678
Psychonauts
  • Toodmayne
    NEKEM IS SEGÍTENE VALAKI? 314.HOZZÁSZÓLÁS ELŐRE IS KÖSZI
  • Seth
    az operaénekes díja lesz az...
  • petroleum
    Hali mindenki!

kis segítség kellene : asylumban a liftkezelőnél a loboto kosztümhöz kellene valami claw. ezt merre/kinél találom?

előre is köszi
  • Malbeth
    Sziasztok!
    Most telepítettem fel a Psychonauts-t,de lenne egy problémám.A KAMERA állandóan forog körülöttem,és így teljesen irányíthatatlan,arról már nem is beszélve,hogy néhány perc alatt megszédültem !
    Légyszi ha tudjátok mit lehet ezzel kezdeni segítsetek!
    Előre is köszi!
  • Toodmayne
    A tejesember keresése közben, a postán, abban a sötét szobában amikor a kamerával nézek, nem látom magam csak zöld csíkokat. Nem tudja valaki, hogy mit kell csinálnom, hogy látszódjak a kamerákban? És már öszzegyűjtöttem 8 tárgyat, de nem tudom, hogy hol van a Ranger Cruller, hogy megkapjam a jutalmam.
  • evil 007
    nem tudja valaki hogy magyarítást vagy végigjátszást honnan szedhetek????
  • egypszichonauta
    ja vki nem tudja hogy mit kell csinálni a hollótollal és lilinek vmi ruhadarabkájával?
  • egypszichonauta
    én úgy csináltam hogy kiálltam a szélére és duplaugrás majd a shifttel olyan léggömböt csinálsz és így épp eléred a következőt
  • sorrow
    Segítsetek..Thanks...

Az apámmal tartok gyakorló ugrándozást , de nem tudom , hogy kell továbbmenni mikor lángoló kerítésdrótok lógnak a levegőben (körkörösen) közepém egy húsdarabon apám lebeg. a kerítás teteje nagyon vékony ott lehetetlen egyensúlyozni, s egyáltalán feljutni oda. Milyen erőt használjak????

A víz pedig csak jön felfelé
  • Malbeth
    Most adtam le a rendelést a játékra!
    Remélem hamar megjön,és akkor én is belebújhatok ennek a jópofa Raz-nak a bőrébe.
  • egypszichonauta
    ok,de a táborba nem tudtam ki menni azé kösz
  • tigeroo
    igen, már rég (5 cédés)..
    először is sztem keresd fel valamelyik online boltot a neten(automex, 576 online, meg ilyenek),hát aztán ottvan még a *ttp://www.wanadoo.atw.hu..
    legvégső esetben torrent !
  • Malbeth
    SZIASZTOK!
    A Pcychonauts nagyon felkeltette az érdeklődésemet!Azt szeretném megkérdezni,hogy
    PC-re megjelent-e már,és ha igen akkor hol lehet hozzájutni?
    Sajnos eddig nem találtam rá pedig szeretném megszerezni!

Segítsetek!
  • tigeroo
    előveszed azt a "kekszet" az inventoridból és aktiválod
  • egypszichonauta
    a pályákra be tudok menni de a táborba nem tudok vissza jutni azt hogy kell?
  • egypszichonauta
    köszi,hát én is végére értem e nagyszerű kalandnak.de miután rámegyek a continue
    gamere akkor mindig az utolsó harcot adja,csak azzal a sárga tárgyal tudok kimenni és úgy összeszedegetni a hiányzó dolgokat?
  • Seth
    felkell ugrálni a fejéhez a bárdról és képentörölni...
  • egypszichonauta
    a hentes hogy kell lenyomni?gondolom akkor kell vele vmit csinálni mikor lecsap az egyik bárdjával és beragad a földbe
  • gameplusz
    Köszi mindenkinek a mentést!
  • Seth
    jááájjj, azt a részt de utáltam. A lényeg hogy állj a forgó elé, és amikor a késdobáló dobja a kést akkor ugorj félre, úgy hogy a táblába fúródjon,. Így mint egy kapaszkodó rá tudsz kapaszkodni és át tudsz lengeni
  • egypszichonauta
    köszi,és amikor a kis oliandert kell megvédeni a nyulaktól,ott van egy késdobáló azzal mit kell csinálni?hogy tudok tovább felfele menni?
  • DarkJedi
    A matadorba kell beledobálni TK-val azokat az izéket, amit előtte a bikába kellett.
  • egypszichonauta
    valaki plíz help!
  • egypszichonauta
    hogy kell legyőzni a matadort(asszem el odio a neve),amikor a a bikának(edgar) is megy le az élet?
  • Wukifi
    Emailban mentek a kimentések !
    Üdv Noral!
  • tigeroo
    hol találom meg azt a milkmant??
  • gameplusz
    Valaki küldje el a mentéseit a játékból /lehetőleg ha végigvitte a játékot/, mert a fordításhoz nagy segítség lenne tesztelni! Ide küldje a kedves játékos: [email protected]

Kösz előre is, ezzel csak hamarabb lesz kész a magyarítás.
  • tigeroo
    már megcsináltam:)
    vmi "tejesembert" kell megtalálnom..
    [azok a kábítógránátok kikészítették az idegeimet!!]
  • egypszichonauta
    amikor lő akkor szaladj be egy oszlop mögé és azt lövi szét,utána szaladj oda hozzá várj még felemelkedik és lődd meg az alját,majd csépeld.amúgy ettől még sokkal nehezebb részek lesznek(tapasztalatból én néhány helyen sokat kínlódtam)
  • tigeroo
    áááááááááá! elegem van a boss-fightokból!
    a hústorony cenzor még elment de ez a tank az őrületbe kerget! eddig 2x sikerült felborítanom ebből 1x ment az élete lefele (felborult és amíg ő kapálózott én megsoroztam) meg az is köcsögség hogy fogy a lőszer. így is nyomi ez a "lock-on" rendszer nemhogy a munícióról is mi gondoskodjunk!! valami tippet plz.
  • sorrow

Remek játék...
    akárcsak a Beyond Good and Evil ...
    hallottam,hogy annak talán lesz 2. része.
  • rorr
    :)
    csak!már nálam is volt ilyen!
  • Seth
    emmegmiért 2x ??????
  • Seth
    majd pyrokinesis-el tudod kiolvasztani( ha még nincs majd storyval együtt megkapod nem kell keresni)
  • Seth
    majd pyrokinesis-el tudod kiolvasztani( ha még nincs majd storyval együtt megkapod nem kell keresni)
  • tigeroo
    A 'török szendvicset' hogy szedhetem ki a fagyott páncélszekrényből?:S
  • DarkJedi
    6 lehetőség van, próbálgasd végig, én is így csináltam.
  • sorrow
    Segítsetek

Hogyan kell a megfelelő színdarabot játszani, hogy feljuthassak a phantomhoz a catwalk-ra.

• egypszichonauta
    köszi,eléggé "elvont" és színes az a pálya.nem értem mért nem írkálnak ide,nincs érdeklődés a játék iránt vagy sokan már végignyomták elakadás nélkül?van aki össze szedett minden apróságot?tessék hozzá lehet szólni
  • Seth
    a festő, a vézna napoleon ahol van ( meg az a liftkezelő), ott kell felmászni hozzá