Psychonauts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rayman 01
a tejesember jó pálya,de a kedvencem fred<#nevetes1>meg milla ezek a legjobb pályák,edga-nál azzal kinlódtam hogy a bika ne üssön el az utcán.

takysoft
az nem nehéz, csak szimplán nem olyan kedvelhetõ pálya, mint mondjuk a tejesember😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Rayman 01
glori elég nehéz volt vagyis hogy a sárkányt legyõzni 3 napig kinlódtam vele.<#falbav>

Rayman 01
de (egyébkén) én a húscirkuszba a második hentesnél járok.

Rayman 01
ott annál a kis pataknál és oda kell adni "cruller vadõrnek".

Rayman 01
az üvegszemet is tk-val kell kivenni egy csatornarács mögül a gpk vidéken.

Tudom, én már rég megszereztem, csak nem akartam "spoilerezni" 😊
takysoft
koponyához shiled kell😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

A koponyát nem TK-val kell kiszedni. A csatornában, ahova folyik a patak, ott is van egy tárgy, oda kell a TK.
dustmote
Köszi a tippet, bár nem vagyok benne biztos: nem a koponyára gondoltál? Az van beszorulva, és ahhoz kell TK. Na mindegy, utánanézek.
Rayman, örök hála ezért a súgásért <#puszis> A csontot nem emlékszem, hol találtam, de ígérem, utánajárok <#wink>
Edgar szerintem az álomképeket nehéz összeszedni. Néhány programhiba segítségével átláttam néhány falon, és fogalmam sincs, hogy kell bejutni <#vigyor>

\"Te csak akkor ítélj, hogy én ki vagyok, ha egyszer tudni fogod, hogy Te kicsoda voltál.\"

December 31-ig használható, ingyenes és jogtiszta Psychonauts.

Mondjuk megfelelõ helyrõl rendelve már bagóért hozzá lehet jutni, de azért mindenkinek ajánlott kipróbálni, ha a demó kevés volt.
takysoft
mint mondtam fred nem nehéz, de szivatós pálya, ha minden álomképet meg akarsz szerezni....(ha nem akkor egyszerû)

Rayman 01
és ha beleakad te belekapaszkodhatsz és felugrálhatsz rajta.

Rayman 01
ja és a késdobálónál azt kell elérni hogy a kése beleakadjon abba a pörgõ bigyóba<#circling>

Rayman 01
nekem megvan majdnem minden kincskersõtárgy,csak a távcsõ meg a csont nincs meg<#fejvakaras>

Rayman 01
a gpk-vidéken a csatornánál,TK-val kell kivenni.de edgarnál az volt nehéz amikor az utcán mászkálni kellett .

dustmote
Igazából Fred nem nehéz. Elõször azért volt nagyon brutál, mert az ágyúk mindig kilõttek, de végül megkérdeztem Cruller ügynököt a szalonna segítségével, és megsúgta a titkát <#wink>
Edgar megint nem volt nehéz, mivel mindig csak a pajzsot kellett használni, és elég kiszámíthatóak voltak az ellenfelek. A végén mondjuk én is szívtam egy kicsit, de nem vészes. És hát meg kell hagyni, elég vicces a pálya vége <#buck>
Szóval hol van az üvegszem? <#gonosz1>

\"Te csak akkor ítélj, hogy én ki vagyok, ha egyszer tudni fogod, hogy Te kicsoda voltál.\"

takysoft
edgar? masodszorra nem volt vészes.
fred meg.. igen elsõre egyszerûnek tûnik, de ha arra hajtasz, hogy minden álomképet megszerezz, akkor valljuk be: fred komoly pálya😄

Rayman 01
nekem az a kedvenc pályám amikor fred agyában van csata, sztem elég nehéz volt amikor edgar agyában voltam szerintetek nem?

Rayman 01
a hhúscirkusz nagyon nehéz,én a második hentesnél járok

Rayman 01
én tudom hol az üvegszem

takysoft
fejbõl nem. végigjátszásban benne van
gamefaqs.com-on találsz

dustmote
Szóval nem tudja senki, hol van a távcsõ meg az üvegszem? <#confused>

takysoft
nyomj shiftet ugráskor😄
vanna végigjátszások, azobak sokminden benne van, bár ezek angol nyelvûek fõleg.

dustmote
Hajjaj, kéne a kincskeresõ tárgyakból a távcsõ, meg az üvegszem. Mellesleg ez a Húscirkusz eléggé...vicces?<#circling> Csupán a késdobálón nem tudok továbbjutni, de az is lehet, hogy csak pihennem kéne <#zavart1>

dustmote
Ácsi, én imádom ezt a játékot, és valószínûleg még párszor végig fogom tolni. Már csak azért is, mert imádom Dogen arcát, mikor felrobbantja a mókusokat <#nevetes1> Egyébként így újrakezdve nagyon könnyû, és minden fõellent pár perc alatt elintéztem. Tegnap este 9kor hagytam abba, és mér 50. szintû vagyok, éppen a tejesember felkutatására igyekszem. Remélem, meg lesz a 90. szint, úgyhogy megyek is játszani <#wave>

tudod, már nem érek rá annyira mint tinikoromban, sajnos. akkor és is sokat pöcsöltem még egy játékkal

takysoft
persze.. mert fogalmad sincs, hogy "kellett volna"...

de ha nem halhatsz meg, és annyiszor próbálkozhatsz, ahányszor akarsz, akkor télleg nem értem... te most akkor türelmetlen vagy?
Mert akkor ez a játék nem neked való😄 Ez azoknak jön be igazán, akik télleg elpöcsölnek, és megszereznek minden vacakot.

én sem szeretem a trainert. de azt még úgy se ha nem tudok továbbjutni és végigjátszani. és a tankot még így is nehéz volt legyõzni, sokat kellett ütni hozzá

Pedig az a szép, ha az ember rájön a bossok ellenszerére, utána már ujjgyakorlat legyõzni õket.
takysoft
fujj...
nem is lehet benne meghalni😄

trainer esetleg? én a tanknál vetettem be elõször.

takysoft
minek kezded újra? onnét még vimán vissza lehetett volna menni bármelyik pályának bármelyik részére😄
de ha szereted? én is kétszer játszottam végig😄

dustmote
Ááá, most kezdtem újra. 3 óra játék után 25. szintû vagyok, és még csak most küldtek el megtanulni a levitációt. Tök zsír <#vigyor>

takysoft
lövöldözd le õket😄
ha ide eljutottál, ez már igazán nem okozhat gondot.

meg... shield😄

dustmote
Nem játszottam ügyesen, 70 fölött járok. Majdnem az összes agy megvan, de hiába sok a HP-m, mocskos patkányok mindig elkapnak<#wilting><#bdead>

takysoft
ha ügyesen játszottál, akkor addigra mr elérted a 90-es szintet és van regenerációd.

ha ne, akkor gyorsan kutasd fel a diakok agyait, és akkor lesz sok HP-d.
aztán simán lelövöldözöd a patkányokat.(meg azok úgyse tudnak magasra menni, meg ugrani, elõbb utóbb lehagyod õket😄

legyél majd a húscirkuszban kiakadva😄

dustmote
Na, aszt hiszem, újrakezdem az egész játékot, mert egyszerûen elegem van a nyomorult patkányokból <#falbav><#mf1> Kicsit kiborítottak, ott is hagytam az egész játékot a francba...

takysoft
ha elakadsz, írj bátran, hátha tudok segíteni.

(hogyhogy mindenki Napóleonnál akad el? az a legélvezetesebb pálya a játék második felében😄..nameg a tejesember, de még az se ennyire😄)

😄😄😄Köszi szépen hamarabb járt a kezem mint az eszem már kész is van😉
takysoft
az majd idõvel.
elõbb a csigákat kell a lovagnak talán.
a parasztokat csak a megadott sorrendben.(meg kell a hídépítõ is)
az egyik parasztnak asszem hivatalos papír kell róla, hogy fred szereti😄

hi nekem is kéne egy kis segítség..😄ugyanúgy a napóleonos résznél megvan a muskéta megvan a pénz a csigákat megcsináltam de semmi sem történik.elötte írtátok h az egyik ember pénzt kér stb.de énbármelyik ajtóhoz is megyek az elõvett tárgyakkal semmire se megyek:S
takysoft
csak bátran. mikor barátnõmmel játszottuk végig rámentünk a 100%-ra. összejött😄

dustmote
Tényleg elég undorítóak <#miaz>Sajnos annyira nem voltam ügyes, 70 körül járok, mert az elején nem gyûjtögettem az álomképeket <#szomoru1> Erõsen gondolkodom rajta, hogy visszalátogatok az ilyen helyekre <#buck>

takysoft
ott vigyázz a patkányokkal, undorító dögök. Bár ha NAGYON ügyes voltál, akkor talán már van regenerációd a 90-es szinten.

dustmote
Köszi, még tegnap este sikerült. Mondjuk tök másra válaszoltatok, hiába írtam le pontosan a problémám <#vigyor> Már az elmegyógy emeletén járok, de köszönöm a segítséget <#worship>

takysoft
A fegyverkovács épületet kerest. Az ellenséges kastélytól nincs messze.
Próbálok képet, pill.
Az egyik ház tetejérõl kell átugrani a másikra. nem egyszerû.

takysoft jól írta, bár teljesen pontosan én sem emlékszem.
Több dolgot kell összegyûjteni. Az ácsnál a cenzorokat le kell nyomni a tetõn, hogy kijöjjön. A katonáknál az egyik pénzt kér, a másik egy iratot, a 3. fegyvert. És a kocsmáros pedig csigákat. Vagy valami hasonló. Hogy melyik milyen sorrendben van, azt nemtom. De takysoft jól írta, hogy hol találod a muskétát. A kovács házától nem messze van egy fészer, oda kell bemenned, és az õ általa leírt dolgokat kell követned.

A póznás rész azt hiszem egy táskához, vagy valami hasonlóhoz vezet, de nem 100%, régen játszottam már vele. És ismét takyt kell idéznem, használd a shiftet, sokszor nélkülözhetetlen. Használd a levitációs gömböt, ugorj, és utána a shifttel lassan ereszkedj, úgy sokkal tovább eljutsz.
Az ágyúk kinyírására nem tudom, rájöttél-e már, de valaho kilehet õket ütni, és olyankor megtudod gyújtani a kanócukat. Erre a pálya vége felé szükséged lesz.

Ha még mindig nem sikerül tovább jutnod, képeket linkelj be, úgy könnyebben tudunk segíteni. És lehetõleg többet, hogy átlássuk, mi is a szitu 😊

dustmote
Köszi, de ez sem segít. Nincs lyuk, vagy én vagyok hülye. Írtam, hogy a levegõben már nem tudok még egyszer ugrani. Szerintem nem ugyanarról az épületrõl beszélünk <#szomoru1>

takysoft
kedvencekben van, bárki bármit kérdez, észreveszem, hogy jött új kérdés, ne aggódj😄
Muskéta.. asszem tudom melyik az a rész.
Asszem az armory(kovács)-hoz kell menni.
bemész egy kis házikóba, ott találsz ilyen vízszintes léceket, azokon felugrálsz, át a másik oldalra, majd eloldalazol. ott fel a ház tetejére. a ház tetejérõl kell átugrani egy másik ház tetejére, ahol meg lehet kapaszkodni.
ott lesz egy lyuk a tetõn, ahol le lehet mászni, majd bent lesznek szénakazlak, azokat fel lehet gyújtani, egyikben ott lesz a muskéta. Lent az ajtót belülrõl ki lehet nyitni(asszem felgyújtod a szénakazlat megint), akkor máskor már nem kell háztetõn ugrálni.

Van egy olyan rész is, ami tényleg póznával kezdõdik, lehet az az a rész.

Adok 1 tanácsot:
-sose feledkezz meg róla, hogy ugrás tetõfokán Shiftet nyomva messzebbre jutsz.(fõleg a húscirkuszban...az komoly rész lesz majd a végén)

Ha nem találod meg, akkor szólj, segítünk vhogy.