Psychonauts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
Sajnos diákhitel mellett inkább maradok a cracknél😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Akit esetleg érdekel, a játék már megvásárolható hazánkban is, azonban 9990 Ft-ot kérnek el érte, amire nem találok szavakat<#szomoru1>

egypszichonauta
hát igen,nehezen lehetne elképzelni multiplayerben,mind1...

takysoft
elnézted
nem is illene bele

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

egypszichonauta
ja,2.-jára elkezdtem a magyarosítással,de hamar meguntam...
elképzelhetõ hogy van multiplayer?mert amikor a cracket kerestem a LOTR-BFME2höz a gamecopyworld.com-on ott láttam vmi ilyesmit,de lehet hogy nagyon elnéztem.

takysoft
meg van egy másik plusz movie is, ha a szmezgetõs skillt használod lily karkötõsén vagy min.

ja nálam is uninstalálódot.. sajnos nem valami nagy az újrajátszhatósági rate...
az ember elsöre is megunja a pályákat. de egyszer nagyon jó.

egypszichonauta
kösz,de már mind1,mert néhány hete uninstallálódott...

takysoft
plussz movie-t meg lehet nézni amúgy is, csak tegyél fel egy RAD playert.
alant megtalálod pontosabban(a végigjtszasban is benne van)

egypszichonauta
még nyáron nyomtam a játékot,nagyon tetszett,tele qrva jó poénokkal..
azt tudom hogy nem sikerült mindent összeszednem,így sajnos nem jött be a végén egy plusz movie.
mivel rég játszottam nem emlékszem hogyan kell megcsinálni a színházasat,akkor is úgy sikerült hogy végig próbáltam az összes varriácót,nincs olyan sok szal te is próbálgasd...

takysoft
ne csak a színházat én spec nem komáltam.
meg a bikásat se...

a tejesember az abszolút favorit.
meg talán a napóleon nagyon nagy még.
a levitációsat megint útáljuk...
sasha nine... középkategória...(ott haltam meg egyedül a játékban, mármint, hogy elfogyott miden életem) a fögeci igen komoly, ahhoz képest, hogy a játék eleje.

a kezdõ katonás.. nem túl jó, de feelinges.
a valóságban a park nagyon remek. komolyan, minden része. kivéve este...
állítólag át lehet valahogy jutni a kikötõben a zilch mogotti helyre nappal is, de nekem sajna nem jött össze.

mi volt még?
ja a lungfisholopis... talán az egyik legnagyobb hely a játéban....
a meat cirkusz.... nagyon arcade... túlügyességi, amúgy is ronda.. szar.

ami tetszett abban inkább tudok segíteni.

ui: PC-s verzió! valaki össze tudta szedni a kártyát a parkban a lakrészben?
azt, amelyiek marha magasan van. fel kell menni a háztetöre, onnét feljebb a barlangbejárathoz, és onnét ha felnézel már lehet látni...
nekem nem jött össze.

Mindenki eltûnt???
már két napja a színházban szórakoztatom magam
képtelen vagyok rájönni a megoldásra, írjátok már le a helyes sorrendet, mert már kezd idegesíteni
(esetleg egy ráérõ ember nem fordítaná le a végigjátszást???)
köszi, idõközben mégiscsak sikerült
inkább a "nem" van érvényben
egypszichonauta
nem megrovásnak szántam,nyugi...

takysoft
pedig kb 5 napja ma néztem be ide elõször.
mármint sg.hu-ra

egypszichonauta
takysoft te mindig megelõzöl a válasszal, bár most nem is tudok segíteni me má rég nyomtam a játékkal,csak annyit,hogy tedd fel a magyarosítást és akkor talán könnyebben megy majd....

takysoft
húúú régen volt...
elõször is... kinyírsz mindenkit, akit látsz.(tankokat telekinnel vizbe dobod, vagy láthatatlanul megygyújtod)
aztán... asszem a kapu balfelén fel kell ugrani egy peronszerûségrem, majd tovább urgálgatva felvelé szerpentinszerûen meg kell kerülni a várat...
de lehet, hogy ez máshoz kell...

ha engolul tudsz, akkor alant találsz egy linket egy jó kis végigjátszáshoz... nagyon fullos végigjátszás, minden benne van..

ha nem, akkor szólj, majd megnézem neked...

Hell! Hogyan kell Waterloo-ban megcsinálni, mikor Napoleon felcsukja a vár kapuját? Ki kellene nyitni de nem tudok a fogaskerekekhez jutni... Hogyan kell? Légyszi!
Disk
Ugrasz és azt hiszem a Shift-et kell megnyomni.Ekkor mint légballon használja a leviathan(?) gömböt és siklik a levegõben.Így esetleg,de mivel régen játszottam, nem biztos,hogy itt ez kell,de a Shift biztos mûködik.(HA nem állítottad át az irányítást.)

hellobello,

valaki, aki esetleg emlékszik, vagy éppen nyomja, plz help😊

waterloo, paraszt muskétát kér a harchoz, látom is, hol van, csak nem tudok odajutni. addig megvan, hogy felmászok a zászlórúdra, de onnan hogyan lehet átugrani a tetõre? ha simán ugrok, leesek, máshogy meg elvileg nem lehet:-?

danke
takysoft
kimész a terepasztalból, es ott van a tûzhelyben a tûzben asszem telekinézissel tudod kiszedni.

Sziasztok
Psychonauts: a terepasztalon (Napoleon ellen) hol találom a pénzt és a fegyvert ami a parasztok hadba állításához kell?
egypszichonauta
ennyik voltak a hozzászólások(bár igazából nem vártam többet),mind1.

takysoft
homokozó meg csúzda az másik sziget. ot csak pickupok vannak.
amúgy végigjátszás itt lent.
találsz vhol egy linket.

itt is van

egypszichonauta
gyá még játszik vki ezzel?helyes!!amúgy ja a pumpás a megoldás,amúgy van magyarosítás,szedd le hátha azzal könnyebben megy...

Disk
Tényleg...A város végén lévõ kiházba,ha bejutottál.Fel kell venni a budipumpát és vissza kell futni ,oda ahol van egy csatorna.Felveszed a pumpát és beugrasz a csatornába.Utána meg már írtam...Én azt hittem te már beugrottál a csatornába.

Seth
Abban az irodaszeûségben voltál már a város legvégében?? Ahova úgy kell bejutni, hogy bezörgetsz,aztán elbujsz és meglesed a belépõkódot az ajtóhoz (úgy hogy az õr szemével nézed a világot..)Odabent a pincében pedig a kamera szemszögébõl kell felvenni a nemtommámit

PSN ID.: Beegabor

mármint olyan széfet amibe emlék van. De gyébként túl sok helyre nem lehet csúszni egy pózna van.
Disk
Csúzda?Régen játszottam nem emlékszem csúzdára.Nem arra kis szigetre másztál ahol egy ilyen zöld malacot kell lecsapni?

Igen átcsúsztam a dróton a szigetre ahol van egy homokozó egy csúzda és egy napernyõs asztal ,de ház az nincs. Feltelepítettem a patch-et is video kártya driveris megvolt.
Disk
Hm...Mindent megcsináltál?Bementél oda a mesterlõvész csajhoz?Ott ahol kibújtál a csatorna túl oldalán.Sajnos nekem már nincsenek meg a mentéseim.

Na most ez esetben szereznem kéne egy mentést az ez utáni pályáról, ha valakinek van ilyenje akkor szóljon.
Ez elég gáz
Na most az mér van ,hogy nekem ott nincs ház?
Disk
Milkmanhez úgy jutsz el,hogy elõször bemászol a csatornába és ahol kibújsz,ott fel a póznára. Átcsúszol és a túl oldalon be kell jutnod egy házba.Kopogtatsz ,a csaj kinyitja az ajtót, láthatatlanság és beugrasz fölötte. Cut-scene(vagy micsoda) és boss fight.😊

Help! Elakadtam, amikor Milkman-t kell megtalálni és a telefonnal föl kell menni a póznára átkell csúszni a dróton és megérkezem arra a játszótér szerûségre, de ott nincs semmi. Meg kéne találnom a Milkman rejtekhelyét ,de hogy?
egypszichonauta
http://www.wimp.com/grannygamer/
nézzétek meg ezt a videót az usában mg a nyugdíjasok is játszanak a psychonautscal(persze mással is),de itt Mo.-nem vmi népszerû<#smile>

takysoft
Beyond Good and Evil. jókat hallottam róla.
Gamestart mindig csak kölcsönkérem, nincs rá lé. Még akkor se tudtam megvenni, mikor The Longest Journey volt benne a teljes, pedig az tényleg nagyon ott van.

amúgy megvan a a beong good and evil, majd megkukkantom.

egypszichonauta
ennyit tudok hozzáfûzni:egyetértek

Hali!
Nagyon érdekes,hogy ezt a két játékot mindíg egymás mellett emlegeik!
Én végig játszottam már mindkettõt többször is,és tényleg csúcsszuper játékok.
Jó húzás a Gamestar-tól hogy a BG&E lessz a következõ teljes játék.
Még sok ilyen játék kellene!<#taps>
A t...m tele van már a doom-hoz hasonló játékokkal.Buták és primítívek.<#mf2>
Éljen a Psychonauts és a Beyond Good & Evil!<#worship><#puszi>
rorr
2 éve lesz decemberben ,hogy végigjátszottam de köszi ....😊 szerintem is nagyon jó!!!!

tigeroo
nene, inkább várj egy honapot😊
régen sokat toltam vele..
nagyon hangulatos😊
Seth
beyond good&evil lesz a köv számban??? whoa, arra beruházok

egypszichonauta
ok,sokan dicsérték azt a játékot is de még nem próbáltam ,majd megveszem akkor

tigeroo
próbáld ki a beyond good&evilt!! ugyanilyen😊
Gamestar kövi teljes játéka lesz decemberbnen,..
takysoft
pedig nem is nehéz.
na jó, egér-sensitivity maxra, aztán lehet játszani.
rorr:
láttam a q4-et, meg a doom3-at. Egyikkel se játszottam 5 percnél tovább.
A játék szerintem azon bukott be, hogy gyûjtögetõ életmódot kell benne folytatni. Szinte mindent össze kell szedni benne, ha a végére erõs akarsz lenni. Nekem jópár óra külön játékba telt, mire meglett a regeneráció.
A nép nem szereti az inaktív játékidõt. Az aktív játékidõ számít. Gyakni, meg gyõjtögetni... Diabloban bejött, itt nem.
Meg amúgy is picit a játékidõ. Szinte egyszer sem kellet visszatöltenem régebbi állást, így regenerációstól 25 óra alatt végignyomtam, cheat nélkül(minek, hisz nem lehet meghalni).

Seth
PC-n sajnos nem erõltetik a platformjátékokat, ha mégis, akor soxor a konzolos változatnál sokkal primitívebb verziókat kapunk 😞

De ez a játék valami eszméletlen jól sikerült szerintem

rorr
Sajnos nem lett népjáték pedig nagyon szinvonalas bár ki tudja lehet még belõle bármi....
Szerintem az utóbbi idõk egyik legjobb játéka volt (végigjátszottam) !!!
Nincs igény az ilyen játékokra? (a doom3, cod2,q4 kell a népnek )
Szomorú............... 😞

egypszichonauta
okt.16-a óta csak mi szóltunk hozzá ehhez,más nem sûrûn látogatja ezt a topicot