Psychonauts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wukifi
Nekem a Napoleonos pálya tetszett a legjobban 😊...... De mondjuk a festõ fejében is frankó volt...abban az tetszett a legjobban mikor pankrációztam és vége lett a mecsnek, ekkor lenyomott a kiscsákó egy kis táncot 😊

Szal nem sok van már...hát ezt sajnálattal hallom 😞

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

Wukifi
Nah sikerült is.....elsõre meglett...köszi a tippet <#nevetes1><#taps><#vigyor2>

Timbo
ISTEN ez a játék 😊😊😊 A napoleon os résznél tartok és egyre jobban teccik! <#taps><#eljen><#taps>

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

sajna nem :\

De a tobbi mar eleg konnyu lesz. Jo mokat! 😊
Wukifi
Köszi szépen 😊 szóval fel kell emelni a nyuszit,hehhhh pedig már felemeltem párszor csak valószínüleg nem fogtam elég sokáig...
Nah de most mindjárt ki is prószálom.......
Jah voltam fönnt már a késdobálónál....feljutottam a másodikhoz is......szerintem annyira nem problémás, csak jól oda kell figyelni...

Egyébként sok van még hátra a játékból innen?

igen... elsore en is ott hagytam abba (8

A daralokkal ne foglalkozz, csak igyekezz, hogy lehetoleg ne ussek meg a lenyek a kis Oleandert amig ugykodsz: a telekinezissel fel kell emelni a nyuszit, hogy el tudja kapni a kissrac, de sajnos meg csak innen jon a neheze, mert ilyenkor egy szinttel feljebb repul, ahol mindig egyel tobb daralo van, es neked meg lehetoleg gyorsan oda kell erned hogy ugyanezt a munkat ott is elvegezd. Talan ez az egyetlen komolyabb kihivas a jatekban. A forgo celtablat utalni fogod.

Ami szerencse, hogy minden ujabb szinten ujra teljes eleterot kap a kissrac, es csak 3-4 plato van, a tetejen meg vegre kapsz automentest.

-----------------------------------------------------------
Ha itt meg elakadnal:

Ugy kell ugrani a forgo celtabla elott, hogy a kaloz beledobja a kardjat, es a kovetkezo korben elkapva arrol tudsz tovabb ugrani.
Wukifi
Az a daráló amelyikbõl kijön a buta arc és gyakja a kiscsávót.....gondolom fel kéne jutni a tetejébe és ott csinálni valamit....de valahogy nem tudok feljutni mert mindig kinyírja a kiscsávót ez a szar

daralo?
Wukifi
Jah kzben már rájöttem....most a cirkuszba vagyok és ezt a nyavajás darálót nem tom lenyomni...

miutan leromboltal nehany a kofalakat, rohanj kozelebb es gyujtsd fel a deszkakat. Ha ez megvan akkor adj a tanknak a kovekkel.

Ha elakadsz, (es jol tudsz angolul) akkor erdemes a professzorral beszlgetni.
menj a kozepsohoz, ahonnal a sikoltozast hallod, es nyomj egy use-t neki. Az atvezeto utan ugorj be es rakd le a gombot.
(Amikor Sasha beszelt veled a Basic Braining utan, akkor kaptal egy gombot.
Vedd elo az inventorybol, es nyomj egy use-t)
És hol találom meg??? Jártam mindenhol,de nem találkoztam gombbal.
Wukifi
A gömben lévõ két tüskére rá kell tenni a gombot amit találtál.....vagy találni fogsz....

Szoszi. Elakadtam a gém elején. Az a feladat,hogy teljesítsem Sasha tréningjét is. De ahova a térkép mutat,ott csak ilyen zárt gömbszerûségek vannak. Az egyikbõl kiszabadítottam egy kissrácot,de semmi. Beszéltem mindenkivel,jártam mindenhol,szal plíz help.
Wukifi
Erre én is rájöttem....és nem is a deszkát dobáltam...de valahogy nem történik semmi az összes követ összetörtem már de azt a nyavajás ajtó féleséget nem sikerült....na mind1

nem a deszkákat kel dobálni hanem....ami nem deszka 😄

Wukifi
Kérdés: Hogy lehet lerombolni a tank körül a deszkafalat?Hiába dobálom rá a köveke nem történik semmi..

Wukifi
Odamész az ajtóhoz......bekopogsz...láthatatlanná válsz......kinéz a kiscsaj.....majd kijön.....te meg beugrasz feletten...

Aschil
A telefondróton átcsúszva, egy csaj nem akar beengedni a házba, mit kell itt csinálni?

.:asChil:.

Wukifi
Valójában nagyon egyszerû volt pedig...azt kellet volna csinálni hogy átmész a kiskapun,..ekkor kinyílik a nagy.....majd visszafelé átugrasz a sövényen..

Sephi
Szerintem ez a dolog kicsit nehez volt... en naon okat kinlodtem itt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Wukifi
Az elsõ könyvér úgy tudsz felmenni hogy elkezded rendezni a darabot az elsõ könyv alapján amit a (Páholyba lévõ mumus ad) az alapján lesz a sárkányos jelenet majd rendezés közben lenyomja egy lovag a sárkeszt....akkor fel tudsz menni....a következõ könyvér meg majd a csónakkal tudsz menni ami a következõ rendezés hatására jön elõ...

Wukifi
Beütöd a kódot.....majd kijön a buta arc...bezárul az ajtó....belenézel a fejébe....majd lecsekkolod a kódot amit beüt....bemész a sötét szobába....nézel a kamere szemével....felveszed a WC pumpát....kimész....

Szóval ennyi az egész

Aschil
Hali! Mia fenét kell csinálni a Tejesemberes küldetésnél, a postahivatalnál?

.:asChil:.

pluhi
Az az. Használd a holló(varjú?) szemét nézõpontnak (clairvoyance a tollán) és rohangálj egy kicsit a kapun keresztül. Meglesz a megoldás rögtön.
Timbo
Háj! Egy baj van a színházban csak hogy eddig egy ki könyvecslét se tudtam felszedni ! hogy tudok oda feljutni??? vagy hol vannak azok a kis könyvek?

fokusz
milyen virág?😊én probáltam átjutni vmi 2nagy kerítésen ahol van vmi amit fölkéne vennem de nem tudok bejutni!!

Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora

pluhi
Nekem is megfájdult a fejem azon a pályán. (Fáradt is voltam már.) Kicsit szivatós, a lényeg a virág megszerzése a sövény mögül. Az megvan már? Onnantól megy majd simán.
fokusz
sziasztok nem tud vki küldeni egy olyan mentést ami a milkman-es pálya után van mert én befarcolok ezen a pályán😊elöre is köszi

Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora

Eye-scream
Sztem a legjobb a Milkman conspiracy-próbáljátok meg megnézni mit látnak belõletek, amikor más és más szerszám van a kezetekben. Meg azok a beszólások-kéééész 😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Wukifi
Nah megcsináltam a színházast.....úgy látszik pihentetnem kellet a játékot és egybõl meglett😊.

Wukifi
Meg kell szerezni a puskát és azt kell fogni a kezedben....a puska a temetõben van bent a kriptában

Hogy lehet bejutni a book depository-ba, ahol fegyveres õrök vannak a sárga csíkkal körülvett területen?
fokusz
áhá értem😊köszönöm

Wukifi
Van pár buta arc akinek a kezében stoptábla van....akkor tudsz ott átmenni ha a kezedben van a kis tábla....és majd lesz még jó pár ilyen idióta figura....azokra a területekre csak úgy lehet majd bemenni ha az van a kezedben ami nekik is...

Wukifi
De bakker én sehogy nem tudom lecsalogatni azt a kibaszott léghajót .....pedig már az összes színdarabot lejátszottam vagy 5x....

A napoleon-os pálya az nagyon király😊......nekem iszonyat tetszett.....egyik legjobb szvsz

fokusz
aha sikerült😊)köszönöm de itt sem tudom mit kell csinálni😊rohangálok a stopplámpával mint a hyülyegyerek és közben 2 kiscsaj követ😊

fokusz
azt irja RESCUE LILI utána GET TROUGH THE ASYLUM GATES ezután FIND THE MILKMAN!!!!
ennyi!!!

Eye-scream
Ha az az elmebeteg a biztonsági õr, akkor bele kell menned az agyába, és meg kell oldanod a tejesember rejtélyét.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Én épp most vagyok Napóleon agyában.

Eye-scream
Változtatva a hangulatot, és lejátszva a különbözõ színdarabokat a helyszínek is mindig változnak, és új tárgyak/színdarab-szövegkönyvek jelennek meg. Ezeket a rendezõcsajnak odaadva lehet felvenni a listára. A jelenetek között ott tudsz váltani, ahol ilyen szikrázó teleportkapu féleség van. Végül kapsz egy darabot, aminek a nevében szerepel a léghajó. Azt lejátszva a léghajó lejön és fel tudsz jutni vele a fantomhoz.

fokusz
ha esetleg vkit érdekel😊
Psychonauts Cheats
Cheat List

* 9999 Ammo: MOUSE B3, SPACEBAR, TAB, TAB, F, X
* 9999K Arrowheads: SPACEBAR, MOUSE B3, MOUSE B3, E, F, MOUSE B1 (left mouse button)
* 9999 Lives: TAB, E, E, X, SPACEBAR, MOUSE B3 (scroll wheel button)
* All Powers: X, X, F, E, TAB, F
* All Powers Upgraded: TAB, MOUSE B3, TAB, E, X, E
* Global Items: MOUSE B3, X, E, E, L3, TAB, F

fokusz
az is megvolt😊)
most ott tartok h voltam azzal a szörnyel "kéz a szájba" vmi szigeten és ott találkoztam vmi elmebeteggel és nemtom mit kellene csinálni!!!!
utoljára gyüjtöttem 800 lila izét és megvettem ezt a pokhálos fegyvert és leszedtem 4 pokhálot!!!

Wukifi
Jah hogy már lemerültél a tóba....Hát ha lenyomtad a szörnyet akkor egyszerüen bele kell menni az agyába....elõveszed a tatyóból a kis ajtót és rádobaod az arcára...és már mész is bele a fejébe.....

Timbo
Ja + kb. hol tartok a játékban? csak kíváncsiság 😊

Timbo
Szewa elakadtam ismét... A szinész "nõ" agyában vagyok és vmit kéne rendezni hogy feljuthassak a cat walkra! Itt mit kell tenni? gondolom a helyszinek és a hangulatot kell változtatni vagy nem? help

fokusz
mármint oda ahol lemerültem a szörnyhöz is???van van másik tópart is???
nekem nem jelöli a térkép h hova kell mennem!!!!

Wukifi
Le kell menni a tópartra és akkor ott fogsz vele találkozni...jön egy demo aztán bla-bla....
de ezt mutatja a kistérkép is,mindn küldit jelöl egy nagy X-el

fokusz
...hát igen sorry😊most kaptam meg a láthatatlanság képességét és a parkoloban vagyok

Wukifi
De egész pontosan hol vagy?Mert így nehéz segíten...