678
Psychonauts
  • Pepe95
    Ha arra a liftre gondolsz ami előtt ott ált az az ember amelyik kérte a köpenyt, a maszkot, a kampó kezet akkor azon felmentem
  • takysoft
    egész pontosan hol is?
    a liftten már felmentél?
  • Pepe95
    Örömmel látom hogy ha bármi problémám van ide mindig jöhetek
    Na ott járok hogy a diliházban fel kell mennem a tetőre, de annál tovább nem tudok mint hogy felmegyek az első lépcsőn. Én olyan 25 parc alatt ráuntam a kersgélésre.
  • takysoft
    nincs mit, bármikor
  • Pepe95
    Huh fél óra volt mire áttudtam ugrani de onnan már simán ment. köszi
  • takysoft
    Na, az nem egyszerű.
    Van ott egy olyan ház, a kastély mellett, ahova be tudsz menni, az armory(fegyvertár), valami fegyverjel is van rajta asszem.
    ott fel kell urgálni, meg át a háztetőn, és bejutsz egy másik házba(ahova eddig nem tudtál, de fentről lehet)
    Ott meggyújtod a szalmakupacot(pyroval), és ott lesz a puska.

Ha nem megy, megpróbálom pontosítani.
  • Pepe95
    Nem tudom hogy melyik házban van a fegyver, és meg tudjátok mondani hogy melyik házban van?
  • takysoft
    mit kösz?
  • Pepe95
    Szasztok! Most ott járok hogy napóleon fejében az egyik földműves azt kéri hogy adjak neki fegyvert de márr nem tudom hogy mejik házból. előre kösz.
  • takysoft
    ha van bink nézegetőd, akkor meg is tudod nyitni a bik filokat.
  • musztafa
    köszönöm,valami jobbra számítottam :D
  • Zóanagyvarázsló
    Ha meg akarod nézni, a YouTube-on itt megtalálod.
  • musztafa
    Sziasztok!végre végig vittem ezt a gamet de annyira érdekel hogy 100. rankon milyen +jelenetet kapunk?nem tudtam nagyon elérni a 100. rangot,gondolom van akinek sikerült.előre is köszi
  • dustmote
    A zenekar játszik a színpad előtt, buborékok jönnek ki belőle. Próbálj lebegni.
  • Pepe95
    Na eddig ezt a játék legrosszab része. Most kiderült hogy az a dagadt a fantom és le kell győzni. Felvettem a három gyertyát de nem tudom sehova se lerakni hogy meggyújtsam. Pedig tudom hogy a fénnyel kell majd megölni.
  • takysoft
    huhh, azt szívatós is:D
    pár tipp:
    -a lovagos sárkányölős résznél nem árt, ha a sárkány is jelen van.
    -egyik résznél fel lehet menni magasra
    -a célod egy léghajós jelent(ahol le tudják engedni.)
  • Pepe95
    Oké oké gondolkozok
  • ManoNegra
    Szedd össze magad Pepe! Gondolkozz kicsit :)
  • Pepe95
    Na most ott járok hogy a színésznő fejében megvígasztaltam bonitát megminden most meg kiírja hogy keressem meg a mefelelő darab megfelelő jelenét hogy feljussak a zsinórpallóra, hogy megöljem a fantomot. az egyik vidám részben találtam is pár könyvet de nem tudok felmenni érte. kösz előre.
  • takysoft
    nm, segítek szívesen bármikor.
  • Pepe95
    Jaaaaj tényleg. De hülye vagyok, köszi szépen.
  • takysoft
    látsz a sötétben? (nem)
    ő lát a sőtétben? (igen)
    van olyan skilled, amit ha használsz, vki más szemével láthatsz?
    na:D
  • Pepe95
    Bocsi legközeleb kipróbálom. De ahhoz nincs ötletem hogy amikor az ninja asszony lekapcsolja a lámpát ott hogy kell legyőzni.
  • takysoft
    akkor kérdezősködj ha már nincs ötleted:D ha van, akkor próbáld ki:D
    (és igen használd a láthatatlanságot:D)
  • Pepe95
    Na túljutottam, és most ott vagyok hogy kopogok az ajton de nem nyitja ki hanem azt mondja hogy várjak. Itt mit kell csinálni? Kell a láthatatlanság?
  • takysoft
    még nincs hálószippandtód? ejnye...
  • Pepe95
    De én nem találok kamerát. Vagy ide kell venni pókhálószippantót?
  • Seth
    Ha emlékeim nem csalnak akkor ott van ahol a biztonsági kamera szemszögéből mutatnak.Az a hely,ahova kóddal lehetett bejutni
  • Pepe95
    Most meg már egy órája keresem a vécépumpát de nem találom. Hol van?
  • Pepe95
    Már rájöttem. Rá kell dobni a fejére a kisajtót
  • takysoft
    Hát... keresgélj, és találsz mindenféle eszközöket. szerszámokat. azokat ha bizonyos helyeken előveszed, akkor átengednek az "őrök". és... a kód megszerzéséhez használd a "harmadik szemet"
  • Pepe95
    Bocsdi de ezt nem értettem
  • takysoft
    Az igazság odaát van.
  • Pepe95
    Hol van a tejesember?
  • Pepe95
    Kösz mostmár sikerülni fog.
  • takysoft
    másik topicben látom ps2-ről van szó. akkor magyarítás nincs:D
  • takysoft
    hát:D
    egyrészt: van magyarítás, annak aki nem tud angolul.(működik minden patchel)
    másrészt: a "return to brain tumbler" azt jelenti, hogy térj visza abba bazi nagy gépbe a szoba közepén. kicsit nehézkes néha célba venni, de menni fog.
  • Pepe95
    Sziasztok.
    Én annál a résznél járok hogy kijöttem annak a sashának a fejéből és most valami olyasmit ír ki hogy return to brain tumbler és nem tudok tovább menni.
    Előre is kösz.
  • takysoft
    grat
  • redoxi
    na sikerült megoldani . Végig is vittem .