Psychonauts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dustmote
Üdvözletem!<#integet2>
Számtalanszor átolvastam a fórumot, míg végül úgy döntöttem, regisztrálok.<#crazya>
Lenne ugyanis egy banális problémám. A Napóleonos pályán amikor a muskétát kell megszerezni felmászok a póznára, onnan átugrok a tetõre, aztán levitáló gömbbel a kapuból kiálló bizbaszra, de ha onnan továbbugrok, a levegõben már nem tudok újra elrugaszkodni, és nem elég a lendület, hogy elérjem a falat, amiben meg kell kapaszkodni. Levitáljak?<#confused>
Remélem, nem egy hónapot kell várnom a válaszra<#vigyor>
Elõre is köszönöm<#worship>

\"Te csak akkor ítélj, hogy én ki vagyok, ha egyszer tudni fogod, hogy Te kicsoda voltál.\"

THX autokat eddig nem ütögettem.Majd még szólok!😊
takysoft
ha még mindig nem megy, szólj bátran.
végigvittem 100%-osan😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
üsd meg az autók hátsó felét, néha vannak bennük eszközök...
amúgy meg üss be egy hibás kódot, kijön az ürge, majd 3. szemet kell használni a fickón, akkor látod milyen kódot üt be. így lehet bejutni a házba.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Hali

Egy kis segítség kellene!Tejesember pályáján vagyok megvan a virág meg a pumpa.Hiába megyek a mesterlövészhez, mindig letartóztatnak.Mit kell csinálnom vki segítsen plíz!😊Van egy ház ill. kettõ:az egyiknél vízet kéne adnom és csak akkor engenének be, másiknál meg ha tudom használni a sövényvágó ollót.Ezeknél mi a fenét kell csinálni?Telefonszerelõknél?Kérem segítsen valaki, mert jó játék és nem szeretném itt abbahagyni!😊
takysoft
hogy haladsz?

takysoft
nos tisztázzuk, mert ezt sokan nem értik.
Psychonatusban nincs Game Over. Nem lehet meghalni. Ha mégis sikerül, akkor igen ügyes vagy, mert nekem sose ment. pedig sokféleképp próbáltam😄

ha elfogy a HP, meg az életek, kakor liklödõdsz a tudatból, és kazded elölrõl.
ha a valóságban, akkor meg felébredsz a "gyengélkedõn", a táborban.(a gyerekek kabinjainál).

Á továbbmentem, a halnál hagytam abba, mikor már kijötem a fejébõl. Elég jók a poénok (Nálam van 1 kislány agya. Inkább egy kislány ereje<#mf1><#buck>), most vok benne. Az a dolog ami ha az agyban meghalunk csökken az majd visszatöltõdik kövi küldire(pályára végülis)? ÉS kb hány %nál járok? (Sztem 15%nál<#buck>)
takysoft
Kísérlet az elmerengetõvel? arra gondolsz?
hmm...
ha megvan már a levitáció, akkor van egy rész, ahol mész felfele. van ott egy gumó. csapjad szét a gumót, akkor füst száll majd fel belõle. abban meg tudsz levilálni.

Hal majd késõbb😄 nem lövöm le😄

A 1.04gyel jó lett. Amikor megvan a levitáció, és bemeek Sasha elmerengõjébe (onnan a saját agyamba) ott mit kellene csinálni? JA és a Nagy halba mikor és hol tok majd bemenni?
takysoft
no. én kétszer végijátszottam magyarítással, így biztosíthatlak: a magyarítás elvileg jó.
1.02-höz tökéletes a magyarítás, 1.04-nél itt-ott van pár hiányzó apróság, mert pár szöveget áraktad, de sehol sem fagy ki.

Ha nekem mégis, akkor használd a régebbi 1.02-es patchet.
És persze szólj, hogy megy-e, mert ha nem, akkor mindenképp megpróbálok segíteni!

Valakinél elõfordult az hogy a fõmenü betöltésénél kilép, mert a vs.net-tel baj van? Ez magyarításnál fordult elõ, mayarítás nélkül nem néztem (még.
takysoft
Tejesember pályája. legelsõ szoba, bent a hûtõben.

takysoft
azaz asszem.

ja, az egyenlõ a harmadik szemmel? mert a gamestarban lévõ leírásban mást magyaráz rá
takysoft
ha arra gondolsz amire én, akkor a tejesember elõtt vagy után(vagy közben) van valami szobában asszem

kösz!
most az a bajom, hogy nem tom hol lehet megszerezni a Látnoki Képességet.
emlékképeket kell gyûjteni, vagy mi?
takysoft
szegény Gloriát mindenki utálja... én is.

mucsácsó
jé, és van aki tolja még 😊
énis épp tolom, Gloria színházában szenvedek :S
Napóleon és Edgar már megvannak, most maradt a feketeleves :S
takysoft
1: Nem szükséges a végigjátszáshoz.(picike HP-t ad csak)
2: Gamefaqs.com: van itt pár végigátszás, azokban megtalálhatod az infókat(angolul)

Hol van Dogen agya? Az az egyetlen ami hiányzik.
és fel kell használni a viszlát hagia intézet, vagy vmi ilyesmi nevû forgkönyvet
a szomorú hangulat legelsõ része, ha jól emléxem
takysoft
sajna.. erre nem emlékszem

helo,megint én vagyok.elakadtam gloria agyában a színházban.nem találom azt a díszletet amin leereszkedik a léghajó.elõre is kösz
köcce
köszi szépen takysoft,remélem mostmár menni fog😊
takysoft
a játék csinált neked egy mentést automatikusan

Point of no return néven.
azt töltsd vissza

basszus!
kiakasztottam a játékot, de azt hittem, hogy a húscirkusz után még vissza lehet menni gyûjtögetni! Most meg kiderült, hogy vége! vki nem tud vmit, hogy hogyan lehet megcsinálni?
hy
megint help kéne!
amikor a hentest másodjára kell megölni, amikor ég as bárdja
nem lehet a kezén felfutni, mert ég a bárdja, egyébként se akad sokáig a padlóba
takysoft
te... ennek hiba-szaga van
vagy:
-hibás a videokártyás(ez valószínûtlen, mert mindenhol máshol gondolon jó)
-hibás a driver(kevésbé valószínû, ugyanezért, de egy próbát megér feltenni egy jó drivert.(nvidia utolsó 8-as seriájó drivere a legjobb a
84.21-es, atinál a legújabb ami van)
-programhiba áll fenn. (ugye feltetted már a legújabb 1.4-es patch-et, illetve ami ahhoz kellhet.
- vagy te rontottál el valamit😄

esetleg ha senki sem tudja h mi lenne a megoldás akkor az is jó lenne ha valaki tudna játékmentést küldeni vagy valami ilyesmi.e-mail:[email protected]õre is köszi megint
sziasztok!az a gondom van h a tejesember pályán amikor lemegyek a pincébe és átváltok a kamera szemszögére akkor nem látok semmit csák zöld vibráló vonalakat.Nem tudjátok véletlenül h hogyan tudnám megcsinálni h lássak valamit?nagyon mérges vagyok mert ez a játék marha király és kár lenne érte.Elõre is köszi😊
Ezt is megcsináltam!
Továbbjutottam ezen is, most a kövér komával harcolok, és nem tom, hogy hova kell lerakni a gyertyát.
Köcce!
Továbbjutottam, most Gloria agyában vok, és ott hol kell felhasználni a viszlát hagia intézet, vagy vmi ilyesmi címû forgatókönyvet?
takysoft
na.. annyira emlékszem, hogy kilõ valamiféle golyókat.
azokat kell telekinézissel visszadobni bele. (persze ha már minden élete lement)
attól megfagy. mikor megfagyott, akkor odamész hozzá, és beleütsz egyet.

hy!
van egy kis gondom! van az a szörny a tejesemberes pályán, aki leránt a föld alá. Amikor elõször támadott meg, akkor még el tudtam menekülni, de amikor a telefonpózna alatt támad rám, akkor nem tudok, mert arra el kell menni sztem. mindig, ha már szétlõttem a seggét, kijönnek belõle a golyók, amiket a szar kameraállás miatt nem tok kilõni. lehet, hogyí mindet kilõttem, de így se döglik meg. ha valaki tud valami trükköt, amivel ki lehet gyorsan iktatni, az legyenszíves megírni!<#szomoru1><#violent><#gun><#guluszem1><#falbav><#email><#phone>
takysoft
a cirkusz az ucsso palya😄
es teny... a nyuszis a legkemenyebb resz

Még 1 éve játszottam ezzel, de a cirkuszos résznél feladtam, ahol valami nyuszik voltak, ha jól emlékszem, és mindig leestem. Sok van még innen a játékból? Létezik valami mentett állás az az utáni részbõl? Szívesen elõvenném mégegyszer, kellemes kis kikapcsolódást nyújtott nekem.
mi az a psi challange marker és hogy lehet olyat szerezni ? arra még nem jöttem rá. most járok ott hogy lilit meg kell menteni a taviszörnytõl

magyar nyelvû, vagy normális részletességû angol végigjátszásról tud vki? kissé kuszává válik a történet

Tatyla
nem kell odamenni másodszor,vagyis nem muszály gyere ki a repülösóval és a másik ajtón menj be,hogy legyözd a sisakköpö szörnyet...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

nem tudom a pali nevét, de talán az elsõ csillevasút utazás hozzá vezet. öreg, õsz einstein fej, és a laborjában olyan a lépcsõ, hogy lebegnek egymással nem összefüggõ padlólapok. na annak az alján van egy gép amit aktiválva tudod beváltani a lapokat a core-ral. azt meg venni kell a boltban

én ott akadtam el hogy mikor másodszor kell visszamenni a kockára ahol jöttek a cenzorok, hiába csinálom meg többször is az összes oldalon (ahol lehet) a kapubezárásokat, nem jutok tovább. mit kell ott csinálni ?

Tatyla
na az elsöre már rájöttem de a második kérdésre még nem....

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
hogy kell a mentális eröt használlni,a lövés gyakorlásnál?
és a magokat a kártyákkal hol,és hogyan kell kombinállni?

takysoft
szzz... nemtom

amikor másodszor kell visszamenni a nagy kockára a cenzorokat elüldözni akkor mit kell csinálni? mert már többször úrja bezárogattam a kapukat a kocka majd minden oldalán megtalálható "vadrózsán" de csak nincs vége

takysoft
nem tetszett ps2-n. picit ronda😄
nekem... úgy minden ps2-n

Disk
A crack is drága nem?😊 /Nem akart bántó lenni.
1ébként szerintem én egy kicsit olcsóbban, vagy kicsit gyûjtök ,de én PS2-re akarom megvenni.Talán ez az, amit PS2nél a polcon akarok látni..A PC-nél a HL -ek ilyenek.