678
Psychonauts
-
kastor23 #638 Ezer hála érte. :) -
Anonymusx #637 feltettem ide:
http://osztott.com/Kevn/ -
kastor23 #636 Nem tudjátok hol lehet megtalálni a Psychonauts magyarítását? -
#635 jaja, elveszted a fightot és kész :D
amúgy tényleg vannak bundlik mostanság, ahol 1-2 dollárért adnak 6-8 játékot. volt ilyennak a Psychonatus is rengetegszer.
a persze aki lekésik róla, az így járt... :(
"utánanéztem, elvileg összegyűlt kickstarteren a pénz a folytatásra, hűha. "
én is utánanéztem, de semmi ilyesmiről nem hallottam infókat. -
#634 10 euro? Nemrég 1$-s bundlekba szórták... -
#633 oké, megoldva az elbukott fight után kirakott az elejére. végigvittem kb. 10 óra alatt. elég jó játék, nem bántam meg a 10 eurót érte.
utánanéztem, elvileg összegyűlt kickstarteren a pénz a folytatásra, hűha. -
#632 kellene segítség srácok!
az utolsó matadorral küzdök (a junior king kong cobra), ám nem tudom megsebezni. mint utánanéztem, meg a confusion képeség, ami még nincs meg (előtte nem beszéltem valami matadorral ezek szerint - de mégis beengedett a bossfightba)
namost a problémám: ha baconnel megyek ki a HQ-ba, onnan meg mondjuk Nein laborjából a Velvetopia ajtaján, ugyanoda a bossfight fázisba kerülök. Ha a sóval megyek ki a művész úrhoz a valóságba, majd megint be akarnék jutni az elméjébe megint csak a bossfightba jutok. Így nem tudom megtalálni ezt a bizonyos matadort.
Mit tudnék csinálni? -
cserpak #631 Köszi Zóanagyvarázsló a mentéseket és Taky a közbenjárást. Sikerült végigtolnom, nagyon jó volt. Mentéseket eltettem, máskorra :) -
#630 1.04-es patch van már talán 2 éve, így ezzel nem lesz gond:D -
Zóanagyvarázsló #629 Ha lenne publikus tárhelyem, nem kérdezném. Na mindegy, gondolom a Rapidshare megfelel neki.
Mentések
Instrukciók:
Vannak régebbi és újabb mentések is, a könyvtár nevéből látszik, hogy melyek tartoznak a végjátékhoz. Az első profil szerintem üres (rossz ágyra másztam :)), szóval ne lepődj meg, ha abban csak üres mentett állásokat találsz, a másodikban kell keresni.
Amúgy patchelt játékkal játszottam, csak előre szólok, hátha nem kompatibilisek az állások, a natúr verzióval. -
#628 "Hova töltsem fel őket?"
ha van tárhelyed, akkor oda, ha nincs akkor meg rapidshare. -
Zóanagyvarázsló #627 Elvileg vannak mentett állásaim a végefelől, de a játék telepítése híján meg nem mondom, hogy potnosan honnan. Hova töltsem fel őket? -
#626 szia, egyrészt nem csak én vagyok itt:D
másrészt sajnos nem szoktam megőrizni a játékaimhoz a mentéseket. Végigviszem őket, és másodszor elölről játszom újra. -
cserpak #625 taky segíts kérlek, már egy évvel ezelőtt abbahagytam a játékot, mert elvesztek a mentéseim és a napokban kaptam kölcsön újra, tehát szeretném végigjátszani. Ott tartottam, hogy az emelkedő víz elől sikerült feljutnom és talán már csak annyi lett volna, hogy újra legyőzni a hentest. Ha van még mentésed arról a részről, kérlek tedd már fel valahova és szólj nekem. Előre is köszi. -
#624 Van egy inventory a játékban(tárgylista)
Ő és Ú vagy ÉÁŰ gombokkal jön be(magyar billentyűzetnél)
persze átállítható. Ott tudod elővenni a tárgyakat, és beállítani az aktív pszihonikus erőket is, a későbbiekben. -
kkknorbi #623 Sziasztok nekem kéne 1 kis segítség mert már az elején elakattam amikor azt a gombot vagy mit odaadják és az nekem eltűnik amikor átmek a középső részre -
Master Rick #622 Örök hála, köszönöm!:) -
#621 Psychonauts OST -
Master Rick #620 Isten vagy! köszi szépen:) -
#619 http://www.demonoid.com/files/details/1886733/?show_files=1&page=1&ref=1240300955
de ez zárt kliens. max leszedem neked és felteszem valahova.
úgy jó lesz?
(nem lesz meg hamar, ha elfelejteném, akkor majd ordíts egyet ide a fórumba) -
Master Rick #618 Nincs ehhez a játékhoz OST? mert qrva jó zenék vannak benne, de nem tudom sehol sem letölteni...:S ha valaki tud segíteni egy linkkel, vagy egy torrentcímmel, annak hálásan köszönöm:) -
#617 tyű, ezt most így fejből:D bocs nem tudom... rég volt
de optionsban nézd meg..
én ámúgy úgy emlékszem talán "ő" és "ú" betűk vagy "á" és "ű" vagy vmi hasonló. (egyikkal jobbra, másikkal balra, meg ugyanígy kettő a skillkre is) de beállításokban beállíthatod asszem.) -
kr1szmester #616 Nem tudom megnyitni az inventory-t. valaki segítene? Úgy tudom hogy alapbeállításon az F az inventory. de nemtudom megnyitni :/ -
#615 igen, sikerült, köszi szépen! -
#614 használd az inventoryban levő repülősót -
#613 Hali srácok!
Én is elkeztem nyomni a gamet, nagyon tetszik.
Már elég sokáig eljutottam, és most a gyűjtögetős cuccokat csinálom. Megszereztem a hálószippantót, így visszamentem Sasha fejébe. Ott ugye négy részre van osztva a játék és mivel egyszer már megcsináltam ezt a részt, akármelyikbe bemehetek, ha megütöm a megfelelő oszlopot a kocka egy-egy oldalán. Begyűjtöttem az összes hálót, viszont nem tudom, hogy hagyhatnám el Sasha elméjét. Amikor beszélni akarok vele, azt mondja, hogy pusztítsak el mindenkit... Szóval nem értem.
Valaki tudna segíteni? -
#612 áh köszi:D
mondjuk most szereztem párat, 6 van :p -
#611 és újra meghalsz, akkor már csak 2 lesz
aztán pedig 1, majd pedig elfogy... és akkor újra felmegy 4-re.
Mint mondtam... a játékban nincs Game Over:D próbáld ki, ha nem hiszed:D -
#610 pedig meghaltam, és azt mutatja, hogy 4-ből már csak 3 van :o
nem az agyakra gondolok, amik az életerőmet jelzik. -
#609 egyrészt:
szintlépésenként idővel növekszik, meg a játék vége fele a társak agyainak megmentésével lehet növelni.
másrészt:
szükségtelen... a játékban nem lehet meghalni, vagy visszaesni. ha minden életed elfogy, akkor se. max visszadob a pálya elejére, de akkor se veszted el, amit megszereztél(kinyitott ajtók, megszerzett álomképek, megnyomott gombok) -
#608 Hogy lehet növelni az életek számát? A bal felső sarokban jelzi a játék... Nekem maradt 3, de ahogy elnézem szükség lesz rá, nehezedik a játék... :p -
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Ha nem indul a Psychonauts! -
#606 hmm. gamestar-os játékok néha kicsit mások szerkezetileg.
amúgy én próbálátam alapváltozattal, meg az 1.04 patchel. utóbbinál 1-2 helyen hiányzik 1-2 szöveg, de azzal ment a magyarítás. -
#605 Hali! Megvettem én is a játékot, de a magyarítást sehogy se tudom rávarázsolni.. illetve kilép még az elején mikor elindítom a játékot.
Próbáltam már patch-elni is, de az meg a végén ír ki hibát :)
Hogy a bokámba kell ezt feltenni? -
#604 Skacok, aki még nem rendelkezne a játékkal, az meglepheti magát most vele, mert a Gamestar decemberi számában EZ a teljes játék! -
#603 gratulálok, és nem értek egyet.
a főellenség szerencsétlenül könnyű volt:D -
Pepe95 #602 Amúgy nekem is elég nehéz volt mert kb 70. szintes voltam és agyakkal se nagyon vacakoltam -
Pepe95 #601 Na végi vittem de a vége elég nehézre sikeredett. -
#600 hát, az attól függ...
Pályában? nem, már alig pár
Időben? heh... húscirkusszal lesz cumi bőven:D
Mire végignyomod a húscirkuszt.... hát.... 10x jobban játszol majd:D (nekem második végigjátszásra már tök ugyanolyannak tűnt, mint a többi pálya... de elsőre sokat szívtam vele emlékszem)
Valamivel egyszerűbb persze, ha eddig nagyon 100%-ra törekedtél, és megvan a regeneráció... asszem 90-es szint. meg az is sokat segít, ha megtaláltad az összes(de legalább a legtöbb) agyat. kell oda a hp.
Nem rémisztgetni akarlak, csak megjegyeztem, hogy az nekem picit nehéz volt:D -
Pepe95 #599 Jaj már rájöttem. Most ott járok hogy ki kell szabadítanom a teknőst. Sok van még hátra?