Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kakaoskalacs
Nos olyan kérdésem lenne , hogy ha ipod touchot(32gb-s 3g-est) szeretnék venni honnan tudom , hogy amit a polcrol lemelek majd az 3.gen-es vagy 2.G-es? ? Más a doboz vagy rávan irva? Üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

A fülhallgató bemenetébe is érdemes bevilágítani, van ott egy kis fehér lemez, ha már nem fehér színû, akkor valószínûleg fürdött egyet a touch😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Sugam
home gomb ha nemreagal jól, horpadások, képernyõ szélén feljövések...
meg ha valami baja van azt szemmel látod, nagyjából ennyi

hi!

használt(igaz csak 3 hetes) touch vásárlásánál kell valamire figyelni? valaki szívta már meg így?

no igen... mindennek van elõnye-hátránya😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sziasztok!
ipoddal(nano) kapcs-ban lenne egy olyan jellegû problémám ,hogy néha elhalkul a hang és csak akkor jön vissza ha középtájt enyhe nyomás éri, gondolom kontakthiba. erre nem tudtok valami megoldást,ill. kb mennyibe kerülne a javítás?!

Most komolyan, meg lehet szokni, de ha valaki elõtte nano-t vagy touch-ot használt, annak nagyon idegesítõ lesz ez a fajta lassúság (pl. coverflownál vagy képnézegetés közben, de akár számugratásnál is). Nekem ez a legfeltûnõbb, ha classic kerül a kezembe.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

hát igaz, ebbõl felesleges vitát nyitni😊

mivel a classic a legjobb XD

Csak 2.😊
Nekem így is megfelelõ az internet, ill. játék betöltési sebessége, nem mondanám lassúnak, max akkor vettem volna új generációt, ha több dolgot változtattak volna, de mivel ez nem történt meg, emellett döntöttem.

theone91
Megkérdezhetem, hogy neked melyik generációból van a Touch-od? Remélem nem vagyok túl indiszkrét. 😄

<#eljen>Ez így van.

Én amúgy meglepõdtem, hogy normális használat (zenehallgatás, néha számléptetés) mellett milyen jól bírja a touch, szinte nem is kell foglalkozni töltéssel😊
Persze a filmezés már más tészta és a játék megint, ha még Wifi-vel is keveredik, akkor nem kell semmi jóra számítani😄, de ez így normális, még így is nagyon meg vagyok vele elégedve, hihetetlen, milyen jól el lehet vele tölteni a felesleges idõket😊

theone91
*A videónézés természetesen az óriási képernyõre vonatkozik és annak élvezeti értékére, nem mintha a többi iPod ne tudná... 😄

theone91
Oké, de még ott a szép, óriási érintõképernyõ, lehet videót nézni, játszani (igényes) játékokkal, böngészni estébé...

Ha csakis zenére utaznék (ahogy gondolom Te is), akkor nekem is bõven elegendõ lenne számomra egy Classic, sõt talán meghagynám a P2-õt. De nem így van. 😊

Máskülönben ostobaság lenne megnyitni egy iPod vs. iPod vitát, minden felhasználónak szíve joga eldönteni, hogy milyen célokra használja bármely iPod-ját és, hogy mennyire van szüksége az adott fícsörökre. :]

jah, végülis... a touch még kávét is tud fõzni... de zenét nem hallgatnék rajtaXD

theone91
Nope... Butácska a Touch-hoz képest... 😄

Vegyetek 160as classicot!😄

kakaoskalacs
adjelmindentamit tudsz egy ipod-ért akármit 😄

theone91
Még várok, fõleg, hogy még nincs meg rá a teljes keret... <#idiota>

kakaoskalacs
akkor ezt megbeszéltük 😄

Link

theone91
Nekem négy gigás a jelenlegi lejátszóm, tömve van zenével és van rajta egy jópár film is, emellett még van majdnem egy giga szabad memória. Véleményem szerint nekem elegendõ a nyolc giga.

kakaoskalacs
Vedd figyelembe , hogy mire akarod hasznalni , elötérbe helyezed a filmeket , és a zenek visszaszorulnak , vagy teletömöd jatekokkal , vagy éppen csak zenet raksz rá . Ennek megfeleloen döntsd el mekkora tárhely kell.

Én ugy vélem nekem megéri a +Xezer pénzt az ujabb gen , mondjuk én inkabb a tesztekre hagyatkozok . Én személy szerint 8gb-osat nem vennék (8gb-s ipod nano 4gen-em volt már és kevesnek bizonyult a tárhely , mondjuk mobil merevlemeznek is hasznaltam .)

theone91
"Csak"... Az én Samsung P2-õm akksija az ígért élettartalmának felét alig köhögi...

Én meg azon filózok, hogy a prociteljesítmény és a kapacitás különbsége a két generációnál meg éri-e azt a plusz ikszezer forintot.

Böngészni már tuti, hogy jobb a legutóbbi revíziónál.
Süketduma mode on: Mondjuk az ilyen tesztek függenek a Wi-fi hálózat pillanatnyi terheltségétõl is.

Framrate különbséget nem igazán tapasztaltam a játékoknál (a YouTube-ra alapozva 😄), a töltési idõ viszont igen kedvezõ a 3rd Gen-nél...

kakaoskalacs
Sajnos én csak speed tesztet olvastam
Link

de kb 3 héten belul nekem is lesz Touchom 3.Gen-es 32gb-s.
youtubeon van speed test

Link

Mellesleg kulföldi teszteket olvasva arra jutottam hogy a 3.Gen sokkal jobban megéri , egy a negativum hogy a 36 ora helyett 30 orat bir zenehallgatassal. 😄

theone91
Értem. Megkérdezhetem, hogy neked melyik generációból van (ha van Touch-od)?

(Volt-e már szerencséd összehasonlítani, a 2. és 3. gen-t? Vélemény a különbségrõl?)

kakaoskalacs
az nem 3.Gen csak a szoftver más rajta frissitve van vagy mi , de belul ugyanolyan mind a 2.Gen és lassabb a tenyleges 3.gen-es Touchoknal (32 és 64gb-s)

theone91
Nem is tudtam, hogy 3rd Gen-bõl is van nyolc gigás... Bocs, az ostoba kérdésem / kijelentéseim miatt, eddig nem igazán tájékozódtam, a készülékkel és a generációs különbségekkel kapcsolatban.

kakaoskalacs
Mellesleg inkabb nezelodj vagy ITT

vagy kulfoldrol rendelj

kakaoskalacs

theone91
Sziasztok! Egy n00bie kérdéssel nyitnám a tápigbeli létemet 😄

Mo-n hivatalosan hol tudnék (nem használt) 3. generációs Touch-t vásárolni?

Ameddig meg nem torik a csatlakozo😄

nekem egy 3500 forintos sony van és... jó😄

kakaoskalacs
Igen észrevettem énis mert miutan posztoltam a hozzaszolasomat utanna neztem 😄 érdekes

Ugy tudom h ugyanaz a 2, csak mas markanev alatt futnak😊

kakaoskalacs
Hát nekem fulhallgatobol volt sennheiser fulre csipptethetös , meg ami már egy éves az AKG K324P . Utobbi már "agybadugos " szoval "nagyon durván kiadja a mélyhangokat, mintha egy subwoofer szólna az ember fülében és tökéletesen kizárja a külvilágot (így kisebb hangerõ is elég, szóval kevésbé káros)"

😄D

Enyhén durva<#wow1> Úgy látom ennek nincs hiánya basszusból, legalábbis a videó meggyõzõ😄 Nekem éppen csak a design+szín nem tetszik.

Nekem a fülhallgató okozott nagy fejtörést, miután elolvastam millió tesztet, vettem hozzá egy Sennheiser Cx300-II-t. 8k volt, tehát olyan középkategória, viszont 2 év garancia van hozzá. 1 év alatt leamortizáltam két fülest is, szóval ennyi kell is😊 A hangzása teljesen más (az Apple/Sony-nál mindegyik jobb), nagyon durván kiadja a mélyhangokat, mintha egy subwoofer szólna az ember fülében és tökéletesen kizárja a külvilágot (így kisebb hangerõ is elég, szóval kevésbé káros). Ajánlom mindenkinek, sokkal élvezhetõbbé tette a touch hangzását.
Gondoltam ezt leírom, ha valakinek hasonló problémája lenne😊

kakaoskalacs

ez tetszik 😄

Egyébként mi ilyet használtunk egész nyáron:

Link

A hangzása nem különleges, egyedüli elõnye ezeknek, hogy jól mutat rajta az ipod és közben még töltõdik is😊 És ennek egész jó volt az ébresztõórája is, de nem olcsó (90-100 dollár) és itthon már alig lehet kapni.

kakaoskalacs
hmm ez tenyleg irreálisan drága :\

Már nem igazán lehet ezt kapni, találtam pl ebayen, de irreális az ára. Ha jól emlékszem ez itthon olyan 50-60k között volt?

kakaoskalacs
Nem kell feltetlen dokkolós 😊 de köszi a választ

Sajnos Ipod dockolosat nem tudok, illetve egy sonyt ismerek jobban, de a hangzasat ossze se lehet hasonlitani a Logitech z4-mel. Es meg dragabb is volt... Szoval ha nem fontos a dock, akkor z4, elerheto aru, tisztan szol es a basszusa is jol szabalyozhato. Annyira nem hangos, de tarsashazba meg ez is tobb a soknal. Ha jobb kellene, akkor valamelyik thx minositesut.
Lehet hogy felreertettelek, ha ragaszkodsz a dokkoloshoz, akkor le kell mondanod a nagyobb basszusrol, vagy dragabb arkategoria.

kakaoskalacs
Tudnal mutatni párat ami megéri ,és árban sem veri ki a biztositekot 😊 ?

Tul van arazva, ennel komolyabb hangfalszettet is lehet kapni ennyi penzert.<#circling>

kakaoskalacs

Ilyet lehet még kapni és ha igen hol mennyiért valaki tudja? 😊

k O T T A
windows 7hez itunes-t honnan tudok szerezni? mert honlapon eddig csak 32bites letölthetõ verzióval találkoztam
plusz mostanság még tölteni sem akarja usbrõl, pedig garantáltan mûkszik az usb csatlakozó és a kábel is😞

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Nem tudjátok, hogy 6os Ipod classichoz hogyan tudnék leszedni ingyenes játékokat itunes store-ról, mert ott csak iphone/touchoz találok...

qetuol
szal az a kérdésem h lehet e mappákat létrehozni az ipod nanoban (4th gen) és onnan lejátszani zenét? mert az ituneson keresztül bevitt zenefájlok mind egy halomban vannak..

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Te tudod, elõbb-utóbb az 5.gen-nek is hasonló ára lesz, kérdés, hogy mikor😄

balee4
A rádió nem lenne rossz, lehet várok még a vétellel.😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hát van egy pár: az újban van (videófelvevõs) kamera, rádió és számolja a megtett lépéseket. Ettõl függetlenül a 4. is nagyon jó, abból kapsz újat mindenestõl 136 dollár körül.