Sudeki
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ez elég nagy gyíkság hogy full sötétban kell zúzni<#mf3>#mf3>
Valaki kifejtené kicsit bövebben mit kell a pók útán csinálni a sötétben
köszi!
ja és hogy lehet olyat itt az sg én hogy kék szöveggel irja ki aztán ha klikk rá akkor ott a file vagy a weboldal!!!
hogy lehet?
c115
www.sudeki.click.hu
c115
Szóval én úgy nyírtam ki, hogy körbe körbe rohangáltam, úgy, hogy ne tudjon ütni. Így nem ment be középre sem, nem kezdték el visszatölteni az életét. Türelem kell hozzá de meg lehet ölni.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
www.sudeki.click.hu
c115
c115
c115
c115
c115
tudtok segíteni ott akattam el hogy van az aaz 5 szintes város .
ott van egy ilyen próbatétel mikor bemész eggy ilyen arénába.
utána kijöösssz ott a Hyton professzor utána qest comlite.
de utána azt irja a qest logba hogy:Return to Hyton and ready go portal.
valami ilyesmi miit kell ott csinálni??????
semilyik szinten sincs a prof!!!!
köszz
c115
Próbáld meg újratelepíteni a progit, szórakozni az opciónál, esetleg patchelni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
9600pro-s radeonom van fenn van a legujabb driver meg a directx9c de a játék 5 per c után megpusztul,és nyafog valami gyorsito kikapcsolása miatt..levettem a gafikát 0ra de ugyis csinálja,szal ötletem sincs mi a baja..Egyszer nyomkodás közben kiirt valami pixel sharding vagy micsoda opciot hogy az kell neki..esetleg ezt honnan tudom leszedni vagy miért nincs??
elöre is köszi a helpet
VGQ
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
(Nem hiszem el hogy ennyit kell szarakodni egy egyszerû telepítéssel. A kalózverzióval egyszerûbben megúszom ezt az egészet :C )
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
A többieknek valószínûleg azért nem tûnt fel, mert õk a cd-s verziót vették meg, és ott lehetséges hogy rendesen meg van csinálva. Én a DVD-set vettem meg, és úgy látszik ez hibás. Ennyit a minõségrõl.
Nálam hiányzó introk: Az eleje totálisan (Az árnyjáték, Az nvidia meg a többi logo), és a fejezetek közötti introk, mint pl rögtön az is ahol Tal elalszik a gyakorlatról, és az apja nagggyon berág rá (Amik 640x480as felbontásban lettek felvéve. Biztos tudjátok melyekrõl beszélek) A játék nálam úgy kezdõdött hogy Tal már a box-ban tréningezik, ill. bemutatót tart Bukinak.
Na szóval, a játék telepítõje rosszul kezeli a particiókat. A moviekat és az intrót nem olvassa be a dvdrõl, rögtön a menü jön, be se Climax logó se Nvidia. De ha Complete telepítést kérsz akkor a movies könyvtát is felmásolja a vincsire, viszont a C: -re akkor is ha a telepítést nem oda akartad. Énnálam már itt kibukott a teljes telepítés, mert bár nem oda kértem sikított hogy nincs elég helye a C: meghajtón. Typical telepítést indítva és utána a movies könyvtárt bemásolva a telepített Sudeki mappába már megy! Van Climax, Nvidia és utána az a jávai árnyjátékra emlékeztetõ mese az istenekrõl. Nézzétek meg lehet hogy nálatok is ez a gond.
PSN ID.: Beegabor
Na akkor dupla DVDs tokba teszem. Szépen melléteszem a VÁGATLANT IS.
GameStar<#levele>#levele>
gamestar <#levele>#levele>
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Szal, aki teheti ne innen szerezze be a játékot.