Psychonauts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
azt láttam már 😊
a cutscenes mappában benne vannak az átvezetõk

PSN ID.: Beegabor

Nincsenek bonuszpalyak. Egyetlen bonuszanimacio van. (Ami amugy eleg vicces szvsz)

Seth
Ne végeztem vele (bár nem szedtem össze mindent)
Azt olvastam vannak bónuszpályák. Ezeket mikor kapom????

gameplusz
Nem fele olyan, hanem 2x olyan jó!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

grizzly21
Na egyéni véleményekre vagyok kiváncsi!
Olvastam PC GUruban a játékról és ott nagyon dícsérték!!! Szerintetek is jó? Be kell vallanom még egy TIm Schaefer játékkal sem játszottam de ha feleolyan jó mint az újság szerint akkor már kipróbálom.

Seth
én már eljutottam a végére, de visszafordultam összeszedegetni mindent --nem semmi meló egy két helyszínen azokat a hülye ábrákat összeszedni. Maga a parkkomplexum már 100%-os ,könnyû volt , de az elmékbe még van tennivaló.
Most 92. szintû vagyok
Tehát ha segíteni akarsz akkor mond meg hogy a dizsis pálya utolsó szakaszában hol a kib@szott életbe lehet egy szem azaz 1 db figura...kösz <#idiota>

pluhi
Jó game, de Tim Schafertõl több kalandelemet vártam.
gameplusz
Akkor? Senki nem akadt el, vagy nem akar beszélni róla?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

rorr
Ja és igazad van!!!

rorr
már végigjátszottuk!

gameplusz
AZ NEM LEHET, HOGY SENKI SEM JÁTSZIK VELE!!!! EZ A LEGTÖKÉLETESEBB JÁTÉK, AMIT VALAHA LÁTTAM!!! MINDENT VER!

gameplusz
PCGuru 2005/07

Értékelése: 95%

Ez igen!!!!

torrente
Durván jó ez a játék? A nagyon magas értékelései kíváncsivá tettek, de inkább a ti véleményetekre vagyok kíváncsi. Annyi jó játék van, amivel játszanék, de ha lehet akkor a legjobbakkal kezdeném.

Köszi kinyírtam a "legyet"
Találatam egy puskát, de nem tudok vele mit kezdeni 😞
Eye-scream
Ugrálj el a "Mighty ram" elöl. És mikor "Laser Beam" et használ aktiváld a pajzsodat. Ez visszaveri majd rá a saját sugarát. Amikor leszáll a földre ugrálj félre az öklelései elöl, és amikor "Hard to avoid area attack"-ol, akkor menj a közelébe, és aktiváld a pajzsod. Mikor végzett akkor meg tudod ütni párszor. Hamar megfekszik.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Hogy lehet a hal agyában a repkedõ "izét" kinyírní????
Most már legalább biztosra megy 😄

Az élet egy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás

pluhi
Ez nem kérdés volt. Szerintem arra gondolt, hogy a sniper-es résznél rád fognak lõni, ha nálad van a puska, ha nincs. Csak ha nincs nálad, nem tudsz átérni semmiképp.
Asszem miután elérted a 60-as szintet. Akkor fejlõdik át a pajzs olyanná hogy hogyha megütik a pajzsodat akkor az visszalöki az ellenfelet.
Bazzeg Isten ez a game. kár hogy kevés benne a beszégetés.

Eye-scream
Pajzs mikor lõ.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

bejött
köszi ki is próbálom (szrintem még dumálunk<#smile>
Space gombbal megy elõre, de elõtte beszélj a csónakházban az öreggel.

Szivesen csak hogyan? (Csak németûl tudok, nagyon tuti a játék)
pluhi
A virág a következõ. A megoldást is leirtuk már itt...
fodorkrisz: csónakázz
Szóval: a parton vagyok és sasha elküldött, hogy tanuljak meg lebegni, a tanárnõci egy kis mólón van másokkal és én sehogy sem tudok odajutní hogy tanúljak.<#rinya>
Nincs meg😞 a könyv még azt se tudom hogy kell-e. a telefon és a virág is hiányzik, de a többit már megtaláltam. Már vagy 3 szor végigjártam az egész helyet, kezdem feladni...

pluhi
Nem találod, majd úgy kapod. Virág és a könyv megvan már?
miután lebegésbõl felugrasz, ha lenyomod a shift-et akkor lassabban fogsz esni..szerintem ezt kifelejtetted, és azér nem megy, az egész lényege hogy ugrálni kell. a puskát hol találom??

pluhi
Kell, hogy legyen nálad puska. Tehát menj vissza és nézelõdj a még függõben lévõ tárgyak körül. Mondjuk virág.
fodorkrisz: légy konkrétabb.
Szaisztok!Sajnos elakadtam ott ahol meg kell tanúlí a lebegést a csajszitól....
Ha valaki tud segítení annak megöszönném. Elõre is köszí
Most vagyok ott hogy a tejesembert kell megkeresni. felvettem a sötétbõl a wc-pumpát, és leugrottam a csatornába, erre kijutok egy részre ami tele van õrrel, és a sniper meg mindig lelõ a házból. annyira gyorsan meg nem tudok futni, hogy simán átérjek😞 Please help, mert nagyon komoly a játék és nem akarom huzamosabb ideig abbahagyni...

pluhi
Közben elértem a játék végére én is. Mit mondjak. Ha csak fele annyi törekvés lenne az eredetiségre a többi játékkészítõ között, mint Tim Schafer csapatában, nem lenne semmi problémám. Szerintem a Grim Fandango világánál eredetibbet nem lehet csinálni, de ez is nagyon ott van. Más kérdés, hogy annak a hangulata jobban bejött, ez már néhol beteges volt kicsit (viszont színesebb). A másik, hogy bõven maradt még a játékban gyûjtögetni való, de nem érzek késztetést újrakezdeni. Ez a stílus miatt lehet, amit még Amigán szerettem 2D-ben, de úgy tûnik kinõttem belõle.
Nem tudom, hogy állnak az eladások, remélem keresnek majd szépen vele, mert ez a játék magasan kiemelkedik a szürke mezõnybõl. Akárcsak a Beyond Good and Evil annak idején. Persze az is megbukott, ha jól emlékszem.
Sikerült kihalászni.
Ja és kösz mégegyszer a tippért...

Soha nem volt olyan, hogy ne lett volna valahogy!

Thx a tippért, megpróbálok babrálni vele...

pluhi
A két gejzir összeköttetésben van...
Tudom hola gejzír, de nemtom hogy kell kiszedni onnan.
Próbáltam mindeféle képességgel, de nem akarja kirángatni onnan.

pluhi
A mókustól nem messze. Egy gejzirbe van beleragadva.
javítanám az elõzõ kommentet.
A Miners Skull tárgy kéne, ami nagy valószínûséggel a GPC & Wilderness-ben van (mivel ott 4-bõl 3 tárgy már meg van).

Vki nem tudja hol vannak a Scavenge Hunt tárgyak a GPC & Wilderness-ben (ott ahol Sasha Nein laborja van)? Elõre is kösz.

Wukifi
Nah 18 óra játékidõ után sajnos véget ért a játéknak.....<#pardon1><#merges3><#falbav><#ticking>

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

Wukifi
Ismételten kösz szépen......😊 aztán már közben rájöttem és lenyomta a kis faszt <#violent><#boxer><#eplus2>

Azt hiszem a hid bejaratanak a bal oldalan all egy haz, amiben fel tudsz ugralni a kiallo palcakon a felso szintre, aztan ott a peremen tovabbkapaszkodni, es onnan mar at tudsz ugrani\levitalni a masik hazra.
Menekulj. Ez egy "tüdõhal" es egz nagz legbuborek veszi korul, ezert ahogy kozelit feled, te mindig probalj a szaraz helyeken maradni.
Ugralj el elole, aztan amikor egy nagyot csap a foldre, es beragadnak a hentesb bardjai akkor rohanj fel a kezen es adj a fejenek. Es ezt 3-4szer. (:
A Napoleonos pályán vagyok, amikor az a feladat, hogy fegyvert szerezzek az egyik katonának. Hogy lehet feljutni ott az épületben?
robotnyk
aki tudja javítson ki ha tévednék, de boxra is csak most jelent meg ez a játék, nem?
A hallal (aki elfogta Lilit) való harcnál nekem csomószor fekete lesz a kép,meg a hal is fekete semmibõl jön elõ. Ez grafikai hiba vagy ilyen? Más: Az elsõ harcon túl vagyok,meggyújtottam a cuccokat amiket beszívott,de utána mintha vki más szemszögébõl látnám Rezt és nemtom mit kell csinálni. A hal sehol.
Wukifi
A nagy hentest hogy a nyavajába lehet lemetélni?