Psychonauts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
õ lát a sõtétben? (igen)
van olyan skilled, amit ha használsz, vki más szemével láthatsz?
na😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
(és igen használd a láthatatlanságot😄)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
PSN ID.: Beegabor
egyrészt: van magyarítás, annak aki nem tud angolul.(mûködik minden patchel)
másrészt: a "return to brain tumbler" azt jelenti, hogy térj visza abba bazi nagy gépbe a szoba közepén. kicsit nehézkes néha célba venni, de menni fog.
Én annál a résznél járok hogy kijöttem annak a sashának a fejébõl és most valami olyasmit ír ki hogy return to brain tumbler és nem tudok tovább menni.
Elõre is kösz. <#vigyor2>#vigyor2>
valaki tudna segíteni , hogy hogy kell legyözni a hentest a huscirkuszba ??
Jah, nem nagyon kapcsolódik ide, de mintha olyat hallottam volna, ohgy készül a Beyond Good and Evil 2.
Szovel azért, aki hiába vágyik várni. Aki meg nem játszott az elsõvel... hát tessék bepótolni😄
Vinsanity is back!!
Személy szerint nagyon ígéretesnek tartom a Brütal Legendet, remélem lesz lehetõségem valamikor játszani vele, jelenleg legalábbis nem tervezem currentgen konzol vásárlását.
Tim Schafer (a fõ agy, aki csinálta) nem híve a folytatásoknak. Azt mondta mindíg is, hogy neki nincs ellenére a dolog, de csinálják nélküle. Neki az nem valódi kreatív munka, ha folytatást kell csinálni.
Eddigi Projekjei:
Monkey Island 1-2
Day of The Tentacle
Full Throttle
Grim Fandango
Psychonauts
Brütal Legend (2008-ra ígérik)
És lássuk bea címeket elnézve... inkább várok egy új Schafer játékot, mint egy Psy 2-t😄 Ha valakiben ennyi kreativítás van, tényleg ne csináljon folytatást.
De: Lenne Psy2 ötletem... Raz storyját ugye eleve botor dolog lenne folytatni, õ befutott, oszt jóvan. Szerintem csaj karakter kellene fõszereplõnek. A story megint nem túl komoly. Ne csináljunk james bond-ot az egészbõl, jó volt ez a kis táboros cucc..
Szerintem vagy új szereplõk kellenének, vagy Lili lenne a fõszereplõ
Valami kisvároska lenne az alap (Kedves zöld, mint a tábor). Szintén az elején egyszerûnn feladatok, késõbb durvul.
Ha Lili a kari, akkor az eleje kezdõdhetne a tábor elõtt, (nála is kis kiképzés, ilyenek.. otthon, ha már a papa valami psyfejes... gyakorolni a családtagokon), lehetne pár pálya a táborban(összefonni a story-t, de csak 1-2 palya max, nem eltúlozva, nem ugyanazokon a helyszíneken. Lili szemszögévbõl 1-2 apróság), a vége meg lehetne esetleg az, ami a Psy 1 vége volt.. kiszabadítani az apucit.(szép co-op munka Raz-el.. olyasmi, mint ami a Beyond Good and Evilben volt, aki ismeri. A többi segédkarakter ott van melletted, de te max 1-2 utasítást adhatsz nekik.)
Mondom, nem kiforrott sztory, de 1-2 alap5let van benne.
Brütal Legend: Akit érdekes.
Ad1. PC-re nem jelenik meg, úgy néz ki. (max ha jól mennek az eladások.)
Ad2. A fõszereplõ hangját Jack Black kölcsönzi(Tenacious D, amúgy színész)
Ad3. Heavy Metal zene alapú. Valami rokker srác átzuhan egy Fantasy világba, és megmenti a napot.
Ad4. Trailer itt. Van HD-s trailer is asszem, de annyire nem érdekelt, ohgy megkeressem.
Vinsanity is back!!
Vinsanity is back!!
Magához a láthatatlansághoz viszont elég, ha a 30-at eléri a Psi Cadet Ranked, ez talán már meg is van, csak rest voltál Fordhoz elmenni az új képességért.
Vinsanity is back!!
Vinsanity is back!!
\"Te csak akkor ítélj, hogy én ki vagyok, ha egyszer tudni fogod, hogy Te kicsoda voltál.\"
\"Te csak akkor ítélj, hogy én ki vagyok, ha egyszer tudni fogod, hogy Te kicsoda voltál.\"
Sikerült teljesítenem bibliográfiai adatfeldolgozásból az elsõ félévemet <#crazya>#crazya><#taps>#taps>
Viszont ez a floodolás (=sok hozzászólás egymás után), amit mûvelsz, nem illendõ a fórumokon.