Psychonauts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
nem nagyon lehet sajna magyarítani. haver nem fog örülni.... vegyen x-boxot.
na nem én fogok itt MS termékekkel házalni... vegyen egy jó PC-t.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
egyébként igen, próbáltam szinte mindent összeszedni. 96-os szinten végeztem a játékkal.(ha minden magvan 100-as vagy)
a 8 kinti cucc ügyében a vadõr crullerhez kell menni.
az elmerengetõbe bármikor vissza lehet térni, így az emlékképek összeszedésére van idõ.
ami fontos a végsõ pont elõtt:
a kártyák összeszedése, az agynövelõk összeszedése, illetve a scavangerhunt objektumok.
pókhálókat, kártyákat beváltani tudsz a húscirkusz elején is a fickónál.(ilyenkor a kártyákhoz nem kell magot venni)
mindez benne van a végigjátszásban, amit alant írtam.(a 2 bónusz anim is, az egyik a 100.-as szintem, a másik ha lili karkötõján 3. szemet használsz)
van lista is az összes agyról, kártyáról, és növelõrõl, meg scavangerhunt itemrõl.
ld #335. üzi.
sok sikert a játékhoz.
mellesleg a PS2 verzió 48.8%-a lejött, ha lejön teljesen, akkor kipróbálom a magyarítást, utána ha vkinek kell PS2 magyar Psychonauts, akkor majd odaadom, vagy elmondom, hogy müxik(he összejön persze)
Barátsággal:
Taky
hivatalos oldalon is láthatod, hogy megjelent
PC - millió torrent van, de fent van smsweben is sok helyen, asszem a wanadoo-n is.
XBOX - millió terrent, dc++, egyéb
PS2 - na ezt kutatom én is. ha vkinek megvan, akkor szóljon.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
nem azért, nagyon ott van a WOW, meg a Sanandreas is de azért ennyivel nem jobbak, sõt.. egyáltalán nem.
Én nagyon bízom benne.<#worship>#worship>
MAGYARÍTÁS!
A játék magyar legy, nem magyaros.
a lili karkötõjén ha használod, amikor megszerzed a Harmadik Szemet, a tejesember után, akkor kapsz egy bónusz animációt.
Angol végigjátszás és FAQ
most én a húscirkuszban vagyok, 2. késdobáló, és tényleg jó 5let a shift, nekem is eszembejutot, csak nem volt még idõm kipróbálni.
a játék nagyon nagy. most öszeszedtem minden elrabolt agyat, meg van már regeneráció is, hisz 93-as szinten vok, így már szinte félig GOD módban vagyok.
nemsokára meglesz a 95. szint, akkor lesz végre végtelen lõszerem. asszem 100.-as szinten pedig kapok egy bónusz animot. amit mondjuk külöj is meg lehet nézni a bik playerrel(ld. FAQ)
Ma újra elkezdem!<#wink>#wink>
Ennél nagyobb dícséretet nem is írhatnék róla.Gratula a Készítõknek!<#taps>#taps>
Valaki, aki végivitte, nem árulná el, hogy a húscirkuszban a második késdobálónál mi a búbánatot kell csinálni?
Már 100x próbáltam de nem tudok átugrani a köv platformra.
Nagyszerû a magyarítás !Gratulálok!<#worship>#worship><#worship>#worship>
[email protected]
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
Megkapom a napoleonos részben vagy a bikás csávónál?
egyébként ez ilyen alternatív közlekedési eszköz (minden helyszínen van minimum 1 fatörzs)😄
Itt mit kell csinálni:Get a Marksmanship learner's Permit from Ford Cruller
????
Sürgõs választ elõre is köszönöm!!!
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
KB. mikorra készül el???
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER:
osszegyujtotted a taborban a rejtett targyak felet (6ot?), es akkor szol hogy meg kell mutatni a Rangernek.
de nekem meg azzal egyutt se volt konnyu 😛
(eléggé spoiler szagú, aki még nem jár itt de érdekli a cucc az ne olvassa):
Amikor megtalálom a milkman rejtekhelyét, a kopogtatásom után egy kiscsaj nyit nekem ajtót, vagyis amikor meglát mindig beb*ssza az ajtót😊 megpróbáltam úgy hogy levitálok > becsöngetek > felugrok a háztetõre > beugrok mögötte de meglát a reebanc.. gondolom most kapom meg a láthatatlanná válás képességét.. jó.Visszamentem a HQ-ra,de ford nem mondott semmi lényegeset se.
Valaki elmonnya a megoldást? (Habár mire feljövök az sg-re már továbbjutok..mint mindig<#szomoru1>#szomoru1>)