Postal 2 : Apocalypse Weekend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helosztok.Honnan lehet letölteni a postal 2 apocalypse weekend-et magyarul?A válaszokat erre az email cimre várom:[email protected]
Köccci!!!!<#integet2><#vigyor5><#taps><#eljen><#wave>
Nyomás hentelni!<#worship><#violent><#boxer>
Közben meglett: superpunchout
Ha akarsz még több kódot, játék közben üss egy ESC-et, elvileg a legfelsõ menüpont a "cheats", ott sokmindent megtalálsz

De nemjó a kóD!!!
Ez igaz!
Nemis akrtalak megbántani!
és kösz a kódot
Jól van na. Tévedni emberi dolog!
AWP-ben punchout a cheat-kódja a boxernek.

Miaz hogy sehogy az elöbb(öttel lejjebb)irtam le!!!
De az awp-be hol a boxer???
AWP-be az ED fegyóit? gyakorlatilag sehogy.

ocskoszilard
és olyat nem talált senki hogy az ethernal damnation fegyvereket a sima postal 2-be átrakni?

ocskoszilard
jön az már lassan egy éve...

Vass Gábor
Már jön a 3.-dik része is, hát ahogy néztem a képeket elég brutális játék.

Íme!!!<#pias>
http://forum.postalsite.info/topics20/one-cheat-all-ed-weaps-in-awp-vt891.htm
ocskoszilard
ez engem is érdekelne... angol fórumon biztos van vmi

Kérlek hogy lehet berakni az awp-be ed fegyvereket!!!!!
Kérlek nagyon fontos má mindenhol körülnéztem!!!!<#rinya><#rinya>
WTF????
AWP 7?
Van ilyen?
JA ÉS MÉGVALAMI!
AZ ED FEGYVEREKET HOGYLEHET BERAKNI AZ AWP-BE?
ocskoszilard
na már meg is van: #324
a link pedig: week in paradise

ocskoszilard
császtok! nem emlékszem már rá pontosan, de szerintem már itt van vhol a hozzászólásaim között egy link egy angol postal fórumról, ahol az összes kód megvan az aw7-hez és a week in paradise-hoz. ha szétnéztek még az eternal damnation-hoz is találtok. majd megpróbálom megkeresni még azt a fórumot és újra belinkelem

awp 7 töltöd le ha jól emlékszem úgy

Najó felejtsétek el az elõzõt leszarom az elternal damnationt!!

Azt megmondaná valaki hogy hogy kell megcsinálni hogy a AWP-ben benne legyenek az ed fegyverek???????
Köszi!!
Császtok bocs a tegnapiért!<#integet2><#integet2>
De nemtom mi a büdös p**csa van a elternal damnationnal Akár hányszor ujra telepitem mindíg kiakad meg a menü is a share the pain-es!
Most vagy a készítõk voltak hanyagok vagy nemtudom mi?!
Nektek hogy hogy megy?Vagy a setup exe fájl-nak nektekis az a nevehogy Echodelta?
Kérem aki megtudná adni a választ,az küldje ide!
Köszi

Ó még lenne egy kérdésem,hogy a fenébe lehet berakni a awp-be az ed fegyvereket?
kööösszzzííí!!
Megvan!!!!!
A youtube-on volt egy videón!!!!
Doubletrouble!!!!!!!!!!!<#vigyor2><#taps>
Megyek hentelni!!!<#violent><#gun><#boxer>
Ja igazad van....
Bocs csak ez a qrva shotgun ugy felhúzott!
Át néztem egész paradise-t!
Még a boxert elmondanád!Meg nemtaláltam a googlén!<#integet2><#help><#szomoru2>
kulabácsi
úristen :/
am googleben megtaláltad volna már rég ha nem lennél ennyire...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Najó nem hülyülök meg de lécci köld má át!Itt a emailom:[email protected]!!!
KKKKÉÉÉÉÉÉRRRRRLLLLEEEEEEEEKKKKK TIIITEKET!
KKKÉÉÉRRRLLLEEEK!!!!!!!!!!
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>
Kérlek sürgõs! akarok hentelni!
<#violent><#boxer><#email><#gun><#bdead><#violent><#boxer><#gun><#gonosz2><#nevetes1>
Akkor mia kód létszi mondjátokmeg!!
Köszi
[/spoiler]
No akko mi akód?
kulabácsi
nézd meg a makrók közt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hogy kell spoilert?
Kössz!És akkor a boxer?És miaza kód?(Ne értsétek félre nem a kód szót nem értem.)
Kösz!😊

rövid csövü shotgunt csak csalással lehet megszerezni ez az egyetlen megszerezhetetlen fegyver.

Sziasztok!Újra én lennék van eggy kérdésem!
Hol találom a rövid csövü shotgunt?
A Baseball ütõt a vasutmegállónál van ahol egy parkoló van
és a lépcsõn felmegyünk és ránkjön az a feka és öld meg!
No tehát hol a shoti?
Én hallottam róla nekem is kéne!De sehol nem lehet még találni sztem😊
Megvan a Postal 2:Lost Island?
Honnan töltötted le?
<#nemtudom><#violent>
Hello mindenkinek. Azt szeretném kérdezni,hogy ki hallot a postal2:Have a nice day-rol és ha igen akkor honnan tudnám leszedni mert már minden kiegészitö meg van.Kösz

Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.

ocskoszilard
tudnék segíteni, de én se tudom h mi a probléma... pedig én is jáccanék velük, de mindig kilép ahogy neked

Császtok!Én is nagy postal kedvelõ vagyok sõt fan nekem van egy kis problémám az Eternal damnationnal a pisztolyal lövök vagy tizet és kiakad vagy a gránát lancher-ral 1-et.Tudtok vami megoldást?Köszi!
<#violent><#violent>
Helló!
úgy értettem a postal 2 az egyetlen ami feltudott húzni..a bázisos rész engem is...ELVETTEK MINDENT AMIT GYÛJTÖTTEM TAKTIKÁZNI KELLETT AZZAL A semmi élettel...taktikai játék lett a hentbõl...

ocskoszilard
én nem is jáccok már vele csak a sima postal 2-õvel. abba is csak a hentelést szeretem, mert ott le lehet adni a feszültséget

kulabácsi
engem a bázisos rész is felqrt idegileg rendesen amikor szökik a csávó :/

komolyon mondom játék nem idegesített fel de a postal 2 föszörny csata igen....mart az ideg rendesen hogy alig tom eltalálni...

kulabácsi
thx akkor jó úton haladtam csak nem volt elég türelmem 😄

szerintem a játék legidegesítõbb része az a föszörny
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igen a feje fölött lebegõ labdákat kell lõni ahogy mondja you cant shoot the balls vmi ilyesmi ha jól emlékszek😄,na ha az összes labdát kilõtted akkor rövid ideig sebewzhetõ aztán újra ki kell lõnöd és így tovább rohadtul idegesítõ
ide is leírom nagyon idegesítõ volt ez a végsõ harc..ahogy dude megjegyezte valamilyen dizájner elvesztette az eszét<#eplus2>

én megcsináltam<#vigyor>

ocskoszilard
a topik még általam életben van, de ezt én se tudom hogy kell megöli, mert nekem meghaltak a mentések a hídnál(persze hogy a végén...) majd megpróbálom megtudni vkitõl aki megcsinálta

kulabácsi
sziasztok!
nemtom él e még ez a topik, de ha igen akkor egy kis segítségre lenne szükségem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sztem utolsó pálya, nagy szörnyeteg ami zombikat teremt, meg ilyen baromságokat lõ rám, szal azt hogy kell megölni? 😄 gondolom h a feje fölött lévõ fejeket(?) kell lelõni, vagy vmi ilyesmi? nekem nem sikerült megölni😞

valászotokat elõre is köszönöm

ocskoszilard
én csak a sima postal 2-õt tudom h megjelent magyarul. mellékesen szinte minden magyar torrentoldalon fentvan, de példát nem mondok mert az reklám