678
Psychonauts
-
steweee #438 mi az a psi challange marker és hogy lehet olyat szerezni ? arra még nem jöttem rá. most járok ott hogy lilit meg kell menteni a taviszörnytől -
steweee #437 magyar nyelvű, vagy normális részletességű angol végigjátszásról tud vki? kissé kuszává válik a történet -
#436 nem kell odamenni másodszor,vagyis nem muszály gyere ki a repülösóval és a másik ajtón menj be,hogy legyözd a sisakköpö szörnyet... -
steweee #435 nem tudom a pali nevét, de talán az első csillevasút utazás hozzá vezet. öreg, ősz einstein fej, és a laborjában olyan a lépcső, hogy lebegnek egymással nem összefüggő padlólapok. na annak az alján van egy gép amit aktiválva tudod beváltani a lapokat a core-ral. azt meg venni kell a boltban
én ott akadtam el hogy mikor másodszor kell visszamenni a kockára ahol jöttek a cenzorok, hiába csinálom meg többször is az összes oldalon (ahol lehet) a kapubezárásokat, nem jutok tovább. mit kell ott csinálni ? -
#434 na az elsöre már rájöttem de a második kérdésre még nem.... -
#433 hogy kell a mentális eröt használlni,a lövés gyakorlásnál?
és a magokat a kártyákkal hol,és hogyan kell kombinállni? -
#432 szzz... nemtom -
steweee #431 amikor másodszor kell visszamenni a nagy kockára a cenzorokat elüldözni akkor mit kell csinálni? mert már többször úrja bezárogattam a kapukat a kocka majd minden oldalán megtalálható "vadrózsán" de csak nincs vége -
#430 nem tetszett ps2-n. picit ronda:D
nekem... úgy minden ps2-n -
#429 A crack is drága nem?:) /Nem akart bántó lenni.
1ébként szerintem én egy kicsit olcsóbban, vagy kicsit gyűjtök ,de én PS2-re akarom megvenni.Talán ez az, amit PS2nél a polcon akarok látni..A PC-nél a HL -ek ilyenek. -
#428 Sajnos diákhitel mellett inkább maradok a cracknél:D -
Gyusz #427 Akit esetleg érdekel, a játék már megvásárolható hazánkban is, azonban 9990 Ft-ot kérnek el érte, amire nem találok szavakat -
#426 hát igen,nehezen lehetne elképzelni multiplayerben,mind1... -
#425 elnézted
nem is illene bele -
#424 ja,2.-jára elkezdtem a magyarosítással,de hamar meguntam...
elképzelhető hogy van multiplayer?mert amikor a cracket kerestem a LOTR-BFME2höz a gamecopyworld.com-on ott láttam vmi ilyesmit,de lehet hogy nagyon elnéztem. -
#423 meg van egy másik plusz movie is, ha a szmezgetős skillt használod lily karkötősén vagy min.
ja nálam is uninstalálódot.. sajnos nem valami nagy az újrajátszhatósági rate...
az ember elsöre is megunja a pályákat. de egyszer nagyon jó. -
#422 kösz,de már mind1,mert néhány hete uninstallálódott... -
#421 plussz movie-t meg lehet nézni amúgy is, csak tegyél fel egy RAD playert.
alant megtalálod pontosabban(a végigjtszasban is benne van) -
#420 még nyáron nyomtam a játékot,nagyon tetszett,tele qrva jó poénokkal..
azt tudom hogy nem sikerült mindent összeszednem,így sajnos nem jött be a végén egy plusz movie.
mivel rég játszottam nem emlékszem hogyan kell megcsinálni a színházasat,akkor is úgy sikerült hogy végig próbáltam az összes varriácót,nincs olyan sok szal te is próbálgasd...
-
#419 ne csak a színházat én spec nem komáltam.
meg a bikásat se...
a tejesember az abszolút favorit.
meg talán a napóleon nagyon nagy még.
a levitációsat megint útáljuk...
sasha nine... középkategória...(ott haltam meg egyedül a játékban, mármint, hogy elfogyott miden életem) a fögeci igen komoly, ahhoz képest, hogy a játék eleje.
a kezdő katonás.. nem túl jó, de feelinges.
a valóságban a park nagyon remek. komolyan, minden része. kivéve este...
állítólag át lehet valahogy jutni a kikötőben a zilch mogotti helyre nappal is, de nekem sajna nem jött össze.
mi volt még?
ja a lungfisholopis... talán az egyik legnagyobb hely a játéban....
a meat cirkusz.... nagyon arcade... túlügyességi, amúgy is ronda.. szar.
ami tetszett abban inkább tudok segíteni.
ui: PC-s verzió! valaki össze tudta szedni a kártyát a parkban a lakrészben?
azt, amelyiek marha magasan van. fel kell menni a háztetöre, onnét feljebb a barlangbejárathoz, és onnét ha felnézel már lehet látni...
nekem nem jött össze.
-
Cophy #418 Mindenki eltűnt???
-
Cophy #417 már két napja a színházban szórakoztatom magam
képtelen vagyok rájönni a megoldásra, írjátok már le a helyes sorrendet, mert már kezd idegesíteni
(esetleg egy ráérő ember nem fordítaná le a végigjátszást???) -
Cophy #416 köszi, időközben mégiscsak sikerült
-
Cophy #415 inkább a "nem" van érvényben
-
#414 nem megrovásnak szántam,nyugi... -
#413 pedig kb 5 napja ma néztem be ide először.
mármint sg.hu-ra
-
#412 takysoft te mindig megelőzöl a válasszal, bár most nem is tudok segíteni me má rég nyomtam a játékkal,csak annyit,hogy tedd fel a magyarosítást és akkor talán könnyebben megy majd.... -
#411 húúú régen volt...
először is... kinyírsz mindenkit, akit látsz.(tankokat telekinnel vizbe dobod, vagy láthatatlanul megygyújtod)
aztán... asszem a kapu balfelén fel kell ugrani egy peronszerűségrem, majd tovább urgálgatva felvelé szerpentinszerűen meg kell kerülni a várat...
de lehet, hogy ez máshoz kell...
ha engolul tudsz, akkor alant találsz egy linket egy jó kis végigjátszáshoz... nagyon fullos végigjátszás, minden benne van..
ha nem, akkor szólj, majd megnézem neked... -
Cophy #410 Hell! Hogyan kell Waterloo-ban megcsinálni, mikor Napoleon felcsukja a vár kapuját? Ki kellene nyitni de nem tudok a fogaskerekekhez jutni... Hogyan kell? Légyszi! -
#409 Ugrasz és azt hiszem a Shift-et kell megnyomni.Ekkor mint légballon használja a leviathan(?) gömböt és siklik a levegőben.Így esetleg,de mivel régen játszottam, nem biztos,hogy itt ez kell,de a Shift biztos működik.(HA nem állítottad át az irányítást.) -
khalim #408 hellobello,
valaki, aki esetleg emlékszik, vagy éppen nyomja, plz help:)
waterloo, paraszt muskétát kér a harchoz, látom is, hol van, csak nem tudok odajutni. addig megvan, hogy felmászok a zászlórúdra, de onnan hogyan lehet átugrani a tetőre? ha simán ugrok, leesek, máshogy meg elvileg nem lehet:-?
danke -
#407 kimész a terepasztalból, es ott van a tűzhelyben a tűzben asszem telekinézissel tudod kiszedni. -
tockos2 #406 Sziasztok
Psychonauts: a terepasztalon (Napoleon ellen) hol találom a pénzt és a fegyvert ami a parasztok hadba állításához kell? -
#405 ennyik voltak a hozzászólások(bár igazából nem vártam többet),mind1. -
#404 homokozó meg csúzda az másik sziget. ot csak pickupok vannak.
amúgy végigjátszás itt lent.
találsz vhol egy linket.
itt is van -
#403 gyá még játszik vki ezzel?helyes!!amúgy ja a pumpás a megoldás,amúgy van magyarosítás,szedd le hátha azzal könnyebben megy... -
#402 Tényleg...A város végén lévő kiházba,ha bejutottál.Fel kell venni a budipumpát és vissza kell futni ,oda ahol van egy csatorna.Felveszed a pumpát és beugrasz a csatornába.Utána meg már írtam...Én azt hittem te már beugrottál a csatornába. -
#401 Abban az irodaszeűségben voltál már a város legvégében?? Ahova úgy kell bejutni, hogy bezörgetsz,aztán elbujsz és meglesed a belépőkódot az ajtóhoz (úgy hogy az őr szemével nézed a világot..)Odabent a pincében pedig a kamera szemszögéből kell felvenni a nemtommámit -
Horatio #400 mármint olyan széfet amibe emlék van. De gyébként túl sok helyre nem lehet csúszni egy pózna van. -
#399 Csúzda?Régen játszottam nem emlékszem csúzdára.Nem arra kis szigetre másztál ahol egy ilyen zöld malacot kell lecsapni?