459
-
szopacska #299 találkoztam evel az oldalal,de sehogyse tudom le szedni mit kell tenni? sok videot néztem és szerintem nagyon fsza let ez a kis játék! király a postál -
szopacska #298 mert torrent postal 2 special editiont töltök 1.43gb. sokáig tart mig le szedi és én egy türelmetlen ficko vagyok. -
#297 nemtudom mi a probléma, nekem semmi baja nem volt úgyhogy bocs de nem tudok segíteni. telepítsd újra, lehet megoldja -
#296 gopostal.com
ott van minden ami kellhet -
szopacska #295 Ez edig villágos csak azt nem tudom,hogy honnan lehet le tölteni! HA mondanál egy oldalt meg köszöném. CSá mindenkinek -
#294 Hy all!
Valaki nemtudja miért nem indul el az Apocalypse weekend? Mindig ezt írja ki: General protection fault!
History: FUnrealfileSummary<< <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Font P2Fonts.Plain15 NULL) <- UObject::ProcessEvent <- (AW7RootWindow Transient.InteractionMaster0.AW7RootWindow0, Function Shell.ShellRootWindow.Initialized) <- UInteraction::_Init <- (InteractionMaster Transient.InteractionMaster0 @ Function Engine.InteractionMaster.AddInteraction : 00DF) <- UObject::ProcessEvent <- (InteractionMaster Transient.InteractionMaster0, Function Engine.InteractionMaster.AddInteraction) <- UViewport::UViewport <- UWindowsClient::NewViewport <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Valaki tud segíteni?
Előre is köszönöm!
-
#293 van egy kiegészítő hozzá. a neve aw7 vagy a week in paradise. azt felrakod, és akkor benne lesznek a fegyverek is. de ne felejtsd el rárakni az apocalypse weekedn patch-ét se, mert nem lehet benne üríteni, ez elvileg megoldja a problémát. és a kiegészítő még egy csomó új fegyvert is belerak -
szopacska #292 hello. ki tudja,hogy honan lehet ez apocalypse weekend fegyvereit be rakni a share the painbe? nagyon meg köszöném -
#291 privit nézz -
#290 na küld az email címed ahova küldhetem a crack-et -
#289 hahó -
#288 légyszi siess -
#287 ok -
#286 van hozzá crack, majd elküldöm
-
Najpi #285 Van a kiefhez cracked?
Egyáltalán milyen verzióju a kieg? Amerikai, vayg európai? -
#284 boccs, csak ritkán jövök fel, és én nézem meg te ezt a fórumot...
na de a kérdésekre: ha magyar volt az alapjáték akkor javarészt az is marad, de az apocalypse weekend sztem angol, úgyhogy egy része angol lesz.
az indítófáljt meg írd le részletesebben mert így nem értem a problémát
-
#283 dropshadow -
#282 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a spoiler tök fasza -
#281 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HAHÓ légyszi -
#280 -
#279 ja magyar torrntel segítsetek meg -
#278 kösz a sok segítséget emberek elgem van hogy több napot kell várnom arra hogy válaszoljatok. na azért elmodom a problémámat már a game sem indul el le kellet törölnom és már nem tudok játszani a kedvenc hentgamemmel.
légyszi siessetek a válasszal légyszi! előre thx -
#277 elmondom érthetőbben. nincs índító fájlja ennyi kész nem lehet elindítani -
#276 hahóóóóóóóóóóóóóóó légyszi süri -
#275 sos -
#274 föltelepíti de az indító fájlja nem műxik és nem indul el mit tegyek -
#273 ja már oké. de viszont megakartam még kérdezni hgy magyar marad a game??? -
#272 Ikonboard CGI Error Ikonboard has exited with the following error:
Cannot write to /export/websites/gopostal/www/web2/cgi-bin/ib3//Data/0jnzxua6DgoJsS5X.pwd (No such file or directory)
This error was reported at: ikonboard.cgi line 220, line 64.
Please note that your 'real' paths have been removed to protect your information.
ezt írja ki mit tegyek amikor letölteném -
#271 köszönöm szépen -
#270 a zombik nem lesznek benne -
#269 SOS siess a válasszal légyszi:( -
#268 de az a zombikat nem teszi bele (mer öcsémnek kell aki meg 10 éves) -
#267 erre van az aw7 kiegészítő, és még ad egy két plusszt is. megtalálod a gopostal.com-on -
#266 Azt valahogy nem lehet megcsinálni hogy az Apocalypse Weekend fegyvereit áttenni a Share the painba???? -
Najpi #265 algor91! Lehet. De az AW7 fan-made kieg, szal lehet egy rakat hiba, amit a Kamek fedőnevű illető elkövethetett,de ezért ő nem okolható. A programozás nem egyszerű dolog. -
algor91 #264 és most elküldtem a postal jétékok készítőinek ezt a bugot, hátha tudnak valami megoldást -
#263 próba szerencse -
algor91 #262 újratelepíteni most nem akarom, de, ha az alapjáték a hibás, akkor keresek valamilyen javítást hozzá, mert úgy emlékszem csak a Postal 2 Apocalypse Weekend mód volt teljesen felpatchelve, de az alapjáték nem, ez lehet a hiba oka? -
Najpi #261 Vagy telepítsd újra, vagy töltsd be a legutolsó mentést. Elég bugos a játék alapja. Én pl egy bug miatt az AW7-et nem tudtam végignyomni, mert amit kinyírtam a fődögöt, egy buggal kivágott. EZ nem vicc! Elég durva lett volna, ha sikerül. Kiváncsi lettem volna, hogy az egész hét terméseként 2500 lehentelt után mit ad ki végszónak. -
#260 passz, telepítsd újra, hátha