678
Psychonauts
-
#478 Üdvözletem!
Számtalanszor átolvastam a fórumot, míg végül úgy döntöttem, regisztrálok.
Lenne ugyanis egy banális problémám. A Napóleonos pályán amikor a muskétát kell megszerezni felmászok a póznára, onnan átugrok a tetőre, aztán levitáló gömbbel a kapuból kiálló bizbaszra, de ha onnan továbbugrok, a levegőben már nem tudok újra elrugaszkodni, és nem elég a lendület, hogy elérjem a falat, amiben meg kell kapaszkodni. Levitáljak?
Remélem, nem egy hónapot kell várnom a válaszra
Előre is köszönöm -
Subtitle #477 THX autokat eddig nem ütögettem.Majd még szólok!:) -
#476 ha még mindig nem megy, szólj bátran.
végigvittem 100%-osan:D -
#475 üsd meg az autók hátsó felét, néha vannak bennük eszközök...
amúgy meg üss be egy hibás kódot, kijön az ürge, majd 3. szemet kell használni a fickón, akkor látod milyen kódot üt be. így lehet bejutni a házba. -
Subtitle #474 Hali
Egy kis segítség kellene!Tejesember pályáján vagyok megvan a virág meg a pumpa.Hiába megyek a mesterlövészhez, mindig letartóztatnak.Mit kell csinálnom vki segítsen plíz!:)Van egy ház ill. kettő:az egyiknél vízet kéne adnom és csak akkor engenének be, másiknál meg ha tudom használni a sövényvágó ollót.Ezeknél mi a fenét kell csinálni?Telefonszerelőknél?Kérem segítsen valaki, mert jó játék és nem szeretném itt abbahagyni!:) -
#473 hogy haladsz? -
#472 nos tisztázzuk, mert ezt sokan nem értik.
Psychonatusban nincs Game Over. Nem lehet meghalni. Ha mégis sikerül, akkor igen ügyes vagy, mert nekem sose ment. pedig sokféleképp próbáltam:D
ha elfogy a HP, meg az életek, kakor liklödődsz a tudatból, és kazded elölről.
ha a valóságban, akkor meg felébredsz a "gyengélkedőn", a táborban.(a gyerekek kabinjainál). -
Egedke #471 Á továbbmentem, a halnál hagytam abba, mikor már kijötem a fejéből. Elég jók a poénok (Nálam van 1 kislány agya. Inkább egy kislány ereje), most vok benne. Az a dolog ami ha az agyban meghalunk csökken az majd visszatöltődik kövi küldire(pályára végülis)? ÉS kb hány %nál járok? (Sztem 15%nál) -
#470 Kísérlet az elmerengetővel? arra gondolsz?
hmm...
ha megvan már a levitáció, akkor van egy rész, ahol mész felfele. van ott egy gumó. csapjad szét a gumót, akkor füst száll majd fel belőle. abban meg tudsz levilálni.
Hal majd később:D nem lövöm le:D -
Egedke #469 A 1.04gyel jó lett. Amikor megvan a levitáció, és bemeek Sasha elmerengőjébe (onnan a saját agyamba) ott mit kellene csinálni? JA és a Nagy halba mikor és hol tok majd bemenni? -
#468 no. én kétszer végijátszottam magyarítással, így biztosíthatlak: a magyarítás elvileg jó.
1.02-höz tökéletes a magyarítás, 1.04-nél itt-ott van pár hiányzó apróság, mert pár szöveget áraktad, de sehol sem fagy ki.
Ha nekem mégis, akkor használd a régebbi 1.02-es patchet.
És persze szólj, hogy megy-e, mert ha nem, akkor mindenképp megpróbálok segíteni! -
Egedke #467 Valakinél előfordult az hogy a főmenü betöltésénél kilép, mert a vs.net-tel baj van? Ez magyarításnál fordult elő, mayarítás nélkül nem néztem (még. -
#466 Tejesember pályája. legelső szoba, bent a hűtőben. -
#465 azaz asszem. -
Gabe1994 #464 ja, az egyenlő a harmadik szemmel? mert a gamestarban lévő leírásban mást magyaráz rá -
#463 ha arra gondolsz amire én, akkor a tejesember előtt vagy után(vagy közben) van valami szobában asszem -
Gabe1994 #462 kösz!
most az a bajom, hogy nem tom hol lehet megszerezni a Látnoki Képességet.
emlékképeket kell gyűjteni, vagy mi?
-
#461 szegény Gloriát mindenki utálja... én is. -
#460 jé, és van aki tolja még :)
énis épp tolom, Gloria színházában szenvedek :S
Napóleon és Edgar már megvannak, most maradt a feketeleves :S -
#459 1: Nem szükséges a végigjátszáshoz.(picike HP-t ad csak)
2: Gamefaqs.com: van itt pár végigátszás, azokban megtalálhatod az infókat(angolul) -
Gabe1994 #458 Hol van Dogen agya? Az az egyetlen ami hiányzik. -
Gabe1994 #457 és fel kell használni a viszlát hagia intézet, vagy vmi ilyesmi nevű forgkönyvet
-
Gabe1994 #456 a szomorú hangulat legelső része, ha jól emléxem -
#455 sajna.. erre nem emlékszem -
nerazuro #454 helo,megint én vagyok.elakadtam gloria agyában a színházban.nem találom azt a díszletet amin leereszkedik a léghajó.előre is kösz
-
Gabe1994 #453 köcce
-
nerazuro #452 köszi szépen takysoft,remélem mostmár menni fog:) -
#451 a játék csinált neked egy mentést automatikusan
Point of no return néven.
azt töltsd vissza -
Gabe1994 #450 basszus!
kiakasztottam a játékot, de azt hittem, hogy a húscirkusz után még vissza lehet menni gyűjtögetni! Most meg kiderült, hogy vége! vki nem tud vmit, hogy hogyan lehet megcsinálni? -
Gabe1994 #449 hy
megint help kéne!
amikor a hentest másodjára kell megölni, amikor ég as bárdja
nem lehet a kezén felfutni, mert ég a bárdja, egyébként se akad sokáig a padlóba -
#448 te... ennek hiba-szaga van
vagy:
-hibás a videokártyás(ez valószínűtlen, mert mindenhol máshol gondolon jó)
-hibás a driver(kevésbé valószínű, ugyanezért, de egy próbát megér feltenni egy jó drivert.(nvidia utolsó 8-as seriájó drivere a legjobb a
84.21-es, atinál a legújabb ami van)
-programhiba áll fenn. (ugye feltetted már a legújabb 1.4-es patch-et, illetve ami ahhoz kellhet.
- vagy te rontottál el valamit:D -
nerazuro #447 esetleg ha senki sem tudja h mi lenne a megoldás akkor az is jó lenne ha valaki tudna játékmentést küldeni vagy valami ilyesmi.e-mail:[email protected]őre is köszi megint
-
nerazuro #446 sziasztok!az a gondom van h a tejesember pályán amikor lemegyek a pincébe és átváltok a kamera szemszögére akkor nem látok semmit csák zöld vibráló vonalakat.Nem tudjátok véletlenül h hogyan tudnám megcsinálni h lássak valamit?nagyon mérges vagyok mert ez a játék marha király és kár lenne érte.Előre is köszi:) -
Gabe1994 #445 Ezt is megcsináltam! -
Gabe1994 #444 Továbbjutottam ezen is, most a kövér komával harcolok, és nem tom, hogy hova kell lerakni a gyertyát. -
Gabe1994 #443 Köcce!
Továbbjutottam, most Gloria agyában vok, és ott hol kell felhasználni a viszlát hagia intézet, vagy vmi ilyesmi című forgatókönyvet? -
#442 na.. annyira emlékszem, hogy kilő valamiféle golyókat.
azokat kell telekinézissel visszadobni bele. (persze ha már minden élete lement)
attól megfagy. mikor megfagyott, akkor odamész hozzá, és beleütsz egyet. -
Gabe1994 #441 hy!
van egy kis gondom! van az a szörny a tejesemberes pályán, aki leránt a föld alá. Amikor először támadott meg, akkor még el tudtam menekülni, de amikor a telefonpózna alatt támad rám, akkor nem tudok, mert arra el kell menni sztem. mindig, ha már szétlőttem a seggét, kijönnek belőle a golyók, amiket a szar kameraállás miatt nem tok kilőni. lehet, hogyí mindet kilőttem, de így se döglik meg. ha valaki tud valami trükköt, amivel ki lehet gyorsan iktatni, az legyenszíves megírni! -
#440 a cirkusz az ucsso palya:D
es teny... a nyuszis a legkemenyebb resz -
csokipuding #439 Még 1 éve játszottam ezzel, de a cirkuszos résznél feladtam, ahol valami nyuszik voltak, ha jól emlékszem, és mindig leestem. Sok van még innen a játékból? Létezik valami mentett állás az az utáni részből? Szívesen elővenném mégegyszer, kellemes kis kikapcsolódást nyújtott nekem.