459
-
#139 Ohh man! Koci! :D -
#138 R-el sliccet le oszt tűz :)Ö -
#137 Na most ez lehet hulyen fog hangzani de
HOGYA banatba lehet ebbe a jatekba pisilni? :D -
#136 Köszi -
#135 Utána nézek! Nem vagyok benne biztos de mintha ki kellene, lépnie a proginak abból a szobából és valami más helyre el kellene, hogy tegyen.
Megnézem mi az uccsó mentésem, megpróbálok segíteni. -
#134 Úgy lehet kicsinálni mint a crochy vagy milyen figurát a normál Postal2-ben. A rakétavetővel kell aprítani a gyereket, kb 4-5 jó célzás után megfekszik. Ha a rakétavetővel lősz láthatod is, hogy fél és menekül ezért néha nehéz eltalálni. -
#133 Bocs hogy 2x ment! -
#132 Hello Mindenki!
A Postal 2: Apocalypse Weekend-nél a Publisher office után amikor megölöm azt a rakétás szoftverkalóz főnököt, utána mit kell csinálni, mert nem enged ki, és utána csak abban a szobában vagyok. Ott ahol a fellegekből hullanak a dollárok. Ahol bementem az az ajtó zárva, másik ajtó meg nincs. Csak a széfek ajtaja van nyitva, de azok meg be vannak falazva pénzzel, amit meg nem lehet összeszedni. Neked meg van a mentés utána? És hogy lehet Pisilni, nekem görgö se viszi oda? Nem küldenéd el nekem a mentésed vagy valami megoldást írj légyszi: [email protected] Köszi -
#131 Hello Mindenki!
A Postal 2: Apocalypse Weekend-nél a Publisher office után amikor megölöm azt a rakétás szoftverkalóz főnököt, utána mit kell csinálni, mert nem enged ki, és utána csak abban a szobában vagyok. Ott ahol a fellegekből hullanak a dollárok. Ahol bementem az az ajtó zárva, másik ajtó meg nincs. Csak a széfek ajtaja van nyitva, de azok meg be vannak falazva pénzzel, amit meg nem lehet összeszedni. Neked meg van a mentés utána? És hogy lehet Pisilni, nekem görgö se viszi oda? Nem küldenéd el nekem a mentésed vagy valami megoldást írj légyszi: [email protected] Köszi -
#130 sajnos közelitettek a hagyományos fps-ek felé
azt a rakétás szoftverkalóz főnőköt hogy kell megölni? -
#129 Sziasztok!
Éppen ma nyomtam végig a gémet. Hááát...nekem a sima Postal 2 sokkal jobban tetszett. Nem tudom, Ti hogy látjátok ezt. A régiben sok olyan szitu volt amelyeken jókat lehetett nevetni, most meg azt vettem észre, hogy félek, ami utoljára a Wolfeistein 2-ben és a Doom 1-2-ben fordult elő , olyan rémálom szerű az egész gém. Cheat nélkül a katonás pályát nem tudom, hogy lehet megcsinálni mert olyan kevés a fegyver (nincs Macheta) az elsősegélydoboz és a golyóállómellény, a katona fejét meg lehet csapkodni a kalapáccsal napestig, semmi baja se lesz .
Egyébként HL1-es motívumokat véltem felfedezni a játékban (főként a katonai bázisra gondolok).
Egy kérdés: Hogyan lehet pisilni? Mert nem találtam a Controllsnál beállítási lehetőséget viszont ha az egér görgőjét használom akkor megtalálom a nadrág ikont és lehet dobni a sárgát. -
Charadras #128 ez minden esetben így van; mountold be az image file-t (vagy tedd be a CD-t) és amikor kiírja ezt megint, akkor simán indítsd el a setup exe-t! Tuti működni fog. -
Cicero #127 Miért van az, hogy berakom az AW cd-t és azt írja hogy hogy "this disc is damaged or dirty", nemértem.. semmi sérülés, kosz nincs rajta, lehet hogy az a gond hogy RW a cd? -
Cicero #126 Nincs fent csak az orosz verzióé, már néztem -
#125 Cue fájlt te is tudsz csinálni!!!! -
#124 Ha van MSN-ed vegyél föl és átküldöm! -
#123 http://www.serials.ws -
Cicero #122 a cue az kb 74kb :))) Serialt tudsz adni? -
pasquale #121 nemhiszem mivel a freenail tárheje (asszem ) nem több 6 megánál... -
Cicero #120 Valaki eltudna küldeni egy 743mb-os bin fájl cue társát a [email protected]? -
Cicero #119 Dehogyha feltelepítem a Share The Paint és a telepítés után rögtön felteszem az AW-t akkor se? -
pasquale #118 eleve nem tudsz mind2vel jáccani, mert az aw-t a share the painre teszed.. szal hétfőtől péntekig nysomod.. utána ráteszed az awt és ugy játsz6tsz szombat.vas.. -
#117 nemhinném az hozzá kapcsolodik majd -
Cicero #116 Sziasztok!
Lehet, hogy felmerült ez a kérdés, de ha elkezdem nyomni kiegészítővel a Postal 2-őt Hétfőtől, akkor tudom használni majd az expes fegyókat? -
#115 Muszáj volt kiszedni ezt a városban mászkálást mert a sok agyatlan FPS játékos eltévedt a városban. -
Christian #114 végigtoltam. Nem volt valami nagy szám, szvsz az alap Postal 2 jobb volt. Nem teccett az, hogy nem lehetett szabadon mászkálni a városban(csak 2x), hanem folyamatosan jöttek a küldik. A főmenüben lévő csajszi is hiányzott a gémből -
Szikorarobi #113 Sziasztok!
Dude szive nalam is dobog mar!
Jo kis moka!
Kar hogy az ellenseg eleg buta de amugy kiralysag!
Igazi szorakozas.
Ami piszkosul hianyzik az hogy 2 nyomjuk egymas mellett.
Asszem a Quake ben volt olyan.
Legnehezebben nyomtuk a kolykokkel egyutt hol ketten hol harman.
Ha lenne ilyen a Postalban mindent verne sztem. (Single ben)
Felraknank legnehezebre es GYIIIILOOOOOOK!
Kar hogy nincs ilyen! -
#112 új vidikártya -
#111 Végigvittem ! -
#110 Hogyan lehetne javítani rajta ? -
#109 elég szar a graf nálad
(ezt már neked több× is mondtam) :) -
Christian #108 a térkép hova tűnt? beállítottam az "m"-re, de nem hozza elő. Valami tipp? -
-
Charadras #106 Ó, vazze, igazatok van... na, erre nem gondoltam Hát, a f@sz kivan, most akkor újratelepítem... qra rühellem, ha egy játék magyarul beszél; a Postal-nál meg különösen, olyan szép baritonja van Vagy van vmi más ötlet? Lehet a GS-es verzióból valahogy irtani a magyar hangot? Asszem ugyanis, hogy miután meglett a GS-es P2: StP, töröltem a "sima" Postal 2-m biztonsági másolatát... -
pasquale #105 ja elég valószínű .. gondolom a gélymsztáros copyt tetted fel.. -
#104 lehet mert magyar nyelvű postal2-re raktad nem? -
Charadras #103 Hi! Na, felraktam kedvenc játékom kiegészítőjét, angol nyelvű, meg minden fasza, csak egy furcsa: a Postal Dude (azaz én) néha MAGYARUL szólal meg (pl. "ááá, ez jó cucc" stb.) - még a setupban is, amikor be lehet állítani, hogy milyen tónusban szólaljon meg a narrátor, van egy olyan opció, ami magyar nyelvű... ez meg hogy a görcsbe'lehet? Találkozott már vki ilyennel? -
#102 kaptam mancsetát, husángot(óriás kalapács szerű), rakétalövőt
már teljes a pusztítás :D
még lesz asszem kasza is :DD arra kíváncsi leszek
zombik nem valami értelmesek, hánynak rád , meg csapkodnak,
a kommandosók ha észrevesznek az már baj van belőlük sok és csak rakétával döglenek meg egyszerre fejükbe legalább 3 shotgun-t bele kell lőni
itt van egy kép a késsel milyet lehet csonkolni :D
-
pasquale #101 jah elég jó kis kiegészítő csak nem lengyel hang és franci a felírat lenne -
#100 most nem nagyon van időm tolni, de 2 nap az gyorsan elmegy benne szval nem siettetem, de majd írok...