3942
  • MerlinW
    Ja, arra nem reagáltam, hogy ez lehet tetszeni fog, mert sok köze nincs az eddigi TR-ekhez (játékkultúra szinten). Ez inkább amolyan akciódús konzol-kaland, egyszerübb feladványokkal, dinamikusabban, sztoriorientáltabban. Én a mostani Persia-khoz hasonlítanám.
  • MerlinW
    Két dolog. Egyik hogy az volt mindig a TR-ek varázsa hogy amolyan Prince of Persia (1994) játék kultúrája volt. Ezt az öregek értékelték a TR fanok meg megszerették:)

Másik hogy szvsz a mai napig a TR-eknek van a legjobb kamerakezelése. Leszámítva talén az előzőt.

Végső soron meg lehet hogy nem a 4. részével kell elkezdeni egy játékot:)
  • Hegemonix
    Kib.jó nő még mindig ez a Larácska!!! Már alig várom, hogy jól... végigjátsszam!
    Ha Next-Gen-t akarok stabil 25-30 fps-sel, milyen gépet vegyek, skacok?
    Vagy azt még nem fejlesztették ki PC-re? :-)
  • Tatyla
    ezt se én irtam ami eddig volt ,de még csak én is afrika elején vagyok...
  • Gerbill
    Hát annyira a lelkembe tapostál hogy máris megyek a pszichológusomhoz.:)
  • MerlinW
    Tudommal ugyanaz az ok. AMON. Állítsd Disabled-re amíg telepíted. Ha nem NOD-ot használsz akkor meg jó kérdés...
  • Lifeforce
    Tatyla
    Jó a végigjátszás, de nem írjátok tovább? :D
    Kéne egy kis help.
    Military base legelején leírtottam mindenkit, merre tovább?
    Nem tudok merre tovább menni :)
  • Derapo
    Nos,lehet engem most megköveznek egy páran meg kiutálnak,de én világ életemben utáltam a TR-t.Pedig isten a tanúm én próbálkoztam,milliószor elkezdtem vele játszani(azzal a résszel amikor egy barlangba dobnak helipokkerrel)de sehogyan sem tudtam megszeretni.Nem tetszett az irrányítása szerencsétlenül totyogott a lara,a kamerakezelés,olyan helyekre kellett ugrani amit véletlenül sem lehetett látni.DE!!!! és most olyat teszek... feltelepítem és játszom vele mert mindenki azt mondja,hogy sokat változott előnyére.A kamerakezelés jobb lett? Az irányítás? Ha ezek jobbak lettek akkor tuti FAN leszek.Bocs ha valakinek a lelki világába tapostam:-)
  • Rohamsisak
    Most olyan gondom van hogy az install vége felé kiírja hogy: "Error, setup couldn't find trl.dat". Ez van az iso-nál és asszem clonedvd installjánál is!
    De miért? Légyszi help, köszi!
  • MerlinW
    és neo-nak is:)
  • Tatyla
    elküldtem afrika elejétöl...
  • MerlinW
    Csinálom én:) már Japánban vagyok megint...:) Csak hát izé, érted:)
  • Rohamsisak
    Visszaolvastam, megvan a gond megoldása, köszi! Már kezdtem megijedni hogy virus!
  • urbijoe
    hogy lehet igy feltölteni a képeket hogy egymás mellett legyenek?
  • Sarapetike
    olvass picit vissza
  • Rohamsisak
    Sziasztok! Kéne egy kis segítség, arról van szó hogy amikor az install végén jár a setup akkor a nod32 bedob egy üzenetet hogy van valami vírus a game-ben, szóval az installálódó file-ok közt, nem tom hogy más vírusírtók is ezt csinálják-e de légyszi mondjatok v.mit, nálatok nem volt ez gond?
    Mert igaz hogy addig kikapcsolhatnám a nod32-t de akkor meg mi van ha tényleg valami komoly vírus, nem merem feltenni!
    Amúgy ugyanez van mindkét(clonedvd, iso) formátumnál!
    Légyszi segítsetek, előre is köszi!
    (Ja, amugy wanadoorol van a game)
  • Sarapetike
    szerintem a féktárcsa tul nagy olyan mitha a tárcsa lenne a küllö is de ha nem erre gondoltál akkor mond mire kilyukad az oldalam :)
  • Rohamsisak
    Sziasztok! Kéne egy kis segítség, arról van szó hogy amikor az install végén jár a setup akkor a nod32 bedob egy üzenetet hogy van valami vírus a game-ben, szóval az installálódó file-ok közt, nem tom hogy más vírusírtók is ezt csinálják-e de légyszi mondjatok v.mit, nálatok nem volt ez gond?
    Mert igaz hogy addig kikapcsolhatnám a nod32-t de akkor meg mi van ha tényleg valami komoly vírus, nem merem feltenni!
    Amúgy ugyanez van mindkét(clonedvd, iso) formátumnál!
    Légyszi segítsetek, előre is köszi!
    (Ja, amugy wanadoorol van a game)
  • moralosan
    bannernek? :P

egyszerű tudom, de ez a játék olyan különleges, hogy illik hozzá :).
  • matamm
    valaki eltudná mondani h h kell kilőni azt az elektromos gömböt mert sehogy nem tudok rájönni:'(
  • SZilaJMaGGoT
    Már a chronicles-ban is csöpögött róla... : / :D
  • Scott21
    Azt nézi van-e rajta időzített bomba!
    Hehe
  • Sarapetike
    a féktárcsa
  • Maxtreme

Mi olyan érdekes azon a mocin?
  • richárdkirály
    köszi matamm azokat szétlőttem már csak kihúzgálni nem sikerült mer próbáltam én a mágnessel de nem jött össze eddig majd próbálkozok még. csak az a bajom h egy darab lifepack van nálam és egy gránát vető ami ott sz@rt sem ér sajna a gránátok sem. szóval nem tudom mi lesz de nem szeretném előről kezdeni a pályát mivel rohadt hosszú...majd elszenvedek vele ha épp ráérek csak az a baj h mostantól nem érek rá mer ma csak elkell menjek buliba holnap meg csak kell tanulni is:S
  • Maximus4
    Elküldtem.
  • Gerbill
    A víz valóban jól néz ki, és az is mikor Lara vízbe esik/ugrik és kijön akkor csöpög róla a víz és ha ráközelítünk jól láthatóan nedves a "bőre"
  • matamm
    Hol lőjjem szét mert már magam is szétlőttem:P Amúgy sztem az Idei best Kalandjáték lesz.....hatalmas a feelingje és a víz effect sztem toppos:P
  • Scott21
    Jaja jó a játék nagyon :)
  • Scott21
    Hallod ennyi idő alatt megcsináltad volna már újra! :))
  • matamm
    Hol lőjjem szét mert már magam is szétlőttem:P Amúgy sztem az Idei best Kalandjáték lesz.....hatalmas a feelingje és a víz effect sztem toppos:P
  • Fido4life
    Anyátok 1. hely ?? Gratula !! Amúgy jó a játék ? Érdemes beszerezni ?
  • matamm
    alatta jelzi h szét kell lőti a platformok alatt a kis sziklákat uitánna ha szétlőtted ki is kell húzgálni azok leesnek áén nem tudja tölteni a hp-ját tovább onnnatól kezdve sima ügy....
  • vg
    Azt nem tudom, hogy milyen PC CD-ROM, amikor DVD-n jelenik meg...
  • Maxtreme
    Jó motor, jó nő, mi kell még? :Ð

• MerlinW
    sajna nem jutottam előrébb, mert elszúrtam a mentésem, és arra várok hogy valaki dobjon nekem egy estélyis-háztetős, vagy a yakuza harcos megölése után mentést, hogy ne kelljen újra kezdenem:D

Ha nem kapok mentést, akkor majd Oblivion megunása után Larázom:) Azaz majd nyáron:)
  • richárdkirály
    huu matamm úgy látom te előrébb avgy légyszi adj tippet!
  • MerlinW
    lődd szét a magasfeszes témát.
  • richárdkirály
    hello!
    páran már jelezték h elakadtak ghanaban a napszemüveges életfeltöltős főellenségnél. Nos én is:D szal ezután szeretném megkérni azokat akik tudják h mit lehetne ott tenni( pisztollyal esélytelen akivégzés ) a felkiáltójelek kilövése után nem történik semmi és nem reagál a mágnesre sem:( az kérem írja le a megooldást, aki kérdezte és rájött az is segítsen légyszi:) 5ésfél óra kalandozás után azér kellett abbahagyjam mert sehogyse bírtam legyakni az említett egyént:( előre is kösz - ja és írjatok mindenki részletes véleményt mert érdekel h mit gondoltok róla én ugyanis teljesen rabja lady croft kalandjainak:)
  • matamm