459
  • kulabácsi
    nézd meg a makrók közt
  • Viruz mark
    hogy kell spoilert?
  • Viruz mark
    Kössz!És akkor a boxer?És miaza kód?(Ne értsétek félre nem a kód szót nem értem.)
    Kösz!:)

• Rundstedt17
    rövid csövü shotgunt csak csalással lehet megszerezni ez az egyetlen megszerezhetetlen fegyver.
  • Viruz mark
    Sziasztok!Újra én lennék van eggy kérdésem!
    Hol találom a rövid csövü shotgunt?
    A Baseball ütőt a vasutmegállónál van ahol egy parkoló van
    és a lépcsőn felmegyünk és ránkjön az a feka és öld meg!
    No tehát hol a shoti?
  • Viruz mark
    Én hallottam róla nekem is kéne!De sehol nem lehet még találni sztem:)
    Megvan a Postal 2:Lost Island?
    Honnan töltötted le?
  • szopacska
    Hello mindenkinek. Azt szeretném kérdezni,hogy ki hallot a postal2:Have a nice day-rol és ha igen akkor honnan tudnám leszedni mert már minden kiegészitö meg van.Kösz
  • ocskoszilard
    tudnék segíteni, de én se tudom h mi a probléma... pedig én is jáccanék velük, de mindig kilép ahogy neked
  • Viruz mark
    Császtok!Én is nagy postal kedvelő vagyok sőt fan nekem van egy kis problémám az Eternal damnationnal a pisztolyal lövök vagy tizet és kiakad vagy a gránát lancher-ral 1-et.Tudtok vami megoldást?Köszi!
  • Viruz mark
    Helló!
  • Rundstedt17
    úgy értettem a postal 2 az egyetlen ami feltudott húzni..a bázisos rész engem is...ELVETTEK MINDENT AMIT GYŰJTÖTTEM TAKTIKÁZNI KELLETT AZZAL A semmi élettel...taktikai játék lett a hentből...
  • ocskoszilard
    én nem is jáccok már vele csak a sima postal 2-ővel. abba is csak a hentelést szeretem, mert ott le lehet adni a feszültséget
  • kulabácsi
    engem a bázisos rész is felqrt idegileg rendesen amikor szökik a csávó :/
  • Rundstedt17
    komolyon mondom játék nem idegesített fel de a postal 2 föszörny csata igen....mart az ideg rendesen hogy alig tom eltalálni...
  • kulabácsi
    thx akkor jó úton haladtam csak nem volt elég türelmem :D
  • Rundstedt17
    szerintem a játék legidegesítőbb része az a föszörny
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    igen a feje fölött lebegő labdákat kell lőni ahogy mondja you cant shoot the balls vmi ilyesmi ha jól emlékszek:D,na ha az összes labdát kilőtted akkor rövid ideig sebewzhető aztán újra ki kell lőnöd és így tovább rohadtul idegesítő
    ide is leírom nagyon idegesítő volt ez a végső harc..ahogy dude megjegyezte valamilyen dizájner elvesztette az eszét
  • Rundstedt17
    én megcsináltam
  • ocskoszilard
    a topik még általam életben van, de ezt én se tudom hogy kell megöli, mert nekem meghaltak a mentések a hídnál(persze hogy a végén...) majd megpróbálom megtudni vkitől aki megcsinálta
  • kulabácsi
    sziasztok!
    nemtom él e még ez a topik, de ha igen akkor egy kis segítségre lenne szükségem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sztem utolsó pálya, nagy szörnyeteg ami zombikat teremt, meg ilyen baromságokat lő rám, szal azt hogy kell megölni? :D gondolom h a feje fölött lévő fejeket(?) kell lelőni, vagy vmi ilyesmi? nekem nem sikerült megölni:(

valászotokat előre is köszönöm
  • ocskoszilard
    én csak a sima postal 2-őt tudom h megjelent magyarul. mellékesen szinte minden magyar torrentoldalon fentvan, de példát nem mondok mert az reklám
  • Rundstedt17
    sajnos nem.csak megvenni.angolul is érthető csak persze igazi feeling lehetne magyarul.a másik próbléma hogy sima magyarul a kiegészitők sem müködnek...
  • roli613
    nem lehet letölteni valahonnan magyarul?
  • ocskoszilard
    az ami szabájozná hogy az atom gépeken a régi játékok ne több száz FPS-el mennyenek, hanem ez maximum 90 FPS-t enged. magyarul hiába bírna a gép akár 500 FPS-t, a limiter csak 90 fps-t fog max engedni
  • szopacska
    Mi az az fps limiter?
  • Rundstedt17
    nekem sem:D
  • ocskoszilard
    már volt valakinek ijen gondja, hogy tól gyors lett a játék 4 magos rendszeren, de nekem ezzel a 7 éves géppel ijen problémám nem nagyon van... de én úgy gondolom, hogy valamiért hiányzik a játékból az FPS limiter.
  • Rundstedt17
    de jah túl jó neki
  • szopacska
    Azt nem tudja valaki,hogy a postal 2 miért nem indul el nálam? ujra telepítetem a gépet és olyan lett mint egy gyorsított felvétel nem lehet le lasítani. A videokártya GeForce 8500GT 512mb directx 9.0 ennek lehet valami köze hozzá?
  • szopacska
    Az a kod nem volt valamiért jo és bocs.
  • ocskoszilard
    nem is kellett volna sokat visszaolvasnod... #324
    szal szerintem TE vagy a tudatlan...
  • szopacska
    Minden tudatlanak: Imacheatingcheaterwhocheats és utána be írod gottabefuckingkidding.
  • Rundstedt17
    jah és azt csak kóddal lehet megszerezni sajna..na nem baj majd játxom úgyis:D
  • ocskoszilard
    jó kérdés... én kóddal játszottam... már csak a móka kedvéért is. de a levágott duplacsövű shoti a legjobb
  • Rundstedt17
    na végre meg van az awp hol találhatom a láncfűrészt?
  • szopacska
    csá mindenkinek
  • ocskoszilard
    ha azt írta h neki mind megy akkor gondolom h fent van neki... különben meg szerintem a telepítő el se kezdi a telepítést ha nincs fent vmelyik. legalábbis az apocalypse weekend ezt csinálja. ha nincs fent a postal2 akkor kilép a telepítő
  • Najpi
    Az AWP.hez fent kell lennie a Postal2-nek, és az Apocalypse Weekendnek is. Különben nem fog menni.
  • ocskoszilard
    akkor passz
  • gubor
    Nekem mindegyik kieg fut kivéve ez nem tom mi lehet a baja.
  • gubor
    Nkem mindengíik kieg fut kivéve ez nem zom mi lehet a baja