Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
http://magyaritasok.hu ha itt nicsn akkro sehol sem találsz

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

sziasztok! Van a legend-hez honosítás?
Pharaoh
Ha beülsz a gépbe pont a fejed felett van egy lila energiagömbben.

Ahhoz értelemszerûen dl író és lemez is kell 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Gaso
és azt megveszem, ahoz nem jó egy sima dvd író?
dual layer- kétrétegû

Gaso
miaza DL DVD?
Megtudod mutatni a kard darab helyét?
Kösz!
Már válaszoltam, a fekete keretben van. Jelöld ki, és olvasható lesz.

Azért nem akartam csak úgy ideírni, mert lehet, hogy van még olyan játékos, aki nem tart itt, nem szeretnék illúzióromboló lenni.

Hi mindenkinek lenne egy kérdésem.

Mikor Amanda rám küldi a szörnyét a havas pályán mit kell tenni és ,hogyan kell legyözni?
Elõre is kösz.
Pharaoh
Nem lehet, hogy az xbox-os verzió DL DVD-n van? ?ert akkor csak arra fog rámenni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem kell, ott még nem is tudod legyõzni, elég, ha a karddarabot (ami feletted lebeg) megszerzed, és elmenekülsz elõle. A terem falán, körben van négy kapcsoló, kapcsold át. Ezután ülj be a gépbe, és a négy lengõ gömböt eltolva magadtól egészítsd ki az áramkört, úgy, hogy a szörny kinn maradjon. Ekkor szállj ki a gépbõl, és a mágneses lasszóval (q) pecázd le a kard darabját a helyérõl.

Furcsa, pc-n 4.5Gb 😛

Gaso
ááá van egy kis parám a játékkal (xbox), mégpedig, hogy az iso 5 giga és nemtudok kiírni néróval dvd-re, lehet más íróprogival kitudnám írni? estleg valaki másnak is volt ilyen gondja?! elöre is htx. `.´
Hi mindenkinek lenne egy kérdésem.

Mikor Amanda rám küldi a szörnyét a havas pályán mit kell tenni és ,hogyan kell legyözni?
Elõre is kösz.
<#circling><#wink><#smile><#vigyor2>
Pharaoh
Vagy csak te untad meg túl hamar, mert amúgy elég rövid.

Kitartó vagy, én már az elsõ nagy teremnél ahol sziklákat kell tologatni meguntam :S

Végigjátszottam a játékot, roppant élvezetes volt! Tényleg kiválló játék, az Eidos már másodjára villant nagyot idén. Ez meg a Hitman:Blood Money tuti egyenesbe hozzák.

Persze volt benne néhány hiba, szokásos idióta konzolbugok, de nem volt vészes.
Egyedül a fõellenségnél lett egy kicsit elszúrva a nehézség.

Nem baj, várom a következõ részt. <#eljen>

Kiszaladsz és megölöd a szörnyet.

ibrik
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Artúrtól elveszed a kardarabot, a kinyíló kapun kimész, aztán a "harc" hidrával.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Ny Papa
Az igaz , hogy a lengõ csillár megkongatja a harangot, de utána mit kell csinálni

Az egyik sír törött. A darabját odatolod a törött oszlophoz, amire így már fel tudsz mászni. Lengesd meg a csillárt mász fel az oszlopra, ugrás a kötélre, az felemeli a harangot, amit a lengõ csillár megkongat.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ny Papa
Segitség kellene. England pályán lemászunk egy kötélen.Ott vannak a lovagok sírjai, hogyan lehet tovább jutni.

De jó, hogy minden hsz-t meg kell magyarázni... a platformok már nem sakktáblára emlékeztetnek felülrõl, nincs olyan, hogy hármat még átugrik, négyet már nem...

Pharaoh
A grafikára gondol, nem olyan kockás lara teste.

A kocka alatt mit értesz?

Az ez elõttio TR epizód, amely már nem annyira kocka. Elég darkos sztorija van.

Angel of darkness, az egyik tr epizód.

az mi?

Az AOD van az "egyik" G betûs szoftverújság játékmellékletében!

armageddon666
Tomb Raider: Legend - Lara's Lingere Outfit
Használja valaki ezt a módot? Rakna be róla képet? 😄 thx elõre is.
Jó játék volt! 1. TR amivel jáccottam 😄 várom a következõt.

@

böröczk

Habár délelõtt a Core Design oldalán a Tomb Raider: 10th Anniversary Edition fejlesztésének leállításáról olvashattunk, azonban az Eidos cáfolta a projekt törlését.
Az elsõ két Tomb Raider-epizódot felelevenítõ csomag munkálatai állítólag remekül haladnak, s nem csupán PSP-re, hanem PC-re és PlayStation 2-re is kiadják majd! Az SCi egyik fejese, Larry Sparks szerint "a Tomb Raider: 10th Anniversary Edition nemcsak a rajongókat, hanem a játékos közösség maradék részének nagy töredékét is lenyûgözi majd." Úgy legyen!
(forrás: gamekapocs.hu)

Hát igen, ámen. De én mondjuk új ötletekre és sztorira is kíváncsi lennék, mindegy, vegetációnak ez is jó lesz! : - D

Kumiho #2179

Szerintem is rövid de a történet kerek jól ki lett találva.Tetszett.

hát..nem gondoltam hogy ez a vége. rövid volt.

köcce. mennyi bajom van ezekkel a bengákkal.<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Fuss oda amikor a földön van (ezért ne legyél messze tõle a küzdelemben).Amikor odaértél nyomd meg az E gombot.Akkor beledöföd a kardot.Ez kell néhányszor eljátszani.

nahh. a bolivia elsõ pályán ezt a büdös nagy iron maiden szörnyet hogy nyomom le??<#vigyor>a kis szöszivel mit csináljak mikor padlóra kerül ez az izé??

böröczk
Legalább addig kapunk egy Anniversary Edition-t ...

Kumiho #2179

Szerintem már készül.

bubi07
Mikor készítik már a nyolcat.

Mikiller
Thx! ezt akartam tudni, nálam az 4. egérgomb 😊

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

böröczk
interact jobbaknál.

Kumiho #2179

Mikiller
Pl. vannak ilyenek az Opciókban, hogy Interact, Grapple,Lock/Unlock target, melyiknél van nálad az E?
Nálam egyiknél sem.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mikiller
De nem döfi bele, mert nálam E betû semmi, ezért kérdezem, hogy mi a funkciója az E betûnek, mert én átkonfigoltam a billentyûzet beállításokat, most meg nem tom mi lenne az.

Pharaoh
A végén, mikor a szörny a földön fekszik oda kell menni hozzá és a kardot az "E" gombbal beledöfi.

Mikiller
Valaki írja már be mi az "E" betû funkciója, mert én hiába nyomkodom a végén nem csinál semmit, ha elrakom a kardot, ha nem.Lehet átkonfigoltam másra, de nem találom melyik az<#wilting><#guluszem1>

Köszi most már megy

Pharaoh
Menüben load game és van olyan, hogy replay map, majd ahol a nehézségi szintet lehet beállítani ott van olyan, hogy Time Trial.

A Time Trial módban hogyan kell játszani?Külön kell bekapcsolni?
Bolivián most mentem végig 15 perc 23 másodperc és nem teljesítettem
a Time Trialt.