3942
  • vizmagus
    Én azt hittem eltévedtem mert sok ollós ajtó volt de csak az egyiken mentem be.
  • Pharaoh
    Egy koporsót kell megszerezni és azon állva és a kötélve húzva magadat tudol előrehaladni.
  • vizmagus
    Pár teremmel később van egy medencés rész ott mit csináljak?
  • vizmagus
    köszönöm szépen de már tovább jutottam
  • Pharaoh
    Ha a rácsos kapura gondolsz, a fal áttörése után, azt fel kell emelni a targoncával.
  • vizmagus
    Angliában járok és van egy nagy kapu artur király sírjában mit csináljak vele? a targoncával üssem ki?
  • fordosa
    Kösszke
  • Pharaoh
    Itt van a Crack, de ez is többször be volt már linkelve, alul van kereső.

A Tomb Raider: Legend v1.0 [MULTI] Fixed EXE -t tölts le.
  • fordosa
    Nem mondod haver erre talán még én is rájöttem de ha küldenél nekem vmi linket akkor megköszönném:)mert ez volt a bajom hogy mindenütt kerestem de sehol nem találtam crack-et.
  • böröczk
    crack-elni kell.
  • fordosa
    Hali tudna nekem valaki segíteni mikor elidítom a játékot ezt irja ki: Eredeti lemez hitelesítése megadott időn belül sikertelen volt. További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=timeout&l=hu címen.
    Fogalmam sincs mit kell csinálni ha tudtok segíteni azt megköszönném.
  • Vlala #3651
    kimész oldalra, ott megnyomod a kapcsolót, és ha nagyon gyorsan visszaugrasz, akkor még van időd a záródó kezéből kihúzni a kart.
  • Arakis
    ghana:vizet kell csinálni a csapdához.egy szobor a két kezével felhuzza a láncot.az egyik keze szabad,a másikat hogyan kell kiszabaditani?pls help
  • Arakis
    hirtelen meg is találtam,hogy felül szét kell lőni a tartókat :D
  • Arakis
    azt értem,hogy megöltem mindenkit abban a teremben,ahol ilyen nagy kivetitö van.a kivetitö közepére kilövi azt a kábelt,de csak inog az egész,aminek sztem le kéne borulnia.
  • Vlala #3647
    "A túloldalon megvan minden" alatt mit értesz? Ott azt hiszem, felfelé kell menni a hirdetőtáblákon.
  • Arakis
    sziasztok.segitség kéne,mert elakadtam egy résznél,ahol vmi japán csávóval van missön:átugrok a motorral,meg a tuloldalon megvan minden,és nem vágom,merre,hogyan kell továbbmenni.
    köszi
  • Orgi
    Oké, 1.2 patchben írnak vmi ilyesmi javításról:)
  • Orgi
    Játék alatti recsegő hangra van vmi megoldás, ha nem Ac97-em van?:) Audiotrak Prodigy, utolsó driverrel és veszettül recseg:(
  • jagie
    nem találtam, de a tippet kösz
  • mike0013
    http://magyaritasok.hu ha itt nicsn akkro sehol sem találsz
  • jagie
    sziasztok! Van a legend-hez honosítás?
  • Pharaoh
    Ha beülsz a gépbe pont a fejed felett van egy lila energiagömbben.
  • Aspyrin
    Ahhoz értelemszerűen dl író és lemez is kell :)
  • Gaso #3638
    és azt megveszem, ahoz nem jó egy sima dvd író?
  • Aspyrin
    dual layer- kétrétegű
  • Gaso #3636
    miaza DL DVD?
  • ufm
    Megtudod mutatni a kard darab helyét?
  • ufm
    Kösz!
  • Vlala #3633
    Már válaszoltam, a fekete keretben van. Jelöld ki, és olvasható lesz.

Azért nem akartam csak úgy ideírni, mert lehet, hogy van még olyan játékos, aki nem tart itt, nem szeretnék illúzióromboló lenni.
  • ufm
    Hi mindenkinek lenne egy kérdésem.

Mikor Amanda rám küldi a szörnyét a havas pályán mit kell tenni és ,hogyan kell legyözni?
    Előre is kösz.
  • Pharaoh
    Nem lehet, hogy az xbox-os verzió DL DVD-n van? ?ert akkor csak arra fog rámenni.
  • Vlala #3630
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem kell, ott még nem is tudod legyőzni, elég, ha a karddarabot (ami feletted lebeg) megszerzed, és elmenekülsz előle. A terem falán, körben van négy kapcsoló, kapcsold át. Ezután ülj be a gépbe, és a négy lengő gömböt eltolva magadtól egészítsd ki az áramkört, úgy, hogy a szörny kinn maradjon. Ekkor szállj ki a gépből, és a mágneses lasszóval (q) pecázd le a kard darabját a helyéről.
  • Aspyrin
    Furcsa, pc-n 4.5Gb :P
  • Gaso #3628
    ááá van egy kis parám a játékkal (xbox), mégpedig, hogy az iso 5 giga és nemtudok kiírni néróval dvd-re, lehet más íróprogival kitudnám írni? estleg valaki másnak is volt ilyen gondja?! elöre is htx. `.´
  • ufm
    Hi mindenkinek lenne egy kérdésem.

Mikor Amanda rám küldi a szörnyét a havas pályán mit kell tenni és ,hogyan kell legyözni?
    Előre is kösz.
  • Pharaoh
    Vagy csak te untad meg túl hamar, mert amúgy elég rövid.
  • Aspyrin
    Kitartó vagy, én már az első nagy teremnél ahol sziklákat kell tologatni meguntam :S
  • bgabor
    Végigjátszottam a játékot, roppant élvezetes volt! Tényleg kiválló játék, az Eidos már másodjára villant nagyot idén. Ez meg a Hitman:Blood Money tuti egyenesbe hozzák.

Persze volt benne néhány hiba, szokásos idióta konzolbugok, de nem volt vészes.
    Egyedül a főellenségnél lett egy kicsit elszúrva a nehézség.

Nem baj, várom a következő részt.
  • marcio mela
    Kiszaladsz és megölöd a szörnyet.