Psychonauts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
"Hova töltsem fel õket?"
ha van tárhelyed, akkor oda, ha nincs akkor meg rapidshare.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Elvileg vannak mentett állásaim a végefelõl, de a játék telepítése híján meg nem mondom, hogy potnosan honnan. Hova töltsem fel õket?
takysoft
szia, egyrészt nem csak én vagyok itt😄

másrészt sajnos nem szoktam megõrizni a játékaimhoz a mentéseket. Végigviszem õket, és másodszor elölrõl játszom újra.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

taky segíts kérlek, már egy évvel ezelõtt abbahagytam a játékot, mert elvesztek a mentéseim és a napokban kaptam kölcsön újra, tehát szeretném végigjátszani. Ott tartottam, hogy az emelkedõ víz elõl sikerült feljutnom és talán már csak annyi lett volna, hogy újra legyõzni a hentest. Ha van még mentésed arról a részrõl, kérlek tedd már fel valahova és szólj nekem. Elõre is köszi.
takysoft
Van egy inventory a játékban(tárgylista)
Õ és Ú vagy ÉÁÛ gombokkal jön be(magyar billentyûzetnél)
persze átállítható. Ott tudod elõvenni a tárgyakat, és beállítani az aktív pszihonikus erõket is, a késõbbiekben.

Sziasztok nekem kéne 1 kis segítség mert már az elején elakattam amikor azt a gombot vagy mit odaadják és az nekem eltûnik amikor átmek a középsõ részre
Örök hála, köszönöm!😊<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

takysoft

Isten vagy! köszi szépen😊

takysoft
http://www.demonoid.com/files/details/1886733/?show_files=1&page=1&ref=1240300955

de ez zárt kliens. max leszedem neked és felteszem valahova.
úgy jó lesz?
(nem lesz meg hamar, ha elfelejteném, akkor majd ordíts egyet ide a fórumba)

Nincs ehhez a játékhoz OST? mert qrva jó zenék vannak benne, de nem tudom sehol sem letölteni...:S ha valaki tud segíteni egy linkkel, vagy egy torrentcímmel, annak hálásan köszönöm😊

takysoft
tyû, ezt most így fejbõl😄 bocs nem tudom... rég volt
de optionsban nézd meg..
én ámúgy úgy emlékszem talán "õ" és "ú" betûk vagy "á" és "û" vagy vmi hasonló. (egyikkal jobbra, másikkal balra, meg ugyanígy kettõ a skillkre is) de beállításokban beállíthatod asszem.)

Nem tudom megnyitni az inventory-t. valaki segítene? Úgy tudom hogy alapbeállításon az F az inventory. de nemtudom megnyitni :/
lordjancso
igen, sikerült, köszi szépen!

takysoft
használd az inventoryban levõ repülõsót

lordjancso
Hali srácok!

Én is elkeztem nyomni a gamet, nagyon tetszik.
Már elég sokáig eljutottam, és most a gyûjtögetõs cuccokat csinálom. Megszereztem a hálószippantót, így visszamentem Sasha fejébe. Ott ugye négy részre van osztva a játék és mivel egyszer már megcsináltam ezt a részt, akármelyikbe bemehetek, ha megütöm a megfelelõ oszlopot a kocka egy-egy oldalán. Begyûjtöttem az összes hálót, viszont nem tudom, hogy hagyhatnám el Sasha elméjét. Amikor beszélni akarok vele, azt mondja, hogy pusztítsak el mindenkit... Szóval nem értem.
Valaki tudna segíteni?

Rage47
áh köszi😄
mondjuk most szereztem párat, 6 van :p
takysoft
és újra meghalsz, akkor már csak 2 lesz
aztán pedig 1, majd pedig elfogy... és akkor újra felmegy 4-re.

Mint mondtam... a játékban nincs Game Over😄 próbáld ki, ha nem hiszed😄

Rage47
pedig meghaltam, és azt mutatja, hogy 4-bõl már csak 3 van :o
nem az agyakra gondolok, amik az életerõmet jelzik.
takysoft
egyrészt:
szintlépésenként idõvel növekszik, meg a játék vége fele a társak agyainak megmentésével lehet növelni.

másrészt:
szükségtelen... a játékban nem lehet meghalni, vagy visszaesni. ha minden életed elfogy, akkor se. max visszadob a pálya elejére, de akkor se veszted el, amit megszereztél(kinyitott ajtók, megszerzett álomképek, megnyomott gombok)

Rage47
Hogy lehet növelni az életek számát? A bal felsõ sarokban jelzi a játék... Nekem maradt 3, de ahogy elnézem szükség lesz rá, nehezedik a játék... :p
davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

takysoft
hmm. gamestar-os játékok néha kicsit mások szerkezetileg.

amúgy én próbálátam alapváltozattal, meg az 1.04 patchel. utóbbinál 1-2 helyen hiányzik 1-2 szöveg, de azzal ment a magyarítás.

Toyo
Hali! Megvettem én is a játékot, de a magyarítást sehogy se tudom rávarázsolni.. illetve kilép még az elején mikor elindítom a játékot.
Próbáltam már patch-elni is, de az meg a végén ír ki hibát 😊
Hogy a bokámba kell ezt feltenni?

TDUnick: ArtMooney(HUN)

takysoft
Skacok, aki még nem rendelkezne a játékkal, az meglepheti magát most vele, mert a Gamestar decemberi számában EZ a teljes játék!

takysoft
gratulálok, és nem értek egyet.
a fõellenség szerencsétlenül könnyû volt😄

Amúgy nekem is elég nehéz volt mert kb 70. szintes voltam és agyakkal se nagyon vacakoltam
Na végi vittem de a vége elég nehézre sikeredett.<#buck>
takysoft
hát, az attól függ...
Pályában? nem, már alig pár
Idõben? heh... húscirkusszal lesz cumi bõven😄
Mire végignyomod a húscirkuszt.... hát.... 10x jobban játszol majd😄 (nekem második végigjátszásra már tök ugyanolyannak tûnt, mint a többi pálya... de elsõre sokat szívtam vele emlékszem)
Valamivel egyszerûbb persze, ha eddig nagyon 100%-ra törekedtél, és megvan a regeneráció... asszem 90-es szint. meg az is sokat segít, ha megtaláltad az összes(de legalább a legtöbb) agyat. kell oda a hp.

Nem rémisztgetni akarlak, csak megjegyeztem, hogy az nekem picit nehéz volt😄

Jaj már rájöttem. Most ott járok hogy ki kell szabadítanom a teknõst. Sok van még hátra?
Ha arra a liftre gondolsz ami elõtt ott ált az az ember amelyik kérte a köpenyt, a maszkot, a kampó kezet akkor azon felmentem
takysoft
egész pontosan hol is?
a liftten már felmentél?

Örömmel látom hogy ha bármi problémám van ide mindig jöhetek<#kacsint>
Na ott járok hogy a diliházban fel kell mennem a tetõre, de annál tovább nem tudok mint hogy felmegyek az elsõ lépcsõn. Én olyan 25 parc alatt ráuntam a kersgélésre.
takysoft
nincs mit, bármikor

Huh fél óra volt mire áttudtam ugrani de onnan már simán ment. köszi <#vigyor>
takysoft
Na, az nem egyszerû.
Van ott egy olyan ház, a kastély mellett, ahova be tudsz menni, az armory(fegyvertár), valami fegyverjel is van rajta asszem.
ott fel kell urgálni, meg át a háztetõn, és bejutsz egy másik házba(ahova eddig nem tudtál, de fentrõl lehet)
Ott meggyújtod a szalmakupacot(pyroval), és ott lesz a puska.

Ha nem megy, megpróbálom pontosítani.

Nem tudom hogy melyik házban van a fegyver, és meg tudjátok mondani hogy melyik házban van?
<#szomoru1>
takysoft
mit kösz?

Szasztok! Most ott járok hogy napóleon fejében az egyik földmûves azt kéri hogy adjak neki fegyvert de márr nem tudom hogy mejik házból. elõre kösz.<#smile>
takysoft
ha van bink nézegetõd, akkor meg is tudod nyitni a bik filokat.

köszönöm,valami jobbra számítottam 😄
Ha meg akarod nézni, a YouTube-on itt megtalálod.
Sziasztok!végre végig vittem ezt a gamet de annyira érdekel hogy 100. rankon milyen +jelenetet kapunk?nem tudtam nagyon elérni a 100. rangot,gondolom van akinek sikerült.elõre is köszi
dustmote
A zenekar játszik a színpad elõtt, buborékok jönnek ki belõle. Próbálj lebegni.

\"Te csak akkor ítélj, hogy én ki vagyok, ha egyszer tudni fogod, hogy Te kicsoda voltál.\"

Na eddig ezt a játék legrosszab része. Most kiderült hogy az a dagadt a fantom és le kell gyõzni. Felvettem a három gyertyát de nem tudom sehova se lerakni hogy meggyújtsam. Pedig tudom hogy a fénnyel kell majd megölni.
takysoft
huhh, azt szívatós is😄
pár tipp:
-a lovagos sárkányölõs résznél nem árt, ha a sárkány is jelen van.
-egyik résznél fel lehet menni magasra
-a célod egy léghajós jelent(ahol le tudják engedni.)

Oké oké gondolkozok<#vigyor3>
Szedd össze magad Pepe! Gondolkozz kicsit 😊

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Na most ott járok hogy a színésznõ fejében megvígasztaltam bonitát megminden most meg kiírja hogy keressem meg a mefelelõ darab megfelelõ jelenét hogy feljussak a zsinórpallóra, hogy megöljem a fantomot<#gonosz3>. az egyik vidám részben találtam is pár könyvet de nem tudok felmenni érte. kösz elõre.<#vigyor0>
takysoft
nm, segítek szívesen bármikor.