459
  • szopacska
    találkoztam evel az oldalal,de sehogyse tudom le szedni mit kell tenni? sok videot néztem és szerintem nagyon fsza let ez a kis játék! király a postál
  • szopacska
    mert torrent postal 2 special editiont töltök 1.43gb. sokáig tart mig le szedi és én egy türelmetlen ficko vagyok.
  • ocskoszilard
    nemtudom mi a probléma, nekem semmi baja nem volt úgyhogy bocs de nem tudok segíteni. telepítsd újra, lehet megoldja
  • ocskoszilard
    gopostal.com
    ott van minden ami kellhet
  • szopacska
    Ez edig villágos csak azt nem tudom,hogy honnan lehet le tölteni! HA mondanál egy oldalt meg köszöném. CSá mindenkinek
  • SD456
    Hy all!

Valaki nemtudja miért nem indul el az Apocalypse weekend? Mindig ezt írja ki: General protection fault!

History: FUnrealfileSummary<< <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Font P2Fonts.Plain15 NULL) <- UObject::ProcessEvent <- (AW7RootWindow Transient.InteractionMaster0.AW7RootWindow0, Function Shell.ShellRootWindow.Initialized) <- UInteraction::_Init <- (InteractionMaster Transient.InteractionMaster0 @ Function Engine.InteractionMaster.AddInteraction : 00DF) <- UObject::ProcessEvent <- (InteractionMaster Transient.InteractionMaster0, Function Engine.InteractionMaster.AddInteraction) <- UViewport::UViewport <- UWindowsClient::NewViewport <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Valaki tud segíteni?

Előre is köszönöm!

• ocskoszilard
    van egy kiegészítő hozzá. a neve aw7 vagy a week in paradise. azt felrakod, és akkor benne lesznek a fegyverek is. de ne felejtsd el rárakni az apocalypse weekedn patch-ét se, mert nem lehet benne üríteni, ez elvileg megoldja a problémát. és a kiegészítő még egy csomó új fegyvert is belerak
  • szopacska
    hello. ki tudja,hogy honan lehet ez apocalypse weekend fegyvereit be rakni a share the painbe? nagyon meg köszöném
  • RNadal1203
    privit nézz
  • ocskoszilard
    na küld az email címed ahova küldhetem a crack-et
  • RNadal1203
    hahó
  • RNadal1203
    légyszi siess
  • RNadal1203
    ok
  • ocskoszilard
    van hozzá crack, majd elküldöm
  • Najpi
    Van a kiefhez cracked?
    Egyáltalán milyen verzióju a kieg? Amerikai, vayg európai?
  • ocskoszilard
    boccs, csak ritkán jövök fel, és én nézem meg te ezt a fórumot...
    na de a kérdésekre: ha magyar volt az alapjáték akkor javarészt az is marad, de az apocalypse weekend sztem angol, úgyhogy egy része angol lesz.
    az indítófáljt meg írd le részletesebben mert így nem értem a problémát
  • RNadal1203
    dropshadow
  • RNadal1203
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ez a spoiler tök fasza
  • RNadal1203
  • RNadal1203
    S.O.S
  • RNadal1203
    ja magyar torrntel segítsetek meg
  • RNadal1203
    kösz a sok segítséget emberek elgem van hogy több napot kell várnom arra hogy válaszoljatok. na azért elmodom a problémámat már a game sem indul el le kellet törölnom és már nem tudok játszani a kedvenc hentgamemmel.

légyszi siessetek a válasszal légyszi! előre thx
  • RNadal1203
    elmondom érthetőbben. nincs índító fájlja ennyi kész nem lehet elindítani
  • RNadal1203
    hahóóóóóóóóóóóóóóó légyszi süri
  • RNadal1203
    sos
  • RNadal1203
    föltelepíti de az indító fájlja nem műxik és nem indul el mit tegyek
  • RNadal1203
    ja már oké. de viszont megakartam még kérdezni hgy magyar marad a game???
  • RNadal1203
    Ikonboard CGI Error Ikonboard has exited with the following error:

Cannot write to /export/websites/gopostal/www/web2/cgi-bin/ib3//Data/0jnzxua6DgoJsS5X.pwd (No such file or directory)

This error was reported at: ikonboard.cgi line 220, line 64.

Please note that your 'real' paths have been removed to protect your information.

ezt írja ki mit tegyek amikor letölteném
  • RNadal1203
    köszönöm szépen
  • ocskoszilard
    a zombik nem lesznek benne
  • RNadal1203
    SOS siess a válasszal légyszi:(
  • RNadal1203
    de az a zombikat nem teszi bele (mer öcsémnek kell aki meg 10 éves)
  • ocskoszilard
    erre van az aw7 kiegészítő, és még ad egy két plusszt is. megtalálod a gopostal.com-on
  • RNadal1203
    Azt valahogy nem lehet megcsinálni hogy az Apocalypse Weekend fegyvereit áttenni a Share the painba????
  • Najpi
    algor91! Lehet. De az AW7 fan-made kieg, szal lehet egy rakat hiba, amit a Kamek fedőnevű illető elkövethetett,de ezért ő nem okolható. A programozás nem egyszerű dolog.
  • algor91
    és most elküldtem a postal jétékok készítőinek ezt a bugot, hátha tudnak valami megoldást
  • ocskoszilard
    próba szerencse
  • algor91
    újratelepíteni most nem akarom, de, ha az alapjáték a hibás, akkor keresek valamilyen javítást hozzá, mert úgy emlékszem csak a Postal 2 Apocalypse Weekend mód volt teljesen felpatchelve, de az alapjáték nem, ez lehet a hiba oka?
  • Najpi
    Vagy telepítsd újra, vagy töltsd be a legutolsó mentést. Elég bugos a játék alapja. Én pl egy bug miatt az AW7-et nem tudtam végignyomni, mert amit kinyírtam a fődögöt, egy buggal kivágott. EZ nem vicc! Elég durva lett volna, ha sikerül. Kiváncsi lettem volna, hogy az egész hét terméseként 2500 lehentelt után mit ad ki végszónak.
  • ocskoszilard
    passz, telepítsd újra, hátha