Tomb Raider Legend

← ElőzőOldal 79 / 79

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

np majd nyomjuk ps2-n <#hawaii>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

gyermekkorom játéka cool

Seth
hmmm....not bad...not bad

PSN ID.: Beegabor

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02

báttyó02

báttyó02

báttyó02
TOMB RAIDER LEGEND scanek
<2005-03-31 @ 09:39 - ZeroCool> (kommentek: 39)
Hölgyeim és uraim, alig néhány nappal a hivatalos bejelentés elõtt megérkeztek az elsõ képek (scanek) a következõ, immáron hetedik Tomb Raider játékról. A képek a PSM magazin hasábjaiból származnak, sajnos nem túl jó minõségûek, de az már látszik, hogy jóval részletesebbek a dolgok, mint valaha (csak nézzétek meg Lara baba megújúlt melleit... példának okáért 😛). Sajnálatos tény, hogy egyelõre nincs infó egy esetleges PC verzióról... Hamarosan egyébként ki lehet már tennünk az elsõ képeket is, addig azonban (JF):

Jobb is hidd el,igy csak a szépre emlékszel...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Match
én az 1-be beleszerettem....
a kettõ azért volt jó mert még szebb lett, még hosszabb sztori...tehát az is elég jó volt...
a harmadikkal már alig játszottam...
a negyedik viszont a kedvencem...szerintem az a legjobb...eszméletlen jó az a sztori!
az 5...hát....az szar 😄
a 6 megn em ment a gépemen 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

nemcsakfeel
jaja, a 4 is még jó volt, az 5 ben csak a fiatal lara 😊
4. ben még voltak egész jó ötletek.
6 meg egyszerûen irányíthatatlan szar volt. ez a rohatt automatizálás, elõrével fel is mászik a létrán meg hasonló szarságok, nagyon betettek.
1. et csak a 4. után láttam, így ahhoz képest a grafikája gyér volt 😄DD

*hihi ** *

New Site coming soon. Remélem, nem ebbõl következtettetek az új részre! :-)

elsõsorban a negyedik rész érdekelne letöltésileg,mert a kölcsönadott sajátom már nem ért hozzám vissza....:///
ha vhol találkoznátok vele, plíz címet dobjatok!!
thx.

Nekem a 2 volt a kedvencem, a 3 tetszett, a 4 elment, a többit meg már meg sem néztem.

War. War never changes.

rage
Az elsõ korszakalkotó volt, a második is jó volt, de frusztrálóan nehéz és hosszú.

A harmadik akárcsak a második, aztán a negyedik megint nagyon jól sikerült.
Az ötödik ilyen "elfogyott a pénz" jellegû rész lett, míg a hatodik baromi jó is lehetett volna - ha nincsenek benne alfa verzióra emlékeztetõ bugok.

A hetedik részre igen kíváncsi vagyok...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Hát szerintem a háromig volt fejlõdés,utánna már szinte semmi.A 4. rész alapötlete nem volt rossz de valahogy nem jött be annyira.Az ötödik meg teljes káosz,nulla ötlet,egymástól független,értelmetlen események.
Na aztán ez az újgenerációs 6. rész teljessen betett nekem.Szépnek szép volt,ezzel minden pozitivumot el is mondtam.
Nekem az elsõ és a harmadik rész tetszett maximálissan.
Jó lenne ha visszatérnének erre a kincskeresõs,misztikus vonalra,és ezeket a "modern" városi helyszineket elfelejtenék.

PResident Evil
eggyel sem játszottam még !

Calver
nem unták még meg készítõk?

"The trees move. Do you not see it?"

nemcsakfeel
az újak már nem adták azt a hangulatot. újabb bõr.

*hihi ** *

3. rész volt a legjobb.Szerintem...

nemcsakfeel
háttér nekem a 3. részre emlékeztet.

*hihi ** *

báttyó02

báttyó02
Tomb Raider 7 - bejelentés közelg'
<2005-03-28 @ 15:31 - sHadeS> (kommentek: 24)
Aki figyelte mostanában Lara Copf kalandjait, illetve a körülötte terjedõ pletykákat, az rájöhetett, hogy készül az új rész. Természetesen hivatalos bejelentésrõl még nem beszélhetek, viszont ez az oldal egyértelmû utalással szolgál. Az oldal címe per pillanat Tomb Raider Legend, szóval lehet hogy ez lesz a játék címe is, a háttér pedig nekem inkább valami azték vagy maja kultúrára emlékeztet. Várjuk a bejelentést!

← ElőzőOldal 79 / 79