678
Psychonauts
-
#358 bocs,jogos a hozzászólásod -
#357 NEM MAGYAROSÍTÁS!!!!!!!!!
MAGYARÍTÁS!
A játék magyar legy, nem magyaros. -
#356 emberek én csak ajánlani tudom ezt a játékot me qrva jó főleg így magyarosítással! -
#355 a varjútollon lehet használni a harmadik szemet, és látod, amit egy varjú ját.
a lili karkötőjén ha használod, amikor megszerzed a Harmadik Szemet, a tejesember után, akkor kapsz egy bónusz animációt.
Angol végigjátszás és FAQ
most én a húscirkuszban vagyok, 2. késdobáló, és tényleg jó 5let a shift, nekem is eszembejutot, csak nem volt még időm kipróbálni.
a játék nagyon nagy. most öszeszedtem minden elrabolt agyat, meg van már regeneráció is, hisz 93-as szinten vok, így már szinte félig GOD módban vagyok.
nemsokára meglesz a 95. szint, akkor lesz végre végtelen lőszerem. asszem 100.-as szinten pedig kapok egy bónusz animot. amit mondjuk külöj is meg lehet nézni a bik playerrel(ld. FAQ) -
#354 igen, egy videót kapsz, amiben az a csiga meg az a nagy tüdőshal....:D -
#353 ja és ezt akartam még:mit ad ha minden bizbaszt összeszedünk?vmi videót? -
#352 igen csikizni :D
bocs -
#351 kicsizni tudtam az npc-ket.---bocs ezt nem tudtam megfejteni valamit csikizni? -
#350 a varjútollal én csak kicsizni tudtam az npc-ket..lili cucca meg csak egy nyom..:l -
#349 nem tudja vki hogy a varjútoll,meg lilinek vmi ruhadarabkája mire jó? -
Malbeth #348 Tegnap értem a játék végére,annak ellenére hogy rettenetesen nehéz volt.
Ma újra elkezdem!
Ennél nagyobb dícséretet nem is írhatnék róla.Gratula a Készítőknek! -
#347 nekem úgy sikerült,hogy jó helyre "dobattam" kést és jó időzítésben ugrottam el majd a shifttel "odaejtőernyötött"(hirtelen nem jut eszembe a neve a tulajdonságnak) -
nathan #346 Hi!
Valaki, aki végivitte, nem árulná el, hogy a húscirkuszban a második késdobálónál mi a búbánatot kell csinálni?
Már 100x próbáltam de nem tudok átugrani a köv platformra. -
#345 tényleg nem fut mx440-en? -
Malbeth #344 Hali Novbert!
Nagyszerű a magyarítás !Gratulálok! -
#343 jeee,így is poénos volt hogy csak a lényeget értettem meg angolul,de így hogy most minden magyar újra végigviszem a poénok miatt -
Novbert #342 Ja, és aki még nem tudná: elkészült a játék magyarítása, és www.magyaritasok.hu -ról letölthető. -
Novbert #341 TÉNYLEG csak a megfelelő darabot kell játszatnod a megfelelő díszletek között (és a megfelelő hangulatban). Ha nagyon érdekel, leírhatom pontosabban is, de szvsz inkább kísérletezz! -
#340 a léghajót hogy ereszthetem le a színházban??? fel kell jutnom a fantomhoz... -
#339 hö, jólenne már végigvinni ezt is:D csak megjelent a dungeon siege 2, vittem azt is egy darabig, majd jött a fable..most meg valahogy nincs kedvem elindítani a psychot :l -
#338 Ha valaki tud, akkor külde egy olyan mentést, ami az után van, hogy felszedte a pumpát ( a kamera miatt) Köszi
[email protected] -
#337 Csináld meg a Napóleonos pályát és oda adja Fred vagy ki. -
predakon #336 Légyszi adjatok tippet,a liftes fickó a gonosz doki szerű ruhában visz fel a liftel,karom van,fejbizbasz is,na de honnan szerezzek fehér köpenyt??
Megkapom a napoleonos részben vagy a bikás csávónál? -
#335 figy, menny ki a szabad levegőre (akárhova) és keress egy fát, amit mexabadítottak a törzsétől és ugorj bele >> kisvasút. válaszd ki az útvonalat Ford Crullerhez
egyébként ez ilyen alternatív közlekedési eszköz (minden helyszínen van minimum 1 fatörzs):D -
#334 Elakadtam!
Itt mit kell csinálni:Get a Marksmanship learner's Permit from Ford Cruller
????
Sürgős választ előre is köszönöm!!! -
#333 A Psychonauts magyarosítása hány százaléknál tart???
KB. mikorra készül el??? -
#332 Hát...Úgy van ahogy írtad.Itt már kéne a Láthatatlanság képesség.Én csak úgy tudtam megcsinálni..Bekopogtatsz,elbújsz,kikukucskál,kinyitja....és utána láthatatlanság és berohansz...Esteleg próbáld meg felkapni és kidobni a reebanc-ot :-D Más ötletem nincs...:( -
Comet Bigfoot #331 Azt a kepesseget csak akkor kapod meg ha
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER:
osszegyujtotted a taborban a rejtett targyak felet (6ot?), es akkor szol hogy meg kell mutatni a Rangernek.
de nekem meg azzal egyutt se volt konnyu :P -
#330 Elakadtam plz segítsetek!
(eléggé spoiler szagú, aki még nem jár itt de érdekli a cucc az ne olvassa):
Amikor megtalálom a milkman rejtekhelyét, a kopogtatásom után egy kiscsaj nyit nekem ajtót, vagyis amikor meglát mindig beb*ssza az ajtót:) megpróbáltam úgy hogy levitálok > becsöngetek > felugrok a háztetőre > beugrok mögötte de meglát a reebanc.. gondolom most kapom meg a láthatatlanná válás képességét.. jó.Visszamentem a HQ-ra,de ford nem mondott semmi lényegeset se.
Valaki elmonnya a megoldást? (Habár mire feljövök az sg-re már továbbjutok..mint mindig) -
#329 nemá, mindegyik pite -
#328 jah, tom hogy kell használni de az a baj hogy a sztoriban éjszaka van:D (= sok sok mérges állatka) -
#327 vegyél olyan botot(nemtom mi a neve), az csipogással jelez, ha van a közelben olyan nyílvessző. Ezek mélyen a föld alatt vannak és soxor 200-at is ér 1 db, úgyhogy érdemes keresgetni. Amikor már őrült módjára csipog a cucc, akkor kell nyomni vmelyik gombot mint állat -
#326 ja oké..de nincs cobweb dusterem! :o kurvasok nyílhegy nekem meg asszem 150-van (vagy szerezhetek valahogy??) -
#325 Ez az a pálya amikor a biztonsagi őr fejében vagy?És ez a ház a pálya végén van?Mert akkor ha bejutottál ebbe a kisházba ,a szemben lévő ajtón van egy pókháló.Na azt leszeded és bemész oda.Ha minden elsötétült akkor használod a látóképességed, utána pedig a szoba egyik végében van egy pumpa azt felszeded,kimész és utána már egyértelmű. -
#324 a "neighbourhood"-os pályán amikor bepötyögöm egy épület előtt hogy 1+1 , 2,3,5
erre kinyílik az ajtó. utána mit csináljak?D: -
#323 A csigákat majd a lovaghoz kell elvinni.Azután a már csak lovaggal kell párat lépni.
A második hídra gondolsz?Ugyanazzal kell megjavíttatni,mint akivel először csináltattad. -
#322 Hali lenne1 kérdésem!A Waterloo Worldben vok és nemtom mit kell csinálni miután összeszedtem a csigákat!az almákat leszedtem de méég kell vmi...?utáni hová kell menni?A hidat is megkéne javitani de nemtom hogyan?
előre is kössz
-
#321 bocs csak próbáltam segíteni,(me nem sűrűn segítenek itt ha kérdeznek vmit),amúgy meg igazad van me nem olvastam el figyelmesen -
#320 szvsz ezt ő is tudta ( "amikor a kamerával nézek, nem látom magam csak zöld csíkokat"), olvastam vhol, hogy egyes videokari-driver kombónál jön elő ez a hiba -
#319 menj közel a kamerához és használd azt a képességed mikor más szemével tudsz látni(asszem q betűvel kezdődik) és így el tudsz sétálni a pumpáig