrarakni rgo restoreolni kell.Egy pillanat kicsit tesztelem ezt hogyis kell mert iphoneon, touchon tudom de még ipodon ezt nem csináltam.üdv
- Nos megvan.kérlek ird le a végeredményt hogy jólett-e.Na a hold gombot berakod majd kiveszed.utána elkezded nyomni a menü és a közébsõ gombot kb 6 másodpercig amig megjelenik az apple logó.Amikor az Apple logó megjelenik, bocsásd ki a Menut és Select gombokat és tartsd a Selectet és nyomd õt azonnal és a Play/Pause gombolódik, amíg a Disk Mode képernyõ megjelenik.üdv
Tulaj: megvan a disk mode most mit csináljak??
- rádugod a gépre és restore.üdv
Tulaj: nem 😞 kommunikál a géppel de nem akar müködni ennyit ír ki do not disconnect.... az itunes meg megint restore olni akarja
- Semmi hibakódot nem ir ki az itunes mert kiszokott.
Tulaj: nem
Nos szerintetek??? Jah és a kérdezõ nem én vagyok, mert akkor nem tenném fel a kérdést ugyanitt. :B
Szeretnék venni egy Ipod Touch 3gen vagy 2gen, az biztos hogy elég a 8GB,de hol tudnék hozzájutni a legolcsobban?
Érdemesesbb lenne külföldröl beszerezni?
Valami megbizhato dolgo érdekelne....
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
Nagyjából mindenre jó😊
Van egy 80 GB-os IPod-om. Azt tudom, hogy zenét hogy tudok rátenni, de a filmek felrakása nem sikerül. Itunes programot használom. A fizikális állományt fel tudom tenni, de csak úgy jelenik meg, mintha egy háttértárolót használnák. Mi a megoldás? Illetve az mindegy, hogy a divix filmnek mik a paraméterei. Gondolok a file kiterjesztésére, pixel méretre, stb.
Köszönöm a segítséget!
További szép napot mindenkinek!
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Ipod classic 120 Gb-s birtokos vagyok és válogatásokkal (compilation) lenne egy kérdés:
egy jó funkció ez a válogatás dolog pl ha a válogatás egy elõadótól van, de mivan akkor ha több elõadó ugyanolyan nevû számaik kerülnek egy válogatásba? nincs vmi olyan opció amivel ki tudja írni (válogatás esetén) a szám elõadójának a nevét is??
Amúgy meg mire használod? Játék? Film? mert akkor ne csodálkozz😄
Ha csak zenét hallgatsz, akkor nem szabadna neki... bár ha touchot vettél akkor valszeg nem csak zenét hallgatsz
Hát nemtudom én nagyon filozok most mert annyival nem drágább a 32gb-s és az mégis 32gb és nem 8gb 😄
"he new iPod touch is the second Apple pocket device to include hardware support for OpenGL ES 2.0, a newer graphics technology that debuted in the iPhone 3GS. OpenGL ES 2.0 gives developers the ability to use programmable “shaders” to create more impressive and realistic looking visual effects than the first two iPod touch"
Szal Grafikai megjelenitésileg is jobb 😊)
Én is a frissítés elõtt 8 gigás touchot akartam , de így, hogy a 8 gigásat nem frissítették elbizonytalanodtam.
189 euro (mert ausztriában veszem) a 8Gb-s 2.Gen , 289 Euro a 32Gb-s 3.Gen
kell az a 32 gb és a 3.gen miben jobb min ta 2.? tanácsot kérnék 😊
A litium aksikra rá KELL tölteni😄
Szerintem nem lehet a töltést elrontani. Azt mondják, hogy Li-ion akksiknak nem számít a rátöltés, én a nanomat nagyon rendszertelenül töltöttem és nem volt tõle baja.
hagytad állandóan lemerülni?
sose töltöttél rá?
Kb 4 óra után lemerül a touchom. Lehet hogy elqrtam a töltését? Ha igen akkor lehet rajta javítani, vagy aksi ilyen marad?
Ami szívás, mert az elõzõ rendszeren lekellett volna menteni a listádat...
Sajnos mindet újra kell raknod rá:/
vagy hirdetsd meg hamar elviszik gondolomén ...
Szerintetek a 3 hónapja vásárolt 2 gen 32 GB ipod touchomat beszámitják a most kijött 64 GB ipod touch árába?
a touch csak egy giccs... nekem egy zenelejátszó zenét játszon és ne netezni meg ilyen olyan döntögetõs, érintõképernyõs játékokra legyen jó...
és arányaiban rohadt drága a touch...
Classicon simán lehet filmet is nézni... nah meg az a tárhely az nagyon kényelmes... bármikor bárhova vihetsz bármit😊
Április óta van 120asom... nem cserélném le másra semmi pénzért😊
Amúgy nem tudjátok, hogy 6. gen classicra van-e már tört szoftver?