678
Psychonauts
  • pluhi
    Kell, hogy legyen nálad puska. Tehát menj vissza és nézelődj a még függőben lévő tárgyak körül. Mondjuk virág.
    fodorkrisz: légy konkrétabb.
  • fodorkrisz
    Szaisztok!Sajnos elakadtam ott ahol meg kell tanúlí a lebegést a csajszitól....
    Ha valaki tud segítení annak megöszönném. Előre is köszí
  • Karidzs
    Most vagyok ott hogy a tejesembert kell megkeresni. felvettem a sötétből a wc-pumpát, és leugrottam a csatornába, erre kijutok egy részre ami tele van őrrel, és a sniper meg mindig lelő a házból. annyira gyorsan meg nem tudok futni, hogy simán átérjek:( Please help, mert nagyon komoly a játék és nem akarom huzamosabb ideig abbahagyni...
  • pluhi
    Közben elértem a játék végére én is. Mit mondjak. Ha csak fele annyi törekvés lenne az eredetiségre a többi játékkészítő között, mint Tim Schafer csapatában, nem lenne semmi problémám. Szerintem a Grim Fandango világánál eredetibbet nem lehet csinálni, de ez is nagyon ott van. Más kérdés, hogy annak a hangulata jobban bejött, ez már néhol beteges volt kicsit (viszont színesebb). A másik, hogy bőven maradt még a játékban gyűjtögetni való, de nem érzek késztetést újrakezdeni. Ez a stílus miatt lehet, amit még Amigán szerettem 2D-ben, de úgy tűnik kinőttem belőle.
    Nem tudom, hogy állnak az eladások, remélem keresnek majd szépen vele, mert ez a játék magasan kiemelkedik a szürke mezőnyből. Akárcsak a Beyond Good and Evil annak idején. Persze az is megbukott, ha jól emlékszem.
  • psychodad
    Sikerült kihalászni.
    Ja és kösz mégegyszer a tippért...
  • psychodad
    Thx a tippért, megpróbálok babrálni vele...
  • pluhi
    A két gejzir összeköttetésben van...
  • psychodad
    Tudom hola gejzír, de nemtom hogy kell kiszedni onnan.
    Próbáltam mindeféle képességgel, de nem akarja kirángatni onnan.
  • pluhi
    A mókustól nem messze. Egy gejzirbe van beleragadva.
  • psychodad
    javítanám az előző kommentet.
    A Miners Skull tárgy kéne, ami nagy valószínűséggel a GPC & Wilderness-ben van (mivel ott 4-ből 3 tárgy már meg van).
  • psychodad
    Vki nem tudja hol vannak a Scavenge Hunt tárgyak a GPC & Wilderness-ben (ott ahol Sasha Nein laborja van)? Előre is kösz.
  • Wukifi
    Nah 18 óra játékidő után sajnos véget ért a játéknak.....
  • Wukifi
    Ismételten kösz szépen......:) aztán már közben rájöttem és lenyomta a kis faszt
  • Comet Bigfoot
    Azt hiszem a hid bejaratanak a bal oldalan all egy haz, amiben fel tudsz ugralni a kiallo palcakon a felso szintre, aztan ott a peremen tovabbkapaszkodni, es onnan mar at tudsz ugrani\levitalni a masik hazra.
  • Comet Bigfoot
    Menekulj. Ez egy "tüdőhal" es egz nagz legbuborek veszi korul, ezert ahogy kozelit feled, te mindig probalj a szaraz helyeken maradni.
  • Comet Bigfoot
    Ugralj el elole, aztan amikor egy nagyot csap a foldre, es beragadnak a hentesb bardjai akkor rohanj fel a kezen es adj a fejenek. Es ezt 3-4szer. (:
  • tiroxine
    A Napoleonos pályán vagyok, amikor az a feladat, hogy fegyvert szerezzek az egyik katonának. Hogy lehet feljutni ott az épületben?
  • robotnyk
    aki tudja javítson ki ha tévednék, de boxra is csak most jelent meg ez a játék, nem?
  • Cajal
    A hallal (aki elfogta Lilit) való harcnál nekem csomószor fekete lesz a kép,meg a hal is fekete semmiből jön elő. Ez grafikai hiba vagy ilyen? Más: Az első harcon túl vagyok,meggyújtottam a cuccokat amiket beszívott,de utána mintha vki más szemszögéből látnám Rezt és nemtom mit kell csinálni. A hal sehol.
  • Wukifi
    A nagy hentest hogy a nyavajába lehet lemetélni?
  • Wukifi
    Nekem a Napoleonos pálya tetszett a legjobban :)...... De mondjuk a festő fejében is frankó volt...abban az tetszett a legjobban mikor pankrációztam és vége lett a mecsnek, ekkor lenyomott a kiscsákó egy kis táncot :)

Szal nem sok van már...hát ezt sajnálattal hallom :(
  • Wukifi
    Nah sikerült is.....elsőre meglett...köszi a tippet
  • Timbo
    ISTEN ez a játék :):):) A napoleon os résznél tartok és egyre jobban teccik!
  • Comet Bigfoot
    sajna nem :\

De a tobbi mar eleg konnyu lesz. Jo mokat! :)
  • Wukifi
    Köszi szépen :) szóval fel kell emelni a nyuszit,hehhhh pedig már felemeltem párszor csak valószínüleg nem fogtam elég sokáig...
    Nah de most mindjárt ki is prószálom.......
    Jah voltam fönnt már a késdobálónál....feljutottam a másodikhoz is......szerintem annyira nem problémás, csak jól oda kell figyelni...

Egyébként sok van még hátra a játékból innen?
  • Comet Bigfoot
    igen... elsore en is ott hagytam abba (8

A daralokkal ne foglalkozz, csak igyekezz, hogy lehetoleg ne ussek meg a lenyek a kis Oleandert amig ugykodsz: a telekinezissel fel kell emelni a nyuszit, hogy el tudja kapni a kissrac, de sajnos meg csak innen jon a neheze, mert ilyenkor egy szinttel feljebb repul, ahol mindig egyel tobb daralo van, es neked meg lehetoleg gyorsan oda kell erned hogy ugyanezt a munkat ott is elvegezd. Talan ez az egyetlen komolyabb kihivas a jatekban. A forgo celtablat utalni fogod.

Ami szerencse, hogy minden ujabb szinten ujra teljes eleterot kap a kissrac, es csak 3-4 plato van, a tetejen meg vegre kapsz automentest.

-----------------------------------------------------------
    Ha itt meg elakadnal:

Ugy kell ugrani a forgo celtabla elott, hogy a kaloz beledobja a kardjat, es a kovetkezo korben elkapva arrol tudsz tovabb ugrani.
  • Wukifi
    Az a daráló amelyikből kijön a buta arc és gyakja a kiscsávót.....gondolom fel kéne jutni a tetejébe és ott csinálni valamit....de valahogy nem tudok feljutni mert mindig kinyírja a kiscsávót ez a szar
  • Comet Bigfoot
    daralo?
  • Wukifi
    Jah kzben már rájöttem....most a cirkuszba vagyok és ezt a nyavajás darálót nem tom lenyomni...
  • Comet Bigfoot
    miutan leromboltal nehany a kofalakat, rohanj kozelebb es gyujtsd fel a deszkakat. Ha ez megvan akkor adj a tanknak a kovekkel.

Ha elakadsz, (es jol tudsz angolul) akkor erdemes a professzorral beszlgetni.
  • Comet Bigfoot
    menj a kozepsohoz, ahonnal a sikoltozast hallod, es nyomj egy use-t neki. Az atvezeto utan ugorj be es rakd le a gombot.
    (Amikor Sasha beszelt veled a Basic Braining utan, akkor kaptal egy gombot.
    Vedd elo az inventorybol, es nyomj egy use-t)
  • Cajal
    És hol találom meg??? Jártam mindenhol,de nem találkoztam gombbal.
  • Wukifi
    A gömben lévő két tüskére rá kell tenni a gombot amit találtál.....vagy találni fogsz....
  • Cajal
    Szoszi. Elakadtam a gém elején. Az a feladat,hogy teljesítsem Sasha tréningjét is. De ahova a térkép mutat,ott csak ilyen zárt gömbszerűségek vannak. Az egyikből kiszabadítottam egy kissrácot,de semmi. Beszéltem mindenkivel,jártam mindenhol,szal plíz help.
  • Wukifi
    Erre én is rájöttem....és nem is a deszkát dobáltam...de valahogy nem történik semmi az összes követ összetörtem már de azt a nyavajás ajtó féleséget nem sikerült....na mind1
  • Coast
    nem a deszkákat kel dobálni hanem....ami nem deszka :D
  • Wukifi
    Kérdés: Hogy lehet lerombolni a tank körül a deszkafalat?Hiába dobálom rá a köveke nem történik semmi..
  • Wukifi
    Odamész az ajtóhoz......bekopogsz...láthatatlanná válsz......kinéz a kiscsaj.....majd kijön.....te meg beugrasz feletten...
  • Aschil
    A telefondróton átcsúszva, egy csaj nem akar beengedni a házba, mit kell itt csinálni?
  • Wukifi
    Valójában nagyon egyszerű volt pedig...azt kellet volna csinálni hogy átmész a kiskapun,..ekkor kinyílik a nagy.....majd visszafelé átugrasz a sövényen..