Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is találtam ilyet.
köszi. idõközben leesett. de utálom az ilyen sárkányosdit.. 😄
A tóban van 4 sziget.Azokon egy harang és egy kar.Ha lövöd a harangot akkor rezeg és a hangrezgés látható lesz.Addog lõdd a harangot amíg az a vizisárkány oda nem kapja a fejét és figyeli.Te akkor elrakod a fegyvert és a mellette lévõ karnak lövöd a mágneses kötelet.Meghúzod és leesik egy ketrec.Az fejbevágja.Õ összetöri a harangot.Ezt kell csinálni minden haranggal.A negyedik fejbevágás az élete vége.
és ugyanazon a pályán ezt a retek nagy sárkányt hogy ölöm meg? de utálom az ilyen sárkányosdit.<#idiota>#idiota>
Ha jól emlékszem az elsõt úgy kell, hogy a rúdról ráugrasz a lejtõre és csúszás közben átugrasz a revardhoz.
3. nál azon a falon kell menni, de vigyáz, mert csak akkor lehet menni, ha a rúd jó helyzetben van, így már rá lehet ugrani arra a vas platóra.
3. nál azon a falon kell menni, de vigyáz, mert csak akkor lehet menni, ha a rúd jó helyzetben van, így már rá lehet ugrani arra a vas platóra.
Képekben mondom el.
3 reward maradt (azt hiszem),a több kép azért van,hogy látszódjon hol.
3 reward maradt (azt hiszem),a több kép azért van,hogy látszódjon hol.
Mintha a fórumban képekkel lett volna illusztrálva, hogy melyiket hogy kell megszerezni... de egyszerûbb, hga elmondod, melyek nincsenek meg, és leírjuk, merre menj.
Van még ilyen video a Manorban a tornateremben levõ rewardok megszerzésérõl?Legalább 3 db-ot még nem tudok meszerezni.
Állj Arthur király szobra elé.Fordulj a csillár felé.A mágneses kötéllel lendítsed ki aztán furás a csonka oszlophoz.A már odatolt szarkofágdarabról felmászol rá aztán az oszlopra és ráugrasz a harang ellensúlyára.
Ha jól emlékszem van a harang elött egy csillár azt be kell lóbálni utánna pedig gyorsan felhúzni a harangot. A csillár nekicsapódik és a harang megkondul.
szevasztok elakadtam azon a pályán(anglia)ahol egy harangon kell leereszkedni, majd egy sírnak a felét kell kihuzni. felmászok a kis emelvényre" meghúzom a harangot de lóf*sz semmi nem történik. 😄 a csillárt meg ide oda ráncigálhatom... mi itt a teendõ mesterek? 😊
és most 94%-on vagyok és mediumon játszottam.Van aki 100%-on van?
Ez egy bug, alapból fügõlegesnek érzékeli a vízszintes rudat. Ha átállítod, majd vissza, akkor elmúlik.
pedig utána tök nyugodtan továbbugrott a következõ rúdra, és még lyukat sem hagyott rajta az elõzõ.
Kumiho #2179
Nem lehet megölni. A terem falánál van több kapcsoló azokat be kell kapcsolni. Majd beülni a gépbe, a plafonfór lógó göümböket be kell az áramba lóbálni a géppel és akkor a fejed felett a lila energiamezõ megszünik, kiszálsz a gépbõl és így már ki tudod a karddarabot rántani a mágneses kötéllel, de seiatni kell, mert a vasgömbök egy isõ után visszaesnek az áramból.
Átmentem azon az áramos részen de utána nem sokkal le kell gyõzni azt a szörnyet.Azt hogy kell? Addig eljutottam h bedobom két olyan izé közé de nem megy le teljesen az élete után meg visszatöltõdik.Mit kell csinálni hogy az a kis élete lemenjen?
Szerintem ez a plfonról lelogó kábel amit a mágneses kötéllel kell elhúzni aztán elengedni,hogy lengjen mint az inga.Az van a folyosón.Amiken átugrani vagy alatta átugrani kell az a szellõzõjáratban van.Most csináltam meg azt a pályát.A következõ pályán (angliában Athur király sírjában meg sikerült minden rewardot összeszedni.
Ezt fejbõl nem tom hol lehet, mert sok helyen van áram, ha elszakadt vezetékek, akkor azokon át kell ugrani vagy gurulni, vagy lesz olyan, ahol a plafonról lógnak le, azokat a kötéllel kell beglóbálni.
Nem én csináltam, a videóban azért nem talált már semit, mert már felvette a gold-ot és csak a videó kedvéért csinálta meg megint a pályát és ilyenkor már nincs ott az a reward, amit már felvettél.
nem hiszem, ezek a képek jóval azelõtt jelentek meg, még mielõtt kitûzték volna az elsõ megjelenési dátumot (ami persze többször is változott). Az is látszik ugyebár, hogy Laran mennyit módosítottak : - P
Kumiho #2179
És te csináltad?
De ez a Lara semmit se talált.
De ez a Lara semmit se talált.
Hello!
Ismét elakadtam. 😛
Szóval Kazasztánban tartok, van 1 folyosó ahol 4 helyen mindkét irányban áram van.Ha átjutok elsõ ,második helyen akkor sose marad elég életem a többihez h átugorjon alatta.Mondana vki 1 helyet ahol kb kell ugrani vagy el lehet menni más fele???
köszi
Ismét elakadtam. 😛
Szóval Kazasztánban tartok, van 1 folyosó ahol 4 helyen mindkét irányban áram van.Ha átjutok elsõ ,második helyen akkor sose marad elég életem a többihez h átugorjon alatta.Mondana vki 1 helyet ahol kb kell ugrani vagy el lehet menni más fele???
köszi
Köszönöm szépen hali
Sziasztok elakadtam ha valaki tud légyszi segitsen.Mit kell csinálni mikor jön mögötem egy kö golyo. Elöre is köszi
A géppel az a tologatható izét ami a plafonról lóg ki el kell tolti. ( Ezt úgy látom már megtetted.
A 2. képen lévõ falból kilógó dobozokat a géppel ki kell szedni így lesz egy kapaszkodó amiról tovább tudsz menni. A többi magától értetõdik.
Videó a megszerzésrõl.
A 2. képen lévõ falból kilógó dobozokat a géppel ki kell szedni így lesz egy kapaszkodó amiról tovább tudsz menni. A többi magától értetõdik.
Videó a megszerzésrõl.
A tesla ágyunál vagyok de nem értem hogyan szerezzem meg a gold rewardot.
(a mag a tesla toronyban van már)
(a mag a tesla toronyban van már)
Kössz a segítséget!
A tetõ ablakkal mit csináljak? mert nem tom eltolni meg ha gránátot dobok rá az sem jó.
Vedd elõ a fegyvered, nézz kerûl lesz egy szétlõhetõ hordó, az felrobban és így fel tudsz menni a legtetõe és tetõ ablakon át bemászni a motorhoz.
Hello!Japánnál tartok a játékban,ahol felmentem 1 ház tetejére liftel.
Van két ajtó egyik kinyitódik magától,a másik ahol a motorhoz kéne menni az nem.Bármit csinálok nem tudok tovább jutni vki segítsen pls!
Van két ajtó egyik kinyitódik magától,a másik ahol a motorhoz kéne menni az nem.Bármit csinálok nem tudok tovább jutni vki segítsen pls!
Ott nem lehet megölni.Ha a mágneses ágyúval belerakod a kisülésbe egy ideig nyugtod lesz tõle de visszajön.
Az 1.0 másnak is recseg?
Az 1.1 is recseg?
Az 1.1 is recseg?
Sziasztok én kazasztánnál tartok és nemtudom megölni azt a szörnyet!!! Hogy lehet megölni??
Túlhúztad a kaput. Kb. félig kell felhúzni (az egyik oldali kapcsolóra nem is kell kockával bajlódni, ha Lara rááll és idõben leugrik, akkor a kilincsmû pont jókor zár össze, és félig nyitott állásban tartja a kaput (kicsit mozog, de pont ez a jó).
A harmadik képen lévõ két horony kb. egy vonalban lesz, Lara lazán át tud mászni a kapura.
A harmadik képen lévõ két horony kb. egy vonalban lesz, Lara lazán át tud mászni a kapura.
Ez benne a pláne, rövid, de minden pályán át lehet menni három-négyszer, hogy meglegyenek a rewardok. (Bár én is a kényelmesebb megoldást választottam: kinéztem a végigjátszásból, hogy hol vannak...)
Az elsõ pályán hogyan szerzem meg a gold rewardot?Ez Bolivia Tiwanaku.
Ugye itt van de én nem tudok felmenni a kapura.
Ugye itt van de én nem tudok felmenni a kapura.
Az jó lesz ha lesz folytatás.Külön tetszettek azok a részek amikor animáció közben a nyilak megjelentek és arra kellett reagálni.
Én csak pár gold reward megszerzése érdekében nyúltam a végigjátszáshoz : - P
A játszhatóság nálam 10-est érdemel egy ugyanennyis skálán, a játék hangulata meg az elsõ három részét idézi, ami megintcsak pozitívum. Viszont a végére valami nagyobb durranást vártam, kicsit befejezetlennek tûnt, viszont legalább ebbõl tudhatjuk, hogy lesz folytatás, ami nekem mondjuk eddig is evidens volt : - D
A játszhatóság nálam 10-est érdemel egy ugyanennyis skálán, a játék hangulata meg az elsõ három részét idézi, ami megintcsak pozitívum. Viszont a végére valami nagyobb durranást vártam, kicsit befejezetlennek tûnt, viszont legalább ebbõl tudhatjuk, hogy lesz folytatás, ami nekem mondjuk eddig is evidens volt : - D
Kumiho #2179
Már vigigvittem egyszer.Most szeretném összeszedni a rewardokat de olyan lehetetlen helyeken van.Sajnos nincs türelmem végigkutatni a pályákat.Ha elakadok akkor megnézem a végigjátszást.