3942
-
Vlala #3702 Az AODdal megpróbáltak kilépni a kockavilágból, mellőzték az alapötletet, szinte csak a főszereplő (és néhány történeti szál) maradt változatlan. (a fenét, jó sokat változott - előnyére. Gömbölyűbb lett :) )
Ez volt az első próbálkozásuk full 3D-ben, ettől lehetett olyan jó a Legend. Kövezzetek meg, de nekem az AOD is tetszett...
Végül is, mindenhez kell egy piszkozat, Istennek is először férfit kellett teremtenie, mielőtt meg tudta alkotni a tökéletesebb példányokat (ezért miket fogok én kapni...) -
#3701 szerintem ez a legjobb Tomb Raider rész, amit valaha csináltak. szerintem ez messze a legjobb tomb raider
ahhoz képest, hogy az AOD milyen rosszul sikerült.. az szörnyű volt :( -
Vlala #3700 elvileg igen... Disable utáni újraindítás utáni telepítés? Sajna, a McAffeee-t nem ismerem annyira. -
#3699 Az meg mi? Disable minden funkciót kiakpcsol, nem? -
Vlala #3698 A McAffee-t nem kikapcsolni kell, hanem hatástalanítani. -
#3697 De nekem nincs is NOD32-m!
ZA és McAffee van és mind2 kikapcsoltam telepítés közbe. -
#3696 Igen, ezt csinálta mindenkinél. Egyszerűbb ha telepítés alatt kikapcsolod az Amon-t (esetleg az egész Nod32-őt), majd ha kész visszakapcsolod. -
#3695 És ez segített neked -
Vlala #3694 Nekem is ez volt.
Nod32 AMON szolgáltatásába vedd fel a TRL.datfájlt a CD-dről (Az exe-nél is jelez, de ez úgyis felül lesz írva a crack exe-jével, ezt egyszerűen kihagyhatod)
Nod32-ben AMON, Exclusions (ha magyar Nodod van: kivételek), Add, D:\trl.dat (ha D: a CD meghajtó) ) -
#3693 törölt hozzászólás -
#3692 Sérült a játék valamelyik telepítőfile-a. -
Maksi #3691 CRC errort kapok telepítés közben. Biztos elcsépelt téma, de mégis mit kellene tennem, hogy felmásszon a gépre a game? Legújabb driver van fent a vidikarihoz, 3.2GHz proc, 1GB RAM, X800Pro -
#3690 Mi már el is felejtettük olyan régen végignyomtuk. -
#3689 haha végig játszottam.pancserek.
-
#3688 -> #3685
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bújj el a sziklák mögé - amíg még megvannak - és suhintgass a karddal... -
#3687 Hi
Az utsó főnökharcnál jön ki igazán, mennyire vacak az irányítás.
Hiába próbálkozok, nem megy a dolog.
Az egy dolog, hogy nem egyszerü, de hogy nem is látok a sok sziklától, meg lara saját fejétől...
A kamerakezelés meg ááááááááá...
Nincs valami trükk itt? Esetleg egy főnökharc videó?
Dante. -
vizmagus #3686 Megoldottam kipörgettem azért köszi hú. -
#3685 Ez nem egészen igaz így.
Ha csak bebújsz az egyik szikla mögé és csak suhintgatsz a karddal, kis mértékben még az is csökkenti a démon életerejét. -
vizmagus #3684 Amikor kiadja a felkiáltó jelet hogyan szabaditsam ki amandát. -
vizmagus #3683 Az utolsó pályán a démont nem foglya a kard de miért? -
vizmagus #3682 Megcsináltam jön nepál. -
#3681 Öld meg. -
vizmagus #3680 Még egy kérdés a kigyóval mit csináljak ? -
#3679 A tombraider.hu-n van végigjátszás. -
vizmagus #3678 a koporsós rész után kinyilik az ajtó és egy folyóso víz van meg még egy koporsó itt mit csináljak? -
vizmagus #3677 köszönöm szépen sikerült -
Chipii #3676 Na mielőtt telefloodolsz mindent: a démont be tudod lőni a teslák közé, akkor egy ideig eltűnik. Ekkor van időd 1 kapcsoló átkapcsolására. Ezt szépen folytatod, amig kész nem lesz mind, ezek után a démont megint kiiktatod egy kis időre, majd 3-4et löksz minden gömbön kifele, akkor egy védőburok keletkezik. Ekkor a grappléval le tudod szedni a kardot. -
vizmagus #3675 ott van a démon is -
vizmagus #3674 mindet egyszerre -
vizmagus #3673 az ágyú fölött -
#3672 A kapcsolókat bekapcsolod, beülsz a gépbe, a fém gömböket belököd az áramba, ekkor a fejed felett a lila energiamező eltünik és a kötéllel ki tudod a karddarabot rántani. -
vizmagus #3671 seegitsetek kazakstánban elakadtam a végén annál a démonnál mit csináljak hogy végleg megöljem -
#3670 Én csak annyit, hogy valószínűleg a Christal Dinamics készíti azt is. Ami nem is baj :) +ősszel jön nagy valószínűdéggel -
Davidxxx #3669 Hali! Valahol olvastam, hogy készül az első rész újrafeldolgozása a legends grafikájával. Tudtok róla vmit? -
forgoszek66 #3668 Kösz!! Már nem sűrgős végigvittem a barátomnál! És én úgy vok, hogy ha valamit végig viszek az álltalában uninstallra kerül:P -
Bubu7 #3667 Hát tedd fel neki a .dll-t. Lehet, megsérült a fránya. :)
Itt találsz infót: http://www.virusbuster.hu/hu/tamogatas/gyik/anti_virus/windows/alt_info/aktivacio -
forgoszek66 #3666 de ugyanezzel a másolattal megy máshol!!! -
#3665 Még két eset lehetséges:
- a Windows-od nem felel meg neki
- hibás a másolatod
De én inkább a másodikra tippelek... -
forgoszek66 #3664 Hellosztok még a játék telepítése előtt azt írja ki, hogy hiányzik a RICHED20.dll fájl. És le okézom és nem engedi feltelepíteni!!! Légyszi segítsetek. A gépem adatai megfelelnek az előírásnak! -
Vlala #3663 Az egy tuti rész, Lara Tomb Riderré, azaz sír- (na jó, koporsó, itt van egy kis csúsztatás) lovassá avanzsál.