Psychonauts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt olvastam vannak bónuszpályák. Ezeket mikor kapom????
PSN ID.: Beegabor
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Olvastam PC GUruban a játékról és ott nagyon dícsérték!!! Szerintetek is jó? Be kell vallanom még egy TIm Schaefer játékkal sem játszottam de ha feleolyan jó mint az újság szerint akkor már kipróbálom.
Most 92. szintû vagyok
Tehát ha segíteni akarsz akkor mond meg hogy a dizsis pálya utolsó szakaszában hol a kib@szott életbe lehet egy szem azaz 1 db figura...kösz <#idiota>#idiota>
PSN ID.: Beegabor
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Értékelése: 95%
Ez igen!!!!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Az élet egy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás
Bazzeg Isten ez a game. kár hogy kevés benne a beszégetés.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
fodorkrisz: légy konkrétabb.
Ha valaki tud segítení annak megöszönném. Elõre is köszí
Nem tudom, hogy állnak az eladások, remélem keresnek majd szépen vele, mert ez a játék magasan kiemelkedik a szürke mezõnybõl. Akárcsak a Beyond Good and Evil annak idején. Persze az is megbukott, ha jól emlékszem.
Ja és kösz mégegyszer a tippért...
Soha nem volt olyan, hogy ne lett volna valahogy!
Próbáltam mindeféle képességgel, de nem akarja kirángatni onnan.
A Miners Skull tárgy kéne, ami nagy valószínûséggel a GPC & Wilderness-ben van (mivel ott 4-bõl 3 tárgy már meg van).
A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.
A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.