678
Psychonauts
-
redoxi #558 Hello !
valaki tudna segíteni , hogy hogy kell legyözni a hentest a huscirkuszba ?? -
Zóanagyvarázsló #557 *után nekiessek -
Zóanagyvarázsló #556 A Beyond Good & Evilt már telepítettem több, mint két hónapja, hogy a Psychonauts utáén nekieesek, de egyelőre nem volt időm, s nem is nagyon mertem belekezdeni a hírhedt végjátékba. (Na meg össze akartam gyűjteni mindent, elég sok időt is beleöltem, de egy-két figment nagyon elbújt...) -
#555 Monkey 1-2, illetve DOTT nem kizárólag Schafer játékok, de a többinek ő a szülőatyja. Meg a Monkey 1-2 szövegeinek több, mint kétharmadát ő írta:D
Jah, nem nagyon kapcsolódik ide, de mintha olyat hallottam volna, ohgy készül a Beyond Good and Evil 2.
Szovel azért, aki hiába vágyik várni. Aki meg nem játszott az elsővel... hát tessék bepótolni:D -
#554 Köszi az infokat, szal akkor asszem várok egy kicsit és elkezdem megin e remekmüvet :D -
Zóanagyvarázsló #553 Annyit azért hozzáfűznék, hogy bár a Monkey Island 1-2-nél sem volt Schafer szerepe elhanyagolható, de ezeket a játékokat inkább Ron Gilberthez szoktuk kötni, a dizájnért és egyáltalán a projektért ő felelt.
Személy szerint nagyon ígéretesnek tartom a Brütal Legendet, remélem lesz lehetőségem valamikor játszani vele, jelenleg legalábbis nem tervezem currentgen konzol vásárlását. -
#552 vagy nem lesz, vagy eleve bukásra van ítélve.
Tim Schafer (a fő agy, aki csinálta) nem híve a folytatásoknak. Azt mondta mindíg is, hogy neki nincs ellenére a dolog, de csinálják nélküle. Neki az nem valódi kreatív munka, ha folytatást kell csinálni.
Eddigi Projekjei:
Monkey Island 1-2
Day of The Tentacle
Full Throttle
Grim Fandango
Psychonauts
Brütal Legend (2008-ra ígérik)
És lássuk bea címeket elnézve... inkább várok egy új Schafer játékot, mint egy Psy 2-t:D Ha valakiben ennyi kreativítás van, tényleg ne csináljon folytatást.
De: Lenne Psy2 ötletem... Raz storyját ugye eleve botor dolog lenne folytatni, ő befutott, oszt jóvan. Szerintem csaj karakter kellene főszereplőnek. A story megint nem túl komoly. Ne csináljunk james bond-ot az egészből, jó volt ez a kis táboros cucc..
Szerintem vagy új szereplők kellenének, vagy Lili lenne a főszereplő
Valami kisvároska lenne az alap (Kedves zöld, mint a tábor). Szintén az elején egyszerűnn feladatok, később durvul.
Ha Lili a kari, akkor az eleje kezdődhetne a tábor előtt, (nála is kis kiképzés, ilyenek.. otthon, ha már a papa valami psyfejes... gyakorolni a családtagokon), lehetne pár pálya a táborban(összefonni a story-t, de csak 1-2 palya max, nem eltúlozva, nem ugyanazokon a helyszíneken. Lili szemszögévből 1-2 apróság), a vége meg lehetne esetleg az, ami a Psy 1 vége volt.. kiszabadítani az apucit.(szép co-op munka Raz-el.. olyasmi, mint ami a Beyond Good and Evilben volt, aki ismeri. A többi segédkarakter ott van melletted, de te max 1-2 utasítást adhatsz nekik.)
Mondom, nem kiforrott sztory, de 1-2 alap5let van benne.
Brütal Legend: Akit érdekes.
Ad1. PC-re nem jelenik meg, úgy néz ki. (max ha jól mennek az eladások.)
Ad2. A főszereplő hangját Jack Black kölcsönzi(Tenacious D, amúgy színész)
Ad3. Heavy Metal zene alapú. Valami rokker srác átzuhan egy Fantasy világba, és megmenti a napot.
Ad4. Trailer itt. Van HD-s trailer is asszem, de annyire nem érdekelt, ohgy megkeressem. -
#551 Nah most sikerült kivinnem a gamet. mit is mondhatnék életem egyik legnagyobb élményét játéktérileg ez okozta.nagyon kemény lett . simán top 23 as játék nálam. nagyon kellene egy 2 es rész. nemtudtok vmit esetleg rola ?
-
#550 Mindenkinek kellemes psyrácsonyt kívánok! -
Zóanagyvarázsló #549 Egyébként jelzi, ilyenkor kapsz egy Ford figurát kérdőjellel, és az ott is marad, amíg nem mész el hozzá. -
#548 Én mindent összegyüjtök amit találok . Minden zeg- zug ot bejárok a cuccok miatt de azthittem azt jelezni fogja mikor mehetek Fordhoz. Köszi akkor meek is beválltani öket -
Zóanagyvarázsló #547 A jelek szerint végig szeretnél rohanni a játékon. Nos ez nem érdemes, mert több képességet, illetve azokhoz fejlesztést bizonyos Psi Cadet Rank elérése után kapsz meg. Javaslom, gyűjtögesd alaposabban a figmenteket, kártyákat, cobwebeket, majd váltsd be ezeket a magasabb szint eléréséhez! A végén bizony nagyon sokat tud jelenteni, ha folyamatosan regenerálódik Raz - ehhez 90-es szint kell.
Magához a láthatatlansághoz viszont elég, ha a 30-at eléri a Psi Cadet Ranked, ez talán már meg is van, csak rest voltál Fordhoz elmenni az új képességért. -
#546 és még egy kérdésem lenne, hol kapom én meg a láthatatlanságot ? mert nemtok bejutni a milkman rejtekhelyére mer a kiscsaj ott van.olvastam végigjátszás ott me gaz van h legyen invisible. de azt hogy ? -
Zóanagyvarázsló #545 A dowsing rod (szintén Fordtól lehet venni) segítségével könnyen lehet találni jóval értékesebb deep arrowheadeket is, főleg az erdős (GPC & Wilderness?) környéken. -
#544 Szasztok.Azt akarnám kérdezni h honnan tudnék gyorsan nyilveszőker szerezni mert a pokháloszedő nélkül nem enged be az őr fejébe -
#543 Ez nem is el Odio, hanem a festő. És ez még furcsább -
#542 Egyébként a hentesnél tartok. Kimerítő egy szerzet Lányok, sose menjetek olyan férfihoz, akinek húsbárd van a kezében! -
#541 hát ez tényleg nem ide tartozik. -
#540 Tudom, hogy nem ide tartozik, de ezt a csodálatos hírt most mindenkivel meg kell osztanom
Sikerült teljesítenem bibliográfiai adatfeldolgozásból az első félévemet -
#539 na már sikerült -
#538 és a profilomnál hogy állíthatom be? -
#537 bocsi -
Zóanagyvarázsló #536 Itt biztosan tudnak segíteni. Egyébként a profilodnál kell feltölteni.
Viszont ez a floodolás (=sok hozzászólás egymás után), amit művelsz, nem illendő a fórumokon. -
#535 egyébkén hogy lehet képet csinálni a nevem helyé????? -
#534 na jó elég a képekből -
#533 ezt nézzétek mien furcsa környéken van el-odio!
-
#532 Ezt a képet elrontották mivel fred nem megy le pájára!
-
#531 -
#530 na meg az elmerengető is a kedvencem -
#529 a húscirkusz is a kedvencem lenne...ha nem lenne olyan nehéz -
#528 a tejesember jó pálya,de a kedvencem fredmeg milla ezek a legjobb pályák,edga-nál azzal kinlódtam hogy a bika ne üssön el az utcán. -
#527 az nem nehéz, csak szimplán nem olyan kedvelhető pálya, mint mondjuk a tejesember:D -
#526 glori elég nehéz volt vagyis hogy a sárkányt legyőzni 3 napig kinlódtam vele. -
#525 de (egyébkén) én a húscirkuszba a második hentesnél járok. -
#524 ott annál a kis pataknál és oda kell adni "cruller vadőrnek". -
#523 az üvegszemet is tk-val kell kivenni egy csatornarács mögül a gpk vidéken. -
Zóanagyvarázsló #522 Tudom, én már rég megszereztem, csak nem akartam "spoilerezni" :) -
#521 koponyához shiled kell:D -
Zóanagyvarázsló #520 A koponyát nem TK-val kell kiszedni. A csatornában, ahova folyik a patak, ott is van egy tárgy, oda kell a TK. -
#519 Köszi a tippet, bár nem vagyok benne biztos: nem a koponyára gondoltál? Az van beszorulva, és ahhoz kell TK. Na mindegy, utánanézek.
Rayman, örök hála ezért a súgásért A csontot nem emlékszem, hol találtam, de ígérem, utánajárok
Edgar szerintem az álomképeket nehéz összeszedni. Néhány programhiba segítségével átláttam néhány falon, és fogalmam sincs, hogy kell bejutni