3942
-
vizmagus #3662 Én azt hittem eltévedtem mert sok ollós ajtó volt de csak az egyiken mentem be. -
#3661 Egy koporsót kell megszerezni és azon állva és a kötélve húzva magadat tudol előrehaladni. -
vizmagus #3660 Pár teremmel később van egy medencés rész ott mit csináljak? -
vizmagus #3659 köszönöm szépen de már tovább jutottam -
#3658 Ha a rácsos kapura gondolsz, a fal áttörése után, azt fel kell emelni a targoncával. -
vizmagus #3657 Angliában járok és van egy nagy kapu artur király sírjában mit csináljak vele? a targoncával üssem ki? -
fordosa #3656 Kösszke -
#3655 Itt van a Crack, de ez is többször be volt már linkelve, alul van kereső.
A Tomb Raider: Legend v1.0 [MULTI] Fixed EXE -t tölts le. -
fordosa #3654 Nem mondod haver erre talán még én is rájöttem de ha küldenél nekem vmi linket akkor megköszönném:)mert ez volt a bajom hogy mindenütt kerestem de sehol nem találtam crack-et. -
#3653 crack-elni kell. -
fordosa #3652 Hali tudna nekem valaki segíteni mikor elidítom a játékot ezt irja ki: Eredeti lemez hitelesítése megadott időn belül sikertelen volt. További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=timeout&l=hu címen.
Fogalmam sincs mit kell csinálni ha tudtok segíteni azt megköszönném. -
Vlala #3651 kimész oldalra, ott megnyomod a kapcsolót, és ha nagyon gyorsan visszaugrasz, akkor még van időd a záródó kezéből kihúzni a kart. -
Arakis #3650 ghana:vizet kell csinálni a csapdához.egy szobor a két kezével felhuzza a láncot.az egyik keze szabad,a másikat hogyan kell kiszabaditani?pls help -
Arakis #3649 hirtelen meg is találtam,hogy felül szét kell lőni a tartókat :D -
Arakis #3648 azt értem,hogy megöltem mindenkit abban a teremben,ahol ilyen nagy kivetitö van.a kivetitö közepére kilövi azt a kábelt,de csak inog az egész,aminek sztem le kéne borulnia. -
Vlala #3647 "A túloldalon megvan minden" alatt mit értesz? Ott azt hiszem, felfelé kell menni a hirdetőtáblákon. -
Arakis #3646 sziasztok.segitség kéne,mert elakadtam egy résznél,ahol vmi japán csávóval van missön:átugrok a motorral,meg a tuloldalon megvan minden,és nem vágom,merre,hogyan kell továbbmenni.
köszi -
Orgi #3645 Oké, 1.2 patchben írnak vmi ilyesmi javításról:) -
Orgi #3644 Játék alatti recsegő hangra van vmi megoldás, ha nem Ac97-em van?:) Audiotrak Prodigy, utolsó driverrel és veszettül recseg:( -
jagie #3643 nem találtam, de a tippet kösz -
#3642 http://magyaritasok.hu ha itt nicsn akkro sehol sem találsz -
jagie #3641 sziasztok! Van a legend-hez honosítás? -
#3640 Ha beülsz a gépbe pont a fejed felett van egy lila energiagömbben. -
Aspyrin #3639 Ahhoz értelemszerűen dl író és lemez is kell :) -
#3638 és azt megveszem, ahoz nem jó egy sima dvd író? -
Aspyrin #3637 dual layer- kétrétegű -
#3636 miaza DL DVD? -
ufm #3635 Megtudod mutatni a kard darab helyét? -
ufm #3634 Kösz!
-
Vlala #3633 Már válaszoltam, a fekete keretben van. Jelöld ki, és olvasható lesz.
Azért nem akartam csak úgy ideírni, mert lehet, hogy van még olyan játékos, aki nem tart itt, nem szeretnék illúzióromboló lenni. -
ufm #3632 Hi mindenkinek lenne egy kérdésem.
Mikor Amanda rám küldi a szörnyét a havas pályán mit kell tenni és ,hogyan kell legyözni?
Előre is kösz. -
#3631 Nem lehet, hogy az xbox-os verzió DL DVD-n van? ?ert akkor csak arra fog rámenni. -
Vlala #3630 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem kell, ott még nem is tudod legyőzni, elég, ha a karddarabot (ami feletted lebeg) megszerzed, és elmenekülsz előle. A terem falán, körben van négy kapcsoló, kapcsold át. Ezután ülj be a gépbe, és a négy lengő gömböt eltolva magadtól egészítsd ki az áramkört, úgy, hogy a szörny kinn maradjon. Ekkor szállj ki a gépből, és a mágneses lasszóval (q) pecázd le a kard darabját a helyéről. -
Aspyrin #3629 Furcsa, pc-n 4.5Gb :P -
#3628 ááá van egy kis parám a játékkal (xbox), mégpedig, hogy az iso 5 giga és nemtudok kiírni néróval dvd-re, lehet más íróprogival kitudnám írni? estleg valaki másnak is volt ilyen gondja?! elöre is htx. `.´ -
ufm #3627 Hi mindenkinek lenne egy kérdésem.
Mikor Amanda rám küldi a szörnyét a havas pályán mit kell tenni és ,hogyan kell legyözni?
Előre is kösz.
-
#3626 Vagy csak te untad meg túl hamar, mert amúgy elég rövid. -
Aspyrin #3625 Kitartó vagy, én már az első nagy teremnél ahol sziklákat kell tologatni meguntam :S -
bgabor #3624 Végigjátszottam a játékot, roppant élvezetes volt! Tényleg kiválló játék, az Eidos már másodjára villant nagyot idén. Ez meg a Hitman:Blood Money tuti egyenesbe hozzák.
Persze volt benne néhány hiba, szokásos idióta konzolbugok, de nem volt vészes.
Egyedül a főellenségnél lett egy kicsit elszúrva a nehézség.
Nem baj, várom a következő részt. -
marcio mela #3623 Kiszaladsz és megölöd a szörnyet.