Postal 2 : Apocalypse Weekend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajnos nem.csak megvenni.angolul is érthetõ csak persze igazi feeling lehetne magyarul.a másik próbléma hogy sima magyarul a kiegészitõk sem müködnek...
nem lehet letölteni valahonnan magyarul?
az ami szabájozná hogy az atom gépeken a régi játékok ne több száz FPS-el mennyenek, hanem ez maximum 90 FPS-t enged. magyarul hiába bírna a gép akár 500 FPS-t, a limiter csak 90 fps-t fog max engedni
Mi az az fps limiter?
Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.
nekem sem😄
már volt valakinek ijen gondja, hogy tól gyors lett a játék 4 magos rendszeren, de nekem ezzel a 7 éves géppel ijen problémám nem nagyon van... de én úgy gondolom, hogy valamiért hiányzik a játékból az FPS limiter.
de jah túl jó neki
Azt nem tudja valaki,hogy a postal 2 miért nem indul el nálam? ujra telepítetem a gépet és olyan lett mint egy gyorsított felvétel nem lehet le lasítani. A videokártya GeForce 8500GT 512mb directx 9.0 ennek lehet valami köze hozzá?
Az a kod nem volt valamiért jo és bocs.
<#wave>#wave>
<#wave>#wave>
Minden tudatlanak: Imacheatingcheaterwhocheats és utána be írod gottabefuckingkidding.
<#mf2>#mf2>
<#mf2>#mf2>
jah és azt csak kóddal lehet megszerezni sajna..na nem baj majd játxom úgyis😄
jó kérdés... én kóddal játszottam... már csak a móka kedvéért is. de a levágott duplacsövû shoti a legjobb
na végre meg van az awp hol találhatom a láncfûrészt?
csá mindenkinek
<#vigyor4>#vigyor4>
<#vigyor4>#vigyor4>
ha azt írta h neki mind megy akkor gondolom h fent van neki... különben meg szerintem a telepítõ el se kezdi a telepítést ha nincs fent vmelyik. legalábbis az apocalypse weekend ezt csinálja. ha nincs fent a postal2 akkor kilép a telepítõ
Az AWP.hez fent kell lennie a Postal2-nek, és az Apocalypse Weekendnek is. Különben nem fog menni.
Nekem mindegyik kieg fut kivéve ez nem tom mi lehet a baja.
Nkem mindengíik kieg fut kivéve ez nem zom mi lehet a baja
ez így tág fogalom. írd le a hibát vagy csinálj róla egy képet, ez lenne a legjobb. a telepítése meg nem nehéz. ha megy a sima postal2 meg az apocalypse weekend, akkor ennek is kellene elvileg.
HI!
VAlaki nem tudja hogy kell megcsinálni a week in paradiset mert hiába telepítem segogy sem mûxik.
Aki tudja az irja már le THX.
VAlaki nem tudja hogy kell megcsinálni a week in paradiset mert hiába telepítem segogy sem mûxik.
Aki tudja az irja már le THX.
hááát... én is ezt hittem, de amikor felmentem a tetõre sniperezni nekem akkor is kilépett. igaz kicsivel tovább bírta
Amúgy reájöttem mitõl lép ki a játék,pontosan a mód lényegétõl ha szabdalós közelharci fegyvert használsz,volt tegnap 2-3 órás lövöldözõ szakasz egyyszer se lépett ki
nem az másik. és mellékesen sokkal jobb, de az is ugyanúgy kilép nekem mint az aw7. google a barátod<#idiota>#idiota> mert már nemtom h honnan van meg nekem
A week in paradise módot nem tudod hol tölthettem le vagy már maga az aw 7 az?
tudom... engem is... azóta nem is rakom fel, pedig jó lenne. csak mindig akkor vág ki, amikor kezd elborulni az agyam, és jönék bele a hentelésbe
jó az aw7 nagyon,csak kb 25percenként kivág valamilyen hibával...Az a lényeg elõbb utóbb kivág😞
ez nekem is volt, sõt, a mentések se mûködtek többé. szomorú dolog, de az egészet újra kell raknod
S.O.S.
Segítség! Ma a Postal 2 AWP7 kiegészítõ játszása közben lefagyott a számítógépem, újra kellett indítani a gépet, de ezután már nem mûködött a játék, nem lép be a menübe csak ezt a kritikus hibaüzenet írja ki:
Critical Error:
Can't find 'ini:Engine.Engine.GameEngine' in configuration file
History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine
Mit tegyek, hogy újra elinduljon a játék?
Segítség! Ma a Postal 2 AWP7 kiegészítõ játszása közben lefagyott a számítógépem, újra kellett indítani a gépet, de ezután már nem mûködött a játék, nem lép be a menübe csak ezt a kritikus hibaüzenet írja ki:
Critical Error:
Can't find 'ini:Engine.Engine.GameEngine' in configuration file
History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine
Mit tegyek, hogy újra elinduljon a játék?
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
honnét tölthetem le a játékot jó torrentet adna valaki?pm ben.KÖSZÖNÖM<#worship>#worship>
Hali valaki meg tudná mondani milyen kódok vannak a very postal christmas-hoz?
nincs ötletem, nekem csak akkor van hiba, ha egy rossz kiegészítõt vagy magyarosítást rakok fel.
sziasztok!
megvettem eredetiben a postal 2 : share the pain-t de amikor el akarom indítani kiírja hogy KRIIIKUS HIBA + alatta mindenféle hülyeséget.
Ilyenkor mit kell csinálni, már párszor újratettem de nem használt
megvettem eredetiben a postal 2 : share the pain-t de amikor el akarom indítani kiírja hogy KRIIIKUS HIBA + alatta mindenféle hülyeséget.
Ilyenkor mit kell csinálni, már párszor újratettem de nem használt
tudunk... nyomj egy tab-ot, aztán írd be: imacheatingcheaterwhocheats
ha beírtad akkor enter, és csak ezután írd be azt a kódot, hogy: gottabefuckingkidding és akkor a menüben lessz egy cheat menü.
de ha nem, akkor itt az oldal is : Postal2: A Week in Paradise cheats
ha beírtad akkor enter, és csak ezután írd be azt a kódot, hogy: gottabefuckingkidding és akkor a menüben lessz egy cheat menü.
de ha nem, akkor itt az oldal is : Postal2: A Week in Paradise cheats
Császtok!
Lécci segitsetek!
A postal2 a week in paradise-hoz tud valaki kodokat?
Lécci irjatok a [email protected]
Kössz
Lécci segitsetek!
A postal2 a week in paradise-hoz tud valaki kodokat?
Lécci irjatok a [email protected]
Kössz
akkor most kezdõdnek a bajok. Ugyanis a kieg nélkül nem megy az AW7.
A kieg meg kb 450mega környékén van.
A kieg meg kb 450mega környékén van.
sikerült felveni msn-re
azt se tudom,hogy hol kell msn-t csinálni és nekem csak a share the paint van meg
Vegyél fel MSN-re
A cím:[email protected]
Egy 180 megés fájlról van szó
Ami fontos: az Apocalypse Weekendnek fent kell lenni!(Ez magában foglalja, hogy a Postal2-nek is)
A cím:[email protected]
Egy 180 megés fájlról van szó
Ami fontos: az Apocalypse Weekendnek fent kell lenni!(Ez magában foglalja, hogy a Postal2-nek is)
Meg köszöném. mit kell csinálnom?<#nezze>#nezze>
4 magos rendszeren hogyan kell futtatni a game-t ? Egyszerûen tök bénán fut mert kapdodva fut a game és iszonyú gyorsan szinte játzshatatlan .
Szopacska! Átküldjem neked?
Honan tudom le szedni a az aw7 kiegészitöt mert már megprobáltam mindent és nem sikerül,köszi elöre is. Egy torrent mentes oldalt mondjatok amire nem kell várni Ja még ki tudja,hogy a share the Painban merre vannak a rejtekhelyek?
A kódok ugyanazok, mint az AW7 esetén. Csak annyit írjál be a konzolon, hogy iamafuckingcheaterwhocheats, és utána ha játék közben ESC-et nyomsz, a menüben lesz egy új menüpont, ahol lehet a kódok közt válogatni.
Az AWP, és az AW7 között van különbség! Pár új fegyó: Stynx nevû lánszóró, boxer, láncfûrész, kóddal elcsalható dupéacsövû sörétes, sima baseball-ütõ. Megy egy rakás hoba: ha túl sok embert robbantasz darabokra, kiakad.
http://www.moddb.com/downloads?filter=Search&kw=E&type=def&game=53 Meg találtam az eternal damnationt is az elözö le töltések nem akartak össze jönni ugy,hogy hagytam a fenébe. Meg probálom ezt ha nem jön össze kész feladom! EchoDelta.exe néven van. <#wow3>#wow3>