3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • ajem kisa
    A másik kérdésem az azlenne, ha van itt valaki, és méltat a válaszra, hogy amit csinálok vele vidot, azt hogy tudom lementeni, mert még az ájtunsz sem látja!
  • ajem kisa
    Hello!
    Van egy 5G 8gb-os ipod nano-m, és azután keresek a neten, hogy lehet-e pc-ről videot felvinni rá, mert már átkonvertáltam MPG4-be egy videot probaképp, de hiába szinkronizálom, nemkerül az ipodra...
    Ez az első ipodom, ha valaki adna alapinfokat, hogy mit hogyan...?!
    A video érdekelne engem, a zene az egyértelmű...
    Viszont a képek a zenéhez az albumba miért csak párhoz rakja be, holott a többi albumnak is van fotoja (jpeg), de azt nemjeleniti meg, és nemtom hozzárakni sem az itunes-ban sem!
    Köszi!
  • Beast Machine
    Itt kinézel magadnak egyet, és innen megveszed.
  • puma1
    Sziasztok! A napokban szert tettem egy Ipod touch-ra és netről szeretnék hozzá rendelni 1 zöld védőtokot.Google-ba kerestem de sajnos nem találtam. Tudtok esetleg olyan üzletet ahonnét tudnék netről rendelni zöld tokot hozzá? Köszönöm a segítségeket előre!
  • kakaoskalacs
    ja elmegy
  • Cowboy03
    Ha mondjuk 3-as skálán 1-es a wi-fi erősség, akkor azzal még lehet netezni bőven a táccsal?
  • kakaoskalacs
    XviD4PSP 5.0 nevu programmal
  • Thaison
    sziasztok! ipod touch-om van, filmet szeretnék tenni rá ami rendelkezik beégetett felirattal. milyen programmal tudom ezt megvalósítani ?
    lehetőleg olyat mondjatok hogy egy program meg tudja csinálni, ne kelljen hozzá két program.
  • xxxpaulxxx
    minek kéne stop?
  • kakaoskalacs
    stop gomb egyiken sincs asszem play meg pause van nem is kell más
  • CroftManor
    Hali
    Kb két hete vettem egy Apple Ipod Shuffle mp3 lejátszót, scak egy gondom van vele, nincs rajta stop gomb csak play meg pause
  • masoma
    jó a szerviz. lassan két hete várok a fülesre.
  • xxxpaulxxx
    1, a mondatnak nem sok értelme volt.
    2, argep.hu-val sok ilyet találsz és nagyon olcsón
  • Soldiers
    megtudtok olyan online boltot ahol megbízhatóak és van Ipod??
  • Soldiers
    honnan tudok játékot szerezni??
  • theone91
    Nyálazd át a garancialevelet.
  • szeleb
    Hello!
    letöltöttem egy podcastot a gépre de nem tudom berakni a podcast könyvtárba ugyanis baloldalt az itunes-ban csak annyi jelenik meg h music, tv shows, meg movies...tehát csak a zenék közé tudom berakni.így is simán meg tudom hallgatni csak jobban szeretném ha ott lenne ahol a helye van.Vki segítsen.előre is köszi
  • kakaoskalacs
    gyári fülest szerintem siman kicserélik ha szar nem genyoznak :)
  • masoma
    ipod garancia ezek szerint a tartozékokra is érvényes?
  • marcinger
    Sziasztok! A hétvégén vásároltam egy iPod Shufflet, és mikor iTuneson belül próbálnám engedélyezni a VoiceOvert azt írja, hogy nem megy mert nincs netre kötve a gép. Pedig a Store gond nélkül megy. Op rendszer Xp. Nem tudjátok mi lehet a gond?
  • The FlashBack
    nem kell félni a netes rendeléstől. engem még nem basztak át, volt hogy egy honap alatt ért ki a cucc, de kiért. ne aggodj. értelmes helyről kell rendelni, nem nevenincs oldalakrol, olyan helyről ami ismert. Árgép tartalmaz ilyet. Pixmania az egyik legjobb, és legolcsobb. tudom ajánlani.
  • markhy
    Eladó 1db Apple - iPod shuffle 4GB mp3 lejátszó dobozával, t ávirányítós fülhallgatóval, leírással..stb Teljesen új!
    Garancia: 1 év

* TEL: 0620-5013582
  • Beast Machine
    reklámszevasz
  • janzol
    hi!
    ha valakit érdekel olcsón apple termék az vegye fel velem a kapcsolatot!!!
    email: [email protected]
    msn: [email protected]
  • kakaoskalacs
    hat odamész egy apple kereskedesbe ahol vetted megmutatod ez a helyzet aztan ha mukodik a csere akkor kicserélik ..
  • masoma
    ipod nano garanciába beletartozik az is hogyha a fülhallgató elhalkul (elég durván), de működik akkor kicserélik?
  • mate317
    a legtöbb boltba mikor megrendeled, választhatsz személyes átvételt is
  • Agy Halott #2802
    megoldodott, akarmit beirhatok, csak a lenyeg, hogy amikor a Touch-on is keri a jelszot, akkor oda is azt kell beirni es maris parositva van a laptoppal.
  • theone91
    A legtöbb bluetooth-os készülékben az alapértelmezett kód 1234 vagy 0000 szokott lenni, de gondolom ezeket próbáltad már... :)
  • Agy Halott #2800
    van nekem egy 2generacios iPod Touch-om 3.1.2-es firmware-rel es szereztem egy bluetooth progit a laptopomra es szeretnem parositani a touchot a laptoppal, de sajnos passkeyt ker.

koszi

az lenne a kerdesem, hogy mi a default passkey ezekben?
    koszi
  • xxxpaulxxx
    csak az a gond, hogy ahogy látom ez ilyen rendelős hely...és én helyben akarom megvenni mert:
    1, látom, hogy valóban azt kapom
    2, itthon nem gyanakodnának, hogy honnan van zsebből ennyim, meg hogy minek költök ennyit:D

Nem tudsz egy ilyen boltot, ahol ennyiért, ott helyben át tudom venni?
  • mate317
    (ja és 44ért már találsz touchot is, de te tudod minek örülne az illető meg mennyit szánsz rá)
  • mate317
    bízhatsz az ilyen helyekben, király hogy ilyen olcsó árakat tudnak tartani nem kérdés hol kell megvenni itt vagy nagyáruházban
  • kakaoskalacs
    Ár: 26.250 Ft + Áfa (Br. 32.813 Ft)

siman megéri :) nem atbaszas
  • xxxpaulxxx
    ipod nano 5. gen 8 giga... ugye ilyet szeretnék venni ajándékba
    boltban 40-50 között látom, de neten, árgép szerint 30akért is lehet kapni:
    itt
    lehetséges ekkora árkülönbség bolt és bolt között?:D
  • mate317
    hát én nem bírnék úgy zenét hallgatni, hogy kapom mástól. az olyan mintha rádiót hallgatnék. mondd meg neki töltsön le magának zenéket és hallgassa azokat
  • Trade
    az a baj hogy ő is kapta az ipodot már zenékkel együtt.
    Manualra állítottam pedig a zenék szinkronizációját.Mégis letörlődtek
    Kérte hogy előtte mentsem le és csak azután piszkáljak hozzá.
  • mate317
    ne aggódj, ő majd szinkronizál egyet a saját gépéről és rámennek a zenék
  • Trade
    itunesom
  • Trade

Miért nincs nálam olyan hogy Enable Disk use ??