678
Psychonauts
  • Sephi
    Szerintem ez a dolog kicsit nehez volt... en naon okat kinlodtem itt.
  • Wukifi
    Az első könyvér úgy tudsz felmenni hogy elkezded rendezni a darabot az első könyv alapján amit a (Páholyba lévő mumus ad) az alapján lesz a sárkányos jelenet majd rendezés közben lenyomja egy lovag a sárkeszt....akkor fel tudsz menni....a következő könyvér meg majd a csónakkal tudsz menni ami a következő rendezés hatására jön elő...
  • Wukifi
    Beütöd a kódot.....majd kijön a buta arc...bezárul az ajtó....belenézel a fejébe....majd lecsekkolod a kódot amit beüt....bemész a sötét szobába....nézel a kamere szemével....felveszed a WC pumpát....kimész....

Szóval ennyi az egész
  • Aschil
    Hali! Mia fenét kell csinálni a Tejesemberes küldetésnél, a postahivatalnál?
  • pluhi
    Az az. Használd a holló(varjú?) szemét nézőpontnak (clairvoyance a tollán) és rohangálj egy kicsit a kapun keresztül. Meglesz a megoldás rögtön.
  • Timbo
    Háj! Egy baj van a színházban csak hogy eddig egy ki könyvecslét se tudtam felszedni ! hogy tudok oda feljutni??? vagy hol vannak azok a kis könyvek?
  • fokusz
    milyen virág?:)én probáltam átjutni vmi 2nagy kerítésen ahol van vmi amit fölkéne vennem de nem tudok bejutni!!
  • pluhi
    Nekem is megfájdult a fejem azon a pályán. (Fáradt is voltam már.) Kicsit szivatós, a lényeg a virág megszerzése a sövény mögül. Az megvan már? Onnantól megy majd simán.
  • fokusz
    sziasztok nem tud vki küldeni egy olyan mentést ami a milkman-es pálya után van mert én befarcolok ezen a pályán:)elöre is köszi
  • Eye-scream
    Sztem a legjobb a Milkman conspiracy-próbáljátok meg megnézni mit látnak belőletek, amikor más és más szerszám van a kezetekben. Meg azok a beszólások-kéééész :D
  • Wukifi
    Nah megcsináltam a színházast.....úgy látszik pihentetnem kellet a játékot és egyből meglett:).
  • Wukifi
    Meg kell szerezni a puskát és azt kell fogni a kezedben....a puska a temetőben van bent a kriptában
  • tiroxine
    Hogy lehet bejutni a book depository-ba, ahol fegyveres őrök vannak a sárga csíkkal körülvett területen?
  • fokusz
    áhá értem:)köszönöm
  • Wukifi
    Van pár buta arc akinek a kezében stoptábla van....akkor tudsz ott átmenni ha a kezedben van a kis tábla....és majd lesz még jó pár ilyen idióta figura....azokra a területekre csak úgy lehet majd bemenni ha az van a kezedben ami nekik is...
  • Wukifi
    De bakker én sehogy nem tudom lecsalogatni azt a kibaszott léghajót .....pedig már az összes színdarabot lejátszottam vagy 5x....

A napoleon-os pálya az nagyon király:)......nekem iszonyat tetszett.....egyik legjobb szvsz
  • fokusz
    aha sikerült:))köszönöm de itt sem tudom mit kell csinálni:)rohangálok a stopplámpával mint a hyülyegyerek és közben 2 kiscsaj követ:)
  • fokusz
    azt irja RESCUE LILI utána GET TROUGH THE ASYLUM GATES ezután FIND THE MILKMAN!!!!
    ennyi!!!
  • Eye-scream
    Ha az az elmebeteg a biztonsági őr, akkor bele kell menned az agyába, és meg kell oldanod a tejesember rejtélyét.
  • Eye-scream
    Én épp most vagyok Napóleon agyában.
  • Eye-scream
    Változtatva a hangulatot, és lejátszva a különböző színdarabokat a helyszínek is mindig változnak, és új tárgyak/színdarab-szövegkönyvek jelennek meg. Ezeket a rendezőcsajnak odaadva lehet felvenni a listára. A jelenetek között ott tudsz váltani, ahol ilyen szikrázó teleportkapu féleség van. Végül kapsz egy darabot, aminek a nevében szerepel a léghajó. Azt lejátszva a léghajó lejön és fel tudsz jutni vele a fantomhoz.
  • fokusz
    ha esetleg vkit érdekel:)
    Psychonauts Cheats
    Cheat List

* 9999 Ammo: MOUSE B3, SPACEBAR, TAB, TAB, F, X
    * 9999K Arrowheads: SPACEBAR, MOUSE B3, MOUSE B3, E, F, MOUSE B1 (left mouse button)
    * 9999 Lives: TAB, E, E, X, SPACEBAR, MOUSE B3 (scroll wheel button)
    * All Powers: X, X, F, E, TAB, F
    * All Powers Upgraded: TAB, MOUSE B3, TAB, E, X, E
    * Global Items: MOUSE B3, X, E, E, L3, TAB, F

• fokusz
    az is megvolt:))
    most ott tartok h voltam azzal a szörnyel "kéz a szájba" vmi szigeten és ott találkoztam vmi elmebeteggel és nemtom mit kellene csinálni!!!!
    utoljára gyüjtöttem 800 lila izét és megvettem ezt a pokhálos fegyvert és leszedtem 4 pokhálot!!!
  • Wukifi
    Jah hogy már lemerültél a tóba....Hát ha lenyomtad a szörnyet akkor egyszerüen bele kell menni az agyába....előveszed a tatyóból a kis ajtót és rádobaod az arcára...és már mész is bele a fejébe.....
  • Timbo
    Ja + kb. hol tartok a játékban? csak kíváncsiság :)
  • Timbo
    Szewa elakadtam ismét... A szinész "nő" agyában vagyok és vmit kéne rendezni hogy feljuthassak a cat walkra! Itt mit kell tenni? gondolom a helyszinek és a hangulatot kell változtatni vagy nem? help
  • fokusz
    mármint oda ahol lemerültem a szörnyhöz is???van van másik tópart is???
    nekem nem jelöli a térkép h hova kell mennem!!!!
  • Wukifi
    Le kell menni a tópartra és akkor ott fogsz vele találkozni...jön egy demo aztán bla-bla....
    de ezt mutatja a kistérkép is,mindn küldit jelöl egy nagy X-el
  • fokusz
    ...hát igen sorry:)most kaptam meg a láthatatlanság képességét és a parkoloban vagyok
  • Wukifi
    De egész pontosan hol vagy?Mert így nehéz segíten...
  • fokusz
    majd az elsö tesztekre vagyok kiváncsi,akkor majd fölkapják!!!!
    én viszomt elakadtam amikor leszedtem a pokhálokat azzal a szerkenytyűvel és azt mondja keressem meg lilit!
    meg vmi milmant!!tudtok segíteni???
  • rorr
    szerintem simán viszi a Rayman3 szinvonalát ! Sőt!!!!
  • Ren
    Ha jól emlélszem, akkor a Reception Area-ban van, a méhek kaptárjában. A megszerzéséhez le kell lőni a kaptárt egy psi blasttal.
  • Coast
    nem tudja valaki hol van a fertility idol?
  • Wukifi
    Nah már erre is rájöttem....hihi
  • Lacc
    De, menj el az ácshoz. Ott van a hid túloldalán, van ám több ház is nemcsak a paraszté.
  • Wukifi
    Nem tudjátok hogy lehet megjavítani a fahidat?
  • Coast
    ha majd a magyar informatikai újságok tesztelik akkor talán többek felfigyelnek rá
  • Wukifi
    Nah én most vok a napóleon fejében....nagyon faxa ez a pálya......

Egyszerüen nem értem miért ilyen népszerütlen ez a gamma
  • Wukifi
    Nah már rájöttem.....tiszta láma vok.....