Sudeki

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali! Kiprobáltam néhány trainert, de ha megprobálom használni kilép ez miért van segítsetek, vagy ha egy jó végigjátszást találtok irjatok a forumon hol található. Elõre is köszi.
bocs hülységet irtam
itt

c115

itt az oldalam: itt itt

c115

Én a térképet néztem mert amúgy ugye semmi sem látszik, aztán egyszer kikeveredtem belõle.
Szerintem ez elég nagy gyíkság hogy full sötétban kell zúzni<#mf3>

hello mindenkinek!
Valaki kifejtené kicsit bövebben mit kell a pók útán csinálni a sötétben
köszi!
és nem tudjátok a játék közbr hogyy lehet fényképezni???
ja és hogy lehet olyat itt az sg én hogy kék szöveggel irja ki aztán ha klikk rá akkor ott a file vagy a weboldal!!!
hogy lehet?

c115

cs fejlõdik az oldalam má csak a menpontok kellenek apum segít benne!
www.sudeki.click.hu

c115

Na mégegyszer.
Szóval én úgy nyírtam ki, hogy körbe körbe rohangáltam, úgy, hogy ne tudjon ütni. Így nem ment be középre sem, nem kezdték el visszatölteni az életét. Türelem kell hozzá de meg lehet ölni.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

É

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Seth
nincs ..csõ

PSN ID.: Beegabor

Csõ! Megtudnátok mondani h van e benne multi?Köszi
be lehet állítani hogy fps egérrel legyen, ha fogy a HP SP-d igyál lötyiket

Hi! PLZ help ott vok hogy a Krenn CPU-t kéne kinyírnom. Lövöm a ,,szemit''->fogy az élete (ok). A felénél jön a kék gömb azt is lövöm amikor éleszti Krenn-t, DE AZ ISTENIT HOGY OLYAN K**** LASSAN fogy az élete, rádásul fél életen vok(851 hp) SP-m nincs így mikor a gömböt lövöm a kis szarok 2 pillanat alatt lealáznak. Próbáltam a GS-rõl trainert (mert hogy gs-es a Sudekim<#gunyos1>)de azzal meg loading-kor kidob a game-bõl. JA! A kontroll nál nem lehet beállítani h az fps módban az egérrel irányítsam a kamerát? Mert én nem találtam sehol. PLZ HELP [email protected]

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

itt a rajongói magyar oldalam még nagyaon nagyon szar!!!!
www.sudeki.click.hu

c115

Ottto
Meg kell ölni mind.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Hi! Tudnátok segiteni shadowban vagyok és egyszerûen nem tudok tovább menni mert folyamatosan jönnek a szörnyek hogy lehet megállitani õket elõre is köszi.
jo má mwgvan kössz

c115

bocska de nincs ott a prof!!! se a portal!

c115

thank

c115

koppim
Azon a szinten ahol kijöttél menny jobbra és egy barlangfélében megtalállod a profot és a portált.

Szerintem nincs hozzá magyarítás.

ja és tudna valaki magyarítást küldeni az sudekihez?

c115

csá
tudtok segíteni ott akattam el hogy van az aaz 5 szintes város .
ott van egy ilyen próbatétel mikor bemész eggy ilyen arénába.
utána kijöösssz ott a Hyton professzor utána qest comlite.
de utána azt irja a qest logba hogy:Return to Hyton and ready go portal.
valami ilyesmi miit kell ott csinálni??????
semilyik szinten sincs a prof!!!!
köszz

c115

Ha az a siege ogre akkor csak simán tartsd a távolságot és próbálj mindig mögé kerülni, táncolj arrébb amikor üt, rácsapsz a hátára aztán arrébb mész.

Hali! Tudnátok nekem segiteni hogy lehet megölni az elsõ nagyobb szintû ellenséget a vizmossásnál ha tudtok segitsetek.
Bõvebben

csátok mikor másodszor mentek a sötét világban mit kell csinálni?
Elég nehéz akármit is mondani, lévén, hogy egyedi a hibád, másnál nem jelentkezett.
Próbáld meg újratelepíteni a progit, szórakozni az opciónál, esetleg patchelni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

valaki plz segitsen!!! megörit hogy nemtok játszani ezzel a gaméval,mert nagyon tetszik..

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Ottto
Aha...

A nagy pók lenyomása utáni pályarész mindenkinek sötét mint az éjszaka?

hali.kellene egy kis help..

9600pro-s radeonom van fenn van a legujabb driver meg a directx9c de a játék 5 per c után megpusztul,és nyafog valami gyorsito kikapcsolása miatt..levettem a gafikát 0ra de ugyis csinálja,szal ötletem sincs mi a baja..Egyszer nyomkodás közben kiirt valami pixel sharding vagy micsoda opciot hogy az kell neki..esetleg ezt honnan tudom leszedni vagy miért nincs??

elöre is köszi a helpet

VGQ

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Decemberben a Beyond Good&Evil lesz a mellékleten. Ha fullos, akkor megveszem, bár boltba most 1.999 Ft az eredeti.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én majd akkor vonom vissza ha valakinek sikerül patchelnie a mellékletes Sudekit <#nezze>

Ok. Akkor visszavonom a GamStar-ra tett negatív megjegyzésemet. <#fogmosas>

Én typicallal raktam fel és bemásoltam a dvdrõl a movies könyvtárat 1,9GB!!! a telepített Sudeki könyvtárba. A dvdrõl nem olvassa be!
Ottto
Igen lehet, de ha a C:-re teszi, akkor miért nem ott keresi a videókat? Typical-on, a DVDtõl olvassa ezeket, és megtalálja, vagy ott mindenképp be kell másolnom?
(Nem hiszem el hogy ennyit kell szarakodni egy egyszerû telepítéssel. A kalózverzióval egyszerûbben megúszom ezt az egészet :C )

Ottto
Látom. És ahogy látom van megoldás is. A "Movies" mappát át kell tenni a folderba?
A többieknek valószínûleg azért nem tûnt fel, mert õk a cd-s verziót vették meg, és ott lehetséges hogy rendesen meg van csinálva. Én a DVD-set vettem meg, és úgy látszik ez hibás. Ennyit a minõségrõl.

Nálam hiányzó introk: Az eleje totálisan (Az árnyjáték, Az nvidia meg a többi logo), és a fejezetek közötti introk, mint pl rögtön az is ahol Tal elalszik a gyakorlatról, és az apja nagggyon berág rá (Amik 640x480as felbontásban lettek felvéve. Biztos tudjátok melyekrõl beszélek) A játék nálam úgy kezdõdött hogy Tal már a box-ban tréningezik, ill. bemutatót tart Bukinak.

Igen van!!!
Na szóval, a játék telepítõje rosszul kezeli a particiókat. A moviekat és az intrót nem olvassa be a dvdrõl, rögtön a menü jön, be se Climax logó se Nvidia. De ha Complete telepítést kérsz akkor a movies könyvtát is felmásolja a vincsire, viszont a C: -re akkor is ha a telepítést nem oda akartad. Énnálam már itt kibukott a teljes telepítés, mert bár nem oda kértem sikított hogy nincs elég helye a C: meghajtón. Typical telepítést indítva és utána a movies könyvtárt bemásolva a telepített Sudeki mappába már megy! Van Climax, Nvidia és utána az a jávai árnyjátékra emlékeztetõ mese az istenekrõl. Nézzétek meg lehet hogy nálatok is ez a gond.
Seth
KInek mit jelent az intro. FElsorolja hogy neki van climax meg nvidia logo, nade játékintro van e , amikor a mesélõ beszél a két istenségrõl, közben meg megy a bábjáték

PSN ID.: Beegabor

Na én is megvettem a Gamestart és Ottto hozzászólása után feltettem a kérdést a Gamestar Sudeki fórumán. Hát úgy tûnik van akinek van intró is.
Basszus én is megvettem. Kicsit várok és megkaptam volna az eredetit boltból ennyiért. Ha ezt tudodm. Az életben nem veszek többet GameStart. Engem a lap maga nem érdekel a melléklet miatt vettem meg.
Na akkor dupla DVDs tokba teszem. Szépen melléteszem a VÁGATLANT IS.
GameStar<#levele>

A legnagyobb geciség az hogy annak idején a warezt amit mindenki letöltött (és FULLOS volt) egy lengyel lapmelléklet megtörésével csinálták, érdekes hogy õk nem ripelték...
gamestar <#levele>

Hát ez volt a buktató! Én meg néztem nagyokat, mert ez 1 jó játék, és máris újságban van...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

tigeroo
akkor ezis ilyen "inventoris-cuccaggatós" rpg??😊)
jujj azokat szeressem
musha
fujj de paraszt dolog...ilyet miért csinál egy `jó nevû` lap?

tigeroo
most telepítem😊
Ottto
Mindenkit figyelmeztetek, hogy a Gamestaros verzió szar! Most vettem meg, és hát kidobtam a pénzem az ablakon. Már azt furcsáltam hogy 1 dvd-n van rajta egy csomó minden mással, de annyira nem is tûnt fel. Lényeg hogy a játékból ki vannak vágva az átvezetõ videók. Nincs intro, se semmi más, csak az ingame videók maradtak meg!
Szal, aki teheti ne innen szerezze be a játékot.

Hát majd kipróbálom. Kössz

Irja meg nekem valaki azt a hangkártya tipust amivel ennek a játéknak kiváló a hangja.amit Seth leirt megprobáltam ,de nem jártam sikerrel.sajnos integrált hangkártyám van,lehet az a baj.