Psychonauts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bannolnikéne véglegesen az ilyennickeke 😞((
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
`Take a look to the sky just before you die`
Grafik: minden fullon 1024*768*32bit, 8*elsimitas 19*anis. szures, es sehol semmi belassulas, his ati 9800 pro-n. Nekem full bejon, a helyszinek nagyon elnek, es egy igazan szurrealis vilag tarul elenk. A karakter animok lehetnenek jobbak, ezt en is igy latom, de osszessegeben sztem nem ront nagyon az osszkepen. Ami az iranyitast illeti, nekem jobban tetszik, mint az ami a rayman 3 ban volt... Hangsulyozom viszont azt en is, h a Rayman 3 az egyik legjobb platform pcn, es ezt a szintet nem eri el, ezzel egyet ertek, bar szamomra az orok etalon a Gex 3d enter the gecko marad platform teren orokke 😊 ja meg a Conker`s bad fur day... nos ezekhez kepest telleg alulmarad... De hat egy Conkert felulmulni sztem soha sem lehetne 😊
Grafika: 82% ( nekem nem jön be a képi világ , karakter ábrázolások rosszak)
Hangok/Zene: 80% ( átlagos , zene felejthetõ)
Irányítás: 83% ( konzolos beütés miatt nehézkes!!!)
Negatívum: a "poénokon" valahogy nem tudtam nevetni , FULL grafikai beállításoknál ugy belassul hogy hihetetlen /Half-Life 2 minden fullon nem lassult be.../
Végsõ: 82 %
--> Véleményem szerint a full megjelenésig nem nagyon fog változni , ha valaki platform játékot akar játszani annak a Rayman 3at ajánlom , ami a PCn a legjobb , EZ FELEJTHETÕ!!<--
Akinek tetszik az szedje le ....
Vártam a játékot , de nálam elbukott .....<#levele>#levele>
Nah vegre arany lett, mar csak 1 bo het es megjelenik 😊
Egyébként ez a játék X-box launch title volt, picit megkésett 😊
PSN ID.: Beegabor
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a mario mét nem jó?? :o
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M