678
Psychonauts
-
#238 Persze a WoW2-re, ha már komolyan gondolom ezt a dolgot. :D -
#237 A játék grafikája szerintem leginkább a World of Warcraft-ra hasonlít? Ki mit gondol erről az állításról? -
#236 Végigvittem bill-el semmi bajom nem volt vele.... -
#235 F-el ( egyébként nagyon sajnálom azokat akik billentyűzetről játszák--néhol olyan manővereket kell csinálni hogy bill.-el megfognak szenvedni az tuti) -
#234 f-el -
#233 hm de jó kis játék!!! Rég szórakoztam ilyen jól, fergeteges hangulat, ütős poénok, nagyonm király! Viszont el is akadtam rudakon kell ugrálni, hogyan kell megfordulni? levegőben próbáltam de sehogy nem megy:( -
#232 Ajánld mindenkinek! -
#231 Tetszeni fog, lehet, hogy idáig már el sem jutsz, hogy egyáltalán beírj! :D -
#230 Na meggyőztetek. Hamarosan nekidurálom magam ennek a "csodának". -
#229 na most installálom. mindját jön a vélemény.
kárh kevesen játszéák -
#228 azt láttam már :)
a cutscenes mappában benne vannak az átvezetők -
Ren #227 Nincsenek bonuszpalyak. Egyetlen bonuszanimacio van. (Ami amugy eleg vicces szvsz) -
#226 Ne végeztem vele (bár nem szedtem össze mindent)
Azt olvastam vannak bónuszpályák. Ezeket mikor kapom????
-
#225 Nem fele olyan, hanem 2x olyan jó! -
#224 Na egyéni véleményekre vagyok kiváncsi!
Olvastam PC GUruban a játékról és ott nagyon dícsérték!!! Szerintetek is jó? Be kell vallanom még egy TIm Schaefer játékkal sem játszottam de ha feleolyan jó mint az újság szerint akkor már kipróbálom. -
#223 én már eljutottam a végére, de visszafordultam összeszedegetni mindent --nem semmi meló egy két helyszínen azokat a hülye ábrákat összeszedni. Maga a parkkomplexum már 100%-os ,könnyű volt , de az elmékbe még van tennivaló.
Most 92. szintű vagyok
Tehát ha segíteni akarsz akkor mond meg hogy a dizsis pálya utolsó szakaszában hol a kib@szott életbe lehet egy szem azaz 1 db figura...kösz -
#222 Jó game, de Tim Schafertől több kalandelemet vártam. -
#221 Akkor? Senki nem akadt el, vagy nem akar beszélni róla? -
#220 Ja és igazad van!!! -
#219 már végigjátszottuk! -
#218 AZ NEM LEHET, HOGY SENKI SEM JÁTSZIK VELE!!!! EZ A LEGTÖKÉLETESEBB JÁTÉK, AMIT VALAHA LÁTTAM!!! MINDENT VER! -
#217 PCGuru 2005/07
Értékelése: 95%
Ez igen!!!! -
#216 Durván jó ez a játék? A nagyon magas értékelései kíváncsivá tettek, de inkább a ti véleményetekre vagyok kíváncsi. Annyi jó játék van, amivel játszanék, de ha lehet akkor a legjobbakkal kezdeném. -
fodorkrisz #215 Köszi kinyírtam a "legyet"
-
fodorkrisz #214 Találatam egy puskát, de nem tudok vele mit kezdeni :( -
#213 Ugrálj el a "Mighty ram" elöl. És mikor "Laser Beam" et használ aktiváld a pajzsodat. Ez visszaveri majd rá a saját sugarát. Amikor leszáll a földre ugrálj félre az öklelései elöl, és amikor "Hard to avoid area attack"-ol, akkor menj a közelébe, és aktiváld a pajzsod. Mikor végzett akkor meg tudod ütni párszor. Hamar megfekszik. -
fodorkrisz #212 Hogy lehet a hal agyában a repkedő "izét" kinyírní???? -
Karidzs #211 Most már legalább biztosra megy :D -
#210 Ez nem kérdés volt. Szerintem arra gondolt, hogy a sniper-es résznél rád fognak lőni, ha nálad van a puska, ha nincs. Csak ha nincs nálad, nem tudsz átérni semmiképp. -
Karidzs #209 Asszem miután elérted a 60-as szintet. Akkor fejlődik át a pajzs olyanná hogy hogyha megütik a pajzsodat akkor az visszalöki az ellenfelet.
Bazzeg Isten ez a game. kár hogy kevés benne a beszégetés. -
#208 Pajzs mikor lő. -
fodorkrisz #207 bejött -
fodorkrisz #206 köszi ki is próbálom (szrintem még dumálunk -
Karidzs #205 Space gombbal megy előre, de előtte beszélj a csónakházban az öreggel. -
fodorkrisz #204 Szivesen csak hogyan? (Csak németűl tudok, nagyon tuti a játék) -
#203 A virág a következő. A megoldást is leirtuk már itt...
fodorkrisz: csónakázz -
fodorkrisz #202 Szóval: a parton vagyok és sasha elküldött, hogy tanuljak meg lebegni, a tanárnőci egy kis mólón van másokkal és én sehogy sem tudok odajutní hogy tanúljak. -
Karidzs #201 Nincs meg:( a könyv még azt se tudom hogy kell-e. a telefon és a virág is hiányzik, de a többit már megtaláltam. Már vagy 3 szor végigjártam az egész helyet, kezdem feladni... -
#200 Nem találod, majd úgy kapod. Virág és a könyv megvan már? -
Karidzs #199 miután lebegésből felugrasz, ha lenyomod a shift-et akkor lassabban fogsz esni..szerintem ezt kifelejtetted, és azér nem megy, az egész lényege hogy ugrálni kell. a puskát hol találom??