678
Psychonauts
-
Zóanagyvarázsló #518 December 31-ig használható, ingyenes és jogtiszta Psychonauts.
Mondjuk megfelelő helyről rendelve már bagóért hozzá lehet jutni, de azért mindenkinek ajánlott kipróbálni, ha a demó kevés volt. -
#517 mint mondtam fred nem nehéz, de szivatós pálya, ha minden álomképet meg akarsz szerezni....(ha nem akkor egyszerű) -
#516 és ha beleakad te belekapaszkodhatsz és felugrálhatsz rajta. -
#515 ja és a késdobálónál azt kell elérni hogy a kése beleakadjon abba a pörgő bigyóba -
#514 nekem megvan majdnem minden kincskersőtárgy,csak a távcső meg a csont nincs meg -
#513 a gpk-vidéken a csatornánál,TK-val kell kivenni.de edgarnál az volt nehéz amikor az utcán mászkálni kellett . -
#512 Igazából Fred nem nehéz. Először azért volt nagyon brutál, mert az ágyúk mindig kilőttek, de végül megkérdeztem Cruller ügynököt a szalonna segítségével, és megsúgta a titkát
Edgar megint nem volt nehéz, mivel mindig csak a pajzsot kellett használni, és elég kiszámíthatóak voltak az ellenfelek. A végén mondjuk én is szívtam egy kicsit, de nem vészes. És hát meg kell hagyni, elég vicces a pálya vége
Szóval hol van az üvegszem? -
#511 edgar? masodszorra nem volt vészes.
fred meg.. igen elsőre egyszerűnek tűnik, de ha arra hajtasz, hogy minden álomképet megszerezz, akkor valljuk be: fred komoly pálya:D -
#510 nekem az a kedvenc pályám amikor fred agyában van csata, sztem elég nehéz volt amikor edgar agyában voltam szerintetek nem? -
#509 a hhúscirkusz nagyon nehéz,én a második hentesnél járok -
#508 én tudom hol az üvegszem -
#507 fejből nem. végigjátszásban benne van
gamefaqs.com-on találsz -
#506 Szóval nem tudja senki, hol van a távcső meg az üvegszem? -
#505 nyomj shiftet ugráskor:D
vanna végigjátszások, azobak sokminden benne van, bár ezek angol nyelvűek főleg. -
#504 Hajjaj, kéne a kincskereső tárgyakból a távcső, meg az üvegszem. Mellesleg ez a Húscirkusz eléggé...vicces? Csupán a késdobálón nem tudok továbbjutni, de az is lehet, hogy csak pihennem kéne -
#503 Ácsi, én imádom ezt a játékot, és valószínűleg még párszor végig fogom tolni. Már csak azért is, mert imádom Dogen arcát, mikor felrobbantja a mókusokat Egyébként így újrakezdve nagyon könnyű, és minden főellent pár perc alatt elintéztem. Tegnap este 9kor hagytam abba, és mér 50. szintű vagyok, éppen a tejesember felkutatására igyekszem. Remélem, meg lesz a 90. szint, úgyhogy megyek is játszani -
steweee #502 tudod, már nem érek rá annyira mint tinikoromban, sajnos. akkor és is sokat pöcsöltem még egy játékkal -
#501 persze.. mert fogalmad sincs, hogy "kellett volna"...
de ha nem halhatsz meg, és annyiszor próbálkozhatsz, ahányszor akarsz, akkor télleg nem értem... te most akkor türelmetlen vagy?
Mert akkor ez a játék nem neked való:D Ez azoknak jön be igazán, akik télleg elpöcsölnek, és megszereznek minden vacakot. -
steweee #500 én sem szeretem a trainert. de azt még úgy se ha nem tudok továbbjutni és végigjátszani. és a tankot még így is nehéz volt legyőzni, sokat kellett ütni hozzá -
Zóanagyvarázsló #499 Pedig az a szép, ha az ember rájön a bossok ellenszerére, utána már ujjgyakorlat legyőzni őket. -
#498 fujj...
nem is lehet benne meghalni:D -
steweee #497 trainer esetleg? én a tanknál vetettem be először. -
#496 minek kezded újra? onnét még vimán vissza lehetett volna menni bármelyik pályának bármelyik részére:D
de ha szereted? én is kétszer játszottam végig:D -
#495 Ááá, most kezdtem újra. 3 óra játék után 25. szintű vagyok, és még csak most küldtek el megtanulni a levitációt. Tök zsír -
#494 lövöldözd le őket:D
ha ide eljutottál, ez már igazán nem okozhat gondot.
meg... shield:D -
#493 Nem játszottam ügyesen, 70 fölött járok. Majdnem az összes agy megvan, de hiába sok a HP-m, mocskos patkányok mindig elkapnak -
#492 ha ügyesen játszottál, akkor addigra mr elérted a 90-es szintet és van regenerációd.
ha ne, akkor gyorsan kutasd fel a diakok agyait, és akkor lesz sok HP-d.
aztán simán lelövöldözöd a patkányokat.(meg azok úgyse tudnak magasra menni, meg ugrani, előbb utóbb lehagyod őket:D
legyél majd a húscirkuszban kiakadva:D -
#491 Na, aszt hiszem, újrakezdem az egész játékot, mert egyszerűen elegem van a nyomorult patkányokból Kicsit kiborítottak, ott is hagytam az egész játékot a francba... -
#490 ha elakadsz, írj bátran, hátha tudok segíteni.
(hogyhogy mindenki Napóleonnál akad el? az a legélvezetesebb pálya a játék második felében:D..nameg a tejesember, de még az se ennyire:D) -
GeRip003 #489 :D:D:DKöszi szépen hamarabb járt a kezem mint az eszem már kész is van;) -
#488 az majd idővel.
előbb a csigákat kell a lovagnak talán.
a parasztokat csak a megadott sorrendben.(meg kell a hídépítő is)
az egyik parasztnak asszem hivatalos papír kell róla, hogy fred szereti:D -
GeRip003 #487 hi nekem is kéne egy kis segítség..:Dugyanúgy a napóleonos résznél megvan a muskéta megvan a pénz a csigákat megcsináltam de semmi sem történik.elötte írtátok h az egyik ember pénzt kér stb.de énbármelyik ajtóhoz is megyek az elővett tárgyakkal semmire se megyek:S -
#486 csak bátran. mikor barátnőmmel játszottuk végig rámentünk a 100%-ra. összejött:D -
#485 Tényleg elég undorítóak Sajnos annyira nem voltam ügyes, 70 körül járok, mert az elején nem gyűjtögettem az álomképeket Erősen gondolkodom rajta, hogy visszalátogatok az ilyen helyekre -
#484 ott vigyázz a patkányokkal, undorító dögök. Bár ha NAGYON ügyes voltál, akkor talán már van regenerációd a 90-es szinten. -
#483 Köszi, még tegnap este sikerült. Mondjuk tök másra válaszoltatok, hiába írtam le pontosan a problémám Már az elmegyógy emeletén járok, de köszönöm a segítséget -
#482 A fegyverkovács épületet kerest. Az ellenséges kastélytól nincs messze.
Próbálok képet, pill.
Az egyik ház tetejéről kell átugrani a másikra. nem egyszerű.
-
saddi #481 takysoft jól írta, bár teljesen pontosan én sem emlékszem.
Több dolgot kell összegyűjteni. Az ácsnál a cenzorokat le kell nyomni a tetőn, hogy kijöjjön. A katonáknál az egyik pénzt kér, a másik egy iratot, a 3. fegyvert. És a kocsmáros pedig csigákat. Vagy valami hasonló. Hogy melyik milyen sorrendben van, azt nemtom. De takysoft jól írta, hogy hol találod a muskétát. A kovács házától nem messze van egy fészer, oda kell bemenned, és az ő általa leírt dolgokat kell követned.
A póznás rész azt hiszem egy táskához, vagy valami hasonlóhoz vezet, de nem 100%, régen játszottam már vele. És ismét takyt kell idéznem, használd a shiftet, sokszor nélkülözhetetlen. Használd a levitációs gömböt, ugorj, és utána a shifttel lassan ereszkedj, úgy sokkal tovább eljutsz.
Az ágyúk kinyírására nem tudom, rájöttél-e már, de valaho kilehet őket ütni, és olyankor megtudod gyújtani a kanócukat. Erre a pálya vége felé szükséged lesz.
Ha még mindig nem sikerül tovább jutnod, képeket linkelj be, úgy könnyebben tudunk segíteni. És lehetőleg többet, hogy átlássuk, mi is a szitu :) -
#480 Köszi, de ez sem segít. Nincs lyuk, vagy én vagyok hülye. Írtam, hogy a levegőben már nem tudok még egyszer ugrani. Szerintem nem ugyanarról az épületről beszélünk -
#479 kedvencekben van, bárki bármit kérdez, észreveszem, hogy jött új kérdés, ne aggódj:D
Muskéta.. asszem tudom melyik az a rész.
Asszem az armory(kovács)-hoz kell menni.
bemész egy kis házikóba, ott találsz ilyen vízszintes léceket, azokon felugrálsz, át a másik oldalra, majd eloldalazol. ott fel a ház tetejére. a ház tetejéről kell átugrani egy másik ház tetejére, ahol meg lehet kapaszkodni.
ott lesz egy lyuk a tetőn, ahol le lehet mászni, majd bent lesznek szénakazlak, azokat fel lehet gyújtani, egyikben ott lesz a muskéta. Lent az ajtót belülről ki lehet nyitni(asszem felgyújtod a szénakazlat megint), akkor máskor már nem kell háztetőn ugrálni.
Van egy olyan rész is, ami tényleg póznával kezdődik, lehet az az a rész.
Adok 1 tanácsot:
-sose feledkezz meg róla, hogy ugrás tetőfokán Shiftet nyomva messzebbre jutsz.(főleg a húscirkuszban...az komoly rész lesz majd a végén)
Ha nem találod meg, akkor szólj, segítünk vhogy.