3942
  • Vlala #3702
    Az AODdal megpróbáltak kilépni a kockavilágból, mellőzték az alapötletet, szinte csak a főszereplő (és néhány történeti szál) maradt változatlan. (a fenét, jó sokat változott - előnyére. Gömbölyűbb lett :) )
    Ez volt az első próbálkozásuk full 3D-ben, ettől lehetett olyan jó a Legend. Kövezzetek meg, de nekem az AOD is tetszett...

Végül is, mindenhez kell egy piszkozat, Istennek is először férfit kellett teremtenie, mielőtt meg tudta alkotni a tökéletesebb példányokat (ezért miket fogok én kapni...)
  • Yrda
    szerintem ez a legjobb Tomb Raider rész, amit valaha csináltak. szerintem ez messze a legjobb tomb raider
    ahhoz képest, hogy az AOD milyen rosszul sikerült.. az szörnyű volt :(
  • Vlala #3700
    elvileg igen... Disable utáni újraindítás utáni telepítés? Sajna, a McAffeee-t nem ismerem annyira.
  • ffxi
    Az meg mi? Disable minden funkciót kiakpcsol, nem?
  • Vlala #3698
    A McAffee-t nem kikapcsolni kell, hanem hatástalanítani.
  • ffxi
    De nekem nincs is NOD32-m!
    ZA és McAffee van és mind2 kikapcsoltam telepítés közbe.
  • Fenrir
    Igen, ezt csinálta mindenkinél. Egyszerűbb ha telepítés alatt kikapcsolod az Amon-t (esetleg az egész Nod32-őt), majd ha kész visszakapcsolod.
  • ffxi
    És ez segített neked
  • Vlala #3694
    Nekem is ez volt.
    Nod32 AMON szolgáltatásába vedd fel a TRL.datfájlt a CD-dről (Az exe-nél is jelez, de ez úgyis felül lesz írva a crack exe-jével, ezt egyszerűen kihagyhatod)

Nod32-ben AMON, Exclusions (ha magyar Nodod van: kivételek), Add, D:\trl.dat (ha D: a CD meghajtó) )
  • ffxi
    törölt hozzászólás
  • Maxtreme
    Sérült a játék valamelyik telepítőfile-a.
  • Maksi
    CRC errort kapok telepítés közben. Biztos elcsépelt téma, de mégis mit kellene tennem, hogy felmásszon a gépre a game? Legújabb driver van fent a vidikarihoz, 3.2GHz proc, 1GB RAM, X800Pro
  • Pharaoh
    Mi már el is felejtettük olyan régen végignyomtuk.
  • bubi07
    haha végig játszottam.pancserek.
  • ibrik
    -> #3685
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bújj el a sziklák mögé - amíg még megvannak - és suhintgass a karddal...
  • Dante73
    Hi
    Az utsó főnökharcnál jön ki igazán, mennyire vacak az irányítás.
    Hiába próbálkozok, nem megy a dolog.
    Az egy dolog, hogy nem egyszerü, de hogy nem is látok a sok sziklától, meg lara saját fejétől...
    A kamerakezelés meg ááááááááá...
    Nincs valami trükk itt? Esetleg egy főnökharc videó?
    Dante.
  • vizmagus
    Megoldottam kipörgettem azért köszi hú.
  • ibrik
    Ez nem egészen igaz így.
    Ha csak bebújsz az egyik szikla mögé és csak suhintgatsz a karddal, kis mértékben még az is csökkenti a démon életerejét.
  • vizmagus
    Amikor kiadja a felkiáltó jelet hogyan szabaditsam ki amandát.
  • vizmagus
    Az utolsó pályán a démont nem foglya a kard de miért?
  • vizmagus
    Megcsináltam jön nepál.
  • Fenrir
    Öld meg.
  • vizmagus
    Még egy kérdés a kigyóval mit csináljak ?
  • Pharaoh
    A tombraider.hu-n van végigjátszás.
  • vizmagus
    a koporsós rész után kinyilik az ajtó és egy folyóso víz van meg még egy koporsó itt mit csináljak?
  • vizmagus
    köszönöm szépen sikerült
  • Chipii
    Na mielőtt telefloodolsz mindent: a démont be tudod lőni a teslák közé, akkor egy ideig eltűnik. Ekkor van időd 1 kapcsoló átkapcsolására. Ezt szépen folytatod, amig kész nem lesz mind, ezek után a démont megint kiiktatod egy kis időre, majd 3-4et löksz minden gömbön kifele, akkor egy védőburok keletkezik. Ekkor a grappléval le tudod szedni a kardot.
  • vizmagus
    ott van a démon is
  • vizmagus
    mindet egyszerre
  • vizmagus
    az ágyú fölött
  • Pharaoh
    A kapcsolókat bekapcsolod, beülsz a gépbe, a fém gömböket belököd az áramba, ekkor a fejed felett a lila energiamező eltünik és a kötéllel ki tudod a karddarabot rántani.
  • vizmagus
    seegitsetek kazakstánban elakadtam a végén annál a démonnál mit csináljak hogy végleg megöljem
  • fery02
    Én csak annyit, hogy valószínűleg a Christal Dinamics készíti azt is. Ami nem is baj :) +ősszel jön nagy valószínűdéggel
  • Davidxxx
    Hali! Valahol olvastam, hogy készül az első rész újrafeldolgozása a legends grafikájával. Tudtok róla vmit?
  • forgoszek66
    Kösz!! Már nem sűrgős végigvittem a barátomnál! És én úgy vok, hogy ha valamit végig viszek az álltalában uninstallra kerül:P
  • Bubu7
    Hát tedd fel neki a .dll-t. Lehet, megsérült a fránya. :)
    Itt találsz infót: http://www.virusbuster.hu/hu/tamogatas/gyik/anti_virus/windows/alt_info/aktivacio
  • forgoszek66
    de ugyanezzel a másolattal megy máshol!!!
  • ibrik
    Még két eset lehetséges:
    - a Windows-od nem felel meg neki
    - hibás a másolatod

De én inkább a másodikra tippelek...
  • forgoszek66
    Hellosztok még a játék telepítése előtt azt írja ki, hogy hiányzik a RICHED20.dll fájl. És le okézom és nem engedi feltelepíteni!!! Légyszi segítsetek. A gépem adatai megfelelnek az előírásnak!
  • Vlala #3663
    Az egy tuti rész, Lara Tomb Riderré, azaz sír- (na jó, koporsó, itt van egy kis csúsztatás) lovassá avanzsál.