678
Psychonauts
-
#278 ok,de ki a kártyavárkészítő és hol találom? -
pH03N1X #277 senki nem figyel...senkit nem érdekel...uncsi...na mind1 -
#276 A kártyavárépítő agyában ha végzel, utána adja oda. -
#275 kösz a segítséget,idáig ez a rész tetszett a legjobban,sok van még hátra?remélem igen.a loboto kösztümhöz az "arcot" kinél találom?merre kell tovább haladni? -
#274 Menj ki a tábláról és beszélj Freddel ( a vékonyabb "Napoleon" ) -
#273 Csá,a Napóleonos résznél járok és sajna nem tudom mit kell csinálni amikor vmi ilyesmit ír:restore the hopeless peasant's faith in Fred.
A játék qrva jó, de nem dícsérem sokáig,mert elöttem már jópáran megtették.no köszi előre is a segítséget. -
#272 Valóban, ráadásul mindkét játékot alig sikerült kiadni, a BGE fejlesztését ugye le is állították, majd valahogy mégis sikerült befejezni és kiadni, és sajnos bukás is volt az Ubisoftnak a game. A Psychonautsnak meg kiadót alig sikerült találni, az utolsó pillanatban karolta fel őket a Majesco.. -
#271 Én se birtam abbahagyni, tele volt nagyon jó ötletekkel és odablinicselt emiatt :) Tényleg a BGE-hez lehetne hasonlitani. Sajnos már csak amiatt is, mert mindkét játékot a nagyközönség igen hamar elfelejtette, talán a rosszul sikerült marketing miatt, amit barmira sajnálok, igy nem igen lesz folytatás :/ -
pH03N1X #270 -
#269 Amúgy tegnap játszottam végig és nagyon tetszett az egész játék, látszik hogy dolgoztak vele, és a minőség volt az elsődleges szempont :)
Az egésznek volt valami nagyon egyedi hangulata, ami miatt nem tudtam abbahagyni a játékot, a képi világ az a legelborultabb amit valaha láttam :)
Legutoljára a Beyond Good and Evil keltett bennem ilyen érzéseket :)
Good Job, Tim Schafer! -
#268 Amikor lesebzed teljesen, kijönnek belőle ilyen kis gömbök, egy olyat kell belevágni telekinézissel, és vége is. -
#267 Köszi a segítséget, sikerült is de a pumpa után lévő szörnyet nem tudom sajna megölni, mivel mindig újraéled, mit tegyek? Bocsi, hogy ennyit kérdezgetek, legalább megy a topik :-P -
#266 A pálya legvégén van egy épület, benne egy sötét szoba, ott találod a pumpát.
Pókhálókat cobweb dusterrel lehet felszedni, amit külön kell megvásárolni a hamburgersütő emberkénél :)
Amúgy ha elakadsz akkor a szalonnával segítséget tudsz kérni Agent Crullertől, nagyon sokat segít, én mindig tovább tudtam jutni, miután elmondta, hogy mit kéne csinálni :) -
#265 Sziasztok!
Elakadtam, segítsetek pls: a tejesember fejében vagyok és nem találom a pumpát. Nem tudjátok hol van? És hogyan kell felszedni a pókhálókat? Köszi a segítséget előre is! -
pH03N1X #264 http://psychonauts.uw.hu/
Várok segítőket, ha vkit érdekel (sajnos nem találtam eddig ilyet de reménykedem),
akkor irjon e-mailt vagy a fórum:
[email protected] -
#263 Ahogy pluhi mondá, szöget kell vele etetni. Kiegészítésnek csak annyit, hogy a szétüthető ládákban vannak. Mielőtt elkezdene szippantani üss szét egyet.
Amikor szemtől szembe kell vele küzdeni, akkor pedig állj egy kagyló közelébe és amikor suhint azzal a nyulvánnyal amin a lámpácska van, ugorj félre, a kagyló becsípi és püfölheted kicsit---4-5 alkalom és kifekszik -
#262 Szöget kell zabáltatni vele, az sebzi. Később meg a kagyló a megoldás kulcsa. -
sorrow #261
hogy kell legyőzni a vízben a nagyfejű szörnyet , hiába lövöm dobálom, s végül mindíg bekap..majd kiköp... -
Lyan Kyj #260 Nos, van egy olyan gomb(float), amivel a lába alól a feje fölé kapja a gömböt, mintegy ejtőernyőként, így lassulva ereszkedik. Sztem ezzel próbáld. -
sorrow #259
Segítsetek plíz.
A csaj (Milla Vodelló) fejében vagyok és a levitació képesítést szerezném meg
először 3 gyűrüt kellett aktiválni, majd fljebb jutottam oda ahol, megy a dance party ott megint van 3 gyűrő de nem egymás alá helyezve , így képtelenség beindítani öket.
Talán képes Raz a kezével is megfogni a levitaciós gömböt és úgy kellene nem tudom?
Thanks.. -
pH03N1X #258 lol...plspls -
pH03N1X #257 PSYCHONAUTS HUNGARY SZERKESZTŐT KERESEK!
Ha valakinek lenne kedve a magyar Psychonauts honlapot szerkeszteni,
az kérem jelentkezzen nálam! Nagyon kéne a segítség!
http://psychonauts.uw.hu/
Válaszoljatok vagy írjatok az e-mail cimemre, ha érdekel a téma!
[email protected] -
#256 Na, elkezdtem én is a játékot. Elsőre elég gyermetegnek tűnik, de a lentebb írtakból már leszűrtem, hogy ez nem gyerekmese lesz, hanem egy igazi JÁTÉK, mint a Beyond Good and Evil. Holnaptól erősen betámadoma játékot. Egyébként van valahol hozzá végigjátszás és esetleg egy kis rövid magyar nyelvű ismertető, hogy miről szól? -
Lyan Kyj #255 Kösz:D -
#254 a mozikat meg tudod nézni a játék könyvtárában ( sőt asszem máris a legelső az--arról a nagy halról és a teknősről szól :)) -
Lyan Kyj #253 Na, az előbb vittem végig......nekem nagyon tetszett, olyan kellemes csalódást okozott, hogy nekem bekerült a top10-es listámra. Régen játszottam ennyire élvezetes, eredeti és nem utolsó sorban vicces - a földönfetrengvesírvaröhögős jobb szó rá - játékkal! Gratulálok a fejlesztőknek!
Amúgy tud vki hozzá 100%-os mentést? Mert elvileg van egy bónusz movie, ha mindent összegyűjtesz... -
#252 Hajrá fordítók!!!!
Köszi előre is!!! -
#251 Sszevasz!
Már készül, a csapat/unk/ 50%-nál jár, most folyik egy tesztelés, amolyan félmunka-ellenőrzés... De hamarosan kész /nyár vége körül/. -
#250 Hali!
A Psychonauts-nak van már fordítása? -
#249 Mint lejjebb említettem én joy-al játszottam, de ha emlékeim nem csalnak akkor valahol az enter melleti gombokkal(ő,ú??)hozod elő a tárgylistát, nyilakkal választassz F-el veszed kézbe, és szintén F a használni(asszem) -
#248 ha nem segítetek a megakadásban nem tudok továbbmenni! pedig tetszik a játék -
#247 Persze, mindenki örülne neki... :D -
#246 most néztem meg hogy kell tárgyat használni? volt már valami piros gomb a kezemben de az már nincs, vkinek oda kellett adni. -
#245 ok köszi -
#244 sry, jölök=kölök -
#243 Menj be a gömbbe ahol a jölök volt, és a cuccot amit Agent Ninenstól kaptál használd a padlón. Így fel tudsz nyitni egy csapóajtót, és le tudsz menni a nem is annyira titkos laborba. -
#242 megint elakadtam:
vmi hülyegyerek bezárkózott egy tüskés gömbbe kiszabadítottam de utána még kell ott a környéken valamit csinálni. Mit? -
#241 csináljak majd bannert ide? mert elkéne gy ilyen játéknak! -
#240 hát nekem van egy logitech dual action gamepadom de azt csak sportjátékokhoz használom gondoljátok hogy berakjam ehhez is?
Köszi tuovábjutottam nagyon poén ez a játék!
Kicsit fura asszem veszek uj vidkártyát: P4,2.4Ghz,512DDR,GEf.FX5600 és 800*600on ANtialiasing nélkül sem mindig tökéletes. -
#239 Biztos végig lehet úgy is, csak én alapból a bill-hez hozzá se nyúltam, egyből joy-al kezdtem neki. De kipróbáltam utána bill-el és förtelmes volt