Psychonauts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
jah, tom hogy kell használni de az a baj hogy a sztoriban éjszaka van😄 (= sok sok mérges állatka)
Seth
vegyél olyan botot(nemtom mi a neve), az csipogással jelez, ha van a közelben olyan nyílvesszõ. Ezek mélyen a föld alatt vannak és soxor 200-at is ér 1 db, úgyhogy érdemes keresgetni. Amikor már õrült módjára csipog a cucc, akkor kell nyomni vmelyik gombot mint állat

PSN ID.: Beegabor

tigeroo
ja oké..de nincs cobweb dusterem! :o kurvasok nyílhegy nekem meg asszem 150-van (vagy szerezhetek valahogy??)
Disk
Ez az a pálya amikor a biztonsagi õr fejében vagy?És ez a ház a pálya végén van?Mert akkor ha bejutottál ebbe a kisházba ,a szemben lévõ ajtón van egy pókháló.Na azt leszeded és bemész oda.Ha minden elsötétült akkor használod a látóképességed, utána pedig a szoba egyik végében van egy pumpa azt felszeded,kimész és utána már egyértelmû.

tigeroo
a "neighbourhood"-os pályán amikor bepötyögöm egy épület elõtt hogy 1+1 , 2,3,5
erre kinyílik az ajtó. utána mit csináljak?D:
Disk
A csigákat majd a lovaghoz kell elvinni.Azután a már csak lovaggal kell párat lépni.
A második hídra gondolsz?Ugyanazzal kell megjavíttatni,mint akivel elõször csináltattad.

virush
Hali lenne1 kérdésem!A Waterloo Worldben vok és nemtom mit kell csinálni miután összeszedtem a csigákat!az almákat leszedtem de méég kell vmi...?utáni hová kell menni?A hidat is megkéne javitani de nemtom hogyan?
elõre is kössz

egypszichonauta
bocs csak próbáltam segíteni,(me nem sûrûn segítenek itt ha kérdeznek vmit),amúgy meg igazad van me nem olvastam el figyelmesen

Seth
szvsz ezt õ is tudta ( "amikor a kamerával nézek, nem látom magam csak zöld csíkokat"), olvastam vhol, hogy egyes videokari-driver kombónál jön elõ ez a hiba

egypszichonauta
menj közel a kamerához és használd azt a képességed mikor más szemével tudsz látni(asszem q betûvel kezdõdik) és így el tudsz sétálni a pumpáig

Toodmayne
NEKEM IS SEGÍTENE VALAKI? 314.HOZZÁSZÓLÁS <#help> ELÕRE IS KÖSZI

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

Seth
az operaénekes díja lesz az...

Hali mindenki!

kis segítség kellene <#help>: asylumban a liftkezelõnél a loboto kosztümhöz kellene valami claw. ezt merre/kinél találom? <#nemtudom>

elõre is köszi

Sziasztok!
Most telepítettem fel a Psychonauts-t,de lenne egy problémám.A KAMERA állandóan forog körülöttem,és így teljesen irányíthatatlan,arról már nem is beszélve,hogy néhány perc alatt megszédültem !<#szomoru1><#falbav><#boxer>
Légyszi ha tudjátok mit lehet ezzel kezdeni segítsetek!
Elõre is köszi!<#wave>
Toodmayne
A tejesember keresése közben, a postán, abban a sötét szobában amikor a kamerával nézek, nem látom magam csak zöld csíkokat. Nem tudja valaki, hogy mit kell csinálnom, hogy látszódjak a kamerákban? És már öszzegyûjtöttem 8 tárgyat, de nem tudom, hogy hol van a Ranger Cruller, hogy megkapjam a jutalmam. <#help>

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

nem tudja valaki hogy magyarítást vagy végigjátszást honnan szedhetek????
egypszichonauta
ja vki nem tudja hogy mit kell csinálni a hollótollal és lilinek vmi ruhadarabkájával?

egypszichonauta
én úgy csináltam hogy kiálltam a szélére és duplaugrás majd a shifttel olyan léggömböt csinálsz és így épp eléred a következõt

Segítsetek..Thanks...

Az apámmal tartok gyakorló ugrándozást , de nem tudom , hogy kell továbbmenni mikor lángoló kerítésdrótok lógnak a levegõben (körkörösen) közepém egy húsdarabon apám lebeg. a kerítás teteje nagyon vékony ott lehetetlen egyensúlyozni, s egyáltalán feljutni oda. Milyen erõt használjak????

A víz pedig csak jön felfelé

Most adtam le a rendelést a játékra!<#smile>
Remélem hamar megjön,és akkor én is belebújhatok ennek a jópofa Raz-nak a bõrébe.<#bohoc>
egypszichonauta
ok,de a táborba nem tudtam ki menni azé kösz

tigeroo
igen, már rég (5 cédés)..
elõször is sztem keresd fel valamelyik online boltot a neten(automex, 576 online, meg ilyenek),hát aztán ottvan még a *ttp://www.wanadoo.atw.hu..
legvégsõ esetben torrent !
SZIASZTOK!
A Pcychonauts nagyon felkeltette az érdeklõdésemet!Azt szeretném megkérdezni,hogy
PC-re megjelent-e már,és ha igen akkor hol lehet hozzájutni?
Sajnos eddig nem találtam rá pedig szeretném megszerezni!
<#rinya><#sir><#shakehead>
Segítsetek!<#integet2><#smile><#email>
tigeroo
elõveszed azt a "kekszet" az inventoridból és aktiválod
egypszichonauta
a pályákra be tudok menni de a táborba nem tudok vissza jutni azt hogy kell?

egypszichonauta
köszi,hát én is végére értem e nagyszerû kalandnak.de miután rámegyek a continue
gamere akkor mindig az utolsó harcot adja,csak azzal a sárga tárgyal tudok kimenni és úgy összeszedegetni a hiányzó dolgokat?

Seth
felkell ugrálni a fejéhez a bárdról és képentörölni...

egypszichonauta
a hentes hogy kell lenyomni?gondolom akkor kell vele vmit csinálni mikor lecsap az egyik bárdjával és beragad a földbe

gameplusz
Köszi mindenkinek a mentést!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Seth
jááájjj, azt a részt de utáltam. A lényeg hogy állj a forgó elé, és amikor a késdobáló dobja a kést akkor ugorj félre, úgy hogy a táblába fúródjon,. Így mint egy kapaszkodó rá tudsz kapaszkodni és át tudsz lengeni

egypszichonauta
köszi,és amikor a kis oliandert kell megvédeni a nyulaktól,ott van egy késdobáló azzal mit kell csinálni?hogy tudok tovább felfele menni?

DarkJedi
A matadorba kell beledobálni TK-val azokat az izéket, amit elõtte a bikába kellett.

egypszichonauta
valaki plíz help!

egypszichonauta
hogy kell legyõzni a matadort(asszem el odio a neve),amikor a a bikának(edgar) is megy le az élet?

Wukifi
Emailban mentek a kimentések !
Üdv Noral!

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

tigeroo
hol találom meg azt a milkmant??
gameplusz
Valaki küldje el a mentéseit a játékból /lehetõleg ha végigvitte a játékot/, mert a fordításhoz nagy segítség lenne tesztelni! Ide küldje a kedves játékos: [email protected]

Kösz elõre is, ezzel csak hamarabb lesz kész a magyarítás.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

tigeroo
már megcsináltam😊
vmi "tejesembert" kell megtalálnom..
egypszichonauta
amikor lõ akkor szaladj be egy oszlop mögé és azt lövi szét,utána szaladj oda hozzá várj még felemelkedik és lõdd meg az alját,majd csépeld.amúgy ettõl még sokkal nehezebb részek lesznek(tapasztalatból én néhány helyen sokat kínlódtam)

tigeroo
áááááááááá! elegem van a boss-fightokból!
a hústorony cenzor még elment de ez a tank az õrületbe kerget! eddig 2x sikerült felborítanom ebbõl 1x ment az élete lefele (felborult és amíg õ kapálózott én megsoroztam) meg az is köcsögség hogy fogy a lõszer. így is nyomi ez a "lock-on" rendszer nemhogy a munícióról is mi gondoskodjunk!! valami tippet plz.

Remek játék...
akárcsak a Beyond Good and Evil ...
hallottam,hogy annak talán lesz 2. része.

rorr
😊
csak!már nálam is volt ilyen!

Seth
emmegmiért 2x ??????

Seth
majd pyrokinesis-el tudod kiolvasztani( ha még nincs majd storyval együtt megkapod nem kell keresni)

Seth
majd pyrokinesis-el tudod kiolvasztani( ha még nincs majd storyval együtt megkapod nem kell keresni)

tigeroo
A 'török szendvicset' hogy szedhetem ki a fagyott páncélszekrénybõl?:S
DarkJedi
6 lehetõség van, próbálgasd végig, én is így csináltam.

Segítsetek

Hogyan kell a megfelelõ színdarabot játszani, hogy feljuthassak a phantomhoz a catwalk-ra.

egypszichonauta
köszi,eléggé "elvont" és színes az a pálya.nem értem mért nem írkálnak ide,nincs érdeklõdés a játék iránt vagy sokan már végignyomták elakadás nélkül?van aki össze szedett minden apróságot?tessék hozzá lehet szólni

Seth
a festõ, a vézna napoleon ahol van ( meg az a liftkezelõ), ott kell felmászni hozzá