678
Psychonauts
-
#158 Szerintem ez a dolog kicsit nehez volt... en naon okat kinlodtem itt. -
#157 Az első könyvér úgy tudsz felmenni hogy elkezded rendezni a darabot az első könyv alapján amit a (Páholyba lévő mumus ad) az alapján lesz a sárkányos jelenet majd rendezés közben lenyomja egy lovag a sárkeszt....akkor fel tudsz menni....a következő könyvér meg majd a csónakkal tudsz menni ami a következő rendezés hatására jön elő... -
#156 Beütöd a kódot.....majd kijön a buta arc...bezárul az ajtó....belenézel a fejébe....majd lecsekkolod a kódot amit beüt....bemész a sötét szobába....nézel a kamere szemével....felveszed a WC pumpát....kimész....
Szóval ennyi az egész -
#155 Hali! Mia fenét kell csinálni a Tejesemberes küldetésnél, a postahivatalnál? -
#154 Az az. Használd a holló(varjú?) szemét nézőpontnak (clairvoyance a tollán) és rohangálj egy kicsit a kapun keresztül. Meglesz a megoldás rögtön. -
#153 Háj! Egy baj van a színházban csak hogy eddig egy ki könyvecslét se tudtam felszedni ! hogy tudok oda feljutni??? vagy hol vannak azok a kis könyvek? -
#152 milyen virág?:)én probáltam átjutni vmi 2nagy kerítésen ahol van vmi amit fölkéne vennem de nem tudok bejutni!!
-
#151 Nekem is megfájdult a fejem azon a pályán. (Fáradt is voltam már.) Kicsit szivatós, a lényeg a virág megszerzése a sövény mögül. Az megvan már? Onnantól megy majd simán. -
#150 sziasztok nem tud vki küldeni egy olyan mentést ami a milkman-es pálya után van mert én befarcolok ezen a pályán:)elöre is köszi -
#149 Sztem a legjobb a Milkman conspiracy-próbáljátok meg megnézni mit látnak belőletek, amikor más és más szerszám van a kezetekben. Meg azok a beszólások-kéééész :D -
#148 Nah megcsináltam a színházast.....úgy látszik pihentetnem kellet a játékot és egyből meglett:). -
#147 Meg kell szerezni a puskát és azt kell fogni a kezedben....a puska a temetőben van bent a kriptában -
tiroxine #146 Hogy lehet bejutni a book depository-ba, ahol fegyveres őrök vannak a sárga csíkkal körülvett területen?
-
#145 áhá értem:)köszönöm -
#144 Van pár buta arc akinek a kezében stoptábla van....akkor tudsz ott átmenni ha a kezedben van a kis tábla....és majd lesz még jó pár ilyen idióta figura....azokra a területekre csak úgy lehet majd bemenni ha az van a kezedben ami nekik is... -
#143 De bakker én sehogy nem tudom lecsalogatni azt a kibaszott léghajót .....pedig már az összes színdarabot lejátszottam vagy 5x....
A napoleon-os pálya az nagyon király:)......nekem iszonyat tetszett.....egyik legjobb szvsz -
#142 aha sikerült:))köszönöm de itt sem tudom mit kell csinálni:)rohangálok a stopplámpával mint a hyülyegyerek és közben 2 kiscsaj követ:) -
#141 azt irja RESCUE LILI utána GET TROUGH THE ASYLUM GATES ezután FIND THE MILKMAN!!!!
ennyi!!! -
#140 Ha az az elmebeteg a biztonsági őr, akkor bele kell menned az agyába, és meg kell oldanod a tejesember rejtélyét. -
#138 Én épp most vagyok Napóleon agyában. -
#137 Változtatva a hangulatot, és lejátszva a különböző színdarabokat a helyszínek is mindig változnak, és új tárgyak/színdarab-szövegkönyvek jelennek meg. Ezeket a rendezőcsajnak odaadva lehet felvenni a listára. A jelenetek között ott tudsz váltani, ahol ilyen szikrázó teleportkapu féleség van. Végül kapsz egy darabot, aminek a nevében szerepel a léghajó. Azt lejátszva a léghajó lejön és fel tudsz jutni vele a fantomhoz. -
#136 ha esetleg vkit érdekel:)
Psychonauts Cheats
Cheat List
* 9999 Ammo: MOUSE B3, SPACEBAR, TAB, TAB, F, X
* 9999K Arrowheads: SPACEBAR, MOUSE B3, MOUSE B3, E, F, MOUSE B1 (left mouse button)
* 9999 Lives: TAB, E, E, X, SPACEBAR, MOUSE B3 (scroll wheel button)
* All Powers: X, X, F, E, TAB, F
* All Powers Upgraded: TAB, MOUSE B3, TAB, E, X, E
* Global Items: MOUSE B3, X, E, E, L3, TAB, F
-
#135 az is megvolt:))
most ott tartok h voltam azzal a szörnyel "kéz a szájba" vmi szigeten és ott találkoztam vmi elmebeteggel és nemtom mit kellene csinálni!!!!
utoljára gyüjtöttem 800 lila izét és megvettem ezt a pokhálos fegyvert és leszedtem 4 pokhálot!!! -
#134 Jah hogy már lemerültél a tóba....Hát ha lenyomtad a szörnyet akkor egyszerüen bele kell menni az agyába....előveszed a tatyóból a kis ajtót és rádobaod az arcára...és már mész is bele a fejébe..... -
#133 Ja + kb. hol tartok a játékban? csak kíváncsiság :) -
#132 Szewa elakadtam ismét... A szinész "nő" agyában vagyok és vmit kéne rendezni hogy feljuthassak a cat walkra! Itt mit kell tenni? gondolom a helyszinek és a hangulatot kell változtatni vagy nem? help -
#131 mármint oda ahol lemerültem a szörnyhöz is???van van másik tópart is???
nekem nem jelöli a térkép h hova kell mennem!!!! -
#130 Le kell menni a tópartra és akkor ott fogsz vele találkozni...jön egy demo aztán bla-bla....
de ezt mutatja a kistérkép is,mindn küldit jelöl egy nagy X-el -
#129 ...hát igen sorry:)most kaptam meg a láthatatlanság képességét és a parkoloban vagyok -
#128 De egész pontosan hol vagy?Mert így nehéz segíten... -
#127 majd az elsö tesztekre vagyok kiváncsi,akkor majd fölkapják!!!!
én viszomt elakadtam amikor leszedtem a pokhálokat azzal a szerkenytyűvel és azt mondja keressem meg lilit!
meg vmi milmant!!tudtok segíteni??? -
#126 szerintem simán viszi a Rayman3 szinvonalát ! Sőt!!!! -
Ren #125 Ha jól emlélszem, akkor a Reception Area-ban van, a méhek kaptárjában. A megszerzéséhez le kell lőni a kaptárt egy psi blasttal. -
Coast #124 nem tudja valaki hol van a fertility idol? -
#123 Nah már erre is rájöttem....hihi -
#122 De, menj el az ácshoz. Ott van a hid túloldalán, van ám több ház is nemcsak a paraszté. -
#121 Nem tudjátok hogy lehet megjavítani a fahidat? -
Coast #120 ha majd a magyar informatikai újságok tesztelik akkor talán többek felfigyelnek rá -
#119 Nah én most vok a napóleon fejében....nagyon faxa ez a pálya......
Egyszerüen nem értem miért ilyen népszerütlen ez a gamma -
#118 Nah már rájöttem.....tiszta láma vok.....