Psychonauts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én viszomt elakadtam amikor leszedtem a pokhálokat azzal a szerkenytyûvel és azt mondja keressem meg lilit!
meg vmi milmant!!tudtok segíteni???
Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora
A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.
Egyszerüen nem értem miért ilyen népszerütlen ez a gamma<#violent>#violent>
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
a tanárok agyába mások agyában található kis teleport izékkel tudsz bemennni abba a kör alakú helységbe ahova elõször elvitt agent nine és ott vannak az ajtók
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Conker ota nem teccet ennyire egy jatek! Eszmeletlen ez a Tim Schafer!
Kedvenc jatekaim koze tartozik!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Minnél továb jutok annál jobban tetszik ez a gamma....és annál nehezebben is tudom abbahagyni
<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Vagy hogy lehet feljutni a gátra?
Most benne vagyok már a halnak a fejébe...és e vizierõmû tövében állok ahol magyarázott a kis krapek....hatástalanítani kellene a lézer cspdát....cak még nem jöttem rá...
Tiszta ideg voltam már....pedig ennél sokkal nehezebbet is könnyebben megoldottam..
Nah igen én sem tudom felfogni hogy miért nem népszerû eme remekmû...lehet azé me még friisibe van, meg nem is volt olyan nagy híverése mint jó pár egyébb szar gagyi játéknak.....
Nah mind1...lényeg a lényeg hogy valami iszonyatosan faxa 😊
Amúgy én is furcsálom, hogy ilyen kevés embert érdekel ez a zseniális játék
Nah mind1....
Lenne egy olyan kérdésem hogy mikor a levitációt tanító nõnek a fejében vagyok, akkor van egy olyan rész hogy át kell ugrálni 3 karikán amik elkezdenek forogni, és valószínüsíthetõen attól jön fel a rámpa amin fel tudok majd menni teljesen.
A probléma ott kezdõdik hogy mikor átugrok az elsõn, majd a másodikon, majd újra visszalök az a rugó,addigra leáll a két forgó karika,így az utolsót nem is tudom beindítani...
Szal nem vágom....most vagy én vagyok a lassú....vagy van valami trükkje...
Na ez lenne a kérdésem hogy mi a frász karikát kell tenni hogy megtudjam csinálni... PLZ
A nyilhegy-keresõ meg úgy mûködik, hogy elõveszed, és pittyeg ha van a közelbe elásott hegy, minél közelebb vagy, annál hangosabban. Ha elég közel vagy, nyomkodni kell a use-t mint a veszett, és kiássa. És amit kiásol igy az sokat ér.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"