459
-
#379 nézd meg a makrók közt -
Viruz mark #378 hogy kell spoilert?
-
Viruz mark #377 Kössz!És akkor a boxer?És miaza kód?(Ne értsétek félre nem a kód szót nem értem.)
Kösz!:)
-
Rundstedt17 #376 rövid csövü shotgunt csak csalással lehet megszerezni ez az egyetlen megszerezhetetlen fegyver. -
Viruz mark #375 Sziasztok!Újra én lennék van eggy kérdésem!
Hol találom a rövid csövü shotgunt?
A Baseball ütőt a vasutmegállónál van ahol egy parkoló van
és a lépcsőn felmegyünk és ránkjön az a feka és öld meg!
No tehát hol a shoti?
-
Viruz mark #374 Én hallottam róla nekem is kéne!De sehol nem lehet még találni sztem:)
Megvan a Postal 2:Lost Island?
Honnan töltötted le?
-
szopacska #373 Hello mindenkinek. Azt szeretném kérdezni,hogy ki hallot a postal2:Have a nice day-rol és ha igen akkor honnan tudnám leszedni mert már minden kiegészitö meg van.Kösz
-
#372 tudnék segíteni, de én se tudom h mi a probléma... pedig én is jáccanék velük, de mindig kilép ahogy neked -
Viruz mark #371 Császtok!Én is nagy postal kedvelő vagyok sőt fan nekem van egy kis problémám az Eternal damnationnal a pisztolyal lövök vagy tizet és kiakad vagy a gránát lancher-ral 1-et.Tudtok vami megoldást?Köszi!
-
Viruz mark #370 Helló!
-
Rundstedt17 #369 úgy értettem a postal 2 az egyetlen ami feltudott húzni..a bázisos rész engem is...ELVETTEK MINDENT AMIT GYŰJTÖTTEM TAKTIKÁZNI KELLETT AZZAL A semmi élettel...taktikai játék lett a hentből... -
#368 én nem is jáccok már vele csak a sima postal 2-ővel. abba is csak a hentelést szeretem, mert ott le lehet adni a feszültséget -
#367 engem a bázisos rész is felqrt idegileg rendesen amikor szökik a csávó :/ -
Rundstedt17 #366 komolyon mondom játék nem idegesített fel de a postal 2 föszörny csata igen....mart az ideg rendesen hogy alig tom eltalálni... -
#365 thx akkor jó úton haladtam csak nem volt elég türelmem :D -
Rundstedt17 #364 szerintem a játék legidegesítőbb része az a föszörny
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ide is leírom nagyon idegesítő volt ez a végső harc..ahogy dude megjegyezte valamilyen dizájner elvesztette az eszétigen a feje fölött lebegő labdákat kell lőni ahogy mondja you cant shoot the balls vmi ilyesmi ha jól emlékszek:D,na ha az összes labdát kilőtted akkor rövid ideig sebewzhető aztán újra ki kell lőnöd és így tovább rohadtul idegesítő -
Rundstedt17 #363 én megcsináltam -
#362 a topik még általam életben van, de ezt én se tudom hogy kell megöli, mert nekem meghaltak a mentések a hídnál(persze hogy a végén...) majd megpróbálom megtudni vkitől aki megcsinálta -
#361 sziasztok!
nemtom él e még ez a topik, de ha igen akkor egy kis segítségre lenne szükségem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem utolsó pálya, nagy szörnyeteg ami zombikat teremt, meg ilyen baromságokat lő rám, szal azt hogy kell megölni? :D gondolom h a feje fölött lévő fejeket(?) kell lelőni, vagy vmi ilyesmi? nekem nem sikerült megölni:(
valászotokat előre is köszönöm -
#360 én csak a sima postal 2-őt tudom h megjelent magyarul. mellékesen szinte minden magyar torrentoldalon fentvan, de példát nem mondok mert az reklám -
Rundstedt17 #359 sajnos nem.csak megvenni.angolul is érthető csak persze igazi feeling lehetne magyarul.a másik próbléma hogy sima magyarul a kiegészitők sem müködnek... -
roli613 #358 nem lehet letölteni valahonnan magyarul? -
#357 az ami szabájozná hogy az atom gépeken a régi játékok ne több száz FPS-el mennyenek, hanem ez maximum 90 FPS-t enged. magyarul hiába bírna a gép akár 500 FPS-t, a limiter csak 90 fps-t fog max engedni -
szopacska #356 Mi az az fps limiter?
-
Rundstedt17 #355 nekem sem:D -
#354 már volt valakinek ijen gondja, hogy tól gyors lett a játék 4 magos rendszeren, de nekem ezzel a 7 éves géppel ijen problémám nem nagyon van... de én úgy gondolom, hogy valamiért hiányzik a játékból az FPS limiter. -
Rundstedt17 #353 de jah túl jó neki -
szopacska #352 Azt nem tudja valaki,hogy a postal 2 miért nem indul el nálam? ujra telepítetem a gépet és olyan lett mint egy gyorsított felvétel nem lehet le lasítani. A videokártya GeForce 8500GT 512mb directx 9.0 ennek lehet valami köze hozzá? -
szopacska #351 Az a kod nem volt valamiért jo és bocs.
-
#350 nem is kellett volna sokat visszaolvasnod... #324
szal szerintem TE vagy a tudatlan... -
szopacska #349 Minden tudatlanak: Imacheatingcheaterwhocheats és utána be írod gottabefuckingkidding.
-
Rundstedt17 #348 jah és azt csak kóddal lehet megszerezni sajna..na nem baj majd játxom úgyis:D -
#347 jó kérdés... én kóddal játszottam... már csak a móka kedvéért is. de a levágott duplacsövű shoti a legjobb -
Rundstedt17 #346 na végre meg van az awp hol találhatom a láncfűrészt? -
szopacska #345 csá mindenkinek
-
#344 ha azt írta h neki mind megy akkor gondolom h fent van neki... különben meg szerintem a telepítő el se kezdi a telepítést ha nincs fent vmelyik. legalábbis az apocalypse weekend ezt csinálja. ha nincs fent a postal2 akkor kilép a telepítő -
Najpi #343 Az AWP.hez fent kell lennie a Postal2-nek, és az Apocalypse Weekendnek is. Különben nem fog menni. -
#342 akkor passz -
gubor #341 Nekem mindegyik kieg fut kivéve ez nem tom mi lehet a baja. -
gubor #340 Nkem mindengíik kieg fut kivéve ez nem zom mi lehet a baja