3942
-
Hali itt tudjátok h mit kell csinálni? -
#802 sziasztok, végre valami érdekes oldschool game :) -
#801 most installálom :) de látom nagyon sok jót írtok a gameről !! én eddig is nagy Tomb Raider fan voltam , úgyhogy ez is nagyon be fog jönni !!!! -
#800 Hm így van! :) -
moralosan #799 Nah játszottam vele egy pár órát .
Eszméletlen jó játék lett szerintem, de a legjobb az egészben az, hogy az ígéreteket teljesen betartották Kristály Dinamizmusék . -
#798 www.gamecopyworld.com
Há' mé' nem teszitek mán' bé á búkmárkotokba he'?:D -
#797 Erőltesd meg magad! -
#796 CRACK -
Matt9HUN #795 Hi az iTWINS verzio van meg! Segítsetek lécci hogyan tudom elíndítani! Crack linket vagy vmelyik segédprogram használati utasítását!!! THX -
#794 Amúgy az előző Tomb Raider Agnel in the Darknes-nek nem úgy lett vége, hogy annak is lesz folytatása? -
-
#792 -
#791 No innen kellene egy mentés nekem:D -
#790 vajon milyen lesz a 2?(mer ez egy trilógia lesz)
Na mindegy itt vagyok japánban mit kell csinálni? -
#789 Senki nem jutott még tovább 45%-nál? :(
Kezdem feladni. Pedig biztos egyszerű a megoldás.
-
#788 Képgyártós kedvembe vagyok :)
-
#787 fasza
most tartok a 21%-nál japánban -
#786 csak az ellenfelek ólombefogadóképességében -
#785 A nehézségi szintek miben térnek el egymástól? -
#784 Igérem többször nem írom, de télleg örülnék egy estélyis utáni mentésnek:) Jó az estélyis is...:) Nincs kedvem Boliviától megint végigtökölni:) -
#783 vagy egy nyilás, és az alján egy járat, ott fel levegőért, le tovább, fel levegőért, le tovább... -
#782 Amúgy én FSAA-t kivéve full graffal játszom, igaz csak 800-ban, de simán játszható, és baromi jól néz ki.
Nekem 800x600-ban ugyanúgy teljes képernyőt ad, mint 1024-ben, a képfrissítés miatt, szóval nincs fekete keret, ezért nem zavaró -
#781 Hát 2006ban már csak ismerik a tömörítés fogalmát..:) -
#780 Ahh, pedig locsiztam ott már, de nem vettem észre ott járatot. Köszi, akkor fürdik mégegyet Larababa. :) -
#779 szemben deszkák mögött le vizalá... -
#778 Nem a textúrák miatt? -
#777 Hátul a vízbe_ -
#776 Tényleg és az irányítás könnyű?
Le van egyszerűsítve? -
#775 Azt hiszem ez Peru eleje, indítsatok be, pls, merre, hogyan?
-
#774 Én is kiváncsi vagyok mire föl ez a méret. Ha van benne 2-300 órányi játékidő, meg fogom érteni..:) De más kifogást nem fogaddok el. -
#773 Nem azért jelez a NOD mert vírusos, csak azért mert a heurisztikus vizsgálat (ami ugye az alapos-at jelenti:)) hasonló kódrészletet lát mint ami a blacklistáján van. A puszta véletlen műve. -
#772 Óóó nem igaz mekkora ez a játék.. jó nagy lett :) -
#771 E -vel felveszed, utána csak át kell szaladni rajtuk ammoért. Egyszerre csak 1 fegyvered lehet a pisztolyon kívül. -
xandr00 #770 lehet,h én is
mer egyikünk kérdésére sincs itt a válasz... -
#769 Egyébként egy bajom van a játékkal, 10es annyira sem nehéz mint az eddigiek... Elakadás nélkül elszaladgáltam vele afrikáig... Az előző részekben órákig tartott egy pálya.. hmhm. Ettől függetlenül kellemesen csalódtam. -
#768 visszaolvastam csak lehet vak vagyok... -
#767 Izé véletlenül rátöltöttem a játékomra egy régebbi állást:) Ha valakinek van mentése az Afrikai pálya elejéről szívesen venném a mentését:) (az estélyis pálya utáni, miután kinyírtuk a yakuza ipsét.)
előre is köszüntem:) -
#766 "uninstalláld a telepités idejére a nod32-öt..."
Adtok itt jó ötleteket az embereknek:) Alég kikapcsolni az AMON funkcióját addig... -
xandr00 #765 most mondjam én is azt,h olvass vissza? -
#764 amit a katonák elejtenek fegyvert azt nem lehet felvenni?