Sudeki
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy magyarítás?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Na, ok.
Ha már itt vagy, indulj el vissza a kastély felé.
(alagút, ogre-harc helye, tengerpart, egy temetõ, kút, egy faházikó egy óriási körfûrésszel,.. és elérsz egy MÁSIK patakot, egy MÁSIK vízimalommal... 😊
Átmész még a kicsi hídon, és ha átmentél a hídon, nem jobbra fordulszm (Illumina Castle), hanem balra.
Innen meg amerre látsz... 😊
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
meg ha van msn-ed akkor add meg lécci hátha tudsz ott bõvebben magyarázni
Menj Ailishel New Brightwater felé (ahol Tallal találkozott), de csak addig, amíg a vízimalomhoz érsz. Mielõtt letérsz a vízimalom felé, tovább tudsz menni egyenesen, és találkozol egy pásztorral meg a nyájával 😊
Innen menj tovább, sziklás-hegyes lesz a táj. A cél Shadani-mo (de ezt mutatja térkép, nem? Fehér nyíl a kis karikás térkép szélén.) A nagy térkép délnyugati oldala (bal alsó rész)
Még naon az elején járok a játéknak Ailishal vok követni kel tal-ékat valami országba de elakadok mer a king's road után ott tudom h van egy roncs ami eltrolaszolja az utat azt h tüntessem el ha erre válaszolnátok megköszönném
na irjatok hamar
Csá
Feltettem a gémet de mikor new gamet kezdek a hangok (beszéd, effektek) gyorsítottfelvételben mennek csak ilyen törpös nyekergést hallani. Próbáltam a dxdiagban a gyorsításon állítgatni, de semmi változás. Ha valakinek volt hasonló problémája segíthetne.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Csak az a baj, hogy xboxról írták át, és hülye fájlkiterjesztései vannak, amit persze semmi nem bont ki.
Legalábbis eddig nem találtam.
Ha valaki tudja, mivel lehetne belepiszkálni, az írjon!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Nem tudtok valami térképet v hasonlót le vannak írva hogy hol találhatók a totemek és hasonlók?😊Elõre is köszi
Az akloriai királynõ Caprine a palota ajtajában vár (ahol elmentetted a játékot is, miután Elco visszatér az "árulásból"), ha beszélsz vele megkérdezi, felkészültél-e már a harcra. Mielõtt a végsõ harcra mennél (nincs visszaút!) elõbb menj Kamohoz és pakolj be varázsszerekbõl - szükség lesz rá. Ajánlott megszerezni Talnak az ultimate weapont - ezt a 4 Wolf totem megszerzésével és Kariston oltárához (egyik Illumina countryside - a kereskedõvel szemben, a másik miután elhagytad Crystal Reefet egy elágazásnál balra) vivésével kapod meg és ezt egy fegyverkovácsnál feltuningolni, Tal pajzsával (ruha) együtt.
Aztán irány Caprine, aki elteleportál a "Void"-ba, ott egyesülnek a hõsök, aztán Tal megküzd Heigou-val (illetve te. 😊 )
Valahogy így.
De ha egyszerûen nyomsz egy M-et (fõmenü) és a küldetések et megnézed, bal oldalon a küldetés neve (Defeat Heigou), jobb oldalon a leírása (Go to Caprine vagy valami ilyen) ...
2. egy hónapig vársz a válaszra ahelyett hogy utánanéznél
És még mi vagyunk a looserek... <#rolleyes>#rolleyes><#hehe>#hehe>
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
Menj hozzá egy kicsit közelebb és folyamatosan keringj körülötte miközben hátrálsz így megúszod a sugarakat, amikor elkezdi visszatölteni az életét a fekete gömbökbõl akkor lõdd szét a gömböket!
ott tartok, hogy elcoval meg kell olni azt a robot pokot.Lövöm ezerel<#violent>#violent><#gun>#gun>de az életem 1% és amikor a második sugarat lovi meghalok<#bdead>#bdead>és már beleõrülök<#falbav>#falbav><#banplz>#banplz> szoval nem tüdtok valami cheatot mert már a fejemet is a falba verem<#falbav>#falbav>.
Fákjúal!
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
Ja és ha jól kalkulálsz, akkor az az ötös lövedékbõl is max 1x fog elkapni körönként (az energiakapocsnál, mert ott le kell álni), csak meg kell figyelni a dögöt.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
és elméletileg ott lessz amit akartál azt meg elmented úgy ahogy akarod FÁJL MENÜ MENTÉS MÁSKÉNT.
Azt szeretném kérdezni,hogy most keztem a játékot és nem tudom mivel lehet varázsolni ha tudna valaki segiteni megköszönném.
az SP-re gondolok ha az egyáltalán valami ilyesmi.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ja és az se mindegy hogy melyik kereskedõnek mit adsz el, van amelyik a szõrmékért fizet többet, van aki a drágakövekért stb
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!