3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
#2869 Sztem akkor keresd meg Gianni27-et a PH bazáron, nála biztos van raktáron. -
#2868 mindkét online boltban megrendeltem már, ahol 45-ért kapható és annyit írtak mindkét helyen hogy X napra megérkezik, majd az X napon írtak egy emailt, hogy határozatlan időn belül tudják csak szállítani
ha valamit nagyon utálok, akkor az az, ha így átbasznak és ha valamire sokat kell várni. Ha alapból odaírják, hogy határozatlan időn belül tudják csak szállítani, akkor meg sem rendelem. -
#2867 Sztem inkább vegyél újonnan egyet. Már lehet 45 körül kapni zsír újan, használtan se sokkal olcsóbb ennél.Persze ez csak az én véleményem. -
#2866 hello!
hamarosan egy 8gb-os 2g-s ipod touch tulajdonosa leszek (ha találok végre egy helyet/személyt ahonnan/akitől megvehetem)
a kérdésem az lenne, hogyha használtan veszek egyet, akkor mire kell odafigyelnem, ha lehetőségem van vásárlás előtt megtekinteni élőben? tudom, hogy ne legyen szarrákarcolva, meg repedve, de lehet-e a cuccnak valami olyasmi hardveres, baja ami esetleg elsőre nem is tűnhet fel? -
#2865 Ugyanezen az oldalon meg tudod nézni, hogyan kell jailbreak-elni. -
#2864 Hátha segít... -
#2863 Hello holnap után jön meg az ipod touch 3g készülék és azt szeretném megtudni, hogy ezt a jailbreaket hogy lehet megcsinálni rá? Egyátálán nem értek hozá.Vagy ez csak annyi hogy letöltöm valahonnan és ráteszem? vagy hogy? Amúgy ez a jailbreak ezt ha ráteszem mivel lesz jobb? azon kívűl hogy mennek a játékok. Aki ezt leírná nekem magyarul,érthetően nagyon megköszönném -
#2862 érdekes, nekem a 3gen-es(32gb-s) alap 3.1.2vel jött és tudtomal iTunes frissiti már a régebbi modelleket is ingyen -
pirosBoci #2861 itt van 4 juro nekem
a mostani os 2.2.1, de mind1 4juro nem sok ugyis megveszem
copipészt nekem nincs 2gen be, a blutusz benne van csak kell hozzá az update. -
#2860 Cydia-t hogyan tudom eltuntetni ipodrol? mert amikor inditom mindig kifagy a program :\
Vagy Cydia nem isk el ahhoz hogy letoltot gameket tudjak touchra rakni? -
vass17 #2859 bluetooth már a 3.0-tól kezdődően megjelenik, copy-paste alatt meg nem tudom mit értesz, szerintem az mindig is volt... -
#2858 lol? az updatelés ingyé van
Vagy én nemértem mit szeretnél
-
pirosBoci #2857 touch(2g) ra megveszem 4 juroért a 3.1.2 update t és van blutooth meg copipaszt? -
#2856 alant tablazat -
#2855 Hello mi a különbség az ipod touch 2g és a 3g között? -
PunkZoli #2854 az igazat megvallva faszom kivan az itunes-al, ezért eladnám budapesti személyes átvétellel az ipod shuffle-met (második generációs-1giga)
jól működő, doboza megvan... garancia nincs, én minden nap ezt hallgatom
privátban mondasz egy árat, ha tetszik akkor biznisz -
xxxpaulxxx #2853 első körben resetelje kompletten itunes-al
második körben szervíz -
#2852 Segitség: Haveromnak van egy 16 GB iPodja, ahányszor lemerül, annyiszor eltűnnek róla a zenék. Van valakinek valami ötlete? -
#2851 classicra nemjo jatek :) az zenethallgatni van :) -
masoma #2850 feltöröd akkor ingyen, ha ituneson akarsz, akkor játékonként 5 dolcsi. vagy hallgatsz inkább zenét rajta... -
#2849 iPod classicom van,vhogy játékokat lehet rá rakni? -
#2848 A jobb oldali leírásban össze tudod hasonlítani a generációkat. -
barnazo #2847 Sziasztok! Mi a különbség a 2. és 3. generációs touch között? -
#2846 lol én is meglepodtem :D én kérek elnézést :) -
#2845 Nemhiszem el!!!:D
Az elöbb néztem meg total commanderrel a fájljait, és vazze a DCIM mappában bennevan a saját felvett video, és kitudom másolni simán belöle!
Nemis gondoltam erre, mert az almábol kiindulva, azthittem, hogy mégcsak látnisem fogja a total c...
Azért kösz a segitséget! -
#2844 nincs 16gb-os 3genes az egy 2genes uj szoftverrel ha jol tudom -
#2843 A tényen ez még nem változtat, NINCS 16 GB-os 3G iTouch. -
#2842 De ha nincs 3. generációba 16gbos verzió akkor ez mi?katt
És ez lehet hogy ezen az oldalon 32gb csak ennyibe kerül vagy ez nem is 3. generációs csak elvan írva vagy nem is új hanem használt mert nincs oda írva? Valaki rendeltmár innen ettől a cégtől, megbízható?
Előre is köszönöm, és Boldog karácsonyt mindenkinek! -
#2841 majd a köv ganarciosban MÁR le lehet menteni :D ahogy ismerem az uzletpolitikajukat :_D -
#2840 Oké, köszönöm!:)
A videot sikerült felrakni rá végre, bekellett pipálni a videoknál nemtommár mit is, aztán ujra szinkronizáltam!
Bár az, hogy nemlehet lementeni gépre az ipoddal készült videokat, azzal most tényleg mi a baja az almának?:)
Ilyet öcsém...leszedem holnap a kocsimrol a gumikat, és elmegyek az almaház elé elégetem elöttük, és tüntetni fogok! -
#2839 Mellesleg nekem volt 4.Genes nano-m és arra tökre jol rámentek a filmek szoval nemtudom mennie kell :) -
#2838 amit felveszel az ipodon marad csak sajna :)
Kép lennt
-
puma1 #2837 köszi! Esetleg vmi magyar oldal nincs esetleg ahonnét lehetne egyáltalán rendelni? -
#2836 Köszi!
Azt a progit szedtem le, mert lentebb is irtad, de az itunes-be bemegy, de amikor szinkronizálom, nincs az ipodon, pedig MPG4-ben van már!
Egyáltalán ez lejátszik ilyen videokat?
(ajándék volt, nemakartam én ipodot!):)
És amit felveszek a kamerával? Kisem lehet szedni pc-re?
Az itunes mégcsak látni se látja, a sajátgépben pedig nincs semmi video...
-
#2835 én ugyszoktam az album covereket hogy kijeleoleom a zeneket majd jobbklikk --get info--majd INfo fulon artworkhoz behuzom a kivánt képet és ok gomb.
Videot pedig a XviD4PSP 5.0 nevu programmal feliratot is éget meg minden . -
#2834 8 32 64 -
#2833 meg az igaz hogy ipod touch 3 genbe. nem létezik 16gbos? -
#2832 Attól függ, hogy akarsz-e rajt filmet nézni normális minőségben?
Ha igen ==> 16GB
Milyen formátumúak a zenéid?
MP3-hoz legtöbbször elég 8GB, de losslesshez kevés lesz!
De az árkülönbség a döntő: ha nem olyan sok, akkor érdemes a nagyobbat venni! -
#2831 Te tudod, hogy mennyi zenéd/filmed van, és hogy mennyit akarsz rátölteni, attól függ. -
#2830 Hellosztok ipod touchba 8gb vagy 16gb-os verziót érdemes megvenni?
Elég a 8gb ? vagy az kevés? válaszokat előre is köszönöm