Psychonauts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
nem is illene bele
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
elképzelhetõ hogy van multiplayer?mert amikor a cracket kerestem a LOTR-BFME2höz a gamecopyworld.com-on ott láttam vmi ilyesmit,de lehet hogy nagyon elnéztem.
ja nálam is uninstalálódot.. sajnos nem valami nagy az újrajátszhatósági rate...
az ember elsöre is megunja a pályákat. de egyszer nagyon jó.
alant megtalálod pontosabban(a végigjtszasban is benne van)
azt tudom hogy nem sikerült mindent összeszednem,így sajnos nem jött be a végén egy plusz movie.
mivel rég játszottam nem emlékszem hogyan kell megcsinálni a színházasat,akkor is úgy sikerült hogy végig próbáltam az összes varriácót,nincs olyan sok szal te is próbálgasd...
meg a bikásat se...
a tejesember az abszolút favorit.
meg talán a napóleon nagyon nagy még.
a levitációsat megint útáljuk...
sasha nine... középkategória...(ott haltam meg egyedül a játékban, mármint, hogy elfogyott miden életem) a fögeci igen komoly, ahhoz képest, hogy a játék eleje.
a kezdõ katonás.. nem túl jó, de feelinges.
a valóságban a park nagyon remek. komolyan, minden része. kivéve este...
állítólag át lehet valahogy jutni a kikötõben a zilch mogotti helyre nappal is, de nekem sajna nem jött össze.
mi volt még?
ja a lungfisholopis... talán az egyik legnagyobb hely a játéban....
a meat cirkusz.... nagyon arcade... túlügyességi, amúgy is ronda.. szar.
ami tetszett abban inkább tudok segíteni.
ui: PC-s verzió! valaki össze tudta szedni a kártyát a parkban a lakrészben?
azt, amelyiek marha magasan van. fel kell menni a háztetöre, onnét feljebb a barlangbejárathoz, és onnét ha felnézel már lehet látni...
nekem nem jött össze.
képtelen vagyok rájönni a megoldásra, írjátok már le a helyes sorrendet, mert már kezd idegesíteni
(esetleg egy ráérõ ember nem fordítaná le a végigjátszást???)
mármint sg.hu-ra
elõször is... kinyírsz mindenkit, akit látsz.(tankokat telekinnel vizbe dobod, vagy láthatatlanul megygyújtod)
aztán... asszem a kapu balfelén fel kell ugrani egy peronszerûségrem, majd tovább urgálgatva felvelé szerpentinszerûen meg kell kerülni a várat...
de lehet, hogy ez máshoz kell...
ha engolul tudsz, akkor alant találsz egy linket egy jó kis végigjátszáshoz... nagyon fullos végigjátszás, minden benne van..
ha nem, akkor szólj, majd megnézem neked...
valaki, aki esetleg emlékszik, vagy éppen nyomja, plz help😊
waterloo, paraszt muskétát kér a harchoz, látom is, hol van, csak nem tudok odajutni. addig megvan, hogy felmászok a zászlórúdra, de onnan hogyan lehet átugrani a tetõre? ha simán ugrok, leesek, máshogy meg elvileg nem lehet:-?
danke
Psychonauts: a terepasztalon (Napoleon ellen) hol találom a pénzt és a fegyvert ami a parasztok hadba állításához kell?
amúgy végigjátszás itt lent.
találsz vhol egy linket.
itt is van
PSN ID.: Beegabor
nézzétek meg ezt a videót az usában mg a nyugdíjasok is játszanak a psychonautscal(persze mással is),de itt Mo.-nem vmi népszerû<#smile>#smile>
Gamestart mindig csak kölcsönkérem, nincs rá lé. Még akkor se tudtam megvenni, mikor The Longest Journey volt benne a teljes, pedig az tényleg nagyon ott van.
amúgy megvan a a beong good and evil, majd megkukkantom.
Nagyon érdekes,hogy ezt a két játékot mindíg egymás mellett emlegeik!
Én végig játszottam már mindkettõt többször is,és tényleg csúcsszuper játékok.
Jó húzás a Gamestar-tól hogy a BG&E lessz a következõ teljes játék.
Még sok ilyen játék kellene!<#taps>#taps>
A t...m tele van már a doom-hoz hasonló játékokkal.Buták és primítívek.<#mf2>#mf2>
Éljen a Psychonauts és a Beyond Good & Evil!<#worship>#worship><#puszi>#puszi>
na jó, egér-sensitivity maxra, aztán lehet játszani.
rorr:
láttam a q4-et, meg a doom3-at. Egyikkel se játszottam 5 percnél tovább.
A játék szerintem azon bukott be, hogy gyûjtögetõ életmódot kell benne folytatni. Szinte mindent össze kell szedni benne, ha a végére erõs akarsz lenni. Nekem jópár óra külön játékba telt, mire meglett a regeneráció.
A nép nem szereti az inaktív játékidõt. Az aktív játékidõ számít. Gyakni, meg gyõjtögetni... Diabloban bejött, itt nem.
Meg amúgy is picit a játékidõ. Szinte egyszer sem kellet visszatöltenem régebbi állást, így regenerációstól 25 óra alatt végignyomtam, cheat nélkül(minek, hisz nem lehet meghalni).
De ez a játék valami eszméletlen jól sikerült szerintem
PSN ID.: Beegabor
Szerintem az utóbbi idõk egyik legjobb játéka volt (végigjátszottam) !!!
Nincs igény az ilyen játékokra? (a doom3, cod2,q4 kell a népnek )
Szomorú............... 😞