Psychonauts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
erre kinyílik az ajtó. utána mit csináljak?D:
A második hídra gondolsz?Ugyanazzal kell megjavíttatni,mint akivel elõször csináltattad.
elõre is kössz
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
kis segítség kellene <#help>#help>: asylumban a liftkezelõnél a loboto kosztümhöz kellene valami claw. ezt merre/kinél találom? <#nemtudom>#nemtudom>
elõre is köszi
Most telepítettem fel a Psychonauts-t,de lenne egy problémám.A KAMERA állandóan forog körülöttem,és így teljesen irányíthatatlan,arról már nem is beszélve,hogy néhány perc alatt megszédültem !<#szomoru1>#szomoru1><#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>
Légyszi ha tudjátok mit lehet ezzel kezdeni segítsetek!
Elõre is köszi!<#wave>#wave>
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
Az apámmal tartok gyakorló ugrándozást , de nem tudom , hogy kell továbbmenni mikor lángoló kerítésdrótok lógnak a levegõben (körkörösen) közepém egy húsdarabon apám lebeg. a kerítás teteje nagyon vékony ott lehetetlen egyensúlyozni, s egyáltalán feljutni oda. Milyen erõt használjak????
A víz pedig csak jön felfelé
Remélem hamar megjön,és akkor én is belebújhatok ennek a jópofa Raz-nak a bõrébe.<#bohoc>#bohoc>
elõször is sztem keresd fel valamelyik online boltot a neten(automex, 576 online, meg ilyenek),hát aztán ottvan még a *ttp://www.wanadoo.atw.hu..
legvégsõ esetben torrent !
A Pcychonauts nagyon felkeltette az érdeklõdésemet!Azt szeretném megkérdezni,hogy
PC-re megjelent-e már,és ha igen akkor hol lehet hozzájutni?
Sajnos eddig nem találtam rá pedig szeretném megszerezni!
<#rinya>#rinya><#sir>#sir><#shakehead>#shakehead>
Segítsetek!<#integet2>#integet2><#smile>#smile><#email>#email>
gamere akkor mindig az utolsó harcot adja,csak azzal a sárga tárgyal tudok kimenni és úgy összeszedegetni a hiányzó dolgokat?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Üdv Noral!
A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.
Kösz elõre is, ezzel csak hamarabb lesz kész a magyarítás.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
a hústorony cenzor még elment de ez a tank az õrületbe kerget! eddig 2x sikerült felborítanom ebbõl 1x ment az élete lefele (felborult és amíg õ kapálózott én megsoroztam) meg az is köcsögség hogy fogy a lõszer. így is nyomi ez a "lock-on" rendszer nemhogy a munícióról is mi gondoskodjunk!! valami tippet plz.
Remek játék...
akárcsak a Beyond Good and Evil ...
hallottam,hogy annak talán lesz 2. része.
Hogyan kell a megfelelõ színdarabot játszani, hogy feljuthassak a phantomhoz a catwalk-ra.