Psychonauts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaaaaj tényleg<#nevetes1>. De hülye vagyok, köszi szépen.
takysoft
látsz a sötétben? (nem)
õ lát a sõtétben? (igen)
van olyan skilled, amit ha használsz, vki más szemével láthatsz?
na😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Bocsi legközeleb kipróbálom<#szomoru1>. De ahhoz nincs ötletem hogy amikor az ninja asszony lekapcsolja a lámpát ott hogy kell legyõzni.
takysoft
akkor kérdezõsködj ha már nincs ötleted😄 ha van, akkor próbáld ki😄
(és igen használd a láthatatlanságot😄)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Na túljutottam, és most ott vagyok hogy kopogok az ajton de nem nyitja ki hanem azt mondja hogy várjak. Itt mit kell csinálni? Kell a láthatatlanság?
takysoft
még nincs hálószippandtód? ejnye...

De én nem találok kamerát. Vagy ide kell venni pókhálószippantót?
Seth
Ha emlékeim nem csalnak akkor ott van ahol a biztonsági kamera szemszögébõl mutatnak.Az a hely,ahova kóddal lehetett bejutni

PSN ID.: Beegabor

Most meg már egy órája keresem a vécépumpát de nem találom. Hol van?
Már rájöttem. Rá kell dobni a fejére a kisajtót<#hehe>
takysoft
Hát... keresgélj, és találsz mindenféle eszközöket. szerszámokat. azokat ha bizonyos helyeken elõveszed, akkor átengednek az "õrök". és... a kód megszerzéséhez használd a "harmadik szemet"

Bocsdi de ezt nem értettem<#lookaround>
takysoft
Az igazság odaát van.

Hol van a tejesember?
Kösz mostmár sikerülni fog.<#wink>
takysoft
másik topicben látom ps2-rõl van szó. akkor magyarítás nincs😄

takysoft
hát😄
egyrészt: van magyarítás, annak aki nem tud angolul.(mûködik minden patchel)
másrészt: a "return to brain tumbler" azt jelenti, hogy térj visza abba bazi nagy gépbe a szoba közepén. kicsit nehézkes néha célba venni, de menni fog.

Sziasztok.
Én annál a résznél járok hogy kijöttem annak a sashának a fejébõl és most valami olyasmit ír ki hogy return to brain tumbler és nem tudok tovább menni.
Elõre is kösz. <#vigyor2>
takysoft
grat

na sikerült megoldani . Végig is vittem .
Hello !

valaki tudna segíteni , hogy hogy kell legyözni a hentest a huscirkuszba ??
*után nekiessek
A Beyond Good & Evilt már telepítettem több, mint két hónapja, hogy a Psychonauts utáén nekieesek, de egyelõre nem volt idõm, s nem is nagyon mertem belekezdeni a hírhedt végjátékba. (Na meg össze akartam gyûjteni mindent, elég sok idõt is beleöltem, de egy-két figment nagyon elbújt...)
takysoft
Monkey 1-2, illetve DOTT nem kizárólag Schafer játékok, de a többinek õ a szülõatyja. Meg a Monkey 1-2 szövegeinek több, mint kétharmadát õ írta😄

Jah, nem nagyon kapcsolódik ide, de mintha olyat hallottam volna, ohgy készül a Beyond Good and Evil 2.
Szovel azért, aki hiába vágyik várni. Aki meg nem játszott az elsõvel... hát tessék bepótolni😄

Vinsanity15
Köszi az infokat, szal akkor asszem várok egy kicsit és elkezdem megin e remekmüvet 😄

Vinsanity is back!!

Annyit azért hozzáfûznék, hogy bár a Monkey Island 1-2-nél sem volt Schafer szerepe elhanyagolható, de ezeket a játékokat inkább Ron Gilberthez szoktuk kötni, a dizájnért és egyáltalán a projektért õ felelt.

Személy szerint nagyon ígéretesnek tartom a Brütal Legendet, remélem lesz lehetõségem valamikor játszani vele, jelenleg legalábbis nem tervezem currentgen konzol vásárlását.
takysoft
vagy nem lesz, vagy eleve bukásra van ítélve.
Tim Schafer (a fõ agy, aki csinálta) nem híve a folytatásoknak. Azt mondta mindíg is, hogy neki nincs ellenére a dolog, de csinálják nélküle. Neki az nem valódi kreatív munka, ha folytatást kell csinálni.

Eddigi Projekjei:
Monkey Island 1-2
Day of The Tentacle
Full Throttle
Grim Fandango
Psychonauts
Brütal Legend (2008-ra ígérik)

És lássuk bea címeket elnézve... inkább várok egy új Schafer játékot, mint egy Psy 2-t😄 Ha valakiben ennyi kreativítás van, tényleg ne csináljon folytatást.

De: Lenne Psy2 ötletem... Raz storyját ugye eleve botor dolog lenne folytatni, õ befutott, oszt jóvan. Szerintem csaj karakter kellene fõszereplõnek. A story megint nem túl komoly. Ne csináljunk james bond-ot az egészbõl, jó volt ez a kis táboros cucc..
Szerintem vagy új szereplõk kellenének, vagy Lili lenne a fõszereplõ
Valami kisvároska lenne az alap (Kedves zöld, mint a tábor). Szintén az elején egyszerûnn feladatok, késõbb durvul.

Ha Lili a kari, akkor az eleje kezdõdhetne a tábor elõtt, (nála is kis kiképzés, ilyenek.. otthon, ha már a papa valami psyfejes... gyakorolni a családtagokon), lehetne pár pálya a táborban(összefonni a story-t, de csak 1-2 palya max, nem eltúlozva, nem ugyanazokon a helyszíneken. Lili szemszögévbõl 1-2 apróság), a vége meg lehetne esetleg az, ami a Psy 1 vége volt.. kiszabadítani az apucit.(szép co-op munka Raz-el.. olyasmi, mint ami a Beyond Good and Evilben volt, aki ismeri. A többi segédkarakter ott van melletted, de te max 1-2 utasítást adhatsz nekik.)

Mondom, nem kiforrott sztory, de 1-2 alap5let van benne.

Brütal Legend: Akit érdekes.
Ad1. PC-re nem jelenik meg, úgy néz ki. (max ha jól mennek az eladások.)
Ad2. A fõszereplõ hangját Jack Black kölcsönzi(Tenacious D, amúgy színész)
Ad3. Heavy Metal zene alapú. Valami rokker srác átzuhan egy Fantasy világba, és megmenti a napot.
Ad4. Trailer itt. Van HD-s trailer is asszem, de annyire nem érdekelt, ohgy megkeressem.

Vinsanity15
Nah most sikerült kivinnem a gamet. mit is mondhatnék életem egyik legnagyobb élményét játéktérileg ez okozta.nagyon kemény lett . simán top 23 as játék nálam. nagyon kellene egy 2 es rész. nemtudtok vmit esetleg rola ?

Vinsanity is back!!

takysoft
Mindenkinek kellemes psyrácsonyt kívánok!

Egyébként jelzi, ilyenkor kapsz egy Ford figurát kérdõjellel, és az ott is marad, amíg nem mész el hozzá.
Vinsanity15
Én mindent összegyüjtök amit találok . Minden zeg- zug ot bejárok a cuccok miatt de azthittem azt jelezni fogja mikor mehetek Fordhoz. Köszi akkor meek is beválltani öket

Vinsanity is back!!

A jelek szerint végig szeretnél rohanni a játékon. Nos ez nem érdemes, mert több képességet, illetve azokhoz fejlesztést bizonyos Psi Cadet Rank elérése után kapsz meg. Javaslom, gyûjtögesd alaposabban a figmenteket, kártyákat, cobwebeket, majd váltsd be ezeket a magasabb szint eléréséhez! A végén bizony nagyon sokat tud jelenteni, ha folyamatosan regenerálódik Raz - ehhez 90-es szint kell.

Magához a láthatatlansághoz viszont elég, ha a 30-at eléri a Psi Cadet Ranked, ez talán már meg is van, csak rest voltál Fordhoz elmenni az új képességért.
Vinsanity15
és még egy kérdésem lenne, hol kapom én meg a láthatatlanságot ? mert nemtok bejutni a milkman rejtekhelyére mer a kiscsaj ott van.olvastam végigjátszás ott me gaz van h legyen invisible. de azt hogy ?

Vinsanity is back!!

A dowsing rod (szintén Fordtól lehet venni) segítségével könnyen lehet találni jóval értékesebb deep arrowheadeket is, fõleg az erdõs (GPC & Wilderness?) környéken.
Vinsanity15
Szasztok.Azt akarnám kérdezni h honnan tudnék gyorsan nyilveszõker szerezni mert a pokháloszedõ nélkül nem enged be az õr fejébe

Vinsanity is back!!

dustmote
Ez nem is el Odio, hanem a festõ. És ez még furcsább <#wow2>

\"Te csak akkor ítélj, hogy én ki vagyok, ha egyszer tudni fogod, hogy Te kicsoda voltál.\"

dustmote
Egyébként a hentesnél tartok. Kimerítõ egy szerzet <#wow3> Lányok, sose menjetek olyan férfihoz, akinek húsbárd van a kezében! <#crazya>

\"Te csak akkor ítélj, hogy én ki vagyok, ha egyszer tudni fogod, hogy Te kicsoda voltál.\"

takysoft
hát ez tényleg nem ide tartozik.

dustmote
Tudom, hogy nem ide tartozik, de ezt a csodálatos hírt most mindenkivel meg kell osztanom <#nevetes1>
Sikerült teljesítenem bibliográfiai adatfeldolgozásból az elsõ félévemet <#crazya><#taps>

Rayman 01
na már sikerült

Rayman 01
és a profilomnál hogy állíthatom be?

Rayman 01
bocsi

Itt biztosan tudnak segíteni. Egyébként a profilodnál kell feltölteni.

Viszont ez a floodolás (=sok hozzászólás egymás után), amit mûvelsz, nem illendõ a fórumokon.
Rayman 01
egyébkén hogy lehet képet csinálni a nevem helyé?????

Rayman 01
na jó elég a képekbõl

Rayman 01
ezt nézzétek mien furcsa környéken van el-odio!

Rayman 01
Ezt a képet elrontották mivel fred nem megy le pájára!

Rayman 01

Rayman 01
na meg az elmerengetõ is a kedvencem

Rayman 01
a húscirkusz is a kedvencem lenne...ha nem lenne olyan nehéz<#wink>