459
  • Sephi
    Ohh man! Koci! :D
  • Seth
    R-el sliccet le oszt tűz :)Ö
  • Sephi
    Na most ez lehet hulyen fog hangzani de

HOGYA banatba lehet ebbe a jatekba pisilni? :D
  • Apokrif
    Köszi
  • Opelfan
    Utána nézek! Nem vagyok benne biztos de mintha ki kellene, lépnie a proginak abból a szobából és valami más helyre el kellene, hogy tegyen.
    Megnézem mi az uccsó mentésem, megpróbálok segíteni.
  • Opelfan
    Úgy lehet kicsinálni mint a crochy vagy milyen figurát a normál Postal2-ben. A rakétavetővel kell aprítani a gyereket, kb 4-5 jó célzás után megfekszik. Ha a rakétavetővel lősz láthatod is, hogy fél és menekül ezért néha nehéz eltalálni.
  • Apokrif
    Bocs hogy 2x ment!
  • Apokrif
    Hello Mindenki!

A Postal 2: Apocalypse Weekend-nél a Publisher office után amikor megölöm azt a rakétás szoftverkalóz főnököt, utána mit kell csinálni, mert nem enged ki, és utána csak abban a szobában vagyok. Ott ahol a fellegekből hullanak a dollárok. Ahol bementem az az ajtó zárva, másik ajtó meg nincs. Csak a széfek ajtaja van nyitva, de azok meg be vannak falazva pénzzel, amit meg nem lehet összeszedni. Neked meg van a mentés utána? És hogy lehet Pisilni, nekem görgö se viszi oda? Nem küldenéd el nekem a mentésed vagy valami megoldást írj légyszi: [email protected] Köszi
  • Apokrif
    Hello Mindenki!

A Postal 2: Apocalypse Weekend-nél a Publisher office után amikor megölöm azt a rakétás szoftverkalóz főnököt, utána mit kell csinálni, mert nem enged ki, és utána csak abban a szobában vagyok. Ott ahol a fellegekből hullanak a dollárok. Ahol bementem az az ajtó zárva, másik ajtó meg nincs. Csak a széfek ajtaja van nyitva, de azok meg be vannak falazva pénzzel, amit meg nem lehet összeszedni. Neked meg van a mentés utána? És hogy lehet Pisilni, nekem görgö se viszi oda? Nem küldenéd el nekem a mentésed vagy valami megoldást írj légyszi: [email protected] Köszi
  • Methylisocloro
    sajnos közelitettek a hagyományos fps-ek felé

azt a rakétás szoftverkalóz főnőköt hogy kell megölni?
  • Opelfan
    Sziasztok!

Éppen ma nyomtam végig a gémet. Hááát...nekem a sima Postal 2 sokkal jobban tetszett. Nem tudom, Ti hogy látjátok ezt. A régiben sok olyan szitu volt amelyeken jókat lehetett nevetni, most meg azt vettem észre, hogy félek, ami utoljára a Wolfeistein 2-ben és a Doom 1-2-ben fordult elő , olyan rémálom szerű az egész gém. Cheat nélkül a katonás pályát nem tudom, hogy lehet megcsinálni mert olyan kevés a fegyver (nincs Macheta) az elsősegélydoboz és a golyóállómellény, a katona fejét meg lehet csapkodni a kalapáccsal napestig, semmi baja se lesz .
    Egyébként HL1-es motívumokat véltem felfedezni a játékban (főként a katonai bázisra gondolok).
    Egy kérdés: Hogyan lehet pisilni? Mert nem találtam a Controllsnál beállítási lehetőséget viszont ha az egér görgőjét használom akkor megtalálom a nadrág ikont és lehet dobni a sárgát.
  • Charadras
    ez minden esetben így van; mountold be az image file-t (vagy tedd be a CD-t) és amikor kiírja ezt megint, akkor simán indítsd el a setup exe-t! Tuti működni fog.
  • Cicero
    Miért van az, hogy berakom az AW cd-t és azt írja hogy hogy "this disc is damaged or dirty", nemértem.. semmi sérülés, kosz nincs rajta, lehet hogy az a gond hogy RW a cd?
  • Cicero
    Nincs fent csak az orosz verzióé, már néztem
  • SNAKE01
    Cue fájlt te is tudsz csinálni!!!!
  • Duddits
    Ha van MSN-ed vegyél föl és átküldöm!
  • Duddits
    http://www.serials.ws
  • Cicero
    a cue az kb 74kb :))) Serialt tudsz adni?
  • pasquale
    nemhiszem mivel a freenail tárheje (asszem ) nem több 6 megánál...
  • Cicero
    Valaki eltudna küldeni egy 743mb-os bin fájl cue társát a [email protected]?
  • Cicero
    Dehogyha feltelepítem a Share The Paint és a telepítés után rögtön felteszem az AW-t akkor se?
  • pasquale
    eleve nem tudsz mind2vel jáccani, mert az aw-t a share the painre teszed.. szal hétfőtől péntekig nysomod.. utána ráteszed az awt és ugy játsz6tsz szombat.vas..
  • Istencsászár
    nemhinném az hozzá kapcsolodik majd
  • Cicero
    Sziasztok!

Lehet, hogy felmerült ez a kérdés, de ha elkezdem nyomni kiegészítővel a Postal 2-őt Hétfőtől, akkor tudom használni majd az expes fegyókat?
  • Methylisocloro
    Muszáj volt kiszedni ezt a városban mászkálást mert a sok agyatlan FPS játékos eltévedt a városban.
  • Christian
    végigtoltam. Nem volt valami nagy szám, szvsz az alap Postal 2 jobb volt. Nem teccett az, hogy nem lehetett szabadon mászkálni a városban(csak 2x), hanem folyamatosan jöttek a küldik. A főmenüben lévő csajszi is hiányzott a gémből
  • Szikorarobi
    Sziasztok!
    Dude szive nalam is dobog mar!
    Jo kis moka!
    Kar hogy az ellenseg eleg buta de amugy kiralysag!
    Igazi szorakozas.
    Ami piszkosul hianyzik az hogy 2 nyomjuk egymas mellett.
    Asszem a Quake ben volt olyan.
    Legnehezebben nyomtuk a kolykokkel egyutt hol ketten hol harman.
    Ha lenne ilyen a Postalban mindent verne sztem. (Single ben)
    Felraknank legnehezebre es GYIIIILOOOOOOK!
    Kar hogy nincs ilyen!
  • fitutufi
    új vidikártya
  • dardevil
    Végigvittem !
  • dardevil
    Hogyan lehetne javítani rajta ?
  • fitutufi
    elég szar a graf nálad
    (ezt már neked több× is mondtam) :)
  • Christian
    a térkép hova tűnt? beállítottam az "m"-re, de nem hozza elő. Valami tipp?
  • dardevil

• Charadras
    Ó, vazze, igazatok van... na, erre nem gondoltam Hát, a f@sz kivan, most akkor újratelepítem... qra rühellem, ha egy játék magyarul beszél; a Postal-nál meg különösen, olyan szép baritonja van Vagy van vmi más ötlet? Lehet a GS-es verzióból valahogy irtani a magyar hangot? Asszem ugyanis, hogy miután meglett a GS-es P2: StP, töröltem a "sima" Postal 2-m biztonsági másolatát...
  • pasquale
    ja elég valószínű .. gondolom a gélymsztáros copyt tetted fel..
  • PLackó
    lehet mert magyar nyelvű postal2-re raktad nem?
  • Charadras
    Hi! Na, felraktam kedvenc játékom kiegészítőjét, angol nyelvű, meg minden fasza, csak egy furcsa: a Postal Dude (azaz én) néha MAGYARUL szólal meg (pl. "ááá, ez jó cucc" stb.) - még a setupban is, amikor be lehet állítani, hogy milyen tónusban szólaljon meg a narrátor, van egy olyan opció, ami magyar nyelvű... ez meg hogy a görcsbe'lehet? Találkozott már vki ilyennel?
  • fitutufi
    kaptam mancsetát, husángot(óriás kalapács szerű), rakétalövőt
    már teljes a pusztítás :D
    még lesz asszem kasza is :DD arra kíváncsi leszek
    zombik nem valami értelmesek, hánynak rád , meg csapkodnak,
    a kommandosók ha észrevesznek az már baj van belőlük sok és csak rakétával döglenek meg egyszerre fejükbe legalább 3 shotgun-t bele kell lőni

itt van egy kép a késsel milyet lehet csonkolni :D
  • pasquale
    jah elég jó kis kiegészítő csak nem lengyel hang és franci a felírat lenne
  • fitutufi
    most nem nagyon van időm tolni, de 2 nap az gyorsan elmegy benne szval nem siettetem, de majd írok...