678
Psychonauts
  • Horatio
    Igen átcsúsztam a dróton a szigetre ahol van egy homokozó egy csúzda és egy napernyős asztal ,de ház az nincs. Feltelepítettem a patch-et is video kártya driveris megvolt.
  • Disk
    Hm...Mindent megcsináltál?Bementél oda a mesterlővész csajhoz?Ott ahol kibújtál a csatorna túl oldalán.Sajnos nekem már nincsenek meg a mentéseim.
  • Horatio
    Na most ez esetben szereznem kéne egy mentést az ez utáni pályáról, ha valakinek van ilyenje akkor szóljon.
  • Horatio
    Ez elég gáz
  • Horatio
    Na most az mér van ,hogy nekem ott nincs ház?
  • Disk
    Milkmanhez úgy jutsz el,hogy először bemászol a csatornába és ahol kibújsz,ott fel a póznára. Átcsúszol és a túl oldalon be kell jutnod egy házba.Kopogtatsz ,a csaj kinyitja az ajtót, láthatatlanság és beugrasz fölötte. Cut-scene(vagy micsoda) és boss fight.:)
  • Horatio
    Help! Elakadtam, amikor Milkman-t kell megtalálni és a telefonnal föl kell menni a póznára átkell csúszni a dróton és megérkezem arra a játszótér szerűségre, de ott nincs semmi. Meg kéne találnom a Milkman rejtekhelyét ,de hogy?
  • egypszichonauta
    http://www.wimp.com/grannygamer/
    nézzétek meg ezt a videót az usában mg a nyugdíjasok is játszanak a psychonautscal(persze mással is),de itt Mo.-nem vmi népszerű
  • takysoft
    Beyond Good and Evil. jókat hallottam róla.
    Gamestart mindig csak kölcsönkérem, nincs rá lé. Még akkor se tudtam megvenni, mikor The Longest Journey volt benne a teljes, pedig az tényleg nagyon ott van.

amúgy megvan a a beong good and evil, majd megkukkantom.
  • egypszichonauta
    ennyit tudok hozzáfűzni:egyetértek
  • Malbeth
    Hali!
    Nagyon érdekes,hogy ezt a két játékot mindíg egymás mellett emlegeik!
    Én végig játszottam már mindkettőt többször is,és tényleg csúcsszuper játékok.
    Jó húzás a Gamestar-tól hogy a BG&E lessz a következő teljes játék.
    Még sok ilyen játék kellene!
    A t...m tele van már a doom-hoz hasonló játékokkal.Buták és primítívek.
    Éljen a Psychonauts és a Beyond Good & Evil!
  • rorr
    2 éve lesz decemberben ,hogy végigjátszottam de köszi ....:) szerintem is nagyon jó!!!!
  • tigeroo
    nene, inkább várj egy honapot:)
    régen sokat toltam vele..
    nagyon hangulatos:)
  • Seth
    beyond good&evil lesz a köv számban??? whoa, arra beruházok
  • egypszichonauta
    ok,sokan dicsérték azt a játékot is de még nem próbáltam ,majd megveszem akkor
  • tigeroo
    próbáld ki a beyond good&evilt!! ugyanilyen:)
    Gamestar kövi teljes játéka lesz decemberbnen,..
  • takysoft
    pedig nem is nehéz.
    na jó, egér-sensitivity maxra, aztán lehet játszani.
    rorr:
    láttam a q4-et, meg a doom3-at. Egyikkel se játszottam 5 percnél tovább.
    A játék szerintem azon bukott be, hogy gyűjtögető életmódot kell benne folytatni. Szinte mindent össze kell szedni benne, ha a végére erős akarsz lenni. Nekem jópár óra külön játékba telt, mire meglett a regeneráció.
    A nép nem szereti az inaktív játékidőt. Az aktív játékidő számít. Gyakni, meg győjtögetni... Diabloban bejött, itt nem.
    Meg amúgy is picit a játékidő. Szinte egyszer sem kellet visszatöltenem régebbi állást, így regenerációstól 25 óra alatt végignyomtam, cheat nélkül(minek, hisz nem lehet meghalni).
  • Seth
    PC-n sajnos nem erőltetik a platformjátékokat, ha mégis, akor soxor a konzolos változatnál sokkal primitívebb verziókat kapunk :(

De ez a játék valami eszméletlen jól sikerült szerintem
  • rorr
    Sajnos nem lett népjáték pedig nagyon szinvonalas bár ki tudja lehet még belőle bármi....
    Szerintem az utóbbi idők egyik legjobb játéka volt (végigjátszottam) !!!
    Nincs igény az ilyen játékokra? (a doom3, cod2,q4 kell a népnek )
    Szomorú............... :(

• egypszichonauta
    okt.16-a óta csak mi szóltunk hozzá ehhez,más nem sűrűn látogatja ezt a topicot
  • takysoft
    nem lesz gondja vele
  • egypszichonauta
    alapból is jó,de magyarul igazán jó játszani(bár ha perfekt angolbol akkor no problem)
  • takysoft
    végre lejött havernak a PS2 verzió. nemsokára kiprbáljuk. csak sajna van benne valami 3 gigás PAK kiterjesztésű file. ami azt jelenti, hogy tömörített, de nem kötik az orrodra, hogy mivel.

nem nagyon lehet sajna magyarítani. haver nem fog örülni.... vegyen x-boxot.
    na nem én fogok itt MS termékekkel házalni... vegyen egy jó PC-t.
  • egypszichonauta
    értsd jól(akkor már nem topic?mind1 nem értek ehhez)
  • takysoft
    ez nem téma, hanem párbeszéd.
  • egypszichonauta
    na teljesen kihallt ez a téma,pedig ez a játék sokkal többet érdemelne
  • takysoft
    nekem mondod? kérdeztem valamit GTA San Andreas Topicban, aztán lökték a sódert, hogy "mér' nem óvasó' vissza?".... na ja... volt már vagy 50000 üzenet...
  • egypszichonauta
    köszi a segítséget!ezt díjazom mikor ennyire segítőkész vki nem az van hogy kérdez vmit az ember és jaj má megint ezt kérdezik,olvass vissza ,nem tudod a keseresőt használni....
  • takysoft
    a húscirkuszból oda már nem lehet visszamenni, de a mentések között lesz egy "Végső Pont", az még a cirkusz előtt van. Ha akarsz vmit, akkor töltsd vissza azt. Nézd csak meg a mentéseket, ott lesz!
    egyébként igen, próbáltam szinte mindent összeszedni. 96-os szinten végeztem a játékkal.(ha minden magvan 100-as vagy)
    a 8 kinti cucc ügyében a vadőr crullerhez kell menni.
    az elmerengetőbe bármikor vissza lehet térni, így az emlékképek összeszedésére van idő.

ami fontos a végső pont előtt:
    a kártyák összeszedése, az agynövelők összeszedése, illetve a scavangerhunt objektumok.
    pókhálókat, kártyákat beváltani tudsz a húscirkusz elején is a fickónál.(ilyenkor a kártyákhoz nem kell magot venni)

mindez benne van a végigjátszásban, amit alant írtam.(a 2 bónusz anim is, az egyik a 100.-as szintem, a másik ha lili karkötőján 3. szemet használsz)

van lista is az összes agyról, kártyáról, és növelőről, meg scavangerhunt itemről.
    ld #335. üzi.
    sok sikert a játékhoz.
    mellesleg a PS2 verzió 48.8%-a lejött, ha lejön teljesen, akkor kipróbálom a magyarítást, utána ha vkinek kell PS2 magyar Psychonauts, akkor majd odaadom, vagy elmondom, hogy müxik(he összejön persze)
    Barátsággal:
    Taky
  • egypszichonauta
    takysoft te mindent összeszedtél?én nem tom hogy mé nem tudok kimenni a táborba a húscirkuszos rész után,csak a brain tumblerben tudok mászkálni a pályákhoz ennyi,vagy ilyenkor már alapból nem enged ki?meg miután összeszedtem 8 kinti cuccot írja hoy menjek ford crullerhez a jutalomért de 1.nem is tudok odamenni 2.régebben mikor odamentem nem történt semmi
  • takysoft
    megjelent, már szedem lefele havernak.
    hivatalos oldalon is láthatod, hogy megjelent
  • egypszichonauta
    ja wanadoo a legegyszerűbb,ps2re asszem nem jelent meg
  • takysoft
    mihez?
    PC - millió torrent van, de fent van smsweben is sok helyen, asszem a wanadoo-n is.
    XBOX - millió terrent, dc++, egyéb
    PS2 - na ezt kutatom én is. ha vkinek megvan, akkor szóljon.
  • Rusy
    Hi tud valaki valahonnan egy letöltési linket adni? torrent is jó
  • takysoft
    teljesen igaz.
    nem azért, nagyon ott van a WOW, meg a Sanandreas is de azért ennyivel nem jobbak, sőt.. egyáltalán nem.
  • egypszichonauta
    nem értem hogy ilyen jó játékról alig beszélnek,más igénytelen sz*rokról 10*ennyi hozzászólás van
  • Malbeth
    A végső animációból arra lehet következtetni,hogy talán lessz folytatása.
    Én nagyon bízom benne.
  • takysoft
    ez most jelent meg 5 éves fejlesztés után. ha lesz is folytatás, akkor is sokára
  • egypszichonauta
    semmi gond TÉNYLEG nem haragszom csak igazat adtam neked,ugye még senki se hallott arról,hogy lesz-e folytatása a játéknak és hogy mikor jelenik meg?
  • takysoft
    ne haragudj, nem akarok itt flamelni, vagy nagyképűsködni