428
  • haxoror
    Minden karakternek van egy UltimateWeapon-ja, a karakterhez tartozó shrine-hoz kell vinni a totemeket hogy megkaphassa, Tal-nak a farkas shrinehoz, Ailishnak a sas shrinehoz stb. mindegyikhez 4 db totem kell, az enchantolásnak akkor van igazán értelme ha már ezek a fegyverek megvannak.
  • haxoror
    A tengerpart a legszarabb, audiot levettem lowra így már "megoldható" de a többi harc is hajlamos beszaggatni :/

De nem érdekel, nagyon bejön a gém így is végigtolom :)
  • haxoror
    A játékhoz van egy király manual, tényleg benne van minden a start menüből lehet elérni :)
  • Luiprima
    Sajnos nálam is piszokul beszaggat amióta felvettem a csajt a harcoknál pedig azelőtt mig egyedül volt a muki addig nem volt gond.
  • ThugEdge
    nagyon fájin a gém,bár még egy két csatán vagyok csak túl
    esetleg van kedve vkinek írni egy mini faq-t,gondolok az item menüre,mit mire lehet használni,bár mondom még csak az elején vagyok,lehet,hogy majd adja magát
  • haxoror
    Király a benner de a patchet sztem neked se rakta fel, nézd meg a PatchReport.txt -t abban a könyvtárban ahonnan futtattad az összes fájlt skipelte crc hibával.
    A patch nem működik a lengyel magazinos -> warez verzióval csak az orig starforceossal.

Remélem azért a lengyelhez is kiadnak majd vmi patchet mert low audioval is beszaggat a legtöbb csata :(
  • Caine
    Úgy tűnik nekem sikerült megoldanom a fagyást. Nem tudom melyik segített (driver vagy a árnyékok kikapcsolása), de most ment több mint két órát fagyi nélkül. Eszméletlen hangulatos a gáma
  • Laczy
    Nekem így műxik a játék thx.
  • musha
    én feltettem most a patch-et és megy, legalábbis nem volt eddig probléma...

egyébként meg vagytok elégedve a bannerrel?
  • haxoror
    Ha valakinél szintén előjönne ez:

"Same here.
    It only happens to me on the Brightwater Beach where I find some items that have been washed ashore. There, I have to fight some crabs and the game almost freezes, and I'm stuck."

"Problem Solved. I downloaded the latest drivers and lowered the quality of the audio. Thanks."
  • haxoror
    Azért írtam mert lehet hogy programhiba amire a patch lehetne megoldás (amit nem lehet warezosra feltenni?)
  • Laczy
    Pedig szivesen kipróbálnám.
  • Caine
    Fagyás:
    Most olvastam a hivatalos fórumokon, hogy ATI kártyáknál kapcsoljuk ki az árnyékokat és persze a legfrissebb driverrel érdemes próbálkozni.
    Most megyek kipróbálom, de ha úgy is fagy ... grrrr
  • Laczy
    De nem azt írta vki korábban,hogy a patch nem jó ehez a verzióhoz?
  • haxoror
    Lehet hogy ezért?

"A game patch is available for Sudeki-PC to download and install. The patch deals with issues regarding:

1) High pitched audio bug fixed by taking all frequency capping out with command line switch.

2) Crash bug at game boot-up fixed on Intel graphics chipsets due to invalid texture mode.

3) Crash bug at game boot-up fixed on GeForce Ti 4200 & Geforce3 64MB graphics cards when Anti-Aliasing is switched on.

4) Fixed miscellaneous issues with PS2 Dualshock 2 controller.

5) Fixed miscellaneous issues with Logic3 Wireless PS2 controller.

6) Fixed miscellaneous issues with Thrustmaster Firestorm Wireless controller.

7) Fixed miscellaneous language issues for French, German, Italian and Spanish"
  • Caine
    Nekem is fagy töltés közben (csak akkor) de nem dob ki a winbe csak leáll és kész. Negyon idegesítő, főként, mert hetente egyszer enged menteni. Hogy hogy utálom ezt
  • Laczy
    Hali!
    Nemtom volt-e még másnak is problémája a játékkal, de nekm elég nagy gondom van vele,elindítom, a főképernyőn rákattintok a new game-re, bejön a töltő képernyő, a kis cd korong pörög egy darabig, majd lefagy és kidoba windowsba.
    Nem értem...Tudtok valamit a problémáról?
  • haxoror
    Brightwater Beach-en farmolgatom a gyöngyöket a rák-izéktől, én Ailisht irányítom fps-ben Tal-t meg rábízom a gépre (sokkal jobban kezeli mint én :P) szóval valami iszonyatosan beszaggat a harc alatt, nálatok is volt ilyen?

Athlon 2500+
    6600GT
    1 giga RAM
  • Smuge
    "Jaja igazad van a WOW kivételével az összes mai játék szar. " Szerintem meg pont forditva van a dolog de mind1, nem akarok belekezdeni egy uj felesleges vitába , megprobálom megállni . Más dolog ha egy játék jo és ha egy játék divat. Pár év ( honap ) mulva kiváncsi leszek a kijelentésedre ! :)
  • Solid Snake
    Üzemi baleset
  • BBird
    És hol a (18)?? Ezt a fórumot kiskorúak is nézhetik... :-P
  • Seth
    Valld be hogy te voltál.....
  • haxoror
    Én meg azt hittem hogy ez egy olyan tündi-bündi gém :D
  • haxoror
    Most toltam végig a Bloodrayne2-t majdnem ugyanolyan könnyen megszokható.
  • Mustang2005
    Az irányítást nehéz megszokni???
  • musha
    nah, csináltam bannert ^^
  • magus
    hat, q3 engine only... az fut el a gepemen elvezhetoen
  • CalebJoe
    Jaja igazad van a WOW kivételével az összes mai játék szar.
    A japánok tudnak igazán játékokat készíteni én nem már vagyok konzolos ,de az voltam és tudom hogy egy jó japán game odavág 10 PC-s játékot az biztos.
  • Tatyla
    100 évben egyszer PC-re kijön egy japán rpg és semmi érdeklödés,na majd én...
  • Methylisocloro
    xp-re nem vonatkozik a dbghelp hiba inkább ott ne frissits dehogy baj legyen ;)
  • imq
    Kössz a választ, Xp-m van, de azért megpróbálom, szóval hogy tudom a dghelp.dll-t frissíteni? amúgy a Geforceos dolgot én is olvastam, ha jól tudom az antianalisinges hiba csak Geforce4 esetén lép fel, nekem egy 6600Gt-m van, szóval télleg nem tudom mi lehet a baj...
  • Methylisocloro
    és geforce esetén nem lehet antialiasing-ot használni
  • Methylisocloro
    Valahol olvastam hogy a windows2000-en ez a hiba van:
    The Procedure Entry Point MiniDumpWriteDump Could Not Be Located In The Dynamic Link Library Dbghelp.dll
    A Dbghelp.dll-ből kell frisebb
  • imq
    Hali, mindenkinek ment a RELOADED verzió? Mert nálam a feltelepítés után az exe-t elindítva a windows egy hibaüzenetet dob vissza. Szóval ha volt valakinek hasonló hibája és talált rá megoldást, annak előre köszönöm válaszát!
  • Lyan Kyj
    Hát, szó-mi-szó, Írországban is Colin 2005-öket adogatnak és más hasonló nyalánkságokat..mindegy, lényeg, h a Sudeki jó játék!:P
  • Smuge
    Ez Magyarország ha eddig nem tünt volna fel ahol élsz.... :)
  • Lyan Kyj
    Ilyen játékok jelennek meg Lengyelországban magazinhoz?????
  • Methylisocloro
    Kiderült miért nem jó a patch.
    A game Starforce védett, de Lengyelországban megjelent egy magazinban védelem nélkül és ezt adta ki a RELOADED. A patch meg persze a Starforce-os példányhoz van.
  • Methylisocloro
    Ez a játék tényleg meseszép :) a grafika meg a hangulat is

Sajnos Geforce4 esetén nem megy az antialiasing és a gamma állitás se akar müködni :(

De nekem nem sikerült felrakni a patch-et - állandóan crc hibát ir ki.
    Van valaki tudja használni a patch-et és elmondaná honnan szedte le?
  • Lyan Kyj
    Nincs semmilyen multi, csak kemény single. De ettől függetlenül is nagyon ott van, én személy szerint a Dungeon Siege 2-nél is jobban élvezem a világát...bár tény, h az RPG-része nem annyira erős, mint a DS2-ben.