Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Azért nem akartam csak úgy ideírni, mert lehet, hogy van még olyan játékos, aki nem tart itt, nem szeretnék illúzióromboló lenni.
Mikor Amanda rám küldi a szörnyét a havas pályán mit kell tenni és ,hogyan kell legyözni?
Elõre is kösz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor Amanda rám küldi a szörnyét a havas pályán mit kell tenni és ,hogyan kell legyözni?
Elõre is kösz.
<#circling>#circling><#wink>#wink><#smile>#smile><#vigyor2>#vigyor2>
Persze volt benne néhány hiba, szokásos idióta konzolbugok, de nem volt vészes.
Egyedül a fõellenségnél lett egy kicsit elszúrva a nehézség.
Nem baj, várom a következõ részt. <#eljen>#eljen>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Használja valaki ezt a módot? Rakna be róla képet? 😄 thx elõre is.
Jó játék volt! 1. TR amivel jáccottam 😄 várom a következõt.
@
Habár délelõtt a Core Design oldalán a Tomb Raider: 10th Anniversary Edition fejlesztésének leállításáról olvashattunk, azonban az Eidos cáfolta a projekt törlését.
Az elsõ két Tomb Raider-epizódot felelevenítõ csomag munkálatai állítólag remekül haladnak, s nem csupán PSP-re, hanem PC-re és PlayStation 2-re is kiadják majd! Az SCi egyik fejese, Larry Sparks szerint "a Tomb Raider: 10th Anniversary Edition nemcsak a rajongókat, hanem a játékos közösség maradék részének nagy töredékét is lenyûgözi majd." Úgy legyen!
(forrás: gamekapocs.hu)
Hát igen, ámen. De én mondjuk új ötletekre és sztorira is kíváncsi lennék, mindegy, vegetációnak ez is jó lesz! : - D
Kumiho #2179
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Nálam egyiknél sem.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Bolivián most mentem végig 15 perc 23 másodperc és nem teljesítettem
a Time Trialt.